کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام . دوستان ما باید پاکت زرد رو کجا تحویل بدیم اولین فرودگاهی که وارد آمریکا می شیم یا شهر نهایی؟
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: Tomas ، mhb161 ، NarcisJ
(2013-03-29 ساعت 17:38)enchantress_boy نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 17:32)ASALI نوشته:  دوستای خوبم ...من لینک فرمی که باید تو پرواز پر کنیم رو گم کردم ...اگر میدونین ممنون میشم کمکم کنین ؟

اینجاس

بچه ها میدونین بند 15 فرم و صفحه دوم رو باید چطور پر کنیم ؟؟؟Smile
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: Tomas ، rezagh ، mhb161
(2013-03-30 ساعت 21:45)ASALI نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 17:38)enchantress_boy نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 17:32)ASALI نوشته:  دوستای خوبم ...من لینک فرمی که باید تو پرواز پر کنیم رو گم کردم ...اگر میدونین ممنون میشم کمکم کنین ؟

اینجاس

بچه ها میدونین بند 15 فرم و صفحه دوم رو باید چطور پر کنیم ؟؟؟Smile
من توش ميزان پولي كه همراهمون بودو نوشتم
ولي خود افسر مهاجرت تو فرودگاه نگاه ميكنه و جاهايي مشكل داشته باشه ميگه از اين فرم هم داره كه ميتوني همونجا پر كني نه تو هواپيما
تشکر کنندگان: ASALI ، Soap McTavish ، lilac ، sadeghi897 ، Saeedv13 ، Tomas ، rezagh ، amir0_0amir ، mhb161 ، hamedhamed ، nooshshahnar ، jazirehh ، philter ، alirezass ، shatsi ، daad ، powerb
(2013-03-30 ساعت 10:36)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 08:09)mdna نوشته:  به من كرديت كارت دادند از نوع regular و نه secure.خود كارمند بانك هم مطمءن نبود تقاضا رو وارد سيستم كرد و جوابش اومد كه پذيرفته شد خودش ميگفت اين كار رو بكنيم اگه نشد ميريم سراغ secure البته بگم كه من با أشنامون كه مشتري اون بانكه رفته بودم

من تمام تاپیک انواع حسابها را خواندم ولی هبچ جا ندیدیم کسی در بدو ورود تونسته باشه regular کردیت بگیره . به نظرتون چطور به شما دادن ؟ آیا نکته خاصی به نظرتون میرسه که باعث شده به شما بدن؟ چون واقعا خیلی نکته مهمی و به بقیه دوستان حداقل بعد یکسال regular میدن .
شايد چون تو حسابم بالاي ١٠٠٠٠ دلار پول داشتم
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: kasrafo ، ali234 ، sayeh_m ، lilac ، Tomas ، rezagh ، mhb161 ، hamedhamed ، امیر مهاجر ، jazirehh ، amairmonre ، AOC Kermani ، shatsi ، daad ، powerb
(2013-03-31 ساعت 09:05)Hamilton نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 20:40)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 16:11)victorygo نوشته:  دوستان عزیز سلام
من متاسفانه چند وقته به این جا سر نزدم، اگه سوالم تکراریه فقط بگین به کدوم تاپیک مراجعه کنم. این 165 دلار رو میشه رفت آمریکا و بعد پرداخت کرد؟ اگر خیر شما چه راهی رو توصیه میکنین برای کسی که کردیت کارد نداره و کسی رو هم نمیشناسه که داشته باشه!
می شه پرداخت کرد داخل خاک آمریکا مشکل زا نیست.
بهتره اگر خیلی دوست داری اینجا پرداخت کنی از یکی از این شرکتهای معتبر تهیه credit کارت که تافل و ...هم ثبت نام می کنن درخواست بدی اونها انجام می دن البته گرون تر می گیرن و لزومی هم نداره حالا خود دانی
دی Big GrinCool
ما سفارت ايروان كه ويزا ها رو گرفتيم يه برگه بهمون دادن در مورد همين ١٦٥ دلار كه توش bold نوشته بود قبل از ورود به اونجا پرداخت كنيد
لینک پایین را ببین بموجب قوانین جدید از یک فوریه 2013 این مبلغ یعنی The USCIS Immigrant Fee را باید بعد از دریافت ویزا و قبل از ورود به آمریکا پرداخت کنید البته بطور آنلاین پرداخت میکنید و نیاز به دبیت یا کردیت کارت می باشد اگه ندارید میتونید توسط صرافی های معتبر و رسمی یا بعضی آژانسهای مسافرتی واریز کنید موقع پرداخت آنلاین احتیاط کنید ومواظب سایتهای جعلی باشید!!!!!!!
لینک وب سایت
(2013-03-30 ساعت 21:43)shivarahbari نوشته:  سلام . دوستان ما باید پاکت زرد رو کجا تحویل بدیم اولین فرودگاهی که وارد آمریکا می شیم یا شهر نهایی؟

در اولین ورود در چک پاسپورت از شما خواهند خواست و تحویل می گیرند.

(2013-03-30 ساعت 12:23)mahdi-dv نوشته:  سلام دوستان، مي خواستم بدانم با توجه به اينكه عكس خانم من در ويزايي كه در پاسپورته بي حجابه، موقع خروج از كشور در فرودگاه امام مشكلي پيش نمي‌ياد؟ آيا كسي تجربه اي داشته؟

هیچ مشکلی پیش نمی یاد هیچ نگران نباشید . من و خیلی از دوستان شرایط شما رو داشتیم و داریم . هیچ موردی نداره.
برنده 2012

(2013-03-31 ساعت 02:45)mdna نوشته:  
(2013-03-30 ساعت 10:36)IN.USA@2013 نوشته:  
(2013-03-29 ساعت 08:09)mdna نوشته:  به من كرديت كارت دادند از نوع regular و نه secure.خود كارمند بانك هم مطمءن نبود تقاضا رو وارد سيستم كرد و جوابش اومد كه پذيرفته شد خودش ميگفت اين كار رو بكنيم اگه نشد ميريم سراغ secure البته بگم كه من با أشنامون كه مشتري اون بانكه رفته بودم

من تمام تاپیک انواع حسابها را خواندم ولی هبچ جا ندیدیم کسی در بدو ورود تونسته باشه regular کردیت بگیره . به نظرتون چطور به شما دادن ؟ آیا نکته خاصی به نظرتون میرسه که باعث شده به شما بدن؟ چون واقعا خیلی نکته مهمی و به بقیه دوستان حداقل بعد یکسال regular میدن .
شايد چون تو حسابم بالاي ١٠٠٠٠ دلار پول داشتم

دوست گرامی البته بانک ما فرق میکرد و قوانین هر بانک متفاوت است البته به کردیت کارت عادی تا جایی که من میدونم انسکیورد میگن و جالب اینکه اصلا به مقدار پول ربطی نداره بلکه باید کردیت هیستوری داشته باشید. ما در بانک دیگری 3- 4 برابر این پول را داشتیم تازه بعد دو سه هفته با دعوا و تهدید تعویض بانک با شرایط خاص کردیت کارت انسکیورد گرفتیم . اگر مطئنیدکارتتان انسکیورد است اگرامکان داره بگید لیمیت ان چقدر است ؟ چون هر کارت یک لیمیتی داره و تبریک چون عجیب خوش شانسید.
برنده 2012

سلام دوستان، سال نو همگی مبارک!

ما برای تغییر آدرس داریم فرم آنلاین AR-11 رو پر میکنیم، https://egov.uscis.gov/crisgwi/go?action....Residence
ولی توی فرم پرسیده: Last port of entry در صورتیکه این اولین باره که ما وارد میشیم، کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟ آیا این فرم اصلا درسته یا من دارم اشتباه پر میکنم؟ و استاتوس ما Permanent Resident میشه یا ویزیتور؟ چون هنوز که گرین کارت نگرفتیم..

بسیار ممنون میشم از راهنماییتون،
غزل
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، Tomas ، mhb161 ، amairmonre ، AOC Kermani ، shatsi ، daad ، powerb
دوستان یه سر به تاپیک زیر بزنید اطلاعات مفیدی توش قرار دادم

لینکهایی به اطلاعات مکمل در مورد زندگی در آمریکا
(2013-04-01 ساعت 22:06)nedaUSA نوشته:  دوستان من میخواستم ارز مسافرتی بگیرم، بهم گفتن که باید بلیط برگشت هم داشته باشی و تاریخش قبل ازانقضای ویزا باشه.
سوال اول اینکه درسته؟ انگار بعضیا تونستن بگیرن.
سوال دوم اینکه کسی میدونه عوارض رو باید بدم یا نه؟
طبق قانون نباید به ماها ارز مسافرتی داده شود چون اون ارز برای ویزاهای توریستی هست و ویزای ما مهاجرتی بوده. اما یکی از دوستان، اگه اشتباه نکنم افشین تونسته بود بگیره . . .
عوارض خروج رو تا زمانی که گرین کارت ندارید باید پرداخت کنید.
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
(2013-04-01 ساعت 22:20)achi686 نوشته:  
(2013-04-01 ساعت 22:06)nedaUSA نوشته:  دوستان من میخواستم ارز مسافرتی بگیرم، بهم گفتن که باید بلیط برگشت هم داشته باشی و تاریخش قبل ازانقضای ویزا باشه.
سوال اول اینکه درسته؟ انگار بعضیا تونستن بگیرن.
سوال دوم اینکه کسی میدونه عوارض رو باید بدم یا نه؟
طبق قانون نباید به ماها ارز مسافرتی داده شود چون اون ارز برای ویزاهای توریستی هست و ویزای ما مهاجرتی بوده. اما یکی از دوستان، اگه اشتباه نکنم افشین تونسته بود بگیره . . .
عوارض خروج رو تا زمانی که گرین کارت ندارید باید پرداخت کنید.

آرش عزیز
من دیشب فرودگاه بودم و در مورد این دو مسئله پرسیدم که اطلاعات پرواز گفت: طبق قانون جدید همه ایرانی ها به جر کسانی که در پاسشون محل اقامت شون کشوری به غیر از ایران خورده و یا گرین کارت دارند و یا کارت اقامت اروپا دارند نباید عوارض خروج از کشور (55000 تومان) رو بدهند.

و قسمت خوب خبر اینه که:
مسئول اطلاعات پرواز فرودگاه امام گفت: اما قانونش هنوز نامشخصه و شما که ویزای اقامتی دارید میتونید پرداخت نکنید و برید داخل بپرسید. و ایشون اضافه کرد که این نامفهوم بودن قانون سبب شده که بعضی ها بتونن حتی با ویزای مهاجرتی ارز دولتی بگیرند.
(مانند افشین)
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام دوستان ما دیشب به ساکرومانتوی کالیفرنیا وارد شدیم. پرواز ما از آنکارا به استانبول و از استانبول به شیکاگو و پرواز بعدی به ساکرومانتا بود. یه سفر 22 ساعته، طولانی و پر از اضطراب و پر هزینه. به نظر منم اگه از ایران بلیط بگیرید خیلی به صرفه تره . راستی امروز صبح هم یه حساب تو bank of America باز کردیم یه حساب بنفیت
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
سلام دوستان
به گفته ساکنین دیویس کالیفرنیا که شهری در نزدیکیهای ساکرومانتاست(20 دقیقه با ماشین) این شهر امنیت فوق العاده ای نسبت به دیگر شهرهای آمریکا داره. محیط مناسب برای خانواده هایی که بچه در هر سنی دارن. دانشگاههای معتبر با سطح آموزش بالا. به گفته خودشون 10 سال است که هیچ جنایتی در این شهر گزارش نشده.
مردمی فوق العاده آرام و قانونمند. با دانشجویان بسیار. هوای اینجا مثل هوای دربند خودمون می مونه. مرطوب و خنک. اختلاف دمای چندانی برای فصلهای سال نداره یه دمای تقریبا ثابت. روی درختاش سنجاب هم دیدم. ترافیکم که اصلا نداره.
اینا اطلاعاتی بود که تا امروز بدست آوردم .
یه توصیه به دوستانی که می خوان بلیط بگیرن دارم که برای توقف پروازهاتون حتما فاصله زمانی بیش از 2 ساعت و کمتر از 6 ساعت رو انتخاب کنید. در صف گذرنامه و کارهای گمرکی اگه شانس نیارین ممکنه پرواز بعدی رو از دست بدید. من مجبور شدم در توقف پروازهام در استانبول و شیکاگو بدو بدو کنم و اضطراب زیادی داشتم. خستگی پروازها هم بهش اضافه کنید. امیدوارم همه شما به سلامت و با راحتی سفر کنید
من از پرواز ترکیش خیلی راضی بودم همه چی خوب بود و سرساعت پرواز کردیم و بدون تاخیر رسیدیم پرسجو کردم گفتن ترکیش همه پروازاش همینطورن. ولی از شیکاگو با پرواز یونایتد به ساکرومانتا اومدم که یک ساعت ما داخل هواپیما نشستیم تا مسافر پیدا کنه و بعد راه افتاد تو یه پرواز 4 ساعته فقط نوشیدنی دادن(2 بار) با یکساعت تاخیر !!!!!!!!!!!
(2013-04-01 ساعت 13:51)پدی نوشته:  برای اولین سفرافشین دعای خیر داشته باشیم

ممنون از محبت شما
من هم دیشب به فرودگاه دالس ایرپورت واشنگتن دی سی وارد شدم
کارهای مربوط به پاسپورت چک و تحویل پاکت نیم ساعته انجام شد
در کل از زمان فرود تا خروج از فرودگاه ۲ ساعت طول کشید

فعلا که همه چیز مرتب و بدون اشکال پیش رفته
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-04-02 ساعت 21:10)kasrafo نوشته:  افشین جان دلمون باهات هست و آرزوی موفقیت داریم برات از صمیم قلب.
از قطر ایرویز راضی بودی؟ از جو فردگاه امام هم یه ریزه بگو برامون. گیر ندادن به د.لار ؟ گشتن و اینجور چیزا هم بود؟

سپاسگزارم.
البته در مورد این سفر مفصل می نویسم اما چون پرسیدید
راضی بودن یا نبودن یکم نسبی هست. راستش نمی تونم بگم خیلی راضی هستم نمی تونم بگم هم خیلی ناراضی. ۲ پرواز من خوب بودند. پرواز اول با ایرباس بود و دومی با بویینگ. هرچند به نظرم خلبان این پروازها قدر هواپیماهای نو خودشون رو نمی دونند مگرنه اگر با یکی از هواپیما های داخلی این طوری به زمین می نشستند همون وسط باند باید مسافر ها رو از کف باند جمع می کردند.

گیر خیلی مهم این پرواز قطر به نظر من فرودگاه دوحه بود که خیلی شلوغ، شاید ابتدایی و مملو از مسافران هندی بود.

و مورد دیگه با اینکه من به مسافرت های طولانی با اتوبوس و هواپیما عادت دارم اما پرواز دوحه-واشنگتن واقعا خسته کننده بود و فکر می کنم گرفتن پروازی که کانکشنی دورتر از ایران و نزدیک تر به امریکا داشته باشه از این جهت قابل تحمل تر باشه

در فرودگاه امام هم همه چیز خیلی معمولی بود. پرواز ساعت ۵:۴۵ صبح بود و کلا بازرسی ها خیلی ساده و بدون دردسر انجام شد. در مورد دلار اصلا سوالی نشد. حتی بازرسی فیزیکی هم که همیشه با اون رو به رو می شدم انجام ندادند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان