(2013-03-29 ساعت 13:00)sorena نوشته:دوست عزیز شما میتونید برای افرادی که کفیلشون هستید درخواست بدید که فکر کنم ۲ ۳ سال طول بکشه سایت مهاجرت ایالات متحده کاملا توضیح داده.(2013-03-29 ساعت 12:18)pari2013 نوشته: ۲۰.شما با دریافت گرین کارت میتوانید برای افراد درجه ۱ خانواده تقاضای گرین کارت کنید.
سلام دوست عزیز ممنون بخاطر راهنمایی هاتون
دوست عزیز منظورتون از این پست اینه که اگه هر کی گرین کارت داشته باشه میتونه افراد درجه 1 خانوادش رو برای همیشه به آمریکا بیاره؟
مطمئنین شما که چنین قانونی وجود داره؟آخه هر جور فکر میکنم منطقی نیست این قانون
اگه چنین قانونی است تو چه مدت میشه این کار رو انجام داد
یعنی اگه یکی از اعضای خانواده پدرم تو آمریکا باشه و گرین کارت داشته باشه و برای پدر من که خانواده درجه یکش هست اقدام کنه پدرم گرین کارت میگیره و بعد اون من و خانوادم از طریق پدرم؟
موفق باشید
(2013-03-29 ساعت 16:48)pari2013 نوشته:(2013-03-29 ساعت 13:00)sorena نوشته:(2013-03-29 ساعت 12:18)pari2013 نوشته: ۲۰.شما با دریافت گرین کارت میتوانید برای افراد درجه ۱ خانواده تقاضای گرین کارت کنید.
سلام دوست عزیز ممنون بخاطر راهنمایی هاتون
دوست عزیز منظورتون از این پست اینه که اگه هر کی گرین کارت داشته باشه میتونه افراد درجه 1 خانوادش رو برای همیشه به آمریکا بیاره؟
مطمئنین شما که چنین قانونی وجود داره؟آخه هر جور فکر میکنم منطقی نیست این قانون
اگه چنین قانونی است تو چه مدت میشه این کار رو انجام داد
یعنی اگه یکی از اعضای خانواده پدرم تو آمریکا باشه و گرین کارت داشته باشه و برای پدر من که خانواده درجه یکش هست اقدام کنه پدرم گرین کارت میگیره و بعد اون من و خانوادم از طریق پدرم؟
سلام! در پاکتی که گرین کارت برای شما پست میشه یک نامه هست که الان روبروی من قرار داره و من متن یک بند از اون رو برات میزارم!
you can sponsor the immigration of certain relatives-see Form I-130 for information.
البته شما باید به سایت www.uscis.gov برید و اونجا دنبال فرم ۱۳۰ بگردین. بله میشه برای گرین کارت تقاضا بدین ولی شرایط داره و مهمتر اینکه گاهی اوقات خیلی طولانی میشه مثلا برای یک گروه ممکن ۱۵ تا ۲۰ سال طول بکشه تا نوبت مصاحبه بشه میتونید به ویزا بوللیتین هم سر بزنید و از جدیدترین تاریخهای مصاحبه آگاه بشین. امیدوارم موفق باشین.
البته من خیلی وقته پیش موضوع رو دنبال کردم و جزئیات یادم نیست ولی تا جای که میدونم من در موقعیت خودم میتونم با اولویت اول برای پدر، مادر، فرزند، همسر و با اولویت دوم برای برادر و یا خواهر تقاضا کنم. لطفا اگه اطلاعات جدیدی پیدا کردین به من هم خبر بدین مرسی.
البته فرمایشات pari2013 هم کاملا صدق میکنه که اونم زمان زیادی میطلبه