موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-03 ساعت 23:48)afs نوشته: (2013-05-03 ساعت 20:11)روبینا نوشته: به نظر شما می ارزه که من برم اینجا ؟ یا نه از یه جای ارزونتر شروع کنم ؟ ا
به واشنگتن دی سی هم فکر کنید.
افشین جان ممنونم از راهنماییه شما ...
شاید باورتون نشه اگه بهتون بگم وقتی کسی پیشنهاد جایی رو بهم میده کاملا یه تصویر روشن از اون مکان دارم بس که این سایت ها و ایالات رو بررسی کردم تا این آشیونه ی امن رو پیدا کنم ... اینقدرم من وسواسیم که نمی دونید ...
عرضم به حضور شما ... من 1 سال پیش تصمیم گرفتم که حتما با پذیرش دانشگاه بیام آمریکا که از همون اول کار و بارم مشخص باشه و وقتم هدر نره ... اینه که بیشتر رویه ایالاتی تمرکز کردم که بتونم برم دانشگاه ... یعنی میتونم بهتون بگم من روانیه درس خوندنم ... اونم از نوعه آمریکاییش ... کلا هم جنون خوندن دارم ... از اونجایی هم که خیر سرم تجربه ی درس خوندن رو دارم نمی خوام این بار بیراه برم و یه رشته ای بخونم که به دردم نمی خوره و علاقه ندارم و ... سال پیش خیلی سرچ کردم ... حتی قبل از قبولیه لاتاری ... به واشگتن و شیکاگو خیلی فکر نکردم راستش چون کلا خیلی ایالت های هنری نیستن و از همه مهم تر اون رشته ی تخصصیی که من میخوام بخونم رو ندارن ... و اگر هم دارند در حد کالجه و دانشگاه معتبری نیست ... منم از اونجا که ارشدمم دانشگاه تهران خوندم کلا میدونم که توانائیشو دارم که حتی تو بهترین دانشگاه آمریکا درس بخونم ... به خدا از خودم تعریف نمی کنماااا ... من کلا وقتی حرف از یاد گرفت میشه مثله این آدم های قحطی زدم ... تشنه یاد گرفتم ... قصه ی حسین کرد گفتم براتون که بگم من به دلایل بالا به واشنگتن فکر نمی کنم ... راستی جالبه بگم بهترین دانشگاه رو تو زمینه ی هنر ویرجینیا داره ... که منم سال پیش مدارکم رو براش فرستادم ... هنوز جواب ندادن ... اما احتمال پذیرش صفره چون رنک دانشگاه 1 هست منم پررووووو ... به مری لند و راد آیلند و ماساچوست و فیلادلفیا هم فکر کردم. اما نیویورک هم بهترین دانشگاههارو تو حوزه ی جواهرسازی داره ... نمی دونم ... هفته ی دیگه تافل دارم ... بعد از تافل می چسبم به این قضیه که حسابی سرچ کنم و یه جایه درست و حسابی پیدا کنم ....
بازم ممنون.
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
روبینا خانم من شنیدم بعضی دانشگاهها توی ایالت شیکاگو قانون instate شدن رو نداره.. شما این رو هم در نظر بگیرید که اینجا درس خوندن در صورتیکه دانشجوی مقیم ایالت محسوب نشید خیلی گرون میشه و هزینه ترم سر به فلک می کشه. مگر اینکه یکسال اول رو کار کنید و درس نخونید. ما لس انجلس هستیم تقریبا اکثر دانشگاهها رو همسر من بررسی کرد برای ثبت نام ولی طبق قانون کالیفرنیا باید یکسال از اقامت بگذره تا مقیم محسوب بشید.
با این اراده ای که شما دارید مطمئنم موفق می شید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 10:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 22:54 توسط روبینا.)
(2013-05-04 ساعت 08:29)StarIR نوشته: (2013-05-01 ساعت 15:05)fire dragon نوشته: (2013-05-01 ساعت 14:44)usa lover نوشته: (2013-05-01 ساعت 14:38)fire dragon نوشته: بچه ها تا چند کیلو اضافه بار میتونیم داشته باشیم؟
من پروازم ترکیشه .قانونش 2 تا 23 کیلوست. ولی من یه چمدونم 20 کیلوست یکی دیگه 35 کیلو
جریمه میشم؟جریمه اش چقدره؟
3 کیلو از اون 35 کیلو بریز تو اون یکی چمدون 7-8 کیلو هم اگه اشتباه نکنم میتونی ببری داخل هواپیما یعنی وزن کوله ات کلا باید اینقدر باشه
اینجوری درست میشه اضافه بارم نمیدی
اون 20 کیلویی پره پره. از این ساکهایی مکه ایی است. تا حلقش پر کردم.
راستی سه تا از این وکیوم بگ ها گرفتم خیلی خوبه - کلی فضا داد بهم ولی بدیش اینه که احتمالا لباسهام چروک بشه .
باید ببینم چه جوری میتونم تو اونی که میخوام ببرم تو کابین جاش بدم. اگه برسونم به 32 کیلو حله یعنی؟
وکیوم بگ رو از کجا گرفتید؟
سلام دوست عزیزم ... راستش من خاله ام از توی مترو برام 2 تا خرید ... به 2 سایز ... که هردو سایزاش تقریبا بزرگه .... فکر می کنم 60*70 و 80*100 که حتی توی کوچیکه هم می شه پتوی گلبافت و یه عالمه لباس جا داد ... به نظر من که خیلی خوبه ... اگر مسیرتون به مترو میخوره بگید شماره ی خانومه رو بهتون بدم ... این وکیووم بگ سیار ... در ضمن قیمتها به ترتیب 4000 و 5000 بودند انگار.
و اما ثابت ... من منطقه نارمک ساکنم ... ولی کلا هر جا هستید برید نزدیکترین شعبه ی فروشگاه خانه و کاشانه و بگید وکییوم بگ میخوایید .... همشون دارند ... چون جنس های همه ی فروشگاهها یکیه ... در ضمن من از خانه و کاشانه که میخواستم بخرم دیدم دقیقا همین 2 تا سایزو داره ... اما سایز کوچیکرو دو مدل داره .... که رو یکیس زده 2pcz که این یعنی 2 تا توشه با همون قیمت 4000 یا 5000 تومن .. خانومه که گفت فقط از لحاظ کیفیت با هم فرق دارند ... والا من چک کردم اینارو دیدم با اونا که خالم از مترو برام خریده هیچ فرقی نداره و به صرف تره چون میتونید 2 تایشو بخریید با همون قیمت ...
درآخر:
سفرتون بی خطر ...
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-02 ساعت 17:22)hasti_banoo نوشته: (2013-05-02 ساعت 15:07)LALILO نوشته: اما موضوع جديدي كه من شنيدم رو بياييد حل كنيم دوستي خيلي هم جدي به من گفت بيش از 10000 سبزي با خودت نبري ها كه توضيح دادم براي بار اول ما مثل توريست حساب مي شويم و مشكل ندارد و ...
اما خيلي جدي گفت تو وقتي رزيدنت بشي اونوقت مي آيند سر حساب كتاب و الان هر چي بيش از 10000 تا برده بودي رو ازت اون موقعه ماليات خواهند گرفت
تو رو خدا كساني كه واردند اين رو كمك كنند مخصوصآ اونور آبي ها
اگر شما با ویزای دائم یا گرین کارت تشریف می برید که از همان بدو ورود permanent resident هستید. منظور دوست شما حتما سیتیزن بوده که بعد 5 سال خواهید شد. حتی در این صورت هم حرف ایشون صحیح نیست.
دولت آمریکا و هر ایالت هر ساله و بر مبنای درآمد همان سال از شما حساب و کتاب خواهند خواست. به علاوه اگر درآمدی نداشته باشید یا درآمدتان زیر خط فقر باشد، مالیاتی هم به شما تعلق نخواهد گرفت. حتی اگر در حساب بانکی خود مثلا 20000 دلار یا حتی بالاتر هم داشته باشید.
در مورد پولی که به بانک بگذارید ، فقط میزان سود سالانه آن را در نظر می گیرند که با نرخ سود در اینجا رقم بسیار کمی می شود.
اگر شاغل باشید ولی درآمدتان کم باشد مالیاتی که هر ماه بر حقوقتان بسته میشده را در پایان سال به شما بر می گردانند ، ولی مبلغ همین سود بانکی که گفتم از آن کم خواهد شد.
سلام هستي خانم
درسته من زبونم خوب نچرخيد بجاي سيتيزن گفتم رزيدنت.
حق كاملآ با شما بود تحقيق گسترده كردم عجب است كه بعضي از دوستان كاملآ اطلاعات اشتباه را با حتم مي گويند(هنوز به كشور جديدشان خو نگرفته اند) شما هر چقدر مي توانيد به حساب خود از ايران ببريد و در حقيقت زندگي خودتان هست و ربطي به كسي نخواهد داشت فقط مستندات را نگه مي داريم.ولي ظاهرآ در حجم واريز به حساب محدوديت هايي وجود دارد كه بايد رعايت كرد اما براي كساني كه سيتيزن شده اند ظاهرآ محدوديت ورود نقدي پول بالاي 10000 وجود دارد
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی میدونه متن نامه ای که از اساتید دانشگاهی ایران باید بگیریم بابت تحصیلمون چیه و چجوریه ویا اسم خا صی این نامه داره .لطفا راهنمایی کنید.
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-04 ساعت 16:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-04 ساعت 17:00 توسط ایلیا8118.)
سلام دوستان عزیز.... در رابطه با دریافت ارز د و ل ت ی ، من چند روز پیش به سه تا بانک در منطقه سعادت آباد و شهرک غرب رفتم که دو تا از اونها بلافاصله که پاسپورت رو دیدن گفتن که ارز به شما تعلق نمی گیره ولی بانک ملت شعبه میدان کاج با اینکه نوع ویزا رو دید ، حواله مورد نظر رو صادر کرد .... دوستانی که در غرب هستند برای دریافت حواله ارزی در این شعبه ظاهرا مشکلی نخواهند داشت . البته سعی کنید تا قبل از 7 صبح جلوی درب بانک ثبت نام کنین .....شاداب باشید .
یه سئوال از دوستان عزیزم.... خروج سی دی ( مثل کارتون - نرم افزار و ایکس باکس و... ) از کشور مشکلی نداره ؟
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه - ورود به sfo/ca:می2013