کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-08 ساعت 23:23)byousefi_p نوشته:  یعنی این گل نهال انسان جالب و دوست داشتنیه. میدونین چرا؟Cool
من هر جا که میرم و مطلبی می خونم، زودتر از همه و بدون استثناء یه تبریک و تشکر زده پای هر مطلبی، خدای عزیز نگهدارش باشه و همه کاراشو زودتر راست و ریست کنه، باید قدر شو بدونیم. Big Grin

مرسي از شما و سفرنامه شما و مخصوصاً جمله امضاتون كه چيزي جز حقيقت نيست.
منم از امروز وارد اين تاپيك شدم، ولي هنوز احساس غريبي ميكنم اينجاTongue
(پست موقت)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-08 ساعت 22:23)azar1348 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 22:16)mirzamemar نوشته:  فوری فوری
دوستای نازنین این احتمالا آخرین پست من قبل از سفر هست...
من یکشنبه صبح ساعت 5 بلیط دارم و امروز غروب یادم افتاد که عوارض خروج از کشور رو پرداخت نکردم...و الان این قضیه بدجوری نگرانم کرده.تا یکشنبه هم که تعطیل رسمیه.
من اگه ساعت 12 شب برم فرودگاه میتونم از طریق بانک داخل فرودگاه این عوارض خروج رو پرداخت کنم؟ اصلا امکان داره بسته باشه؟
شعبه ای از بانک ملی ممکنه شنبه بصورت کشیک در تهران باز باشه؟
من که همیشه سعی می کردم همه کارام رو جلو جلو انجام بدم...یهو همچین قضیه تابلویی رو فراموش کردم!Sad
اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم منو از نگرانی دربیاره!
ایشالا سری بعد میام سفرنامه امو می نویسم...اگه خدا بخواد.
دوستتون دارم...التماس دعا!Rolleyes

ما پارسال رفتیم استانبول ، پرواز 5 صبح ، همون قبل از پرواز تو فرودگاه پرداخت کردیم باز بود

آذرخانم من بشخصه تاحالا هر وقت خارج از کشور رفتم فقط تو فرودگاه پرداختم و کلا امکان نداره بستته باشه مطمئن باش
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
دوست عزیز حداقل مقصد خود را اعلام فرمائید تا بیشتر بشه کمک کرد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ikamaly ، azar1348 ، romance33 ، Mehrdadordi
سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو امریکا برای ارسال گرین کارت ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: bayat_r ، mohammadrezah ، azar1348 ، mrr777 ، kouroshd ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، shatsi ، powerb
(2013-08-09 ساعت 00:49)پدی نوشته:  دوست عزیز حداقل مقصد خود را اعلام فرمائید تا بیشتر بشه کمک کرد
اگه خدا بخواد کالیفرنیا...
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: ikamaly ، mohammadrezah ، azar1348 ، romance33 ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، powerb
دوستان در کالیفرنیا زیادند.فردا صبح به وقت خودمون ،مجددا در خواست خودتون رو بنویسید که به وقت اونجا شبه وبچه ها آن لاین باشند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-08-09 ساعت 00:50)farshad_m نوشته:  سلام دوستان لطفا کمک کنید
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا برای ارسال گرین کارت ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟
من ميتونم بهتون ادرس بدم اگه خواستين
من ویزام اماده شده ولی سفارت یک ادرس تو آمریکا برای ارسال گرین کارت ازم خواستن که منم در حال حاضر هیچ ادرسی ندارم... کسی میتونه کمکم کنه؟

فرشاد جان من سن هوزه کالیفرنیا هستم میخوای آدرس من رو بنویس اومد اینجا برات پست کنم؟
اگر دوست داری؟ فقط بدون که من یدونه گرین کارت دارم پس گرین کارتت رو برای خودم برنمیدارم Big GrinBig GrinBig Grin

مهتاب مشتری من رو نپرون بذار برای یه نفر یه کار خوب تو این مهاجر سرا بکنیم و یه قدم برداریم...همه کارهای خوب رو دیگران میکنند Smile
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
اصلاً آدرس من رو اگر بدید، من 10 دلار هم بهتون میدم Smile
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-08-09 ساعت 03:17)bayat_r نوشته:  اصلاً آدرس من رو اگر بدید، من 10 دلار هم بهتون میدم Smile
حالا كه پولم ميدين من ميخوام ادرس گيرين كارتمو عوض كنم ادرس شما رو ميدم Big Grin شماره حسابمو كجا بذارم براتونTongueWinkSmile
اصلا این گرین کارت من برای شما! فقط لطفا اینقدر با فونت درشت ننویس! ;-)
من هم Pasadena زندگی می کنم خواستی آدرس من رو بنویس.
سلام

از دوستان کسی هست که پاس سفید گرفته باشه من چند سوال ازش بپرسم ؟؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، azar1348 ، romance33 ، kasrafo ، ikamaly ، Alirezaa2013
(2013-08-09 ساعت 05:32)nirvana_kobin نوشته:  سلام

از دوستان کسی هست که پاس سفید گرفته باشه من چند سوال ازش بپرسم ؟؟؟؟
من گرفتم و خوشحال میشم کمک کنم، ولی به فروم مربوطه مراجعه کنید.
2012, Bay Area, CA
سلام.از روزي كه وارد امريكا ميشيم چقدر طول ميكشه تا گرين كارد بياد؟اين شماره كه من دارم با ioe شروع ميشه و سايت قبولش نمي كنه،با چه شماره اي ميشه گرين كارد رو track كرد؟كسي اينجا تو اكلاهما نيست؟اين فاميل كه من خونشون هستم از صبح تا شب سر كار هستن خونشون هم حومه شهر هست،من نمي تونم برم هيچ كاري رو بكنم،لطفا اگه كسي اكلاهما هست به من مسج بده.
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، azar1348 ، mrr777 ، romance33 ، sce ، ikamaly ، Alirezaa2013
سلام دوستان
من یه سوال دارم
من تو فرمهای اولیه آدرسی که در آمریکا میخواست را آدرس یکی از اقوام در سیاتل دادم، الان با توجه به بررسی های که انجام دادم تصمیم گرفتم برم هیوستون،آیا نیاز هست که آدرسمو عوض کنم؟؟ و اگر هست چطوری میتونم این کارو انجام دهم؟ ضمناً تو هیوستون هم آدرس یکی از دوستامو میتونم بدم
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: azar1348 ، mrr777 ، romance33 ، sce ، ikamaly ، Shezem ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان