موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . دوستان ما باید پاکت زرد رو کجا تحویل بدیم اولین فرودگاهی که وارد آمریکا می شیم یا شهر نهایی؟
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-02 ساعت 00:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-02 ساعت 00:30 توسط shivarahbari.)
سلام دوستان ما دیشب به ساکرومانتوی کالیفرنیا وارد شدیم. پرواز ما از آنکارا به استانبول و از استانبول به شیکاگو و پرواز بعدی به ساکرومانتا بود. یه سفر 22 ساعته، طولانی و پر از اضطراب و پر هزینه. به نظر منم اگه از ایران بلیط بگیرید خیلی به صرفه تره . راستی امروز صبح هم یه حساب تو bank of America باز کردیم یه حساب بنفیت
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-02 ساعت 11:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-02 ساعت 11:59 توسط shivarahbari.)
سلام دوستان
به گفته ساکنین دیویس کالیفرنیا که شهری در نزدیکیهای ساکرومانتاست(20 دقیقه با ماشین) این شهر امنیت فوق العاده ای نسبت به دیگر شهرهای آمریکا داره. محیط مناسب برای خانواده هایی که بچه در هر سنی دارن. دانشگاههای معتبر با سطح آموزش بالا. به گفته خودشون 10 سال است که هیچ جنایتی در این شهر گزارش نشده.
مردمی فوق العاده آرام و قانونمند. با دانشجویان بسیار. هوای اینجا مثل هوای دربند خودمون می مونه. مرطوب و خنک. اختلاف دمای چندانی برای فصلهای سال نداره یه دمای تقریبا ثابت. روی درختاش سنجاب هم دیدم. ترافیکم که اصلا نداره.
اینا اطلاعاتی بود که تا امروز بدست آوردم .
یه توصیه به دوستانی که می خوان بلیط بگیرن دارم که برای توقف پروازهاتون حتما فاصله زمانی بیش از 2 ساعت و کمتر از 6 ساعت رو انتخاب کنید. در صف گذرنامه و کارهای گمرکی اگه شانس نیارین ممکنه پرواز بعدی رو از دست بدید. من مجبور شدم در توقف پروازهام در استانبول و شیکاگو بدو بدو کنم و اضطراب زیادی داشتم. خستگی پروازها هم بهش اضافه کنید. امیدوارم همه شما به سلامت و با راحتی سفر کنید
من از پرواز ترکیش خیلی راضی بودم همه چی خوب بود و سرساعت پرواز کردیم و بدون تاخیر رسیدیم پرسجو کردم گفتن ترکیش همه پروازاش همینطورن. ولی از شیکاگو با پرواز یونایتد به ساکرومانتا اومدم که یک ساعت ما داخل هواپیما نشستیم تا مسافر پیدا کنه و بعد راه افتاد تو یه پرواز 4 ساعته فقط نوشیدنی دادن(2 بار) با یکساعت تاخیر !!!!!!!!!!!