کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-08-09 ساعت 13:42)yasaman1111 نوشته:  سلام.بچه ها پدرو مادر و برادر من دقیقا الان یک ماهه که آمریکا هستن ولی هنوز گرین کارتشون نیومده. به نظرتون این مدت طولانی نشده؟هوستون تگزاس هستن.
نه طی یک یا دو هفته دیگه میاد.Smile
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، romance33 ، ojee ، پدی ، soruosh ، azar1348 ، ikamaly ، ali_gh ، amir82
(2013-08-09 ساعت 18:39)ehsansh نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 00:34)Ali.US نوشته:  
(2013-08-07 ساعت 21:39)edibk نوشته:  امروز بالاخره تونستیم بلیط تهیه کنیم نفری 5700000 تومان امارات به نظرتون خوبه؟

دوست عزیزم من از ترکیش گرفتم برای هفته اول مهر به مقصد LA یکطرفه۳۲۵۰۰۰۰ تومان. البته در تاریخ ۹۲/۵/۱۴ بلیط را تهیه کردم و درست روز بعد قیمتها بالا رفتBig Grin
دوست عزیز به چه مقصدی؟ چه تاریخی؟ و یه سره یا دو سره؟من بلیطمو تقریبا یک ماه پیش برای هفته دیگه به مقصد سیاتل یه طرفه با پرواز امارات گرفتم 3800

به مقصد سانفرانسیسکو برای ماه آینده میلادی و دوسره
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، soruosh ، azar1348 ، ehsansh
(2013-08-09 ساعت 09:15)ali_gh نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال دارم
من تو فرمهای اولیه آدرسی که در آمریکا میخواست را آدرس یکی از اقوام در سیاتل دادم، الان با توجه به بررسی های که انجام دادم تصمیم گرفتم برم هیوستون،آیا نیاز هست که آدرسمو عوض کنم؟؟ و اگر هست چطوری میتونم این کارو انجام دهم؟ ضمناً تو هیوستون هم آدرس یکی از دوستامو میتونم بدم

دوست عزیز، این آدرس که از شما گرفته میشه برای اینه که مدارک مثل شماره سوشیال و گرین کارت شما به این آدرس فرستاده بشه، چون گرین کارت به خارج از آمریکا فرستاده نمیشه.
حالا شما ۲ تا راه داری، یا اینکه آدرس را عوض نکنی و اقوام در سیاتل مدارک را گرفته و به آدرس هیوستون بفرستند، یا اینکه آدرس همانجایی که خواهی رفت را بدهید. من هم همین وضعیت را داشتم . مشکلی نیست . در همان فرودگاهی که وارد آمریکا بشوید از شما پرسش خواهد شد، و در همان فرودگاه می‌توانید، یا اینکه باید آدرس جایی را که قرار است بروید را بدهید. به همین سادگی!
سفر به سلامت! ( سوغاتی ما فراموش نشه Big Grin )
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، ali_gh ، azar1348 ، manila ، ikamaly ، amir82 ، kouroshd ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، mrr777
(2013-08-09 ساعت 14:50)romance33 نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 12:40)Sonaen60 نوشته:  سلام دوستان
تو تهران آدرسي براي خريد مبدل سراغ دارين ؟ ممنونم
من معذرت میخوام اینقدر با عجله خوندم و با خودم گفتم نکنه که گرفتار این آدرسین که نفهمیدم چطوری خوندم و جواب دادم که اینطوری شد.بازم عذر خواهی منو بپذیرین.

کسی میدونه اگه بخوایم ماشین ریش تراش از اینجا بخریم ببریم، تو ایران با ولتاژ110 پیدا میشه که دیگه مبدل و .. نخواد و چه مارکی؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، romance33
(2013-08-09 ساعت 22:12)mechanicalengineer نوشته:  
من معذرت میخوام اینقدر با عجله خوندم و با خودم گفتم نکنه که گرفتار این آدرسین که نفهمیدم چطوری خوندم و جواب دادم که اینطوری شد.بازم عذر خواهی منو بپذیرین.

کسی میدونه اگه بخوایم ماشین ریش تراش از اینجا بخریم ببریم، تو ایران با ولتاژ110 پیدا میشه که دیگه مبدل و .. نخواد و چه مارکی؟
مارک های ژاپنی مثل پاناسونیک معمولا با دو تا ولتاژ کار میکنن
[عکس: panasonic-es8228.jpg]
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: sce ، afs ، azar1348 ، ikamaly ، alirezass ، romance33 ، amir82 ، kouroshd ، hamid1243 ، mrbonbon ، nooshshahnar ، e76779 ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، mrr777 ، Sonaen60 ، shatsi
(2013-08-09 ساعت 21:08)Shezem نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 09:15)ali_gh نوشته:  سلام دوستان
من یه سوال دارم
من تو فرمهای اولیه آدرسی که در آمریکا میخواست را آدرس یکی از اقوام در سیاتل دادم، الان با توجه به بررسی های که انجام دادم تصمیم گرفتم برم هیوستون،آیا نیاز هست که آدرسمو عوض کنم؟؟ و اگر هست چطوری میتونم این کارو انجام دهم؟ ضمناً تو هیوستون هم آدرس یکی از دوستامو میتونم بدم

دوست عزیز، این آدرس که از شما گرفته میشه برای اینه که مدارک مثل شماره سوشیال و گرین کارت شما به این آدرس فرستاده بشه، چون گرین کارت به خارج از آمریکا فرستاده نمیشه.
حالا شما ۲ تا راه داری، یا اینکه آدرس را عوض نکنی و اقوام در سیاتل مدارک را گرفته و به آدرس هیوستون بفرستند، یا اینکه آدرس همانجایی که خواهی رفت را بدهید. من هم همین وضعیت را داشتم . مشکلی نیست . در همان فرودگاهی که وارد آمریکا بشوید از شما پرسش خواهد شد، و در همان فرودگاه می‌توانید، یا اینکه باید آدرس جایی را که قرار است بروید را بدهید. به همین سادگی!
سفر به سلامت! ( سوغاتی ما فراموش نشه Big Grin )
ما برسیم اونجا خدمتتون،سوغاتی هم میاریم Wink
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: sce ، azar1348 ، Shezem ، ikamaly ، romance33 ، لاتاری
(2013-08-09 ساعت 22:12)mechanicalengineer نوشته:  

اگر ميخوايين بخرين خوب چرا از us نميخرين ما ريش تراش braun خشك وتر ٥٦$ از فروشگاه تارگت خريديم
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
بچه ها ما که وبزای ایمیگرنت داریم هم باید خروجی پرداخت کنیم چون اونهایی که گرین کارت دارن شنیدم نمی خواد ماها چی ؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: azar1348 ، romance33 ، Alirezaa2013 ، shatsi
(2013-08-10 ساعت 01:20)honey rahmati نوشته:  بچه ها ما که وبزای ایمیگرنت داریم هم باید خروجی پرداخت کنیم چون اونهایی که گرین کارت دارن شنیدم نمی خواد ماها چی ؟
هانی جان
نه تنها دارندگان ویزای مهاجرتی بلکه اخیرا گرین کارت دارها هم باید خروجی پرداخت کنند.
2013AS3xxx- ابوظبی
به سايت AmooSam.com مراجعه كنيد جهت دريافت آخرين تغييرات در مهاجرت و قوانين آمريكا
تشکر کنندگان: kasrafo ، ikamaly ، naarestan ، romance33 ، Sepasttian
دوستان عزیز
از اونجا که مدتی هست روزبه و غزل عزیز رفتن و خبری ازشون نداشتیم، من جویای حالشون شدم و
از پیامی که روزبه عزیز داده خیلی خوشحال شدم و دلم نیومد که این خوشحالی رو با شما قسمت نکنم. برای همین ازش اجازه گرفتم تا شما رو هم در جریان پیشرفت کارشون قرار بدم.
البته چون فارسی نداره خودش نمیتونه یا کم کامنت میزاره.

یه هفته بعد از رسیدنشون به خاک آمریکا ssn براشون اومده!!
هر دوشون تونستن گواهینامه شون رو بگیرن و گرین کارتشون هم دیروز اومده !!!!
غزل جون و روزبه عزیز خونه دختر خاله عزیزشون بودن و تازه خودشون خونه گرفتن.
من که خیلی براشون خوشحال شدم.
شما چطور دوست عزیز؟
با آرزوی موفقیت همه دوستای عزیزم.
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-08-10 ساعت 01:34)kasrafo نوشته:  
(2013-08-10 ساعت 01:20)honey rahmati نوشته:  بچه ها ما که وبزای ایمیگرنت داریم هم باید خروجی پرداخت کنیم چون اونهایی که گرین کارت دارن شنیدم نمی خواد ماها چی ؟
هانی جان
نه تنها دارندگان ویزای مهاجرتی بلکه اخیرا گرین کارت دارها هم باید خروجی پرداخت کنند.

در صورتی می‌توانید عوارض خروجی را پرداخت نکنید که محل زندگی شما را در گذرنامه شما، خارج از ایران نوشته باشند. پس شما حالا بار اول که می‌خواهید خارج شوید، مالیات را پرداخت می‌کنید، و هنگامی که مشخص شد آدرس شما جایی خارج از ایران عزیز می باشد، دیگر نیاز به پرداخت مالیات نیست. راهش هم اینه که سفارت ایران یا دفتر حافظ منافع ایران، در پاسپورت شما ، محل زندگی را خارج از ایران بزنند.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، azar1348 ، romance33 ، amir82 ، kouroshd ، n51 ، mrbonbon ، لاتاری ، Alirezaa2013 ، Sonaen60 ، shatsi
سلام
دوستانی که آدرس آمریکا را برای دریافت گرین کارت ها در موقع ثبت نام در فرم ها دادند ولی پس از ورود به آمریکا آدرسشون تغییر میکنه باید از این سایت تغییر آدرس بدید:
https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action=coa.Terms
(اگر در موقع مصاحبه هم تغییر آدرس بدید باز گرین کارت ها میره به آدرس اولیه)
(البته بعد از ورود به آمریکا و پرداخت 165$)
(مهندس بیات اگر جاییش نیاز به تغییر داره لطفا" زحمتشا بکشید)
این تغییر آدرس آنلاینه.
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
(2013-08-10 ساعت 02:34)ikamaly نوشته:  دوستان عزیز
از اونجا که مدتی هست روزبه و غزل عزیز رفتن و خبری ازشون نداشتیم، من جویای حالشون شدم و
از پیامی که روزبه عزیز داده خیلی خوشحال شدم و دلم نیومد که این خوشحالی رو با شما قسمت نکنم. برای همین ازش اجازه گرفتم تا شما رو هم در جریان پیشرفت کارشون قرار بدم.
البته چون فارسی نداره خودش نمیتونه یا کم کامنت میزاره.

یه هفته بعد از رسیدنشون به خاک آمریکا ssn براشون اومده!!
هر دوشون تونستن گواهینامه شون رو بگیرن و گرین کارتشون هم دیروز اومده !!!!
غزل جون و روزبه عزیز خونه دختر خاله عزیزشون بودن و تازه خودشون خونه گرفتن.
من که خیلی براشون خوشحال شدم.
شما چطور دوست عزیز؟
با آرزوی موفقیت همه دوستای عزیزم.

سلام
ببخشید این دو دوست عزیزی که در موردشون گفتید، در کدام ایالت هستند؟؟ من الان ده روز هست که در هیوستن ِ تگزاس هستم. رفتم چند روز پیش ssn بگیرم، خانومه گفت باید سه هفته از حضورت در امریکا بکذره!!! در نتیحه گرفتن گواهی‌نامه‌ و خونه و سرکاررفتنم هم تحت شعاع قرار گرفته! Sad این مورد قانون‌ها به ایالتها هم مربوطه یا قانون کلی هست؟
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: azar1348 ، romance33 ، manila ، dana
یه چند تا نکته درباره ثبت نام مدرسه بگم:

من پسرم کلاس چهارم رو تو ایران خوند و انگلیسی هم در حد ابتدایی بلده و ما چند روز پیش اقدام کردیم برای ثبت نام و اینجا اینجوری که شما باید برید district administration یه چیزی تو مایه های منطقه آموزش پرورش خودمون و اونجا بهتون یک سری فرم میدن که باید تکمیل کنید و مدارکی که باید بیارید.
1- کپی از اجاره خونه یا قبض گاز و آب که نشون بده شما اونجا ساکن هستید.
2- حتماً حتماً اون برگه واکسناسیونی که برای مصاحبه پر کرده بودید چون اینجا که برای همه تازه وارد ها تست توبرکولین واجبه و نیز اون واکسن هایی رو که تو برگه واکسیناسیون سفارت نوشته بعد از ورود و در تاریخ خاص باید بزنید، براتون میزنن
3- چک آپ کامل بدن دانش آموز تو سط پزشک متخصص و آزمایش ادرار و خون و تست شنوایی سنجی و بینایی سنجی
4- خوب یقیناً SSN هم میخوان

بعد از تست باید دو روز منتظر بشید نتیجه اش معلوم بشه و بعد ببرید به دکتر نشون بدید و اون هم بنویسه و ببرید دوباره Administration و اونا با توجه به محل زندگی براتون مدرسه رو مشخص میکنند البته فقط ایرانی ها هستند که آدرس خونه فامیلشون که نزدیک مدرسه های خوب هست رو میدن که برن اونجا.
راستی واکسن هاش یک کم گرونه و برای ما سه تا واکسن زد تقریباً هزینه اش میشد 300 دلار (البته ما ندادیم که اون هم راه داره Smile اما قانونی)
از تو سایت http://www.schooldigger.com/ میتونید اطلاعات خوبی درباره مدرسه بدست بیارید
یک نکته جالب: اینجا برای کلاس پنجم دو حالت هست:
پنجم ابتدایی یا پنجم راهنمایی
یعنی فرزند شما کلاس پنجم رو در primary school بگذرونه یا middle school که خوب برای پسر من گفتند باید در راهنمایی بگذرونه (فکر کنم از سال تولدش میگن کدوم)
اینجا مدرسه ها از 19 آگوست شروع میشه (محتلط هم هست، خوش به حالشون Smile ) و از لحاظ امکانات یک کمی (شما بخونید زمین تا آسمون) با ایران فرق داره.
شما میتونید اگر هر دو کار میکنید برای فرزندتون after school ثبت نام کنید که یعنی بعد از اتمام ساعت مدرسه تو مدرسه بمونه و کارهای اضافی انجام بده مثل رقص و فوتبال و والی وال (به قول یه بنده خدا) و انجام تکالیف روزانه و برای این مسئله باید سالی 75 دلار بدید Smile
سرویس هم دارن اما نه برای همه مسیرها.
لوازم مدرسه هم خودشون میدن و نمیخواد بخرید
مدرسه صبحانه میده روزی 1.5 دلار و نهار روزی 3 دلار

اصلاً اصلاً اصلاً نگران دیر رفتنشون به مدرسه و زبانشون هم نباشید خودشون کلاسهای آموزش زبان براشون میزارند و راهش میندازن

کلاً من دوست دارم برم اول دبستان و از اول بخونم...یه مدرسه راهنمایی از دانشگاههای ما بزرگتره
البته با توجه به شاغل بودن همسر بنده دهنم.......درد گرفت که همه این تجربیات رو بدست آوردم

Any question?
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان