موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 15:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 15:43 توسط LALILO.)
(2013-05-02 ساعت 12:19)ASALI نوشته: (2013-05-02 ساعت 02:11)ASALI نوشته: (2013-05-01 ساعت 10:34)fire dragon نوشته: (2013-05-01 ساعت 01:23)fire dragon نوشته: سوال 2 [/i]
کسی نمونه این فرمو نداره؟
اینو ..اصلا بچه هایی که رفتن این فرمو پر کردند؟؟؟؟/
اسمش عوض شده و شده فرم FinCEN Form 105.
یعنی الان این فرم تو هواپیما داده میشه ؟دانلود فرم
خانم ها ....آقایون ..... این فرم جدید رو میدن تو هواپیما ؟؟؟
عسلي جان ظاهرآ اينطور كه تو پست هاي قبلي همين تاپيك خواندم اون فرم آبي رو تو هواپيما مي دهند كه همه بايد پر كنند و يك كارت سفيده كه مي هند كه غير مهاجرتي ها فقط بايد پر كنند و اين فرم (105) ظاهرآ تو هواپيما نمي دهند ولي اگر بخواهند تو فرودگاه مي دهند براي بالاي 10000سبزي ها . اما دوستاني كه اخيرآ هم رفتن از وجود اين فرم بي اطلاع بودند شايد به تازه واردين تعلق نمي گيره يا اهميتي نداره به هر حال پست هاي صفحات خيلي قبلي اشاره اينچنيني ديدم
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 18:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 18:56 توسط Emma_a432.)
سلام به همه ی بچه های خوب مهاجرسرا
اینهمه غیبت مارو به خوبیه خودتون ببخشید راستش آماده ی سفر می شدیم و حالا حدودا 12 روز که آمریکا هستیم :-))))))))
ما از لس آنجلس وارد خاک اینجا شدیم و برخلاف همه ی چیزهایی که شنیده بودم یه ورود خیلی راحت و بی دردسر و داشتیم خداروشکرررررر
پرواز ما ترکیش بود،یه استاپ 5ساعته تو استانبول داشتیم.و بعدم 13.5 پرواز تا اینجا!پرواز و پذیرایی خوب بود .
توی هواپیما به شما دوتا فرم از میدن که در حد اطلاعات شخصیتون و اصلا چیز مهمی نیست مهماندارام کمکتون می کنن اگه نفهمیدید نگرانش نباشید.
مراحل ورودم خیلی ساده ست خودتون ناخودآگاه تو هر مرحله پیش میرید اول تو صف مهاجران عکس و انگشت نگاری بعدم باجه ی گرین کارت که پاکت زردا رو می گیرن در آخر هم تحویل بار.
اگر پولی بیش از 10000$ داشتید یه فرم ساده پر می کنید و تمام ما افیسر و اینا هم ندیدیم چمدونارو تحویل گرفتیم اومدیم بیرون!به همین سادگی به همین خوشمزگی!
ما از قبل یه استودیو به کمک یه فامیلی که اینجا داشتیم گرفته بودیم که خب خیلی تمیز و راحت بود و در بدو ورود ما اومدیم تو خونه ی خومون!
خیلی تجربه ای تو پیذا کردن خونه ندارم.
تقریبا یه هفته بعد رفتیم سوشال و اقدام کردیم خانومه گفت 2هفته ای کارتتون میاد ولی اگه شماره ش لازم دارید فردا بیایید بگیرید البته کارتای ما 5روزه اومد.
یه ماشیتم خریدیم و فعا با ترجمه ی گواهینامه رانندگی می کنیم (پرسیدیم گفتن میشه ولی ایالت با ایالت فرق می که از dmvکه همون راهنمایی رانندگی خودمون باید بپرسید)
البته ما به زودی امتحان داریم (اگه تجربه ای دارید بهم بگید که هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!)
موبایلامون و از شرکت boost و at&tگرفتیم که خب تعرفه هاش خوب بود به نسبت.
آمریکا کشور فوق العاده ای امیدوارم همتون موفق باشید و سالم و خیلی زود به همه ی آرزوهاتون برسید...
امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره.
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)
ویزا
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جون؟این استودیو 6 که آشپزخونه داره ظرف و ظروف هم واسه آشپزی داره یا نه؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-02 ساعت 18:50)taba60 نوشته: من اینقدر استرس دارم که خیلی حالم بده تو رو خدا لینک این پیجو دارید bekhona هر چی میگردم پیدا نمیکنم کسی باز کرده باشه ممکن baremongardonan پلیز ممنون میشم
دهه ااا عزیز من چه استرسی خود شهلا خانم بعد ورود پست گذاشتن که مشکلی نبود و الان هم اونجا هستن تازه وضعه پاکت ایشون بدتر بوده و فکر کنم حسابی بازش کرده بودن من پیگیر موضوع بودم نگران نباش
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم ... من روبینا هستم ... 27 سالمه ... چند ماه پیش هم ویزام رو یکضرب از سفارت آنکارا گرفتم ... و تا آخر تیر ویزام اکسپایر میشه...خوب و اما مشکل من:
راستش من میتونم بگم تقریبا هیچ کسی رو ندارم ... یعنی فقط در حد دوست و آشنا ... به همین خاطر دل رو دارم میزنم به دریا که برم یه جایی که اصلا هیچ کسی رو ندارم ... آخه مسئله اینه که می گم اصلا فک و فامیل که نداریم الهی شکر!!!! همون دوست و آشنا ها هم به خاطر مشکلات خودشون نمی شه بار اضافی شد و ...
خوب من شرایط خودم رو بگم شما راهنماییم کنید لطفا:
من با اینکه یه لیسانس و فوق لیسانس دارم اما دارم الان برای لیسانس هنر دورباره پذیرش میگیرم ... خیلی از دوستان هم گفتن که چون سال اول این-استیت نیستی بیخیال دانشگاه شو و این حرفاااا .... خلاصه که من مدارکم برای پذیرش کامله ... تافل رو هم هفته ی دیگه میدم ... اما میخوام برم یه ایالتی که
1- احتیاج به ماشین نداشته باشم تا برم سر کار.
2- کلا شلوغ پلوغ و اکتیو باشه.
3-دانشگاههای خوبی داشته باشه.
4-کار خوب گیر بیاد.
خلاصه در طول این چند ماهه اینقدر گشتم و سرچ کردم دیوونه شدم.... خودم رو آدم خیلی قوی تصور می کنم و تجربه 8 سال زندگی مجردی و خوابگاهی رو داشتم ... همیه خیلی مستقل بودم ... کار میکردم و .... الانم یه برنامه ی کاملا منسجم برای زندگیه اونجام دارم ... اما خیلی نگرانم ....
بعد از این همه سرچ یه جایی رو پیدا کردم نزدیک مهتن نیوییورک به نام hartsdale... حمل و نقل عمومی خیلی خوب ... منتطقه ی خیلی امنی هم هست ...
یه خانواده هم پیدا کردن برم پیششون هوم استی شم ... که هم زود با فرهنگ و زبان آمریکایی اخت شم ... قیمت اتاق اینجا که گفتم 800 دلاره که همه هزینه هارو شامل میشه ... 5 دقیقه تا متروی نیویورک پیاده فاصله داره ... و با مترو هم تا منهتن نیم ساعت راهه... حالا چرا نیویورک ...: بهترین حمل و نقل عمومی رو داره تو آمریکا ... 2-3 تا دانشگاه خیلی خوب در رشته مورد نظر من داره ... کار و بار زیاده و کمترین میزان بیکاری رو داره ... و شهر پرجنب و جوشی هم هست ... به نظر شما می ارزه که من برم اینجا ؟ یا نه از یه جای ارزونتر شروع کنم ؟ این مسئله رو در نظر بگیرید که پول من کلا6000-7000 تا هست ... اصلا ماشین نمی تونم بخرم ...
2- سیاتل رو هم درنظر گرفتم به عنوان یکی از گزینه هام که جای خیلی خوبی به نظر میاد ... اما جالبه که دقیقا یه اتاق با همون شرایط فوقالذکر رو اونجا هم پیدا کردم فقط 100 دلار ارزونتر ...
من میخوام آخر خرداد برم ... قاعدتا باید آخر اردیبهشت دیگه بلیطم رو گرفته باشم ... اما هنوز نمی دونم کجا برم ؟؟؟؟
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما هم امدیم شیکاگو اورلندبارک فقط از دوستان که قبلا امدن میشه لطفا بگن چندروز طول میکشه تا سوشال نامبر و گرین کارت بیاد ؟ چون الان 2 هفته است ما اینجاییم و هنوز منتظریم ممنون
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس