موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-21 ساعت 04:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-21 ساعت 04:30 توسط MARYAM2.)
(2013-04-21 ساعت 03:00)farokhi21 نوشته: [quote='afs' pid='312741' dateline='1366489627']
امروز بعد از ۲۰ روز از ورود به MVA دفتر مدیریت موتور ویکل مریلند رفتم
البته دیروز یه امتحان کتبی مربوط به دوره ۳ ساعته الکل و دراگ رو داده بودم به قیمت ۴۰ دلار. ......................
سلام افشین جون این امتجان کتبی مربوط به دوره ۳ ساعته الکل و دراگ دیگه چجور امتحانیه؟ همه ایالت ها دارنش ؟ چون بقیه تا جالا اشاره ای به این موضوع نکردن.میشه توضیح بدی.ممنون
[
سلام
فکر نکنم همه ایالت ها داشته باشند چون من ندادم و فقط با 5 دلار امتحان ایین نامه دادم که در 30 سوال مجاز به 6 خطا بودیم و من با 4 خطا قبول شدم و من هم زودترین وقتی که تونستم برای امتحان شهر بگیرم برای 3 ماه دیگر هست البته شایان ذکر با این گواهینامه فعلا در کنار کسی که گواهینامه داشته باشه اجازه رانندگی دارم .
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 04:29)MARYAM2 نوشته: (2013-04-21 ساعت 03:00)farokhi21 نوشته: [quote='afs' pid='312741' dateline='1366489627']
البته دیروز یه امتحان کتبی مربوط به دوره ۳ ساعته الکل و دراگ رو داده بودم به قیمت ۴۰ دلار. ......................
سلام افشین جون این امتجان کتبی مربوط به دوره ۳ ساعته الکل و دراگ دیگه چجور امتحانیه؟ همه ایالت ها دارنش ؟ چون بقیه تا جالا اشاره ای به این موضوع نکردن.میشه توضیح بدی.ممنون
[
سلام
فکر نکنم همه ایالت ها داشته باشند چون من ندادم و فقط با 5 دلار امتحان ایین نامه دادم که در 30 سوال مجاز به 6 خطا بودیم و من با 4 خطا قبول شدم و من هم زودترین وقتی که تونستم برای امتحان شهر بگیرم برای 3 ماه دیگر هست البته شایان ذکر با این گواهینامه فعلا در کنار کسی که گواهینامه داشته باشه اجازه رانندگی دارم .
دوست عزیز شما چند روز پشت سر هم مخصوصا نصفه شبها سایت رو چک کنید مطمئنا نوبت زودتر پیدا میکنید من شوهرم پارسال گواهینامه گرفت البته ولی جمعه امتحان آیین نامه داده بود و قبول شده بود من تونستم برای دوشنبه صبح براش از سایت وقت امتحان شهر بگیرم در حالیکه دوستامون برای چندین هفته بعدش تونسته بودن وقت بگیرن و وقتی من بهشون گفتم نصفه شب برن تو سایت و هی رفرش کنند گیر میارن رفتن و اونها هم برای همون هفته جای خالی که کنسل شده بود رو پیدا کردن
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 23:50)rayanmoli نوشته: سلام به همه دوستان و عزیزان
چند تا سوال داشتم که فکر کنم سوال خیلی از دوستان باشه و ممنون میشم اگه دوستان اطلاعی دارن بگن
1- آیا بردن مواد خوراکی ممنوع هست؟ مثلا" غذاهای آماده، مغز گردو، عسل ، آجیل، برنج و ...
اجیل نباید خام باشه حتما باید بو داده باشه همینطور اگه سبزی میارین حتما خشک باشه سبزی تازه نیارین چیزی که دانه یا هسته داشته باشه اصلا نیارین بقیه خوراکیا بستگی زیاد به کسی که ممکنه چمدونتون رو بگرده داره وخیلی احتمال داره به عسل و غذای اماده گیر بدن به نظر من به هر چی که مشکوکین که گیر بدن ریسک نکنین که بیارین بازم میل خودتونه در مورد شهر دیترویت هم باید بگم که فکر نمیکنم جای خوبی باشه من یه تحقیق کوچیک کردم به نظرم هم از نظر اب و هوا هم از نظر سطح زندگی مردم خوب نبود حالا باز خودتون بیشتر تحقیق کنین فکر نکنم زیاد هم ایرانی اونجا باشه جواب بقیه سوالاتونم نمیدونم
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
2013-04-21 ساعت 07:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-21 ساعت 08:06 توسط ronmony.)
(2013-04-21 ساعت 04:29)MARYAM2 نوشته: (2013-04-21 ساعت 03:00)farokhi21 نوشته: [quote='afs' pid='312741' dateline='1366489627']
[
سلام
سلام
من و خانم سال گذشته در ویرجینیا یکی از شهرهای نزدیک DC آیین نامه دادیم که دو قسمت بود. اول علائم که فکر کنم 10 تا سئوال بود و نباید هیچ اشتباه داشته باشی. مرحله بعدش 20 یا 30 سئوال بود که 3 یا 4 اشتباه مجاز بود.
خانمم چون گواهینامه ایران نداشت گفتند تا 2 ماه نمیتونه تست جاده بده و بهش گواهینامه ای دادند که 8 سال هم اغتبار داشت باید کنار کسی که گواهینامه داره تمرین کنه و بعد از 2 ماه میتونست بره برای تست جاده.
من چون گواهینامه و ترجمه ارائه داده بودم یک برگه داد و گفت میتونی با این برگه رانندگی کنی و فردا یا هر وقت فرصت داری بیا واسه تست جاده که من هفته بعدش رفتم و گرفتم مال منهم 8 سال اعتبار داره . هزینه . هم برای خانم هم خودم نفری 32 د ل ا ر شد.
نکته مهم اینه که کسانی که گواهینامه و ترجمه دارند حتما حتما حتما باید همون اول که فرم پر میکنند شماره گواهینامه ایران تو فرم وارد بشه و در کامپیوتر ثبت بشه . یعنی قبل از عکس و تست چشم . چون بعدش تغییر نمی دادند و مثل افراد بدون گواهینامه کار رو پیش میبردند. یک مورد اینجوری اونجا بود.
ضمنا فکر کنم که امتحان الکل و دراگ با سن متقاضی ارتباط داره و در محدوده سنین جوانی این تست گرفته میشه .
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
2013-04-21 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-21 ساعت 11:09 توسط afs.)
کلا شرح داستان گواهینامه من مربوط به ایالت مریلند هست و همون طور که دوستان هم گفتند ایالت ها در این موارد هم قوانین مختلفی دارند و هم روال متفاوتی برای اخذ درایور لایسنس
در مریلند کسی که گواهینامه ای از کشور خارجی داره که بهش می گند Out of Country Driver License موظف هست امتحان دراگ والکل، ایین نامه و تست شهر رو بده
اگر قبلا کمتر از ۱۸ ماه گواهینامه داشته بوده بهش گواهینامه Provisional Driver License می دن که باید یه نفر همراهیتون کنه و یکسری قوانین دیگه
اگر هم قبلا سابقه رانندگی نداشته باشید باید کلاس اموزش رانندگی برید
در مورد وقت گرفتن انلاین هم متاسفانه آت او کانتری لایسنس ها برای اپوینتمنت امتحان شهر انلاین نمی تونند در مریلند اقدام کنند و باید با تلفن و اوپراتور این کار رو انجام بدند که عملا کار رو سخت می کنه
کلا اگر از ۱ تا ۱۰ بخوام به کیفیت خدمات و کاستومر سرویس MVA در پرنس جورج کانتی مریلند نمره بدم بیشتر از ۵ لایقشون نیست، متاسفانه.
باز هم نشون می ده هرجای دنیا دولت بزرگ باشه ناکار امدیش بیشتر می شه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-21 ساعت 19:15)mooj نوشته: سلام دوستان
راستش من دارم وسایلمو یواش یواش جمع و جور میکنم.برای بسته بندی وسایل از کیسه های مخصوص وکیوم میخوام استفاده کنم که بعد از گذاشتن وسایل داخلش میشه با یه جارو برقی هوای داخلش رو کشید و بسته بندی مناسبی انجام داد که جای کمتری هم میگیره و مرتب میشه.
فقط از این کیسه ها سایز بزرگشو گیر آوردم. از دوستان اگه کسی سایزای مختلف این کیسه هارو دیده یا آدرسی داره لطفا به ما هم خبر بده.
دوستدار همتون! عجب روزای هیجان انگیزیه این روزا
من از این کیسه ها دو سایزشو امتحانی گرفتم
از هر کدوم یه دونه.یکی 80*120 و یکی دیگه هم 50*60 . نمیدونم از اینها بزرگتر یا کوچکتر هم هسن یا نه
هنوز هم امتحان نکردم چه جوری کار میکنه ولی به نظر چیز بدی نمیاد.
من از پاساژ شهرک اکباتان گرفتم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
2013-04-21 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-22 ساعت 00:56 توسط afs.)
معذرت می خوام این قدر پست های نصفه نصفه می گذارم، اما یه چیزهایی هست که فکر می کنم کسایی که میان این طرف ممکنه باهاش روبه رو بشند می نویسم که درجریانش باشید.
چیزی که می خوام بگم در مورد سایت های اینترنت بانک، بانک های ایران هست
اگر شما همه سرمایه اتون رو از ایران خارج می کنید که هیچ اما اگر مثل من چندرغاز توی حسابتون دارید و مجبورید قسط بدید شاید لازم بشه از سایت های اینترنت بانک استفاده کنید.
من بانک های ملت، سامان، تجارت و اقتصاد نوین رو چک کردم
از اینجا تجارت که یه خط درمیون کار می کنه
سامان و اقتصاد نوین خوب کار می کنند هرچند سرعتشون به نسبت وقتی که داخل ایران هستید به شدت کمتره.
اما ملت متاسفانه یه گیری داره، بعد از لاگین صفحه نمایش حساب ها و مانده حساب نمایش داده می شه اما بعد از اون هر دستوری بخواهید صادر کنید از سایت بیرون می پره و نیاز به لاگین کردن مجدد خواهد بود و عملا نمی شه باهاش کار زیادی کرد. فکر می کنم این محدودیت رو برای آی پی های بیرون ایران برقرار کرده باشند. البته نمی دونم می شه از بانک درخواست کرد که این محدودیت رو برداشت یا نه اما در کل این تجربه ای بود که گفتم شاید دونستنش به کسی کمک کنه.
البته یه سری سایت های دولتی هم این محدودیت دسترسی از خارج از ایران رو برقرار کردن که امیدوارم براتون مشکلی ایجاد نکنه.
اینم از مصائب زندگی در اینجاست، فیـس بوک و مستقیم باز می کنی بانک ملتو با ویـ پیـ ان
خوب با راهنمایی دوستان مسئله حل شد، اشتباه از من بود و خوشبختانه بانک ملت هم کار می کنه فقط با Safari انگار مشکل بالا رو داره و با فایرفاکس خوب کار می کنه.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
يك نكته كه شايد به درد بخوره: اينجا ترجمه گواهينامه ما به اين درد خورد كه بيمه ماشين از ما خواست گواهينامه و ترجمه اش رو كه بيش از سه ساله رانندگي مي كنيم رو بهشون بديم و اين كار باعث شد حدود ٢٨ درصد حق بيمه رو به ما برگردوندند
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb