موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-14 ساعت 03:24)Acaro نوشته: سلام به تمامی دوستان
دیشب به LAX رسیدم در عرض نیم ساعت همه کارهام انجام شد و از فرودگاه خارج شدم رفتار پلیس ها در صورتی که انگلیسی بلد باشید بسیار مناسب است ولی اگر زبان مشکل داشته باشید کلا حوصلشون سر میره و یه جورایی بد اخلاق میشن !
کل خوردنی های ایران رو هم میشناسن و به فارسی می گن رو پسته ٫ تخمه و زرشک به نظر میاد حساس هستند.
دوستان هر نوع سوالی در رابطه به اولین ورود به LAX داشتید در خدمت هستم.
دوست عزیز یه سوال؟
شما زرشک و پسته نبردید؟
اصلا چمدان شما را باز کردند؟
فرم داخل هواپیما را پر کردید؟ به انگلیسی بود آن فرم ؟ منظورم فزمی هست که ازتون می پرسه چی دارین چی ندارین.
2013AS 5xxx * تعداد : 2 نفر*
نقص پرونده نداریم* شغل: آزاد هم خودم هم همسرم*
سربازی همسرم :س-پ- ا-ه نیست و معاف هم نبوده*
تاریخ مصاحبه 11 مارچ* وضعیت : عازم آمریکا*
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
درود...دوستان من سوالی برام پیش اومده اگه کسی اطلاع دقیق داره لطف کنه و راهنمایی کنه:
تو بسیاری از فرم های استخدام نوشته:
Who May Apply: United States Citizens
آیا منظور فقط کسانی هستند که Citizen هستند و یا شامل کسانی که گرین کارت هم دارند میشه؟یعنی ما که در ابتدا Green card داریم هم میتونیم apply کنیم یا نه؟
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-22 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-22 ساعت 18:56 توسط پروا.)
سلام دوستان
من دارم براورد هزينه ميكنم و ميدونم چيزهايي كه ميپرسم شايد براي هر كيس متفاوت باشه اما اگر اطلاع داريد حتي بطور تقريبي ، ممنون ميشم جواب بديد.
دوستاني كه الان در اونور اب حضور دارند، هزينه امتحان و گواهي رانندگي چقدره؟( البته ٣ صفحه قبل رو خوندم اما متوجه نشدم كه ٥ $+٣٢$ مجموع هزينه هاست يا خير؟
هزينه هاي جانبي اجاره خانه از قبيل كميسيون و...چقدر است؟
هزينه هاي جانبي خريد ماشين؟
يك سوال ديگه ، دوستاني كه گرين كارتشون رو گرفتند، روي گرين كارت باز هم دو حرفDV نوشته شده ؟
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-22 ساعت 21:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-22 ساعت 21:13 توسط SOROUSHSOFT.)
(2013-04-22 ساعت 18:36)پروا نوشته: سلام دوستان
من دارم براورد هزينه ميكنم و ميدونم چيزهايي كه ميپرسم شايد براي هر كيس متفاوت باشه اما اگر اطلاع داريد حتي بطور تقريبي ، ممنون ميشم جواب بديد.
دوستاني كه الان در اونور اب حضور دارند، هزينه امتحان و گواهي رانندگي چقدره؟( البته ٣ صفحه قبل رو خوندم اما متوجه نشدم كه ٥ $+٣٢$ مجموع هزينه هاست يا خير؟
هزينه هاي جانبي اجاره خانه از قبيل كميسيون و...چقدر است؟
هزينه هاي جانبي خريد ماشين؟
يك سوال ديگه ، دوستاني كه گرين كارتشون رو گرفتند، روي گرين كارت باز هم دو حرفDV نوشته شده ؟
دوست عزیز پروا جان
هزینه امتحان و گواهی رانندگی بستگی به ایالتی داره که میخاین توش ساکن بشید و از 40 دلار تا 100 دلار متغیر هست.
هزینه جانبی کرایه خانه هم مثل ایران میمونه شما یک برج کرایه رو باید به ریل استت بدید و معمولا خونه ها یه هزینه هم به اسم دیپازیت دارن که مثل همون پول پیش خونه تو ایران هست منتها نه به اون زیادی ایران که معمولا کرایه یک ماه رو به عنوان دیپازیت نزد خود نگه میدارن تا اگه خسارتی به خونه زدید یا اینکه نتونستید کرایه خونه رو بدید بتونن یک ماهه حکم تخلیه رو بگیرن و شما رو بیرون کنن و اون دیپازیت میشه پول یکماه کرایه که شما نتونستین بدین.
در مورد هزینه های جانبی ماشین هم اینشورنس یا همون بیمه ماشین هست که مثل ایران نیست که شما ماشین رو بیمه کنید و هر کی خواست بشینه پشت رول و همه از اون بیمه استفاده کنند. اینجا هر کی پشت ماشین میشینه باید اینشورنس داشته باشه یعنی مثلا شما یک ماشین میخرین ولی 2 نفر از اون ماشین استفاده میکنن پس هر 2 نفر باید اینشورنس داشته باشن و ما چون اینجا سابقه رانندگی نداریم شرکت های ارائه دهنده اینشورنس از دادن تخفیف و همچنین فول کاور کردن اینشورنس برای ما تازه مهاجرین طفره میرن و یک اینشورنس لیمیت بدون تخفیف برای ما نفری 120 تا 150 در هر ماه هزینه داره در صورتیکه برای یک آمریکایی با سابقه اینشورنس همون شرایط 75 دلار تموم میشه. هزینه من تنس یا همون تعمیرات ماشین هم متاسفانه اینجا بالاست و اگر سمت ماشین هایی با مایلج بالا برید کلی باید هزینه تعمیرات بدید. قسمت خوب ماجرا هم اینه که اینجا خوشبختانه ماشین خیلی ارزونتر از ایرانه مثلا من یک BMW X5 شاسی بلند که اینجا بهش میگن SUV با مایلج 150000 تا پیدا کردم 7000 دلار !!! البته نخریدم و میخام بین 4000 تا 5000 هزینه کنم.قیمت نو همین ماشین اینجا بین 45000 تا 50000 دلار بسته به آپشن های موجود متفاوت هست و قیمت یوزد یا کارکرده با مایلج بالا 7000 تا!! تفاوت از زمین تا آسمان راستی اینجا خوشبختانه مشکل تقلب تو ماشین صفره مثلا تو ایران ماشین تصادفی رو جوری درست میکنند و به عنوان ماشین بدون رنگ میندازن به مشتری بدبخت یا اینکه کیلومتر ماشین رو دستکاری میکنند و به عنوان ماشین کم کار میفروشن. خوشبختانه اینجا از این خبرا نیست و مایلجی که روی ماشین هست اصل هست و همچنین در مورد تصادفات ماشین ها یک شماره VIN دارن و شما بازدن اون شماره وین در بعضی از سایتها تاریخچه تمام تعمیرات و تصادفات اون ماشین رو بدست میارین و بعد تصمیم گیری میکنید که بخرین یا نه؟ سایتهای دیگه ای هم وجود دارن مثل BLOUٍٍٍٍٍٍEBOOK که شما شرایط و سال ساخت و مایلج ماشین رو توش وارد میکنید و اون سایت بهتون قیمت میده که چقدر ارزش اون ماشین هست. از نظر حق انتخاب هم که خدا بده برکت!! کم میشه توی یک خیابان از یک نوع ماشین 2 تا مثل هم ببینید
در کل با تمام خوبی هایی که اینجا داره ما تازه مهاجرین باید خودمون رو برای حداقل 2 سال سختی آماده کنیم.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
چند وقت پیش مطلبی درباره انتخاب شهر اینجا نوشتم. و از دوستان خواستم که انتخاب شهر رو جدی بگیرند.
ولی تشخیص اینکه واقعا چه شهری برای چه کسی مناسب هست واقعا کار سختی ست. یکی از راه هائی که بین بچهها مرسومه اینه که از با تجربهها میپرسند ولی تا زمانی که آماری از وضعیت بچهها وجود نداشته باشه کسی نمیتونه به این سوال درست پاسخ بده. حتا افراد خیلی با تجربه هم ( بالای ۳۰ سال) جواب شما رو بر اساس تجربه شخصی و تعداد محدودی آدم که دورو برشون بوده میدهند. و نمیتونه این جواب کلیت داشته باشه. معمولان آمار هائی هم توی سایتها وجود داره خیلی کلی هست و بر اساس تمام افراد جامعه آمریکا هست. نه بر اساس ایرانیهای مهاجر !!! به نظر من بهترین کار اینه که یه کار آماری از همین بچههای باتجربه مهاجرسرا انجام بشه. بعد میشه این آمار رو خیلی خوب تحلیل کرد. من پیشنهاد میکنم که یک فرم با سوالات مشخص آماری تهیه بشه و از باتجربهها خواهش کنیم که بیان و این فرم رو پر کنن. سوال هائی مانند: کدوم شهر رفتند؟ آیا تغییر شهر دادهاند؟ بعد از چه مدت کار پیدا کرده؟ آیا کار منطبق با تخصص و تجربشون بوده؟ و......... خیلی سوالای دیگه. اگه کسی هم تجربه کار آمار داشته باشه خیلی میتونه کمک کنه. من وقتم خیلی محدوده ولی حاضرم اگه این کار شروع شد کمک کنم.
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
روی پاکت زرد من یه برگه چسبوندن که مشخصاتم رو نوشتن 2تا کادر هم پائینش هست که خالیه یکی برای بارکد نوشته یکی هم برای استمپ
باید خالی باشه؟
دوستان دیگه ای که گرفتن خالی بوده؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
فراموش کرده بودم این مطلب رو بنویسم: تو فرودگاه ایران تو قسمت بازرسی کیف گردنی من رو که پول و پاسپورتم توش بود کاملا گشت. پولهام رو در آورد، لابلاشون رو دید و مبلغش رو پرسید و من رقم دقیقش رو بهش گفتم که اگه احیانا خواست دقیق بشمره، اشتباه نگفته باشم.البته چون اون فسمتی از پولهام بود و کمتر از 5000تا بود و بقیه اش رو جای دیگه گذاشته بودم. مشکلی پیش نیومد. بعد از من کیف همسفر من رو هم بطور کامل گشته و پولهای اون رو هم کاملا چک کرده و مبلغش رو پرسیده بود. این مطلب رو هم پیش بینی کنید و پولهاتون رو پخش کنید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
امروز یه روز جدید و متفاوت برای من بود. هرچند یه چیزی بود توی مایه های ۸ سال پیش.
امروز با یه امریکایی ناهار خوردم! کرب کیک. این کرب کیک مریلند غذای معروفیه. البته ناهارش که بهانه بود. جای همتون خالی. این ناهار با اون ناهارها فرق می کنه امیدوارم نصیبتون بشه.
کریدیت کارت مبارک هم اومد بالاخره. یه زمانی سالیان پیش چقدر دنبالش بودم اما الان داشتنش اصلا مزه قبلو نداره. حتی خرید کردن از اینترنت هم جذاب نیست! من فکر می کنم یه بیماری چیزی گرفتم، از وقتی اومدم اینجا همه چیز برام عادیه. نه ذوقی، نه ترسی، هیچی. یعنی اگر یه روزی توی هواپیما از اصفهان به امریکا ازم بپرسن الان که می ری خونه چه حسی داری، مجبورم بگم «هیچی». نمی دونم شاید یه رفلکس عصبی از کلی فشار و استرس باشه، شایدم مال هوای اینجاست. والا آب و هوای ایران اصلا بی کیفیت کلی آدم مدهوش می شد اما اینجا و با این همه زیبایی هیچی. البته همیشه خارج این جوری بوده، نمی دونم چه حکایتیه. واقعا فکر می کنم یه مرگیمون هست اونجا. البته ببخشید این جوری می گم. من خودمو می گم.
اینجا حرفای زشت زیاد می زنند. یعنی اون قبحی که توی ایران داره رو نداره. کلا چیزی که مقدس محض باشه و نشه بهش پرت و پلا گفت وجود نداره. ولی خوب مهاجرسرا جای این حرفا نیست مگرنه منم تازه نرسیده و جو نگرفته باز می کردم یه مشت حرف زشت می زدم. حالا یکی نیست آخه تو که همش تو خونه بودی اونم توی ۲۳ روز چه جوری این چیزا رو فهمیدی، نکنه توی خیابون خلاصه کسی چیزی نشونت داده؟
از وقتی اومدم خیلی سعی کردم هزینه هام رو پایین نگه دارم. البته خوب من وضعیت خاصی دارم، اما این بانک بوق بوق شده هی فی شارژ می کنه. یکی نیست بگه این قدر کاغذ حروم نکن بیخودی چرت و پرت پست نکن از ملت هم پول زور نگیر! شاید باور نکنید اما اینجا امریکایی ها برای تک تک دلاراشون ارزش قائل هستند. کلا درسته که مصرف کردن به شدت این جا جریان داره اما روحیه کار کردن و کسب درآمد و با ارزش دونستن اون از همون کودکی به بچه ها یاد داده می شه.
یه چیز فوق العاده دیگه ای که اینجا هست و من تازه دارم واقعیت لاتاری و ایده ای که پشتش هست رو می فهمم، تنوع آدم ها، نژادها، فرهنگ ها و کلی چیز دیگه است که دنبال این ها میاد. یعنی این ژنتیک آدم های اینجا این قدر درهم مخلوط شده که پدیده ایه برای خودش. فکر کن یه هیتلر اینجا ظهور کنه، کمدینی می شه برای خودش. این فوق العاده است که یک سری آدم که هیچ ربطی به هم ندارند یه جایی دور هم جمع بشند و این طور در قالب یک جامعه حرکت کنند. از خوبی های هم استفاده کنند حتی شده رنگ نسل های بعدشون تیره تر یا چشمشون تنگ تر یا موشون زردتر بشه. چی می تونه این کار رو بکنه؟ شاید پول باش! هرچی که هست مطمئنا مذهب نیست. بازم بگید امریکا جای بدیه.
سرتون سلامت و جیبتون پرپول باشه، باور کنید چیزی نخوردم، از خستگیه.
ماشین ندارم قردا باید ۲ تا ۴۵ دقیقه پیاده برم. عین همون ۸ سال پیش.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نمی خوام موج منفی بفرستم ولی من واقعیت ها می گم کسی خواست درس بگیر هر کی هم نخواست من دین خود را ادا کرده ام
ما 6ماه پیین با پرواز ترکیش ایرلاین امدیم لوس آنجلس هزینه دو نفر با یک بچه شد 5میلیون و600 هزار تومان که الان فکر کنم خیلی گرونتر شده پرواز 16 ساعت بدون توقف ار استانبول وتهران تا استانبول هم حذود 3ونیم ساعت بود در پذیرایی بدی هم نداشتند
از فرودگاه هم امدبم هتل وچون اشنایی یا فامیل بدربخوری نداشتیم خودمون کارمون را انجام دادبم سوشیال سکوریتی (کارت ملی )وگواهینامه رانندگی وباز کردن حساب توی بانک کلی وقت می گیره بعدش افتادیم دنبال کار الان داریم یک جای حمالی می کنیم با اجازه شما برای ماه هزار دلارحالا هزینه ها بگم
100 دلار تاکسی فرودگاه
1000 ذلار هتل
2700 دلار ودیعه (دپازیت ) برای خونه
کرایه ماهیانه آپارتمان اندازه 40 متر ماهی 1300 دلارتوی سانتامانیکا
60 دلار هزینه ثبت نام کالج برای زبان
2000 دلار خرید وسایل اولیه زندگی
در کل تا حالا 16000 دلار برای 6 ماه هزینه کردیم وبا حمالی تا الان 2000 دلار درآرودیم خوب اینا یه طرف شخصست تون لگد مال میشه کسی که مدیر یه بخش در ایران بوده تازه توی 40 سالگی شاگرد یه استاد کار بشه ودر اصل انوهم با منت هر روز 8 صبح تا 10 شب ماهی 1000 دلار بدون تعطیلی وروز استراحت حتما میگین نمی شه چرا شده اینجا ساعتی 8 دلار به کارگر ساده می دن ولی کاری که من پیدا کردم ساعتی 3 دلار هم نیست ولی چاره ای ندارم چ.ن کار اینجا پاتی بازی وآشنا بازی وداشتن سابقه است خلاصه هر لحظه آرزو دارم برگردم ولی زن وبچه ام نمی یان خلاصه بگم دوستان اگه میخواین از صفر شروع کنین بیاین امریکا البته اینجا خوبی های هم داره مدارس فوق العاده عالی ، مردم با فرهنگ ، هوای تمیز ، امنیت ، ودر کل برای دو قشر آدمها خوبه 1- مجرد ها کم سن 2- متاهیلین پول دار