کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-03-27 ساعت 20:25)sima s نوشته:  .........خانم مسئول جواب داد هر نفر تا 1000 تا .

توی سایت فرودگاه امام خمینی حداکثر ارز خروجی رو زده نفری 5000 دلار. این یک قانونه و اون خانم محترم نمی تونه قانون رو نقض کنه . نگران نباشید.

http://www.irica.gov.ir/Portal/Home/Defa...da6bd044a1
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
سلام دوستای عزیزم ماهم قدم به خاک پاک آ م ر ی ک ا گذاشتیم پروازمون ترکیش بود واقعا عالی بود پسر من خیلی بهونه گیره ولی امکانات پرواز ترکیش اینقدر خوب بود که جایی واس بونه گیریه پسرم نذاشت و حسابی مشغولش کرد .در مورد فرودگاه : تو فرودگاه us اصلا بارمونو نگاه نکردن فقط اون برگه ای رو که داده بودن پر کنیم رو درست پرکردمو اونا هم صداقت منو تشخیص دادنو ازبارم چیزی باز نکردنTongue به جاش تو فرودگاه ایران از شلوارو بارونیم گرفته تا عرقیات داخل چمدونا رو گیر دادن.بالاخره که رسیدیم امیدوارم تموم کسایی که دوست دارن وارد این خاک بشن به راحتی و هرچه زودتر بیانSmile
کیس نامبر:2013AS00000XXX -کنسولگری:آنکارا - افراد کیس:3 -مصاحبه:NOV,دریافت برگه آبی و فرم 9 سئوالی -20 DEC کلیر شدیمBig Grin
درود دوستان
من از یک صرافی سوال کردم برای انتقال دلار به امریکا ، گفت برا ارسال 20هزار دلار 30الی 40 دلار هزینه میگیره .
به نظرشما 1- بهتر نیست اضافه ارز را از طریق صرافی انتقال بدیم ؟
2- کسی نرخ بهتری برا انتقال ارز سراغ داره ؟
ممنون
شماره کیس:+++2013AS0002 --------- اخذویزا : MARCH 7
تاریخ رویت قبولی: 5 MAY
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 28 JUNE
مصاحبه: ایروان 27 دسامبر - کلیرنس
کلیر : FEB 8
(2013-03-28 ساعت 19:23)alih نوشته:  درود دوستان
من از یک صرافی سوال کردم برای انتقال دلار به آمریکا ، گفت برا ارسال 20هزار دلار 30الی 40 دلار هزینه میگیره .
به نظرشما 1- بهتر نیست اضافه ارز را از طریق صرافی انتقال بدیم ؟
2- کسی نرخ بهتری برا انتقال ارز سراغ داره ؟
ممنون
من هم یه صرافی میشناسم که اینکار رو برای کسی انجام میده اما اون 150$ میگیره...این قیمتی که به شما دادن خیلی مناسب هست ، اما شاید بهتر باشه که یا کسی معرفیش کرده باشه و یا اینکه بدونید و یا بشناسید که برای کسی تاحالا اینکار رو انجام داده و یا کسی از خدمات این صرافی است کرده رو بشناسید.....
من هم این روزا به این گزینه خیلی فکر می کنم ، و دارم جوانب کار رو می سنجم، اگه به نکته ای خاص برخورد کردم میام میگم....چون دارم تحقیق می کنم که اونور مشکل خاصی پیش نیاد و بگن این پول رو از کجا اوردیو و یا بخواد مسئله پیدا کنه.......
نرخ های دیگه هم به این صورت هست که اگه مثلا قیمت ارز 3490 هست صرافی هر دلار را با قیمت 3550 حواله میکنه.....که بسته به میزان حواله شما داره ولی فکر کنم هر 10000 تا یه چیزی حدود 600 هزار تومان بشه....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
يك راه ديگه هم هست اكر كسي از أشناها بخواد براي خوانوادش پول بفرسته پول رو براي شما اونطرف نگه داره شما يا خانوادتون تو ايران دلار بخرن بدن به خوانواده ايشون
من با خودم ١٠٠٠٠ دلار اوردم كسي ازم تو فرودگاه ايران چيزي نپرسيد اينجا bank of america حساب باز كردم saving & checking بعد از دو هفته رفتم تقاضاي كرديت كارت دادم پذيرفته شد ٣٥٠٠ دلار از نوعregular يعني بدون اينكه پولي از من رو گرو نگه دارن بهم كرديت دادند
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
(2013-03-27 ساعت 20:42)smu نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:44)hutsa83 نوشته:  [quote='enchantress_boy' pid='297401' dateline='1364364428']
[quote='hutsa83' pid='297398' dateline='1364363519']
سلام دوستان
اگر كيس شامل 2 نفر باشه، امكان داره كه يكيشون زودتر بره و نفر دوم تقريبا 1 ماه بعد؟
اينو مطمئنيد.من خودم برنده اصلي هستم و مي تونم زودتر برم .اما همسرم به برخي دلايل بعد از من مي تونند بيان. از كجا ميشه كاملا مطمئن شد. منظورم اينه كه در فرودگاه آمريكا به من يا اون گير نميدن كه يه نفر ديگه كجاست؟و يه مسئله ديگه آيا نفر دوم ميتونه بعد از تاريخ انقضاء ويزا بياد .يا من ميتونم از داخل آمريكا تاريخ آمدن نفر دوم را تمديد كنم؟
ببخشيد اينقدر سئوال ميپرسم.

دوست عزیز سفر اول همراهان برنده باید همراه برنده اصلی باشد . شما میتوانید بروید ولی همسرتان در سفر اول ورود باید همراه برنده که شما هستید باشند.در ضمن این جدا امدن حتی اگر سفر جداگانه ممکن باشد میتواند در صدور گرین کارت و سوشیال دردسر ساز و موجب تاخیرهایی بشودو توصیه نمیشود.
ویزا یک تاریخ انقضا دارد که معمولا تا 5 - 6 ماه پس از تاریخ صدور است و اگر در این فاصله وارد خاک آمریکا نشوید کلا باطل میشود. پس از ورود قبل انقضا در چک پاس آمریکا در ویزا مهری خورده میشود که ویزا تا یکسال معتبر و جایگزین گرین کارت است. البته باز هم توصیه نمی شود که بار دوم با ویزا بیایید چون در بعضی موارد مجبورید به چک پاسپورت ایران توضیح دهید که ویزا مهر خورده و تمدید شده و... بعضا اشنایی ندارند.تا انجا که میدانم تمدید چنین ویزایی (لاتاری)بسیار سخت است و موارد استثنایی باید باشد .من موردی مشابه که تمدید کرده باشه ندیدم .پیشکسوتان راهنمایی کنند

سلام دوستان
من از برندگان 2012 هستم. تا اونجایی که من می دونم همه باید باهم وارد خاک آمریکا بشید. چون پکیج ورودی همه خانواده یکیه، منظورم همون پاکت زرد رنگ سفارت هست. ویزای شما غیر قابل تمدید هست. حتی مهری که دوس محترمم فرمودند ویزا رو تمدید نمیکنه چون روی ویزا نمیخوره بلکه روی صفحه سفید روبروی ویزا میخوره و در اصل پاسپورت شما به عنوان بدل از گرین کارت تا 1 سال مدرک Permanent Residency شما خواهد بود. در هر صورت اگر وابسته شما چه همسر یا فرزند با شما داخل خاک آمریکا نشن، شما مجبور خواهید بود مجدد براشون تقاضای اقامت کنین که مراحل طولانی بالای 3 سال خواهد داشت. روزهای سختی در پیش دارید، به نظر من به هیچ وجه از این کارای پر ریسک و اشتباه نفرمائید که خدای ناکرده رویای آمریکا تبدیل به کابوس نشه. پاینده باشید
تشکر کنندگان: shivarahbari ، Tomas ، bayat_r ، ASALI ، s.s.h ، linuxer ، tajhizgaran ، Tir-Tapar ، soruosh ، armin1 ، mirzamemar ، mhb161 ، shatsi ، azar1348 ، hamedhamed ، jazirehh ، amairmonre ، ghafari88 ، daad ، powerb
(2013-03-29 ساعت 06:03)silver_dreams107 نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 20:42)smu نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 10:44)hutsa83 نوشته:  [quote='enchantress_boy' pid='297401' dateline='1364364428']
[quote='hutsa83' pid='297398' dateline='1364363519']
سلام دوستان
اگر كيس شامل 2 نفر باشه، امكان داره كه يكيشون زودتر بره و نفر دوم تقريبا 1 ماه بعد؟
اينو مطمئنيد.من خودم برنده اصلي هستم و مي تونم زودتر برم .اما همسرم به برخي دلايل بعد از من مي تونند بيان. از كجا ميشه كاملا مطمئن شد. منظورم اينه كه در فرودگاه آمريكا به من يا اون گير نميدن كه يه نفر ديگه كجاست؟و يه مسئله ديگه آيا نفر دوم ميتونه بعد از تاريخ انقضاء ويزا بياد .يا من ميتونم از داخل آمريكا تاريخ آمدن نفر دوم را تمديد كنم؟
ببخشيد اينقدر سئوال ميپرسم.

دوست عزیز سفر اول همراهان برنده باید همراه برنده اصلی باشد . شما میتوانید بروید ولی همسرتان در سفر اول ورود باید همراه برنده که شما هستید باشند.در ضمن این جدا امدن حتی اگر سفر جداگانه ممکن باشد میتواند در صدور گرین کارت و سوشیال دردسر ساز و موجب تاخیرهایی بشودو توصیه نمیشود.
ویزا یک تاریخ انقضا دارد که معمولا تا 5 - 6 ماه پس از تاریخ صدور است و اگر در این فاصله وارد خاک آمریکا نشوید کلا باطل میشود. پس از ورود قبل انقضا در چک پاس آمریکا در ویزا مهری خورده میشود که ویزا تا یکسال معتبر و جایگزین گرین کارت است. البته باز هم توصیه نمی شود که بار دوم با ویزا بیایید چون در بعضی موارد مجبورید به چک پاسپورت ایران توضیح دهید که ویزا مهر خورده و تمدید شده و... بعضا اشنایی ندارند.تا انجا که میدانم تمدید چنین ویزایی (لاتاری)بسیار سخت است و موارد استثنایی باید باشد .من موردی مشابه که تمدید کرده باشه ندیدم .پیشکسوتان راهنمایی کنند

سلام دوستان
من از برندگان 2012 هستم. تا اونجایی که من می دونم همه باید باهم وارد خاک آمریکا بشید. چون پکیج ورودی همه خانواده یکیه، منظورم همون پاکت زرد رنگ سفارت هست. ویزای شما غیر قابل تمدید هست. حتی مهری که دوس محترمم فرمودند ویزا رو تمدید نمیکنه چون روی ویزا نمیخوره بلکه روی صفحه سفید روبروی ویزا میخوره و در اصل پاسپورت شما به عنوان بدل از گرین کارت تا 1 سال مدرک Permanent Residency شما خواهد بود. در هر صورت اگر وابسته شما چه همسر یا فرزند با شما داخل خاک آمریکا نشن، شما مجبور خواهید بود مجدد براشون تقاضای اقامت کنین که مراحل طولانی بالای 3 سال خواهد داشت. روزهای سختی در پیش دارید، به نظر من به هیچ وجه از این کارای پر ریسک و اشتباه نفرمائید که خدای ناکرده رویای آمریکا تبدیل به کابوس نشه. پاینده باشید
سلام
من دقیقا نمی دانم کارم درست بوده یا نه ولی من برنده اصلی هستم و همراه دخترم وارد اامریکا شدم اصلا هنوز همسرم کلیر نشده کسی هم از من اصلا سوال نکرد که همسرت کجاست یعنی اصلا هیچ سوال حالا اینکه وقتی همسرم به امید خدا کلیر بشه و بیاد نمیدانم مشکلی هست یا نه.ولی فعلا من و دخترم گرین کا رتمان را هم گرفتیم.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
(2013-03-29 ساعت 02:23)achi686 نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 20:06)mdna نوشته:  يك راه ديگه هم هست اكر كسي از أشناها بخواد براي خوانوادش پول بفرسته پول رو براي شما اونطرف نگه داره شما يا خانوادتون تو ايران دلار بخرن بدن به خوانواده ايشون
من با خودم ١٠٠٠٠ دلار اوردم كسي ازم تو فرودگاه ايران چيزي نپرسيد اينجا bank of america حساب باز كردم saving & checking بعد از دو هفته رفتم تقاضاي كرديت كارت دادم پذيرفته شد ٣٥٠٠ دلار از نوعregular يعني بدون اينكه پولي از من رو گرو نگه دارن بهم كرديت دادند

دوست عزیز به شما سکیور کردیت دادن یا کردیت کارت؟
به من كرديت كارت دادند از نوع regular و نه secure.خود كارمند بانك هم مطمءن نبود تقاضا رو وارد سيستم كرد و جوابش اومد كه پذيرفته شد خودش ميگفت اين كار رو بكنيم اگه نشد ميريم سراغ secure البته بگم كه من با أشنامون كه مشتري اون بانكه رفته بودم

(2013-03-29 ساعت 00:33)ASALI نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 20:06)mdna نوشته:  يك راه ديگه هم هست اكر كسي از أشناها بخواد براي خوانوادش پول بفرسته پول رو براي شما اونطرف نگه داره شما يا خانوادتون تو ايران دلار بخرن بدن به خوانواده ايشون

چفدر برای افتتاح حساب پول واریز کردین ؟
حسابهاي اينجا انواع مختلف داره كه تو بروشوري كه بانك ميده همشو توضيح داده يه چيز عجيبي كه اينجا هست اينه كه اگه مانده حساب روزانه از يك مقداري كمتر باشه بانك ازتون كارمزد ميگيره ماهيانه واون هم واسه حسابهاي مختف فرق داره من حسابي رو انتخاب كردم كه مانده حداقل مانده رو بخواد كه كارمزد ندم واسه checking ١٥٠٠ دلار و واسه saving ٣٠٠ دلار حداقل تو حسابم بايد باشه checking حسابي كه با كارت ميتوني ازش پول بگيري يا خريد كني وقتي موجوديش كم بشه ميتوني از حساب saving بهش منتقل كني
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
من فكر ميكنم كه شوهر ايشون ميتونه بعد از ايشون وارد بشه چون رو ويزاي شوهر من هم بعد از رمز گشايي معلوم شد نوشته به همراه من يا بعد من ميتونه وارد خاك أمريكا بشه باز هم بقيه نظر بدند در ضمن براي هر نفر هم پاكت زرد جداگانه ميدهند
سفرنامه
(2013-03-26 ساعت 18:40)achi686 نوشته:  
(2013-03-26 ساعت 17:23)mohajer13 نوشته:  از دوستانی که سفر کرده اند، کسی هارد اکسترنال با خودش برده؟ تو چمدون گذاشتید یا ساک دستی؟ تو فرودگاهها گیر نمیدن؟ محتویاتش رو چک نمی کنند؟

من دوتا از دوستام بردن مشکل خاصی نبود...اما میگفت برای بردن سی دی کمی باید احتیاط کرد و نرم افزارهای که کپی رایت دارند نباید روی سی دی ها باشه...البته من فقط از دوستانم شنیدم....اما تقریبا هارد اکسترنال رو خیلی ها بدون مشکلی ، با خودشون حمل میکنند....

ما هم چند تا هارد همراهمون بود يكي تو كوله همراهمون و يكي دو تا تو بار و هيچ كدوم رو نگشتن

(2013-03-29 ساعت 08:54)shivarahbari نوشته:  سلام دوستان. میشه لطفا بگید چه مدارکی رو همراه ترجمشون باید همرامون بیاریم و آیا یک ترجمه با مهر تایید رسمی کافیه؟
دوم اینکه برای ورود شناسنامه جایی لازمه؟
در مورد سوال اول ترجيح مي دم جواب ندم چون تا اينجا هيچكدوم از مدارك به كارم نيومده
در مورد دوم نه چون پاسپورت داريد كافيه

(2013-03-23 ساعت 16:19)amirhoseinc نوشته:  سلام دوستان سال نو همگی مبارک باشه
یه سوال سوشیال نامبر هم میاد به همون آدرسی که واسه گرین کارد دادیم یا واسه گرفتنش باید کار خاصی انجام بدیم؟
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
(2013-03-22 ساعت 23:16)kiasina نوشته:  
(2013-03-22 ساعت 17:36)mana_s نوشته:  عزيزان كسي سوالات امتحان آيين نامه رانندگي كه در آمريكا گرفته ميشه رو به انگليسي داره ؟
ممنون ميشم اگه داريد در اختيارم بزاريد

با درود و تبریک سال نو به تمام دوستان
نمونه سوالات انگلیسی در سایت اصلی DMVوجود داره و میتونید بگیرید.برای امتحان هم اصلا نگران نباشید .فقط دوستان عزیزی که میخواهند امتحان بدندحتما اول آنلاین وقت بگیرید تا زیاد وقتتان هدر نره.هم برای تست کتبی هم رانندگی.برای رانندگی مدتی با یک نفر که تجربه داره بروید تا با آن آشنا شوید.

فرمايش دوستمون درست ولي وقتي مي خواين وقت بگيريد يهو دو سه هفته بعد وقت مي دن ولي اگر حضوري بريد كمي معطلي نوبت داره ولي همون روز كتبي رو مي ديد و اگر قبول بشين يه چند تا كاغذ مي دن كه گواهي نامه موقته البته اگر گواهي نامه كشور خودتون رو داشته باشيد
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
فرق secuee با regular چیه؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: fire dragon ، Danoosh ، asal1907 ، ali234 ، arezoo bj ، Tomas ، mhb161 ، noobnoobi ، AOC Kermani ، powerb
سلام! من فوریه امسال رو در لوس انجلس بودم تجربیاتی که مهم هستن رو میگم امیدوارم به درد کسی‌ بخوره. من در کالیفرنیا بودم ممکنه قوانین ایالتی‌ متفاوت باشن.

۱.با ویزا مهاجرتی (بدون گرین کارت فیزیکی‌) باید خروجی‌ پرداخت شود.

۲.حتما از اعتبار پاسپورت خود مطلع باشید(بعضی‌ از کارمندان خطوط هواپیمأیی اطلاعات کاملی راجع به ویزای اقامتی ندارند)

۳.به دلایل امنیتی اگر چمدان شما قفل داره اونرو قفل نکنید چون اگر بخواهند احیانا اونرو بازرسی کنند قفل چمدان رو میشکنند!

۴.احتمالا در هواپیما ویدئویی نمایش داده میشود که نحوه پر کردن فرمهایی گمرک و ورودی رو توضیح میدهد(امارات که اینجوری بود)

۵.امور مربوط به مهاجرت حدود ۱ ساعت طول میکشد.

۶.در گمرک با صداقت کامل در مورد پول و وسایل خود جواب بدید تا به مشکل نخورید.

۷.از مراجعه به اداره سوشیال در روزهای اول خودداری کنید چون با جواب تا ۳ هفته صبر کنید به منزل بر میگردین!

۸.اگر تغییری در آدرس پستی در هنگام ورود نداشته باشین گرین کارت ۱۵ روز به دست شما میرسه.

۹.بد از ۲۱ روز حتما به اداره سوشیال مراجعه کنید و در صورت نبودن نام شما در سیستم تقاضا بدین.

۱۰.بد از ۲۴ ساعت میتونید شماره سوشیال خودتون رو از اداره سوشیال بگرین.

۱۱.بدون شماره سوشیال میتونید برای گواهینامه و باز کردن حساب بانکی‌ اقدام کنید اما ممکن گواهینامه شما برای طول مدت ویزا که یک سال هست به شما بدن یا حسابی‌ باز کنن که برای افراد غیر مقیم هست پس بهتره تا دریافت گرین کارت و شماره سوشیال صبر کنید که در بدترین حالت ۱ ماه می‌شه.

۱۲.در صورت امکان بدون شماره سوشیال از باز کردن حساب بانکی‌ خودداری کنید.

۱۳.در هنگام باز کردن حساب بانکی‌ در مورد مانده حساب سوال کنید و مبلغی رو در حساب داشته باشین که مشمول پرداخت کارمزد نمی‌شه.

۱۴.باری دریافت کردیت و کردیت کارت عجله نکنید زمان نیاز داره.

۱۵.در کالیفرنیا میتوانید امتحان گواهینامه رو به فارسی هم بدین. البته ترجمه فارسی ماشینی هست و زیاد روان نیست. توصیه می‌کنم چون می‌خواهیم اینجا زندگی‌ کنیم امتحان کتبی‌ رو به انگلیسی‌ بدید تا با نام لاتین علائم اشنا بشیم.

۱۶.نمونه سوالات رو به راحتی‌ میتونید در یوتیوب پیدا کنید.

۱۷.هنگام امتحان شهر حرکات شما باید اغراق آمیز باشه تا نشون بدین که به اطراف توجه کامل درین( به قول یکی‌ سر شما باید مثل جغد کاملا در گردش باشه!!)

۱۸.باز میتونید از یوتیوب خطاهای اصلی‌ و کوچک رو ببینید(من با اینکه کلا ۱ ساعت هم رانندگی‌ نکردم اما ۳ ۴ ساعت ویدئو دیدم و به کمک ناپلئون عزیز با ۱۵ خطا کوچک بار اول قبول شدم!)

۱۹.اگر قصد ادامه تحصیل دارین برای برخورداری از قوانین ایالتی‌ مربوط به وضعیت اقامتی شما(۱ سال و ۱ روز معروف) داشتن مدارکی مثل کارت کتابخانه، گواهینامه،حساب بانکی‌،... ضروری هستند.

۲۰.شما با دریافت گرین کارت میتوانید برای افراد درجه ۱ خانواده تقاضای گرین کارت کنید.

۲۱.بد از برگشت به ایران از چک کردن حساب بانکی‌ خود در اینترنت جداً خودداری کنید چون حساب شما بلوکه میشود.

۲۲.برای وسایل برقی‌ مثل لپتاپ،دوربین،موبایل حتما مبدل پریز از ایران بخرین(من خریدم ۱۲$!!)

۲۳.اصل و ترجمه گواهینامه ایرانی‌ ببرید(شماره گواهینامه ایرانی‌ شما ثبت میشود)

۲۴.از شرکت بیمه ایرانی‌ خود تقاضای گواهی عدم خسارت کنید و ترجمه یون رو ببرید شاید به شما تخفیف تعلّق بگیرد.

۲۵. از اساتید دانشگاه خود معرفی‌ نامه بگیرید البته اگه می‌خواهید در دانشگاه درس بخونید کالج ظاهراً نیازی ندران.

مطالبی که گفتم یک مقداری کلی‌ بودن اگر بعدا موردی یادم اومد اضافه می‌کنم به هر حال اگه سؤالی بود در خدمتم!
(2013-03-29 ساعت 11:14)IN.USA@2013 نوشته:  فرق secuee با regular چیه؟
عمو سام!
این تاپیک شاید بتونه کمک کنه، کلا پستای خوبی توش هست، پیگیرش باشین:
بانک ها و انواع حسابها و امتیازات و معایب

در مورد سوال شما این پستها رو ببینین:
http://mohajersara.com/post-92839.html#pid92839
http://mohajersara.com/post-245813.html#pid245813
(2013-03-29 ساعت 13:00)sorena نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 12:18)pari2013 نوشته:  ۲۰.شما با دریافت گرین کارت میتوانید برای افراد درجه ۱ خانواده تقاضای گرین کارت کنید.

سلام دوست عزیز ممنون بخاطر راهنمایی هاتون
دوست عزیز منظورتون از این پست اینه که اگه هر کی گرین کارت داشته باشه میتونه افراد درجه 1 خانوادش رو برای همیشه به آمریکا بیاره؟
مطمئنین شما که چنین قانونی وجود داره؟آخه هر جور فکر میکنم منطقی نیست این قانون
اگه چنین قانونی است تو چه مدت میشه این کار رو انجام داد
یعنی اگه یکی از اعضای خانواده پدرم تو آمریکا باشه و گرین کارت داشته باشه و برای پدر من که خانواده درجه یکش هست اقدام کنه پدرم گرین کارت میگیره و بعد اون من و خانوادم از طریق پدرم؟

سلام! در پاکتی که گرین کارت برای شما پست می‌شه یک نامه هست که الان روبروی من قرار داره و من متن یک بند از اون رو برات میزارم!

you can sponsor the immigration of certain relatives-see Form I-130 for information.

البته شما باید به سایت www.uscis.gov برید و اونجا دنبال فرم ۱۳۰ بگردین. بله می‌شه برای گرین کارت تقاضا بدین ولی‌ شرایط داره و مهمتر اینکه گاهی اوقات خیلی‌ طولانی می‌شه مثلا برای یک گروه ممکن ۱۵ تا ۲۰ سال طول بکشه تا نوبت مصاحبه بشه میتونید به ویزا بوللیتین هم سر بزنید و از جدید‌ترین تاریخ‌های مصاحبه آگاه بشین. امیدوارم موفق باشین.

البته من خیلی‌ وقته پیش موضوع رو دنبال کردم و جزئیات یادم نیست ولی‌ تا جای که می‌دونم من در موقعیت خودم می‌تونم با اولویت اول برای پدر، مادر، فرزند، همسر و با اولویت دوم برای برادر و یا خواهر تقاضا کنم. لطفا اگه اطلاعات جدیدی پیدا کردین به من هم خبر بدین مرسی‌.

(Family of Green Card Holders (Permanent Resident

As a green card holder (permanent resident), you may petition for certain family members to immigrate to the United States as permanent residents

You May Petition For The Following Family Member

Spouse (husband or wife
Unmarried children under 21
Unmarried son or daughter of any age

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان