موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-09 ساعت 21:08)Shezem نوشته: (2013-08-09 ساعت 09:15)ali_gh نوشته: سلام دوستان
من یه سوال دارم
من تو فرمهای اولیه آدرسی که در آمریکا میخواست را آدرس یکی از اقوام در سیاتل دادم، الان با توجه به بررسی های که انجام دادم تصمیم گرفتم برم هیوستون،آیا نیاز هست که آدرسمو عوض کنم؟؟ و اگر هست چطوری میتونم این کارو انجام دهم؟ ضمناً تو هیوستون هم آدرس یکی از دوستامو میتونم بدم
دوست عزیز، این آدرس که از شما گرفته میشه برای اینه که مدارک مثل شماره سوشیال و گرین کارت شما به این آدرس فرستاده بشه، چون گرین کارت به خارج از آمریکا فرستاده نمیشه.
حالا شما ۲ تا راه داری، یا اینکه آدرس را عوض نکنی و اقوام در سیاتل مدارک را گرفته و به آدرس هیوستون بفرستند، یا اینکه آدرس همانجایی که خواهی رفت را بدهید. من هم همین وضعیت را داشتم . مشکلی نیست . در همان فرودگاهی که وارد آمریکا بشوید از شما پرسش خواهد شد، و در همان فرودگاه میتوانید، یا اینکه باید آدرس جایی را که قرار است بروید را بدهید. به همین سادگی!
سفر به سلامت! ( سوغاتی ما فراموش نشه
)
ما برسیم اونجا خدمتتون،سوغاتی هم میاریم
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما که وبزای ایمیگرنت داریم هم باید خروجی پرداخت کنیم چون اونهایی که گرین کارت دارن شنیدم نمی خواد ماها چی ؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به سايت AmooSam.com مراجعه كنيد جهت دريافت آخرين تغييرات در مهاجرت و قوانين آمريكا
رتبه:
139
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
از اونجا که مدتی هست روزبه و غزل عزیز رفتن و خبری ازشون نداشتیم، من جویای حالشون شدم و
از پیامی که روزبه عزیز داده خیلی خوشحال شدم و دلم نیومد که این خوشحالی رو با شما قسمت نکنم. برای همین ازش اجازه گرفتم تا شما رو هم در جریان پیشرفت کارشون قرار بدم.
البته چون فارسی نداره خودش نمیتونه یا کم کامنت میزاره.
یه هفته بعد از رسیدنشون به خاک آمریکا ssn براشون اومده!!
هر دوشون تونستن گواهینامه شون رو بگیرن و گرین کارتشون هم دیروز اومده !!!!
غزل جون و روزبه عزیز خونه دختر خاله عزیزشون بودن و تازه خودشون خونه گرفتن.
من که خیلی براشون خوشحال شدم.
شما چطور دوست عزیز؟
با آرزوی موفقیت همه دوستای عزیزم.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 04:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 04:10 توسط mohammadrezah.)
سلام
دوستانی که آدرس آمریکا را برای دریافت گرین کارت ها در موقع ثبت نام در فرم ها دادند ولی پس از ورود به آمریکا آدرسشون تغییر میکنه باید از این سایت تغییر آدرس بدید:
https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action=coa.Terms
(اگر در موقع مصاحبه هم تغییر آدرس بدید باز گرین کارت ها میره به آدرس اولیه)
(البته بعد از ورود به آمریکا و پرداخت 165$)
(مهندس بیات اگر جاییش نیاز به تغییر داره لطفا" زحمتشا بکشید)
این تغییر آدرس آنلاینه.
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.