کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-01 ساعت 20:21)mitme نوشته:  یه سوال مهم یعنی کوله که توش لپ تاپ میذاریم و میبریم تو کابین ساک دستی به حساب میاد که مجاز به بردن به داخل کابین هستیم؟؟ آخه ما که سه نفریم داریم دوتا چمدون سایز کابین + یه ساک پتو (که البته یه پتو 2 نفره + یه مسافرتی رو به زور چپوندیم تو ساک پتو یه نفره Tongue) + کولی لپ تاپ که البته اونم درحد خودش پرش میکنیم Big Grin + یه کیف دستی زنانه میبریم تو کابین. لطفا یکی راهنمایی کنه بار مجاز تو کابین ما هم تو بلیطمون خورده نفری 1 بسته 8 کیلویی Sad
لطفا سریع راهنمایی کنید تا اگه قراره از بار دستیمون کم کنیم یه راه چاره ای پیدا کنیم :O

اگر چمدون ها و کوله لپ تاپتون بالای ۸ کیلو نباشه مشکلی پیش نمیاد. چون کیف زنانه که حساب نمی شه. پتو ها رو هم فکر نکنم بهتون ایراد بگیرند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: ASALI ، mirzamemar ، مانترا ، amir82 ، mhb161 ، r_ent ، hamedhamed ، saeed5564 ، jazirehh ، shatsi ، Ehsan1358 ، powerb
(2013-05-02 ساعت 00:33)ASALI نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 23:58)fire dragon نوشته:  میترا جان من میدونم کیف لپ تاپ تو کابین بردن جزو بار حساب نمیشه و free هستش . البته من خودم یه کیف لپ تاپ میخوام ببرم با یه کوله پشتی و یه چمدون سایز کابین

چمدون سایز کابین دقیقا باید چه اندازه باشه ؟

free baggage: طول + عرض+ ارتفاع نباید بیشتر از 158 سانتی متر باشه(برای قسمت بار)
cabin baggage: 23*40*55 cm البته مال ترکیش هست.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

(2013-05-01 ساعت 10:34)fire dragon نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 01:23)fire dragon نوشته:  سوال 2
13. ... Are you or any family members traveling with you bringing $10,000 or more in U.S. dollars or foreign equivalent in any form into the United States?
Read definition of monetary instruments on the reverse side of the form.
Examples: coins, cash, personal or cashier's check, traveler's checks, money orders, stocks, bonds.
If yes, your must complete the Customs Form 4790.

کسی نمونه این فرمو نداره؟
اینو نتونستم پیدا کنم ..اصلا بچه هایی که رفتن این فرمو پر کردند؟؟؟؟/

من این فرمو پیدا کردم ولی فایلش PDF نمیتونم آپلود کنم .
اسمش عوض شده و شده فرم FinCEN Form 105.

یعنی الان این فرم تو هواپیما داده میشه ؟دانلود فرم
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، amir82 ، rezagh ، mhb161 ، bayat_r ، azar1348 ، hamedhamed ، nooshshahnar
(2013-05-01 ساعت 20:21)mitme نوشته:  یه سوال مهم یعنی کوله که توش لپ تاپ میذاریم و میبریم تو کابین ساک دستی به حساب میاد که مجاز به بردن به داخل کابین هستیم؟؟ آخه ما که سه نفریم داریم دوتا چمدون سایز کابین + یه ساک پتو (که البته یه پتو 2 نفره + یه مسافرتی رو به زور چپوندیم تو ساک پتو یه نفره Tongue) + کولی لپ تاپ که البته اونم درحد خودش پرش میکنیم Big Grin + یه کیف دستی زنانه میبریم تو کابین. لطفا یکی راهنمایی کنه بار مجاز تو کابین ما هم تو بلیطمون خورده نفری 1 بسته 8 کیلویی Sad
لطفا سریع راهنمایی کنید تا اگه قراره از بار دستیمون کم کنیم یه راه چاره ای پیدا کنیم :O

این سوال رو من هم قبل از سفر داشتم.
ولی وقتی خودم رفتم فرودگاه و هواپیما، به نسبت خیلی ها بارم کم بود. من یک لپ تاپ ، یک کوله پشتی کوچیک و یک ساک کابین سایز برداشته بودم. البته با پرواز امارات بودم. از پروازهای دیگه اطلاعی ندارم. اونجا اصلا کابین سایز رو وزن نمی کردند. یعنی اگه بجای 8کیلو بار مجاز 10_11 کیلو هم بود موردی پیش نمیومد و انقدر افسوس خوردم که دم دمای خارج شدن از خونه یکسری از لوازمم رو درآوردم که وزنش زیاد نشهSad

اما از Achi بگم که با هم تو یک پرواز بودیم. به اندازه وزن یک چمدون بزرگ وسیله آورده بود داخل هواپیماBig Grin
یک کوله پشتی بزرگ که 10_12 کیلو تو اون و یک چمدون کابین سایز که 10_12 کیلو هم تو اون چپونده بود. فقط بخاطر وزن زیاد چمدونهاش چریمه شد.
سایز ساک یا چمدونی که میبرید داخل بزرگ نباشه، به وزنش کار ندارن... البته اینجور چیزا یکمی هم شانسی هست
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

سلام دوستان من جمعه اومدم San francisco چون تو california زياد دوست دارم فعلا يكس از دوستان كه ميشه گفت ٣٠-٤٠ ساله اينجاست به من خونه داده تا جا بيفتم .
فرودگاه بايد حواستون باشه برين قسمت New immigrte و حدود ١-٢ ساعت طول ميكشه البته بستگي به نوبت داره من رسيدم كلا 7 نفر بودن جلوم هيچ ايراني نبود ١-٢ ساعت طول كشيد تا يه اثر انگشت بزنم و اينا و تمام تازه من ادرس رو هم عوض كردم كلا ١٠-١٥ دقيقه طول ميكشه . لازم به توضيحه من با امارات اومدم تازه فرست كلاس گرفتم چون با امارات زياد مسافرت ميكردم حدود ٢٠ ميل آب خورد ولي تا ميتونين با امارات نياين واقعا افتضاحه تازه من فرست بودم از صدايه جيغ و داد بچه هندي و پاكستاني ها نتونستم بخوابم هر كاري كردم تو ١٤-١٥ ساعت پرواز ١ ساعتم خوابم نبرد . چند تا خانوم ايراني هم بودن كه از تهران با هم بوديم اونا كلاسه معمولي بودن كه همه ميناليدن از بويه بده هندي ها كه شما باورتون نميشه با چه وضعيتي ميان كلا اگه قرص خواب دارين ٢-٣ تا همراه داشته باشين وگرنه غيره قابله تحمله مخصوصا كلاسه معمولي . اگه با كلاسه معمولي مياين حتما صندلي رو به راهرو بگيرين كه بتونين راحت پاشين البته اين رو يه خانوم بهم گفت چون حالا من اون جلو مشكلي نداشتم ولي واقعا اين خانومايه هندي خيلي كثيف هستند شايد ٢٠٪ شون تميزن و مت حتا تو فرست احساسه بويه بده بدن افرادي كه تو كلاسه معمولي نشستن را ميفهميدم چه برسه به ،..... يه نكته ديگه اينكه اگه اينجا دوست و آشنا ندارين واقعا سخته اولش من حدوده ٥ سال آلمان بودم و از اونجا هر جايه اروپا رفتم به اين سختي نيست كه اينجا كسي رو نداشته باشين خواهشا اگه مياين واقعا با برنامه ريزي كامل وارد بشين وگرنه براتون خيلي سخته . كلاس زبان خيلي گرونه من انگليسيم بد نيست ولي آلمانيم بهتره كه اينجا هيچ كس بلد نيست بر خلافه اروپا من تعيين سطح دادم يكي از انستتيو هاي معروف Caplan چون ٧-٨ سال پيش toffel گرفته بودم intermediate قبول شدم و هزينش برايه ١٥-١٦ ساعت در هفته يعني ٥ روز هست ٦٣٠$ كه خيلي زياده چندتا ديگه هم رفتم قبلش ديدم شايد از Caplan ًكه بهترين هست در آمريكا ٥٠-٦٠ دلار همش پايين تره كه ديگه قيدش زدم رفتم همون caplan يه چيزه ديگه رسيدين برين bank of america ًحساب باز كنين چون تو ٥٠ تا ايالت هست و يادتون باشه حدوده ٢٢٥٠ $ ( ١٥٠٠$ حسابًاصلي و ٧٥٠ دلار حساب پس انداز )اگه كمتر باشه بايد ماهي حدود ٤٠$ به بانك بدين وگرنه مجاني هست به من visa داد ولي خودم از آلمان citi bank حساب دارم و گلد كارت vip هم دارم و نشون دادم بهش بازم به غيره پاسپوت يه آيدي ميخواد كه من هم ترجمه كارت ملي رو بردم و گواهينامه بين المللي كه كرده بودم گواهينامه رو قبول كرد وگرنه حساب براتون باز نميكنن.... يه چيزه خيلي مهم و دوستانه اينه كه فقط debit كارت بگيرين اولش يهً موقع نگين credit card ميخوام كه گيره ماليات ٧-٩٪ ميوفتين برا هم پولي كه بياد تو حسابتون .
من خوب اينجا آشنا و دوست و فاميل زياد دارم و اكثرا وضعشون خيلي خوبه .... ميخوام بگم نسنجيده هيچ كار نكنيد . اگه كسي سوالي داره برام مسيج كنه .
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
منم فکر می کنم یه مشکلی هست این وسط ، سروش جان بیشتر تحقیق کن ببین موضوع چیه؟ چون bank of america کاردرست تر از این حرفاست. ما الان wells fargo هستیم میخوایم بیایم boa حساب باز کنیم چون توی پروسه کردیت بهتر کمک می کنه مشتری های به قول معروف نوپا رو!

ببین تماس بگیر بگو دوباره وصلت کنه به مترجم و بگو من اطلاعات بیشتری می خوام و اصولا به چه دلیل حسابت بن شده؟ باید دلیل قانع کننده بیارن! فرضا هم اگر همچین قانونی باشه باید روز افتتاح حساب بهت تفهیم می کردن. اینطور که اصلا منطقی نیست!!!!

----------------------------

بچه ها یک نصیحتی بهتون می کنم برای اینکه اینجا مشکلی نداشته باشید برای پیدا کردن کار برای خرید ماشین ، اجاره کردن خونه و کلا برای زندگی کردن بین امریکاییها و اینکه راحت باشید تا می تونید listening اتون رو قوی کنید! یعنی بیشتر از speaking روی لیسنینگ کار کنید چون بالاخره دست و پا شکسته می تونید منظورتون رو بفهیمد و اگر هم کالیفرنیا میاید باید بگم اینجا براشون عادیه . اینقدر مهاجر هست که همه با علم و اشاره و دست و پا شکسته با هم حرف می زنن ! اما !! listening رو قوی کنید که بفهمید چی می گن. یکسری کتاب هست tactics for listening کتابها و سی دیش رو بگیرید تا جلد پیشرفته تمام سی دی ها رو گوش کنید کمکتون می کنه ولی خب وقتی بیاید می بینید که چقدر اینا تند صحبت می کنن . ولی خب باز هم اگه تلاشتون رو بکنید و از این روزهای اخر استفاده کنید . لیسنینگ یادتون نره Big Grin
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
اونهایی که با بچه دارید میاید که به سن مدرسه یا کیندرگاردن رسیده.

اینجا به پیش دبستانی میگن : kindergarten

به مهد کودک میگن : pre school

یعنی دقیقا برعکس ایران اسم گذاری شده. به پیش دبستانی میگن مهد کودک به مهدکودک میگن پیش مدرسه ای!!!

پیش دبستانی که همون کیندرگاردن باشه داخل مدرسه است یعنی خیالتون راحت باشه اگه بچه 6 ساله دارید که باید بره پیش دبستانی ، پیش دبستانی داخل خود مدرسه است و رایگانه. مدارسی که پیش دبستانی هم دارن گریدشون : K-5 هست یعنی از کیندرگاردن دارن تا کلاس پنجم.

نکته مهم اینه که شما اول مدرسه رو انتخاب کنید از این سایت گرید مدرسه رو ببینید : greatschools.org روی گوگل مپ آدرس مدرسه رو کپی کنید و دور برش رو نگاه بندازید برید داخل سایت مدرسه و امکانات ( بخصوص امکانات امنیتی مدرسه ) رو بررسی کنید. وقتی مدرسه رو انتخاب کردید حالا یا توی سایت مدرسه یا حضوری مراجعه می کنید و از مسئول ثبت نام نقشه محدوده مجاز ثبت نام رو بگیرید.

اینا یک اصطلاحی دارند به اسم home school شما باید در محدوده مدرسه خونه بگیرید. این محدوده با زیپ کد فرق می کنه و بر اساس فاصله مدرسه تا خونه است. ممکنه توی زیپ کد مدرسه باشید ولی اجازه ثبت نام ندن. باید مدرسه به خونتون نزدیک باشه.

برای ثبت نام ، یک مدرک شناسایی بچه ، کارت واکسن و یک پروف آو ادرس مثل یک نامه ای که در خونتون اومده یا قبض آب و برق و... رو ببرید .

اینجا مهدکودک رایگان نیست ولی طبق شرایطی موقعی که برای بیمه بچه مراجعه می کنید اگر درامدتون کم باشه یا از مبلغ خاصی کمتر باشه از کمک هزینه های مهدکودک هم میتونید استفاده کنید.

کلاس زبان هم توی کالج ها یا occupational center ها به صورت رایگان یا با هزینه خیلی کم می تونید از کلاسهای ESL استفاده کنید.

برای خرید ماشین از craigslist محلی خودتون کمک بگیرید. سوییچ رو میدن میرید دور میزنید . سعی کنید با دوستی اشنایی برید که واردتره. اگر از دلال بخرید تمام کارهای DMV رو خودش انجام میده و پلاک و سند ماشین ( رجیستر ماشین ) بعد از دو هفته پست میشه در خونتون. اگر از شخص بخرید یک برگه رجیستر موقت رو بهتون میده و روز بعد به DMV مراجعه می کنید برای گرفتن پلاک و رجیستر. قبلا نوشتم ماشین salvage مواظب باشید نخرید . اینا صادق هستن ازشون بپرسید بهتون میگن .

برای بیمه از کمپانی AAA استفاده کنید . کمپانی خوبیه و سابقه رانندگی ایران رو هم بیارید که خسارت نداشتید تخفیف خوبی میده بهتون.

برای اجاره خونه از craigslist یا rent.comمی تونید پیدا کنید ولی بهتره اون محدوده ای که مدنظرتون هست رو یکی دورروز وقت بزارید برید بگردید . خونه ها اینجایی که ما هستیم اکثرا یخچال نداره. اول سوال کنید که داشته باشه ، سکیورتی دیپازیت به اندازه یک ماه اجاره هست معمولا خونه رو خیلی تمیز تحویل شما میدن مثلا کابینتها رنگ میشه و موکت تعویض میشه وخیلی شیک تحویل میدن برای همین سکیوریتی دیپازیت رو بهتون پس نمیدن و هزینه همین چیزها میشه.

برای اجاره خونه خب ما که کردیت نداریم و کار هم اول بسم الله نداریم ، شما می تونیید به اندازه 4-5 ماه اجاره رو توی حساب بریزید و به صاحبخونه نشون بدید معمولا قبول می کنند. اگر کو - ساینر ( ضامن ) دارید که خیلی راحت قبول می کنن ولی اگر کسی رو ندارید همون حساب کارتون رو راه میندازه. خودشون راهنماییتون می کنند. مگر اینکه سختگیر باشن که میگن فقط گود کردیت!!! دیگه اون رو بیخیال بشید برید سراغ خونه بعدی : دی

هزینه یوتیلتی معمولا روی اجاره نیست. شما یک اپارتمان یکخوابه اینجایی که ما هستیم 1100 اجاره کنید. حدودا هر دوماه مبلغ 150 تا 200 دلار هم یوتیلتی میاد. معمولا صاحبخونه فقط پول آب رو میده. شما پول برق و گاز رو خودتون باید بپردازید! باز هم بستگی به مصرفتون اگه صرفه جو باشید کمتر میاد!

برای سیم کارت می تونید از ATT یا H2o طرحهای پری پید بخرید. سیمکارتشون 10 دلاره ، بعدا می رید مغازه های best buy و کارتهای 30 دلاری یا 40 دلاری میخرید شارژش می کنید. معمولا 40 دلاریش تماس با ایران طولانی داره و خیلی مناسبه برای روزهای اول!

برای پیدا کردن کار شما باید شبانه روز تلاش کنید، از سایتهای craigslist وsnagjob و monster کمک بگیرید . سعی کنید دوست پیدا کنید چون اینجا شدیدا با معرفی می تونید برید سر کار و سیستم پارتی بازی یا معرفی هستش. روابط عمومی خودتون رو قوی کنید. ایرانی های با معرفت اینجا زیاد هستند که کمکتون می کنند. ما که تا امروز فقط خوبی دیدیم ازشون. و باید بگم خداروشکر.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-05-02 ساعت 06:09)neved نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 02:34)SOROUSHSOFT نوشته:  خوب بچه ها امروز اومدم یکی از تجربیاتی رو که تو این 2 ماهه تو آمریکا کسب کردم رو باهاتون در میون بذارم Big Grin
..

--------
سلام دوست عزيز شما اطلاعات كافي ندارين و خيلي ها رو گمراه ميكنيد .اينجا ايالت به ايالت همه چي فرق ميكنه مخصوصا حساب باز كردن اونجايي كه هستين بدليل ايراني هايي كه با ايران كاره غيره مجاز نفتي داشتن اونجوري هست و البته اگه فاميلايه شما يكم اطلاع داشتن وكيل معتبر شما ميتونستيد از بانك شكايت كنيد و ١٠٠٠٠$ عايدتون ميشد كمه كمه من از خدامه برام اين مشكل پيش بياد چون وكيلش رو ميشناسم ميرم سو ميكنم شما اولش بايد ميپرسيدين كه كتابچه قوانين بانكي اون شهر و يا استان بهتون بدن كه فكر كنم دادن و مطالعه نكرديد.
كلا اينجا اگر بدون مشورت و پرس و جو زياد كاري انجام بدين به مشكلات بد تري برخورد ميكنيد

سلام دوست عزیز
من در ایالت ایلینوی شهر شیکاگو هستم و خوشبختانه اینجا منم مثل شما فامیل و دوست و آشنا زیاد دارم که همشون هم سیتیزن هستند و بالای 30 ساله که ساکن شیکاگو هستند و همشون هم وضعشون خوبه و خدا رو شکر بیزینس من هستند. مطالب شما رو در مورد وکیل و سو کردن و این جور چیزا بهشون گفتم در جواب به من گفتند اگر بانک بر گرده و بهت بگه چون ایرانی هستی حسابتو بستیم درسه و میشه سو کرد ولی بانک متاسفانه زیر بار این مسئله نمیره و از دادن توضیحات اضافی خودداری میکنه و فقط میگه همونطوری که شما هر زمان که دلت بخاد مختاری حسابتو ببندی ما هم هر زمان دلمون بخاد بیزینسمون رو با شما قطع میکینم و این یه رابطه 2 طرفست. به قول معروف اینا خودشون افعی هستند و نشستن ما از ایران پاشیم بیایم اینجا سو شون کنیم
این از مورد اول Wink مورد دوم اینکه اینجا تو شیکاگو ایرانی کمه و اصلا محله ایرانی و اینجور چیزا نداریم ضمنا شیکاگو و ایلینوی اصلا نفت خیز نیست که شرکتی در مورد بیزینس نفت و اینجور چیزا داشته باشه که بخان با ایران رابطه غیر قانونی داشته باشن. من احساس میکنم شما فکر کردین من ساکن تگزاس هستم Wink
مورد سوم بنده بی سواد نیستم و قبل از باز کردن حساب دفترچه راهنمایی رو که خود بانک بهم داده بود به دقت مطالعه کردم و چون مثل شما زبانم خیلی خوب نبود Wink هر جاشو نمیفهمیدم میدادم برام توضیح بدن
مورد آخر اینکه من و امثال من که ویزامونو گرفتیم و پاشدیم اومدیم اینجا اینقدر وجدان تو وجودمون هست که یادمون نره مهاجرسرا و بچه های گلش خیلی بهمون کمک کردن و بر خودمون واجب میدونیم تا جایی که میشه خوبی ها و بدی های زندگی در آمریکا و تجربه هایی که اینجا داریمو به اشتراک بذاریم تا اگر یکی اومد اینجا و مثل بنده حقیر به قول شما بخاطر بی اطلاعی کارش گیر کرد بدونه که فلانی فلان تجربه رو داشت و راه حلش اینه Wink
اتفاقا به نظر من کسانی بچه ها رو گمراه میکنن که وقتی یکی میاد و تجربشو میگه میان و براش موضع گیری میکنن و اظهار فضل و اینجور چیزا که تو بی اطلاعی و اگر اطلاع داشتی اینجور و ....
بله قربان اینجور افراد هستند که باعث میشن اگر من فردا روزی یه تجربه مفید تو آمریکا پیدا کردم و خواستم برم و تو مهاجر سرا تجربمو برای بقیه هم قطاران به اشتراک بذارم پیش خودم بگم ای بابا چه کاریه الان من بیام بگم اینکار خوبه اینکار بده بد یکی بیاد بهم بگه بی اطلاع!!!!!!
ALI234 عزیز ممنون از شما بابت اطلاعات مفیدی که تو سایت میذاری
عرض به حضور شما بنده تا الان 3 بار در مورد این مشکل با BANK OF AMERICA صحبت کردم هم خودم و هم 2 تا از آشنایان متاسفانه مرغ یه پا داره و زیر بار نمیرن و میگن به خاطر همون رابطه 2 طرفه که شما هر وقت بخای حسابتو ببندی ما ازت توضیح نمیخایم شما هم نمیتونی از ما توضیح بخای و ما تصمیم گرفتیم بیزینسمون رو با شما قطع کنیم.
من یه جایی تو همین مهاجر سرا خوندم که برای یکی دیگه از بچه ها هم این موضوع پیش اومده بود و دقیقا هم مشکل ایشون با BANK OF AMERICA بوده ولی ایشون مثل من متوجه نشده بودن که حسابشونو بانک بسته و یه روز که میرن صندوق پستیشونو چک کنند میبینن یه نامه از بانک براشون اومده که حامل چک به مبلغ دیپازیتشون بوده و بانک هم هیچ توضیحی در مورد بسته شدن حساب بهشون نداده بود میگردم پیدا میکنم اینجا اعلام میکنم.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
چندتا صفحه اخیر رو خوندم، بچه ها نکته های خوبی رو گفتن. منم چندتا نکته ی کلی میگم.

برای خرید ماشین، چون تازه وارد هستید سمت Craiglist نرید، خرید از کریگ لیست کاملا شانسیه، حتی خود دیلرهای ماشین هم گاهی توی خرید ماشین ضرر میکنن (و البته اینم بدونید که خیلی از فروشنده های کریگ لیست خودشون دیلر هستن، یعنی شما جستجوی ماشین را بر حسب فروشنده شخصی تنظیم میکنید، ولی خب وقتی میرید سر قرار میبینید که قیافه فروشنده داد میزنه که دیلره). و خود امریکایی ها هم سعی میکنند با یک آدم خبره برن خرید تا سرشون کلاه نره. تا جایی که میتونید از سیاه پوستا ماشین نخرید، چون سیاهپوستا معمولا ماشین نگه دار نیستن و اصلا به ماشین رسیدگی نمیکنن (البته همیشه استثناء هم وجود داره)
در مورد خرید ماشین از دیلرشیپ ها: به هیچ وجه ماشین رو از دیلرشیپ بصورت نقد نخرید، حتی اگه پول زیادی دارید هم نقدر خریدن ماشین کار اشتباهیه (حتی در مورد ماشین های ارزون 5 و 6 هزار دلاری) البته منظورم این نیست که کل ماشین رو قسطی بخرید، ماشین رو بصورتی بخرید که لازم باشه اندازه 2 یا 3 ماه قسط بدید. مثلا 80 درصد پول ماشین رو نقد بدید و 20 درصدش رو 2 یا سه ماه قسطی کنید. دلیلش اینه که وقتی شما ماشین رو بصورت نقد میخرید، از اون لحظه ای که پول رو میدید و ماشین رو میگیرید همه چیز تمامه، هر اشکالی بعد از اون واسه ماشین پیش بیاد گردن خودتونه، خب اینو در نظر بگیرید که خیلی راهها وجود داره که یه ماشین رو دستکاری کرد تا شاید نزدیک 100 مایل بدون عیب رانندگی کنه ولی بعد از 100 مایل عیبش نمایان شه. مثلا خیلی ها که توی کریگ لیست ماشین میزارن اگه موتور ماشین اشکال داشته باشه و چراغ موتور روشن باشه، اتصال باطری رو قطع و وصل میکنند، اینطوری وقتی ماشین رو روشن میکنید چراغ موتور روشن نمیشه و بعد از چندین مایل دوباره روشن میشه (وقتی مشتری بیچاره ماشین رو خریده و پولش رو داده رفته).
برای این میگم که وقتی از دیلر شیپ ماشین نیخرید اندازه 3 ماه قسط بدید که توی این مدت 3 ماه هر اشکال بزرگی که توی ماشین وجود داشته باشه بتونید ببرید بهش نشون بدید و بگید این اشکال رو داره و اون موظفه که درستش کنه.

نکته دیگه در مورد زندگی در امریکا: اینجا باید گرگ باشید، درسته که در امریکا قانون هست، ولی قانون به خودیه خود حق شما رو بهتون نمیده، خودتون هم باید واسه حقتون بجنگید. به عنوان مثال اون دوستمون که گفت bank of america حسابش رو بسته. شما اصلا نباید با این قضیه راحت کنار میومدید، البته بهتون حق میدم که به خاطر تازه وارد بودن و عدم تسلط کافی به زبان انگلیسی این مشکل براتون پیش اومد و نتونستید کاری کنید، ولی بهتون قول میدم اگر این اتفاق 2 سال دیگه براتون بیفته با اون بانک کاری میکنید که علاوه بر معذرت خواهی بهتون یه کردیت تپل هم بده. یادتون نره، اینجا کشوریه که حق همیشه با مشتریه، حتی اگه مشتری حرف اشتباهی بزنه!!! شما به خاطر بسته شدن حسابتون میتونستید بانک رو به اصطلاح sue کنید، مثلا میتونستید بگید من در یه موقعیت اورژانسی بودم که به پول احتیاج داشتم و شما حساب من رو بسته بودید، و خیلی بهانه های مشابه
من وقتی گواهینامه موقت گرفتم (permit) برای ماشینم بیمه گرفتم، و وقتی گواهینامه اصلیم رو گرفتم نمیدونستم که باید کپی گواهینامم رو به بیمه بفرستم تا اطلاعات بیمه ام رو آپدیت کنه، با توجه به اینکه بیمه فقط اطلاعات گواهینامه موقت من رو داشت وقتی که اعتبار اون پرمیت تموم شد یه ایمیل فرستاد که با توجه به اینکه شما گواهینامه اصلی رو نگرفتید قرارداد بیمتون فسخ میشه . و وقتی من گواهینامه اصلی رو بهشون دادم یه ایمیل دیگه بهم دادن که چون اسم و فامیل شما طولانیه ما نمیتونیم driver lisence history شما رو بصورت آنلاین از DMV بگیریم و خودت برو اونجا این رو واسمون بگیر اسکن کن بفرست. توی این مدت من 4 روز ماشینم بیمه نداشت، وقتی این گواهی رو براشون فرستادم بهشون ایمیل دادم که من 4 روز ماشین نداشتم و 4 روز نتونستم برم سر کار و کالج و تهدید کردم که ازشون شکایت میکنم، و گفتم که شما باید بهم اطلاع میدادید که وقتی گواهینامه اصلی رو گرفتم باید بهتون بدم و اینکه شما نمیتونید گزارش رانندگی من رو بصورت آنلاین بگیرید مشکل من نیست، نتیجه ش این شد که با کلی معذرت خواهی برای بیمه 6 ماهه دومم 200 دلار تخفیف بهم دادن.

نکته مهمتر در مورد زندگی در امریکا: برای رفع مشکلات اداری و بانکی و مالی تا جایی که میتونید سعی کنید این مشکلات رو از طریق تلفن پیگیری نکنید، تا جایی که امکان داره بصورت حضوری برید، در غیر اینصورت از طریق ایمیل پیگیری کنید.
همینطور که میدونید در امریکا "صدا" هیچ پیگرد قانونی نداره و اصلا قابل استناد نیست، به عنوان مثال همین مشکلی که برای دوستمون با Bank of america پیش اومد، شما اگر بخواهید این قضیه رو پیگیری کنید نمیتونید برید بگید یکی از کارمندای بانک پشت تلفن به من اینو گفت. دقیقا همین مساله ست که کمپانی ها بیشتر تمایل دارن کار شما رو از طریق تلفن راه بندازن، چون اینطوری کمتر قابل پیگیری هستند. شخص پشت تلفن هیچ هویتی نداره، حتی اگر اسمش رو هم به شما بگه شما چیزی برای اثبات ندارید.
یه مثال دیگه میزنم، این برای خیلی از تازه وارد ها پیش میاد، شما با کمپانی AT&T قرارداد 6 ماهه اینترنت میبندید مثلا ماهی 40 دلار، 6 ماه اول همه چیز خوب پیش میره، اما درست در ماه هفتم یک قبض با مبلغ عجیب غریب براتون میاد، شما زنگ میزنید به AT&T و علت رو جویا میشید، شخص پشت خط کلی معذرت خواهی میکنه و بهتون میگه حتما اشتباهی شده، شما این قبض رو پرداخت کنید، در قبض ماه آینده اصلاح میکنیم.
شما قبض رو پرداخت میکنید و ماه آینده دوباره یه قبض با مبلغ سنگین تر براتون میاد و دوباره زنگ میزنید و دوباره بهتون میگن اشتباه شده، وهمین قضیه انقدر پیش میاد که دیگه عصبانی میشید که میگید میخوام قرارداد رو فسخ کنم، اونام کلی معذرت خواهی میکنن و یه آفر ارزون بهتون میدن که قبول کنید، البته اگر قرارداد رو فسخ کنید هم اونا چیزی رو از دست نمیدن چون توی همون چند ماه با اون قبض های الکی کلی سود کردن.
برای همین میگم مشکلات اینجوری رو از طریق ایمیل پیگیری کنید که بعدا بتونید بهش استناد کنید و بگید فلان شخصی در فلان تاریخ با این ایمیل همچین حرفی رو به من زده.

خیلی حرف زدم، خلاصه بگم "گرگ باشید و بیاید"
(2013-04-30 ساعت 22:18)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 09:44)sbh نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 06:33)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-04-30 ساعت 02:42)sbh نوشته:  سلام به همگی.
من یه سوالی در مورد خرید گوشی و سیم کارت داشتم.
من قبلا یه سیم کارت از T-Mobile گرفتم. الان میخوام یه گوشی i-phone ازشون بگیرم رو همون plan قبلی. به من گوشی رو نمیدن میگن ویزات expire شده برو renew کن. متاسفانه تا الان گرین کارتم هم نیومده. هر چی میگم که تو ویزا نوشته این حکم گرین کارت رو داره قبول نمیکنن. البته آخر سر گفتن که گرین کارتم رو هم بیاری بهت گوشی رو plan نمیدیم.
خواستم بدونم کسی همچین تجربه ای رو داشته؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین.

دوست عزیز شما کجای آمریکا هستید؟
عجب مشکلی خورده کارتون
من هم T-MOBILE و هم CRICKET رفتم هیچکدومشون ازم ویزا یا گرین کارت نخاستن!!
آخرشم CRICKET رو گرفتم البته دوستان ساکن کالیفرنیا بی خیال CRICKET بشن چون تو کالیفرنیا خوب آنتن نمیده
ضمنا شما هر گوشی رو نمیتونی رو هر پلنی بگیری
اگر گوشی I-PHONE یا ANDROID میخای باید پلن همون گوشی رو بگیری که معمولا از بقیه پلن ها گرون تره چون اینترنت رو هم باید اجباری بگیری و معمولا از ماهی 50 دلار شروع میشه.
خیلی ممنون از پاسختون.
من تگزاس هستم. من خودم قبلا شماره که گرفتم اصلا ازم پاسپورت هم نخواستن. برای دوستم هم گوشی گرفتیم هم سیم کارت فقط پاسش رو خواستن.
بله میدونم پلن رو حتی خواستم عوض کنم. اما اذیت کردن دیگه.
تازه من الان بابت یه چیز دیگه هم نگرانم. از من حتی شماره سوشال رو هم خواستن که متاسفانه من اعتماد کردم و دادم. از این میترسم که از سوشالم سوء استفاده هم بکنن. الان نگرانی من بیشتر بابت اینه. شما میتونین راهنمایی کنین؟
دوست عزیز اتفاقا مرکز CRICKET همون دالاس تگزاس هست و توپ آنتن دهی داره فقط ایراد این کمپانی به نظر من در اینه که بهترین گوشیش سامسونگ گالاکسی اس 3 هست و آیفون نداره. البته من خودم یه گوشی هوآوی هزشون گرفتم 59 دلار و سامسونگ گالاکسی اس 3 روز میداد 375 دلار در صورتی که قیمتش 590 دلاره و این بخاطر اینه که گوشی هاشون سیم کارت خور نیست و فقط میتونی از خودشون سرویس بگیری
در مورد شماره اس اس ان هم من فکر میکنم شما اشتباه کردی و نباید بهشون میدادی باز دوستان با سابقه تر میتونن راهنمایی کنن
ولی یه چیزی اینجا هست که شما سالی 100 دلار به بعضی از کمپانی ها پرداخت میکنی و شماره اس اس ان رو هم بهشون میدی و اونا اس اس انتو لاک میکنن و حتی اگر خودت هم بخای از شمارت استفاده کنی این شرکت باهات تماس میگیره و ازت تائیدیه میخاد تا اجازه بده آن لاک شه. گارانتی هم میدن که اگر یک وقتی از شمارت سو استفاه بشه تا 1 میلیون دلار بهت خسارت پرداخت میکنن.به نظر من چیز خوبیه ولی ما فعلا با این چندرقازی که داریم خنده داره که بخایم بریم و همچین کاری بکنیم اون مال وقتیه که اینجا بیزینس من شدیم Big Grin
موفق باشید
ممنون از راهنمایی تون.
من به t-mobile گفته بودم که برای ترم پاییز از دانشگاه پذیرش گرفتم، امروز با من تماس گرفتن که اگه گوشی رو میخواین نامه I-20 دانشگاه رو بیارین. خیلی برام جالب بود نامه ای رو که برای دانشجوهای اینترنشنال برای گرفتن ویزا صادر میکنن به ویزای مهاجرت و گرین کارت ترجیح میدن. به دوستان پیشنهاد میکنم اگه خواستن گوشی یا پلن بگیرن به فکر شرکت دیگه ای غیر از t-mobile باشن.
تشکر کنندگان: ali234 ، kasrafo ، mhb161 ، r_ent ، Saeedv13 ، shatsi ، powerb
(2013-05-02 ساعت 08:15)sbh نوشته:  ممنون از راهنمایی تون.
من به t-mobile گفته بودم که برای ترم پاییز از دانشگاه پذیرش گرفتم، امروز با من تماس گرفتن که اگه گوشی رو میخواین نامه I-20 دانشگاه رو بیارین. خیلی برام جالب بود نامه ای رو که برای دانشجوهای اینترنشنال برای گرفتن ویزا صادر میکنن به ویزای مهاجرت و گرین کارت ترجیح میدن. به دوستان پیشنهاد میکنم اگه خواستن گوشی یا پلن بگیرن به فکر شرکت دیگه ای غیر از t-mobile باشن.

با این نامه I-20 برای اجاره خونه هم راحت هستن. خیلی از خونه ها رو با همین نامه بدون نیاز به co-signer یا کردیت بهشون اجاره میدن!
تشکر کنندگان: sbh ، rezagh ، mhb161 ، SOROUSHSOFT ، r_ent ، Saeedv13 ، jazirehh ، shatsi ، powerb ، mohsenmb
(2013-05-02 ساعت 08:14)3rip نوشته:  چندتا صفحه اخیر رو خوندم، بچه ها نکته های خوبی رو گفتن. منم چندتا نکته ی کلی میگم.

برای خرید ماشین، .........

عالی بود احسان ،مرسی. من ماشین رو از craigslist خریدم ولی با یک نفر رفتم که وارد بود و ماشین خوبی هم گیرم اومد. اینجا هم باید احتیاط کرد دیگه. همه جوانب رو بسنجید. در مورد تماس تلفنی درسته همینطوره. ضمنا هر چقدر هم زبانتون خوب باشه پای تلفن آدم گیر میوفته و به اصطلاح miss understanding زیاد پیش میاد. حضوری یا ایمیل بهتره.

انشالله همگی موفق باشید.
دوستان عزیز اگر مدت اعتبار گواهینامه شما تمام شده باشد ، میتوانید به این صورت عمل کنید:
بدلیل آنکه برای صدور گواهینامه بین المللی حداقل باید 1 ماه گواهینامه عادی اعتبار داشته باشد ، لذا با گواهینامه رانندگی تاریخ گذشته نمیتوانید برای گواهینامه بین المللی اقدام کنید اما برای این مشکل راه حلی هست ، شما میتوانید برای تمدید گواهینامه به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه نمایید، بنده دفتر سیدخندان رو پیشنهاد میکنم چون مثل بانک میمونه شماره الکترونیکی میده و دکتر و همه مسائل هم بغل اون هست و اگر حدود 2 تا 3 ساعت وقت بذارید و مدارک رو ( اعم از عکس 3 قطعه 3 در 4 با زمینه روشن، شناسنامه و کپی ، کارت ملی و کپی، اصل گواهینامه بدون کپی) با خود ببرید و چون همون جا میتونید با دستگاه pos توسط خود کارکنان اونجا تمام مبالغ لازم رو بپردازید لذا شما میتونید طی یک روز اقدام به تمدید گواهینامه کنید و اینکه در آخر کار برگه ای به شما میدن که توسط دفتر پلیس +10 امضاء شده و شماره گواهینامه قبلی شما رو اون برگه موجود می باشد و میتونید 1 روز دیگر وقت گذاشته و برای بچه هایی که تهرون ساکن اند به شهرک آزمایش مراجعه کنند و بگند که میخواهند برای صدور گواهینامه بین المللی اقدام کنند و خیلی راحت افسر شهرک آزمایش برگشون رو مهر میکنه و میتونند به نمایندگی صدور گواهینامه بین المللی که بهترینش دفتر مرکزیش هست مراجعه کنند. در ضمن آژانس ها فقط در صورت اعتبار گواهینامه عادی (بیشتر از 1 ماه) میتوانند نسبت به اخذ گواهینامه بین المللی شما اقدام کنند.
در پناه ایزد توانا باشید.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-05-01 ساعت 18:36)LALILO نوشته:  يكي از دوستان در خصوص پست بالا يك نظر داد و اين اون بود كه شايد نرخ د ل ا ر معمولي ، با نرخ د ل ا ر براي حواله فرق مي كنه و غير از اون 30 دلار حق الزحمه مي گيره كه بايد اينو سوال كنم از آقا صرافه تا فردا
چه گرفتاريه اين موضوع مهاجرت عين اين بازي هاي كامپيوتري ميمونه هي كه مي ري مرحله بعد پيچيده تر و سخت تر مي شه و فكر مي كني خدا پدر مرحله قبلب رو بيامورزه باز جونت دست خودت بود اما اگه سبزي ها بره وا وي لا ... gameover مي شهBig Grin
دوست عزیز سلام
باید بهتون بگم که نرخ دلاری که حواله میشه با نرخ دلار به اصطلاح نقدی کمی متفاوته ( حدوداً 50 تا 80 تومان بالاتره). یعنی مثلاً نرخ دلار نقد الان هست 3580 تومان، اما نرخ دلار حواله هست 3630 تومان...
اما شما احتیاجی نیست که حتماً دلار رو از صرافی مربوطه بخرین، شما میتونین هر مبلغی رو که میخواهین حواله کنین رو به صورت نقد دلاری بهشون تحویل بدین + هزینه کارمزدی که گفتین....
اینو بگم دوستان اتفاقاً این مدل ترنسفر پول یکی از امنترین راههای موجوده، که پولتون رو یا بعداً که در آمریکا حساب باز کردین یکی از داخل ایران براتون به حسابتون حواله کنه و یا اینکه قبل از اینکه تشریف ببرین، شخصاً خودتون هر چه قدری که میخواهید اونور داشته باشین رو به صرافی بدین تا براتون به حساب فامیلی ، دوست و یا آشنایی که در امریکا هست حواله کنه. اینجوری خیالتون راحته که در مدتی که اینجا هستین پول واریز شده یا نه ، از طرفی موقع رفتن با خیال آسوده پرواز 16-17 ساعته رو میتونین تحمل کنین.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-05-02 ساعت 12:28)mrbonbon نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 18:36)LALILO نوشته:  يكي از دوستان در خصوص پست بالا يك نظر داد و اين اون بود كه شايد نرخ د ل ا ر معمولي ، با نرخ د ل ا ر براي حواله فرق مي كنه و غير از اون 30 دلار حق الزحمه مي گيره كه بايد اينو سوال كنم از آقا صرافه تا فردا
چه گرفتاريه اين موضوع مهاجرت عين اين بازي هاي كامپيوتري ميمونه هي كه مي ري مرحله بعد پيچيده تر و سخت تر مي شه و فكر مي كني خدا پدر مرحله قبلب رو بيامورزه باز جونت دست خودت بود اما اگه سبزي ها بره وا وي لا ... gameover مي شهBig Grin
دوست عزیز سلام
باید بهتون بگم که نرخ دلاری که حواله میشه با نرخ دلار به اصطلاح نقدی کمی متفاوته ( حدوداً 50 تا 80 تومان بالاتره). یعنی مثلاً نرخ دلار نقد الان هست 3580 تومان، اما نرخ دلار حواله هست 3630 تومان...
اما شما احتیاجی نیست که حتماً دلار رو از صرافی مربوطه بخرین، شما میتونین هر مبلغی رو که میخواهین حواله کنین رو به صورت نقد دلاری بهشون تحویل بدین + هزینه کارمزدی که گفتین....
اینو بگم دوستان اتفاقاً این مدل ترنسفر پول یکی از امنترین راههای موجوده، که پولتون رو یا بعداً که در آمریکا حساب باز کردین یکی از داخل ایران براتون به حسابتون حواله کنه و یا اینکه قبل از اینکه تشریف ببرین، شخصاً خودتون هر چه قدری که میخواهید اونور داشته باشین رو به صرافی بدین تا براتون به حساب فامیلی ، دوست و یا آشنایی که در آمریکا هست حواله کنه. اینجوری خیالتون راحته که در مدتی که اینجا هستین پول واریز شده یا نه ، از طرفی موقع رفتن با خیال آسوده پرواز 16-17 ساعته رو میتونین تحمل کنین.
ممنون آقاي بون بون من هم امروز رفتم دوباره از صرافيه سوال كردم گفتن دقيقآ براي حواله مبلغي براي كارمزد گرفته مي شود كه ظاهرآ در مواقع مختلف تعرفه فرق مي كند ولي الان تعرفه براي هر د ل ا ر 20 تا 30 تومان هست كه احتمالآ من اشتباه قبلآ شنيده بودم و گفته بود 30 د ل ا ر پس اصلآ قبلي رو فراموش كنيد.
ولي اين موضوعه حواله به حساب، خود داستانيه كه خيلي حرف و حديث اون طرف سرش زياده و مبلغ پولي كه مي تواند توش بياد و ... كه اونطرف آبي ها بايد بگن.

اما موضوع جديدي كه من شنيدم رو بياييد حل كنيم دوستي خيلي هم جدي به من گفت بيش از 10000 سبزي با خودت نبري ها كه توضيح دادم براي بار اول ما مثل توريست حساب مي شويم و مشكل ندارد و ...
اما خيلي جدي گفت تو وقتي رزيدنت بشي اونوقت مي آيند سر حساب كتاب و الان هر چي بيش از 10000 تا برده بودي رو ازت اون موقعه ماليات خواهند گرفتSad
تو رو خدا كساني كه واردند اين رو كمك كنند مخصوصآ اونور آبي ها
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: گل نهال ، hassan1358arab ، ASALI ، kasrafo ، mhb161 ، nika ، mirzamemar ، r_ent ، مرآت74 ، hoj_s000 ، سمانه777 ، Ehsan1358 ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان