کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
یه سوال مثلا ما که سه تا پرواز تا مقصد داریم واسه هر سه پرواز باید عنوان کنیم چی داریم میبریم (منظورم تو اون فرمها که حرفش رو میزنیده), مثلا من میدونم که خرما یا میوه خشک و مایعات رو مجاز نیستیم ببریم ولی من میخوام واسه دخترم کمی از این خوراکیها همراهم ببرم, این کیف گشتن واسه مواد خوراکی و اینا در پروازهای کانکشن هم انجام میشه؟ میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که اون فرم و اظهارات و اینا دقیقا در چه مرحله ای صورت میگیره؟؟؟
و یه مسئله مهم دیگه اینکه شما از کجا میفهمید که مثلا هر ساک یا چمدونتون چقدر وزنشه و بیشتر از حد مجاز نیس؟؟؟؟؟؟ این برام خیلی مهمه لطفا راهنمایی بفرمایید. Smile

(یاد بچه گیهام افتادم چقدر مثلا مثلا گفتم :p )
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: rezagh ، mhb161 ، sce ، valencia ، nina22 ، sadeghi897 ، fereydoooon ، ساقر ، سمانه777 ، AOC Kermani ، AsemanAbee
(2013-04-23 ساعت 10:40)mitme نوشته:  یه سوال مثلا ما که سه تا پرواز تا مقصد داریم واسه هر سه پرواز باید عنوان کنیم چی داریم میبریم (منظورم تو اون فرمها که حرفش رو میزنیده), مثلا من میدونم که خرما یا میوه خشک و مایعات رو مجاز نیستیم ببریم ولی من میخوام واسه دخترم کمی از این خوراکیها همراهم ببرم, این کیف گشتن واسه مواد خوراکی و اینا در پروازهای کانکشن هم انجام میشه؟ میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که اون فرم و اظهارات و اینا دقیقا در چه مرحله ای صورت میگیره؟؟؟
و یه مسئله مهم دیگه اینکه شما از کجا میفهمید که مثلا هر ساک یا چمدونتون چقدر وزنشه و بیشتر از حد مجاز نیس؟؟؟؟؟؟ این برام خیلی مهمه لطفا راهنمایی بفرمایید. Smile

(یاد بچه گیهام افتادم چقدر مثلا مثلا گفتم :p )

مواد خوراکی در فرودگاه آمریکا مهمه و در کانکشنتون نه اون فرم رو میدن و نه نگرانی داره. ولی اگر پرواز داخلی در آمریکا داشته باشید اولین فرودگاهی که وارد آمریکا میشید فرم رو ازتون می گیرن و بسته به شانستون آیا بگردن یا نه.

در مورد توزین چمدونهاتون، من با ترازوی خونه اینکار رو انجام میدادم و اینجوری وزن نسبتا دقیق با اختلاف کمی بدست میاد. در فرودگاه امام هم خودتون میتونید چمدونهارو با باسکول موجود در فرودگاه که برای همین منظور گذاشته شده توزین کنید. من بعد از اینکه در فرودگاه وزن کردم( معمولا مال فرودگاه سنگینتر نشون میده)، یک بسته نیم کیلویی رو از یکی از چمدونهام در آوردم و درون ساک دستیم گذاشتم و وزن هر دو چمدونم مناسب شد.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

سلام ما 22 آپریل ( 2 اردیبهشت 92 ) آمدیم پرتلند اورگان از مسیر مشهد به دوهه (2.5ساعت ) و دوهه به نیوریورک (14ساعت ) و نیویورک به پرتلند ( 6.5 ساعت ) بلیط رفت 3 میلیون از آژانس قطر ( بار مجاز 2 تا 23 کیلو )
مشهد ساکها را با دستگاه چک کردند ولی باز شون نکردند
پرواز قطر بارها را خودش از هواپیما دوهه به نیویورک منتقل کرد و در نیویورک تحویل داد . از هواپیما که پیاده شدیم رفتیم یک برگه ابی برداشتیم و پر کردیم و چون دیر رفتیم تو صف اخر صف شدیم و دو ساعت طول کشید تا نوبت ما شد ( باید یک نفرمون میرفت اول تو صف و یکی با حوصله و وقت کافی برگه آبی را که فقط برنده اصلی باید کنه پر میکرد البته تو هواپیما دادن ولی خیلی بد خط پر شده بود یک کارتهای سفید هم دادن پر کردیم که مربوط به ما نمیشد و افسی از ما اونا را نخواست وقت نزارین پر کنید ) نوبتمون که شد به افسیر پاکتها زرد و پاسپورت و برگه آبی را دادیم پس از انگشت نگاری و باز کردن پاکتها ما را به اتاقی راهنمایی کرد که اونجا روی یک برگه اسم و فامیل را نوشتیم و اثر انگشت دادیم . سپس رفتیم تا چمدانها را تحویل بگیریم همه رفته بودند و ریل خاموش بود ساکهامون را از روی ریل بیرون گذاشته بودند و یک نفر امد و تحویلمون داد رفتیم قسمت چک بار دستگاهها را خاموش کرده بود و حوصله نداشتند چک کنند فقط پرسید گوشت میوه سبزی کشمش دارید ما هم گفتیم نه و پرسید پس این همه بار چیه گفتم لحاف متکا پتو و لباس و کفش سپس رفتیم تو سالن بعدی و بارها را به پرواز جت بلوی امریکا تحویل دادیم نه وزن کردند و نه چک فقط گذاشتند رو ریل تا بره تو پرواز . و بقیه وقتمون را هم رفتیم لب تاب را زدیم به برق و به فامیل خبر رسیدن را دادیم . پذیرایی پرواز قطر خوب بود ولی در پرواز امریکا با اینکه شش ساعت بود فقط نوشیدنی و بیسکویت میدادن و تازه به همه هم نمیدادند یکی یکی میپرسیدند و سفارش میگرفتند کسانی هم که خواب بودند پذیرایی نشدند و من پتو خواستم چون سرد بود دستگاه اورد و گفت گردیت کارت بکشید و من گفتم ندارم گفت متاسفم و تا رسیدن به پرتلند سرما خوردم هوا داخل هواپیما برای خودشون خوب بود ولی برای من سرد بود .
با اینکه پاکت زرد را باز کرده بودم و به ترکیه نامه دادم گفتند بیارید دوباره پلمپ بشه و دوباره نامه دادم میشه کس دیگه ای بیاره جواب دادند نه فقط خود شما ولی من پس مطالعه لینکهایی که دوستان فرستادند در خصوص پاکتهای باز شده سالهای قبل پاکت را برای پلمپ به ترکیه نبردم و خودم با چسب مایع چسباندم اینجا اصلا ایراد نگرفتند و افسیر بدون توجه به پارگی پاکت را باز کرد
اینجا هوا خوب و افتابی هست و بسیار شهر قشنگی هست جای همه خالی
به امید موفقیت همگی شما دوستانShy
سلام من موقعی که وارد فرودگاه دالاس شدم بعد از صف طولانی پاسپورتم و پاکت نارنجی رو دادم به مامور مهاجرت که پاکت رو باز کرد و بعد داد بهم و گفت برو باجه شماره یک منم اونجا مدارک و پاسپورتو دادم و ازم اثر انگشت و امضا گرفت منم ازش پرسیدم ssn رو کی میتونم بگیرم اونم گفت همین فردا هم میتونی بگیری فرداش رفتم فرودگاه و بهم گفتن تا گرین کارت نیاد نمیدن بهت....!! کسی میدونه ssn رو تو واشنگتن از کجا و چطوری باید گرفت...؟!

(2013-04-15 ساعت 15:54)mdna نوشته:  
(2013-04-15 ساعت 14:36)StarIR نوشته:  [quote='2013selectee' pid='308190' dateline='1366009086']
[quote='StarIR' pid='308178' dateline='1366008298']
[quote='hassan1358arab' pid='308128' dateline='1366003940']
[quote='StarIR' pid='308120' dateline='1366003302']

میگم سوشال سکیوریتی رو کی بگیرم؟ می دونید چند روز بعد ورود صادر میشه؟ و اگه بار اول که وارد میشم آیا باید درخواست بدم یا می تونم بعدا درخواست بدم؟
روند دریافت سوشیال انگاردر ایالتهای مختلف متفاوته برا بهضیا یک هفته ای اومده بعضیا بعد دو روز رفتند درخواست دادن هفته بعد اومده در مورد ما گفتند اگه تا 2 هفته نیومد بیا درخواست بده که ما هم بعد 2 هفته رفتیم و در خواست دادیم هفته بعدش اومد.بهترین کار اینه که بعد 2-3 روز از ورودت یک سری بزنی و اگه قبول کردند درخواست بدی ولی هر چه زودتر بگیرش چون بدون سوشیال هویت نداریBig Grin

خب اینو از کجا باید گرفت من واشنگتنم برم فرودگاه...؟
تشکر کنندگان: shaso ، farhad1985 ، mhb161 ، sce ، farshadsh ، bayat_r ، AOC Kermani
(2013-04-24 ساعت 06:19)حاج آقا نوشته:  سلام من موقعی که وارد فرودگاه دالاس شدم بعد از صف طولانی پاسپورتم و پاکت نارنجی رو دادم به مامور مهاجرت که پاکت رو باز کرد و بعد داد بهم و گفت برو باجه شماره یک منم اونجا مدارک و پاسپورتو دادم و ازم اثر انگشت و امضا گرفت منم ازش پرسیدم ssn رو کی میتونم بگیرم اونم گفت همین فردا هم میتونی بگیری فرداش رفتم فرودگاه و بهم گفتن تا گرین کارت نیاد نمیدن بهت....!! کسی میدونه ssn رو تو واشنگتن از کجا و چطوری باید گرفت...؟!

ادرس زیر رو باز کنید

https://secure.ssa.gov/apps6z/FOLO/fo001.jsp

اون پایین کد پستی محل زندگیتونو بزنید ادرس دفتر سوشال سیکیوریتی نزدیکتونو می ده اگر می خواهید مراجعه کنید باید به اوجا برید. بهش می گند Social Security Office
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
راستی دوستان من توی فرودگاه میتونم هر دوتا آدرسی که برای ارسال مدارک و محل زندگی دادم رو عوض کنم؟ مشکلی پیش نمیاد و قبول میکنن؟
و اینکه میتونم آدرس محل زندگیم رو آدرس یه هتل بدم؟ مرسی
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: pr.kia ، mhb161 ، sce ، farshadsh ، bayat_r ، AOC Kermani
دوستان در مورد ماشين يه چيزی ميخواستم بگم...اينجا ممکنه ماشين دست دو آلمانی مثل بنز و بی ام و پاسات و ائودی به قيمت خوب زياد ببينيد..ما ايرانيها که عشق ماشين های اينجوری...ولی بنظر من سراغ ماشين های اروپايی اصلا نريد که هزينه های جانبيشون بسيار بسيار بالاست
ماشين های ژاپنی بنظر من بهترين گزينن ..البته هيوندای هم تو اين سالها واقعا عالی بوده و درسته که هيستوری ماشين های ژاپنی رو نداره اما الان چيزی از ماشين های ژاپنی کم ندارن
اگه توان خريدن يا فايننس و ليز کردن رو داشته باشيد هيوندای واقعا آفر های عالی داره،،،مثلا وارانتی 10 ساله يا 100000 مايل....بخصوص النترا که هم ارزونه و هم بهترين ماشين اکونومی سال 2012 در آمريکا شده
(2013-04-24 ساعت 12:42)jojo20_2009 نوشته:  سلام دوست عزیز
برای چه کاری رفتید اداره سوشال ؟ مگه همه کارا همون فرودگاه انجام نمیشه؟!
ممنون اگه جواب بدید Smile

(2013-01-04 ساعت 23:04)studpk نوشته:  متاسفانه نشد ايندفعه گواهينامه بگيرم و 3 روز ديگه هم بيشتر اينجا نيستم. ديگه اون موند براي دفعه بعدي. آخه بعد 3 سال دوچرخه روندن چه جوري يهو پشت فرمون ماشين بشينم :دي

دوست عزیز قضیه ای دی چیه؟ برای جه کاری نیاز است؟
ممنون

دوست عزیز، شما بعذ از خروج از فرودگاه دیگه باهاش کاری ندارین تا وقتی بخواین برگردین یا برین مسافرت.
برای گرفتن اس اس ان به دفاتر سوشیال سکیوریتی سرویس که لینک ادرسشونو چند تا پست بالاتر افشین عزیز گذاشتن مراجعه کنید.
برای بقیه موارد هم به محل مربوطه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: rezagh ، sce ، Danoosh ، mhb161 ، tajhizgaran ، ساقر ، jazirehh ، AOC Kermani ، shatsi
دوستان راجع به خرید بلیط با کردیت کارت یه مسئله ایی رو خواستم گوشزد کنم . اگر با کردیت بگیرید ممکنه وقتی دارند بلیط رو چک میکنند اون کردیت رو ازتون بخوان . برای قطر که این وضوع رو در سایتش نوشته که اگر با کردیت و اینترنتی خرید میکنید باید اون کارت باهاتون باشه . البته قطر قیمت به ریال هم بهتون میده از طریق بانک ملت پرداخت کنید . این نکته رو هم دقت کنید مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده سر سفر .
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
(2013-04-24 ساعت 11:41)خانه نوشته:  سلام بچه ها من دیروز برای لاس ویگاس با قطر بلیط یک سره گرفتم تاریخ پروازم ماه سپتامبره و از شیراز حرکت میکنه قیمتش هم شد 2929000 تومان مسیر هم اینه "شیراز-دوحه-شیکاگو-لاس ویگاس" توی فرودگاه شیکاگو هم تقریبا 4ساعت و 30 دقیقه توقف داره کسی تجربه ورود از فرودگاه شیکاگو داره و به نظرتون این زمان برای کارهای مهاجرت کافیه؟
مرسی

دوست عزیز خانه
من از فرودگاه شیکاگو ورود کردم و البته شیکاگو هم موندم Big Grin فرودگاه بسیار خلوتیه و کارای مهاجرتیت در عرض نیم ساعت انجام میشه Big Grin مثل اینکه بخاطر آب و هوای سردی که شیکاگو داره مقصد نهایی مهاجرت به این شهر کمه و واسه همین باجه ای که کار بچه های مهاجر رو انجام میده در حال مگس پرانیه Big Grin و البته این خودش جای امیدواری داره چون کار هم به نسبت بعضی از ایالت ها بیشتر پیدا میشه Wink
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-04-24 ساعت 14:46)StarIR نوشته:  دوستان سایتی رو می شناسید که گرید grade مدارس رو زده باشه؟

یه سوالی دارم نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه. کسی می دونه دبیرستان و مدرسه راهنمایی برای ثبت نام شهریه می گیرن؟ و کدام مدارش دولتی هستند؟

http://www.greatschools.org/

مدارس دولتی یا همون پابلیک هیچگونه شهریه نمی گیرن . حتی کتاب و لوازم تحریر و ظرف غذا و کوله پشتی رو هم میدن هیچ هزینه ای نمی کنید تاکید می کنم هیچی. ( البته بچه ما دبستان میره ) من سوال کردم.

گرید مدرسه رو انتخاب کنید بعد توی دوربر همون مدرسه باید دنبال خونه بگردید اینجا مدارس پابلیک یک اصطلاحی دارن به اسم هوم اسکول! که باید شما توی هوم اسکول خودتون بچه رو بفرستید مدرسه و معمولا داخل زیپ کد خودتون باید باشه . مدرسه رو که انتخاب کردید تشریف می برید و سوال می کنید بهتون نقشه ای که میشه خونه بگیرید و بی دردسر بچه ثبت نام بشه رو بهتون میدن . توی سایتشون هم میشه پیدا کرد .

اگه توی منطقه اشون باشید بی چون و چرا بچه رو ثبت نام می کنن . برای ثبت نام : کارت واکسنی که دکتر اونگان یا دکتر دیگه داده + یک مدرک شناسایی بچه مثل پاسپورتش همراهتون باشه.

(2013-04-24 ساعت 12:12)ehsan99 نوشته:  دوستان در مورد ماشين يه چيزی ميخواستم بگم...اينجا ممکنه ماشين دست دو آلمانی مثل بنز و بی ام و پاسات و ائودی به قيمت خوب زياد ببينيد..ما ايرانيها که عشق ماشين های اينجوری...ولی بنظر من سراغ ماشين های اروپايی اصلا نريد که هزينه های جانبيشون بسيار بسيار بالاست
ماشين های ژاپنی بنظر من بهترين گزينن ..البته هيوندای هم تو اين سالها واقعا عالی بوده و درسته که هيستوری ماشين های ژاپنی رو نداره اما الان چيزی از ماشين های ژاپنی کم ندارن
اگه توان خريدن يا فايننس و ليز کردن رو داشته باشيد هيوندای واقعا آفر های عالی داره،،،مثلا وارانتی 10 ساله يا 100000 مايل....بخصوص النترا که هم ارزونه و هم بهترين ماشين اکونومی سال 2012 در آمريکا شده

بله دوستان ماشین ژاپنی انتخاب کنید. برای خرید ماشین از سایت craigslist کمک بگیرید باهاشون توی روز و جای امن قرار بزارید . سوییچ رو میدن برید یه دوری بزنید. اینا خیلی صادق هستند ولی سوالاتی که می کنید اینه ازشون بپرسید:
آیا clean title هست یا نه؟
آیا smog test یا Smog check شده یا نه؟
مایلجش چقدره؟
و در نهایت تاکید کنید که salvage نباشه. شما ممکنه یه ماشین پیدا کنید که salvage هست و خیلی خیلی ارزونه ولی این ماشین یا تصادف سنگین داشته یا سیل زده است یا خیلی چیزای دیگه که موقع بیمه کردن مشکل پیدا می کنید. معمولا توی متن اگهی می زنن صادقانه.

شما نخرید. مواظب باشید .

بچه ها زبان انگلیسی تون رو تقویت کنید ما به لطف زبان خانمم که نسبتا خوبه اینجا مشکلی زیاد نداریم Wink زبانتون خوب باشه گلیم خودتون رو از آب می کشید بیرونWink
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-04-24 ساعت 14:46)StarIR نوشته:  دوستان سایتی رو می شناسید که گرید grade مدارس رو زده باشه؟

یه سوالی دارم نمی دونم مربوط به این تاپیک میشه یا نه. کسی می دونه دبیرستان و مدرسه راهنمایی برای ثبت نام شهریه می گیرن؟ و کدام مدارش دولتی هستند؟
این دوست عزیزمون خیلی کامل جوابتون رو دادن
ولی شاید این پست و کلا این تاپیک هم بدردتون بخوره
http://mohajersara.com/thread-1901-post-...l#pid30137
آموزش در مدارس آمریکا
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ASALI ، amir82 ، farshadsh ، nina22 ، rezagh ، lilac ، hoj_s000 ، pr.kia ، mhb161 ، sce ، shosab ، lonelyman ، Saeedv13 ، hamedhamed ، nooshshahnar
بچه ها من با قطر آمدم واقعا عالی بود... پزیرایی توپ همه چی عالی تازه ته هواپیما خالی بود منم پریدم رو سه تا صندلی خوابیدم... تا دالاس هم فیلم دیدم هر پنج دقیقه هم یه مهماندار خیلی خوش برخورد یه چیزی واسم می آورد می خوردم دوحه هم بهمون هتلو شام صبحانه مجانی دادند... با سرویس
معذرت این زمان مثلآ برای فرودگاه نیویورک چه حدودی است برای انتخاب بلیط می گم برام مهمه.
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، kasrafo ، sce ، farshadsh ، AOC Kermani ، shatsi
دوستان اين عكس هاى ايكس رى رو ازتون تو فرودگاه گرفتن اصلا ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: nika ، sce ، LALILO ، farshadsh ، سمانه777 ، AOC Kermani ، shatsi ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان