کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-03-29 ساعت 13:00)sorena نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 12:18)pari2013 نوشته:  ۲۰.شما با دریافت گرین کارت میتوانید برای افراد درجه ۱ خانواده تقاضای گرین کارت کنید.

سلام دوست عزیز ممنون بخاطر راهنمایی هاتون
دوست عزیز منظورتون از این پست اینه که اگه هر کی گرین کارت داشته باشه میتونه افراد درجه 1 خانوادش رو برای همیشه به آمریکا بیاره؟
مطمئنین شما که چنین قانونی وجود داره؟آخه هر جور فکر میکنم منطقی نیست این قانون
اگه چنین قانونی است تو چه مدت میشه این کار رو انجام داد
یعنی اگه یکی از اعضای خانواده پدرم تو آمریکا باشه و گرین کارت داشته باشه و برای پدر من که خانواده درجه یکش هست اقدام کنه پدرم گرین کارت میگیره و بعد اون من و خانوادم از طریق پدرم؟
دوست عزیز شما میتونید برای افرادی که کفیلشون هستید درخواست بدید که فکر کنم ۲ ۳ سال طول بکشه سایت مهاجرت ایالات متحده کاملا توضیح داده.
موفق باشید

(2013-03-29 ساعت 16:48)pari2013 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 13:00)sorena نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 12:18)pari2013 نوشته:  ۲۰.شما با دریافت گرین کارت میتوانید برای افراد درجه ۱ خانواده تقاضای گرین کارت کنید.

سلام دوست عزیز ممنون بخاطر راهنمایی هاتون
دوست عزیز منظورتون از این پست اینه که اگه هر کی گرین کارت داشته باشه میتونه افراد درجه 1 خانوادش رو برای همیشه به آمریکا بیاره؟
مطمئنین شما که چنین قانونی وجود داره؟آخه هر جور فکر میکنم منطقی نیست این قانون
اگه چنین قانونی است تو چه مدت میشه این کار رو انجام داد
یعنی اگه یکی از اعضای خانواده پدرم تو آمریکا باشه و گرین کارت داشته باشه و برای پدر من که خانواده درجه یکش هست اقدام کنه پدرم گرین کارت میگیره و بعد اون من و خانوادم از طریق پدرم؟

سلام! در پاکتی که گرین کارت برای شما پست می‌شه یک نامه هست که الان روبروی من قرار داره و من متن یک بند از اون رو برات میزارم!

you can sponsor the immigration of certain relatives-see Form I-130 for information.

البته شما باید به سایت www.uscis.gov برید و اونجا دنبال فرم ۱۳۰ بگردین. بله می‌شه برای گرین کارت تقاضا بدین ولی‌ شرایط داره و مهمتر اینکه گاهی اوقات خیلی‌ طولانی می‌شه مثلا برای یک گروه ممکن ۱۵ تا ۲۰ سال طول بکشه تا نوبت مصاحبه بشه میتونید به ویزا بوللیتین هم سر بزنید و از جدید‌ترین تاریخ‌های مصاحبه آگاه بشین. امیدوارم موفق باشین.

البته من خیلی‌ وقته پیش موضوع رو دنبال کردم و جزئیات یادم نیست ولی‌ تا جای که می‌دونم من در موقعیت خودم می‌تونم با اولویت اول برای پدر، مادر، فرزند، همسر و با اولویت دوم برای برادر و یا خواهر تقاضا کنم. لطفا اگه اطلاعات جدیدی پیدا کردین به من هم خبر بدین مرسی‌.

البته فرمایشات pari2013 هم کاملا صدق میکنه که اونم زمان زیادی میطلبه
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sorena ، Tomas ، soruosh ، mhb161 ، jazirehh ، amairmonre ، shatsi ، ghafari88 ، daad ، powerb
(2013-03-29 ساعت 17:10)mori نوشته:  دوستان من راجع به این 165$ شیرفهم نشدم...
نفری باید 165$ بدیم تا گرین کارتمون بیاد؟ یعنی کیس دو نفره 330$ ؟
بعد از اولین ورود باید واریز بشه؟ یا زودتر هم میشه؟
تا پول واریز نشه، گرین کارت نمیاد؟

بله نفری 165 دلار باید بدین و تا این پول رو ندین گرین کارتتون نمیاد بهتره قبل از رفتن به امریکا پرداختش کنین چون تاخیر در پرداخت این مبلغ باعث میشه گرین کارتتون دیر به دستتون برسه و انلاین از این سایت باید پرداخت کنین
USCIS
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

(2013-03-29 ساعت 12:18)pari2013 نوشته:  سلام! من فوریه امسال رو در لوس انجلس بودم تجربیاتی که مهم هستن رو میگم امیدوارم به درد کسی‌ بخوره. من در کالیفرنیا بودم ممکنه قوانین ایالتی‌ متفاوت باشن.

۱.با ویزا مهاجرتی (بدون گرین کارت فیزیکی‌) باید خروجی‌ پرداخت شود.
چند مورد كه در مورد من متفاوت بود رو مي نوييم كه شايد به درد بخوره
سوشيال ما ١٠ روزه اومد و كار حساب بانكي رو بعدش انجام داديم
امتحان كتبي رانندگي رو با نصف روز خواندن مي توانيد بديد و تا ٦ اشتباه مجازيد و امتحان عملي تا ١٥ خطا مجازه
از اونجايي كه امتحان رو با ماشيني كه خودتون مي بريد مي گيرند حتما به درست كار كردن راهنما بوق برف پاك كن و چراغ ترمز ممطمئن باشيد وگرنه امتحان نمي گيره و اگرچند بار كنار كسي بشينيد حتي بي خطا هم قبول مي شين و مشكل كسي كه قبلا ايران رانندگي كرده فقط رعايت قوانين اونهاست
ضمنا من گواهينامم رو بين المللي كرده بودم و گواهينامه و ترجمه ازم نخواستند و شما با همون مي توانيد رانندگي بكنيد
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
(2013-03-29 ساعت 17:32)ASALI نوشته:  دوستای خوبم ...من لینک فرمی که باید تو پرواز پر کنیم رو گم کردم ...اگر میدونین ممنون میشم کمکم کنین ؟

اینجاس
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
سلام دوستان
یه مشورت:
با خوندن مطالب مهاجرسرا و آپشن های زیاد نمیدونم بهترین کار چیه...
ما قصد داریم یه سفر حتی شده 1 روزه به آمریکا داشته باشیم که فقط مهر بخوره توی پاس که 1سال اجازه خروج داشته باشیم و 11ماه بعد برای اقامت دائم بریم به آمریکا... اول اینکه مشکلی پیش نمیاد؟ بعد اینکه چه کاری بهترین کاره؟
1. بریم . برگردیم و هیچ کاری نکنیم...
2. واستیم تا گرین کارت و سوشال بیاد؟( هزینه هم مدنظر داشته باشید)
3. با توجه به اینکه ممکنه توی فرودگاه برای بیشتر از نفری 5000 تا گیر بدن، حساب باز کنیم و مقداری پول رو توی بانک بریزیم و برگردیم... تا دفعه بعد همه پول رو یه جا نبریم تا گیر بدن.
4. راه دیگه؟
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، ASALI ، گل نهال ، sorena ، Tomas ، mhb161 ، amairmonre ، AOC Kermani ، shatsi ، daad
(2013-03-29 ساعت 17:32)ASALI نوشته:  دوستای خوبم ...من لینک فرمی که باید تو پرواز پر کنیم رو گم کردم ...اگر میدونین ممنون میشم کمکم کنین ؟

اینجا با توضیحاتش اینجام فایل PDF اش هست
هر کدومو دوست داشتی
(2013-03-29 ساعت 17:48)mori نوشته:  سلام دوستان
یه مشورت:
با خوندن مطالب مهاجرسرا و آپشن های زیاد نمیدونم بهترین کار چیه...
ما قصد داریم یه سفر حتی شده 1 روزه به آمریکا داشته باشیم که فقط مهر بخوره توی پاس که 1سال اجازه خروج داشته باشیم و 11ماه بعد برای اقامت دائم بریم به آمریکا... اول اینکه مشکلی پیش نمیاد؟ بعد اینکه چه کاری بهترین کاره؟
1. بریم . برگردیم و هیچ کاری نکنیم...
2. واستیم تا گرین کارت و سوشال بیاد؟( هزینه هم مدنظر داشته باشید)
3. با توجه به اینکه ممکنه توی فرودگاه برای بیشتر از نفری 5000 تا گیر بدن، حساب باز کنیم و مقداری پول رو توی بانک بریزیم و برگردیم... تا دفعه بعد همه پول رو یه جا نبریم تا گیر بدن.
4. راه دیگه؟

اول اينكه توجه داشته باشيد بعد از اولين ورود و خوردن مهر تو پاستون نمي توانيد بيش از شش ماه خارج از كشور باشين و به شدت دارن زمان بيرون بودن از اينجا رو چك مي كنند مگر اينكه پاس سفيد بگيريد
دوما باز كردن حساب كمي زمان مي گيره چون حتما بايد سوشيال داشته باشيد
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺟﺎﻟﺐ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﻮﻧﺪﻧﺶ
http://mohajersara.com/thread-3073-post-...#pid297416
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: lilac ، amir82 ، sorena ، itsmasoud ، Tomas ، armin1 ، mhb161 ، سمانه777 ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، amairmonre ، philter ، shatsi ، daad
دوست گرامی من هم همان مهر تمدید را در پاس دارم. اول اینکه بله مهر در صفحه سفید میخورد و دوم ما در سفر دوم بدون گرین کارت و با همین مهر امدیم در زیر ویزا سطر ریزی نوشته که upon endorsement serves as temporary I- 551 evidencing permanent residence for 1 year که ب این معناست که با ممهور شدن ویزا که در پاس می خورد این ویزا حکم گرین کارت تا یکسال را دارد.و در تکمیل باید تاکید کرد سفر اول و ورود اول همراهان باید با برنده باشد حتی اگر در ویزا قسمت کتگوری دقت کنید برنده با DV1 و همراهان با اعداد بعدی دی وی مشخص شده اند . پس ورود انها وابسته به برنده است . و دقیقا مانند توصیه شما ورود های جداگانه بسیار دردسر ساز است. با سپاس
برنده 2012

(2013-03-29 ساعت 11:14)IN.USA@2013 نوشته:  فرق secuee با regular چیه؟

در نوع سکیور شما به اندازه مقداری بیشتر از کردیت داده شده پول در حساب میگذارید که بلاک میشود و هر ماه صورت حساب را پرداخت میکنید و در کردیت اسکور شما موثر است تا مدتی معین مثلا 9 ماه 1 سال تا بانک متقاعد شود که شما توان پرداخت صورت حساب ماهانه کردیت را دارید و پول شما را ازاد و کردیت کارت شما بدون محدودیت و بلاک شدن پول میشود ولی همچنان باید صورت حساب به موقع پرداخت شود در غیر این صورت بنا به قرار داد ان کارت مجبور به پرداخت اینترست هستید که همان سود دیر کرد یا جریمه دیر کرد است.
برنده 2012

(2013-03-29 ساعت 08:09)mdna نوشته:  به من كرديت كارت دادند از نوع regular و نه secure.خود كارمند بانك هم مطمءن نبود تقاضا رو وارد سيستم كرد و جوابش اومد كه پذيرفته شد خودش ميگفت اين كار رو بكنيم اگه نشد ميريم سراغ secure البته بگم كه من با أشنامون كه مشتري اون بانكه رفته بودم

من تمام تاپیک انواع حسابها را خواندم ولی هبچ جا ندیدیم کسی در بدو ورود تونسته باشه regular کردیت بگیره . به نظرتون چطور به شما دادن ؟ آیا نکته خاصی به نظرتون میرسه که باعث شده به شما بدن؟ چون واقعا خیلی نکته مهمی و به بقیه دوستان حداقل بعد یکسال regular میدن .
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
(2013-03-29 ساعت 21:09)sadeghi897 نوشته:  سلام دوستان با تجربه
یک سئوالی دارم
آقا برای سفر اول به آمریکا می شه خوراکی هم با خودمون داشته باشیم منظورم غذا هست، فرض کنید از یک تا 10 وعده غذایی بسته بندی شده
حالا یا خونگی یا کنسرو؟
امکانش هست یا خیر؟
با تچکر
گیر ندین دیگه گرسنم می شه خووووووووووووو
دی
دوستون دارم خیلی زیاد
دی

(2013-03-29 ساعت 22:11)sayeh_m نوشته:  صادقي جان
بردن غذاهاي بسته بندي هيچ ايرادي نداره . اونها فقط به چيزهاي دونه دار خيلي گير ميدن . چيزهايي كه دونه هاش رو بشه كاشت . البته اونجا غذا ارزونتر از اينجاست .

در تکمیل فرمایش سایه عزیز لینک زیر رو هم مطالعه کنید خالی از لطف نیست.

2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
دوستان داشتم کامپیوترم و تمیز میکردم این سایت و از تو فیوریتام پیدا کردم نمیدونم از کجا و برای چی پیداش کردم اما جالب بود به نظرم بد نباشه شاید هم تکراری
http://usa.ir/fa/3Living
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
سلام دوستان، مي خواستم بدانم با توجه به اينكه عكس خانم من در ويزايي كه در پاسپورته بي حجابه، موقع خروج از كشور در فرودگاه امام مشكلي پيش نمي‌ياد؟ آيا كسي تجربه اي داشته؟
تشکر کنندگان: shaso ، asal1907 ، sadeghi897 ، kasrafo ، گل نهال ، Soap McTavish ، Tomas ، poopak ، mhb161 ، سمانه777 ، amairmonre ، philter ، shatsi
دوستان بنده با یکی از دوستان باتجربه که مدتی هست در امریکا هست ، در مورد نحوه بردن پول سوال پرسیدم ( به صورت خصوصی ) و فکر کردم شاید این قضیه برای دیگران هم مفید باشد و همچنین به پیشنهاد این دوستمون برای شما متن سوال جواب رو اینجا میگذارم.....باشد که رستگار شویم Big GrinTongueWink

achi686 نوشته است:سلام دوست عزیز....
امیدوارم حالتون خوب باشه و یک سال پر انرژی رو شروع کرده باشید....
بنده پست شما رو در اینجا در مورد طریقه انتقال ارز و بحث مالیات خوندم بسیار مفید و آموزنده بود و تشکر میکنم ازتون....
بنده یه سوال داشتم که با توجه به نوشته شما ، دیدم بهترین فرد برای جواب سوالم شما میتونید باشید، ممنون میشم اگه بنده رو یه راهنمایی کنید.....
دوست عزیز همونطور که میدونید ایران جدیدا برای خروج بیشتر از 5000$ بسیار سخت گیری کرده و توی فرودگاه هم خیلی میگردند تا اگه پیدا کردند برخورد کنند ....با توجه به این قضیه بنده گفتم از یک راه جایگزین استفاده می کنم و کسی اگه آمریکا بخواد پول بفرسته ایران ، من اون میزان پول رو به خانوادش توی ایران تحویل میدم و سپس اون هم در آمریکا اون پول رو به حسابم بریزه....و شخصی آشنا برای انجام اینکار پیدا شد....
من هفته دیگه عازم آمریکا هستم، اما الان برام سوال اینجاست که ایا اگه من اونجا به حسابم عددی مانند 10500$ ریخته شود آیا ممکن مشکلی پیش بیاد و یا اینکه مثلا پرسیده شه این پول از کجا امده است و یا اینکه مالیاتی بخواد به آن تعلق بگیره؟ و من احتمالا در wells fergo حساب باز خواهم کرد .....گفتم شاید اسم بانک هم مهم باشد.....
ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید و نظرتون در مورد این نوع انتقال پول رو بفرمایید....

soheilbadami نوشته است:
سلام ممنون از لطف شما. به نظر شخصی خودم ابدا مشکلی نیست چون هر دو حساب در آمریکاست و رقم هم کم هست تنها مورد (اونهم به ندرت) اینه که اون فرد به عنوان صراف شناخته شده باشه یا در کار جابجایی پول زیاد باشه و ترنسکشنهاش رو کنترل کنند. در مورد مالیات هم این دارایی شما هست یعنی مثلا شما ماشینت رو فروختی و غیره ولی همونطور که گفتم شما همیشه اینها رو یکجا برای خودتون باید حسابش رو داشته باشین و صوری هم شده مثلا بنویسین که پول ماشین یا غیره. حالا در بدترین حالت یک روز شما رفتید دادگاه برای مالیات شما میگید که همه اینها دارایی هست و میتونم ترجمه همه مثلا حسابهام رو بیارم و ثابت کنم درامد نیست یا اگر در امد ی بوده مالیاتش یک بار در مبدا پرداخت شده همین. موفق باشید.

achi686 نوشته است:
ممنون از پاسخت دقیق و کاملتون.
فقط اون شخص هرازگاهی اینکارو میکنه، اگه بعنوان صراف شناخته شده باشه و حسابش کنترل بشه ، برای من مشکلی بوجود میاره؟
و دوم اینکه اگه یه روز مثلا رفتم دادگاه، نمیتونم اصل داستان رو بگم براشون؟ اون موقع پول شویی محسوب میشه این کار؟
بسیار سپاسگذارم از وقتی که به جواب دادن به سوال بنده اختصاص دادید ، دوست عزیز....ممنون

soheilbadami نوشته است:
ببینید راجع مسئله اول که انتقال پول هست به نظرم یک مقدار شانسی هست چون این مسئله تحریم و اینا جدیده و وحدت رویه ای توش نیست و اگه شما از 10 تا مقام مسئول هم بپرسی چیز درستی نمیدونن ولی این رقم رقمی نیست که کسی دنبالش بیاد در کل در ضمن شما که در کار خلاف نیستی یک تازه مهاجر معمولی که کلیر شده در موقع ویزا.
در مورد دادگاه هم من مثال زدم واقعا اداره مالیات هیچ وقت و نیرویی نداره که برای این رقمها کسی رو به دادگاه بفرسته در جایی که قادر نیست چیزی رو اثبات کنه که این در امده یا پول اهدایی خانواده شماست مثلا.
البته به شما حق میدم که نگران باشید. ما ههمون همیشه نگرانیم متاسفانه برای موضوعاتی که این چند سال اخیر درست شده برای پول و دلار و غیره.
تا یکجاییش احتیاطه و بقیه اش رو باید سپرد به خدا چون هیچ چیز ما صد در صد نیست.
در اخر میخواستم اگر مشکلی نداریدخواهش کنم این مطالب رو توی تاپیک بگذارید بعد از حذف ارقام و اینا چون چند دوست دیگه هم پیام دادن. چون تایپ کردن برام واقعا سخته Smile
موفق باشید.
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان