کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-05 ساعت 23:30)afs نوشته:  این چند روزه اولین حقوقم رو در آمریکا گرفتم.
اولش حس خیلی خوبی بود. اما وقتی با دقت بیشتر نگاه کردم دیدم بله، ۲۸٪ ناقابل بابت فدرال تکس، مدیکر، سوشال سیکیوریتی و تکس ایالت مریلند از مبلغ مبارک کم کردند. این هم یه مدلشه.
الان برداشته ۷ درصد مالیات استیت و کانتی از من کم کرده که خودش یک چهارم مبلغ کسر شده است. به نظر من اگر بین چند ایالت مردد هستید، می خواهید کار بکنید و یکی از گزینه های شما ایالتی هست که Income Tax نداره (قابل توجه مسافران سیاتل) اولویت اون گزینه رو بالا ببرید.

اگه درآمدتون کمتر از خط فقر باشه، آخر سال بهتون مالیات state و کانتی رو به علاوه چند مورد دیگه بر می گردونند. مثلا اگه پولی از جیبتون برای کالج داده باشید، یا هزینه ای برای درمان پرداخته باشید ، درصدی از اونها رو هم پس میدن. بله خیلی سخته وقتی تو اولین چک ببینی چقدر ازش کم شده. بعد کم کم عادت می کنید.
(2013-05-05 ساعت 23:15)amir2013 نوشته:  سلام دوستان
کسی میدونه ایا میشه از فرودگاه سن فرانسیسکو ماشین کرایه کنم برم لس آنجلس تحویل بدم؟ هزینش فکر میکنم بابت هر روز 200$ باشه، درسته؟
آیا کار خطرناکی نیست؟(از نظر نا اشنایی با رانندگی در آمریکا)

سلام
بله می تونید. البته باید گواهینامه و کردیت کارت داشته باشید.
هزینش هم خیلی کمتر و به نوع ماشینی که انتخاب میکنید بستگی داره.
خطر هم نداره من توی اون جاده رانندگی کردم خیلی هم امنه.
مواظب باشید و موفق.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.
تشکر کنندگان: kasrafo ، nina22 ، payam62 ، mhb161 ، bayat_r ، neved ، مرآت74 ، r_ent ، amir2013 ، ایلیا8118 ، saeed5564 ، hamedhamed ، jazirehh ، kouroshd ، shatsi ، powerb
(2013-05-05 ساعت 23:33)hasti_banoo نوشته:  اگه درآمدتون کمتر از خط فقر باشه، آخر سال بهتون مالیات state و کانتی رو به علاوه چند مورد دیگه بر می گردونند. مثلا اگه پولی از جیبتون برای کالج داده باشید، یا هزینه ای برای درمان پرداخته باشید ، درصدی از اونها رو هم پس میدن. بله خیلی سخته وقتی تو اولین چک ببینی چقدر ازش کم شده. بعد کم کم عادت می کنید.

متاسفانه کمتر از خط فقر نیست (البته کی می دونه شاید دو ماه نشده از دستش دادم) و تازه من در دوره Probationary هستم که همون دوره آزمایشیه. خودتون می دونید بعد از اون یک سری کسورات دیگه مثل 401K هم ممکنه بهش اضافه بشه و حتی به دلیل اضافه شدن حقوق مبلغ مالیات هم بالا می ره.
اتفاقا خیلی به همین Deduction ها فکر کردم که بشه از تکس کم کرد اما درهرصورت برای من اصفهانی خیلی زور می گه که الان به دولت پول بدم و بعد آخرسال پسش بگیرم. برای همینه که می گم ایالت هایی که Income Tax ندارند یه امتیاز برای تازه واردین کم درآمد به حساب میاند.
ولی آخرش همینه بهش عادت می کنیم.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
کسی میدونه خط فقر در آمریکا چقدر تعیین شده؟ برای یکنفر همون 18500تا درآمد سالیانه است؟
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: پروا ، bayat_r ، kasrafo ، mhb161 ، rezagh ، LALILO ، rozelo ، soruosh ، AsemanAbee
دوستانی که از فرودگاه Dulles وارد شدید؛ به خصوص افشین خان؛ داخل فرودگاه امکان تهیه سیم کارت هست یا نه؟! (تو سایت خود فرودگاه که سرچ کردم یک فروشگاه موبایل بود)
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، kasrafo ، mhb161 ، گل نهال ، rozelo ، hassan1358arab ، jazirehh ، kouroshd ، powerb
من هم بالاخره موفق شدم یک جا مشغول شم ... ما که دو نفر کار می کنیم یک مشکل بزرگ داریم اونم مهد کودکه! اینجا مهدها اکثرا خصوصی هست و گرون فکر کنم یکیمون باید حقوقش رو کامل بده بابت مهد کودک. ولی باز هم خداروشکر .

مهاجر جان فکر کنم جمع درامد زن و مرد زیر 2500 باشه تکس رو برمی گردونن آخر سال. مبلغ خوبی هم میشه . اگر بچه کوچک داشته باشید بیشتر هم بر می گردونن. مثلا برای دوست ما پارسال چک اومد حدود 5000 دلار برگردوندن بهشون.

بچه ها غذای اماده نیارید اینجا قیمت خوراکی خیلی مناسبه. هر چقدر هم بیارید بالاخره تموم میشه. کل چمدان رو که نمی تونید غذا بزارید بیارید. ضمن اینکه امکان دورریختنش توسط افسر هست اگه ساکتون رو نگاه کنه. البته چمدانهای ما رو نگاه نکردن .
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-05-05 ساعت 23:32)2013selectee نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 21:45)sadeghi897 نوشته:  سلام دوستان
اولین سفر من هم نزدیک است ، با تشکر از همه دوستان
برای غذاهای آماده چی پیشنهاد می کنید
ممنونم با مارک بگید اگر جای خریدنش هم بگید که چه بهتر نگفتید هم راحت پیدا می شه
خیلی دوزتون دارم
همیشه خندون باشید

صادقی عزیز،
غذای آماده، من از خوراک مرغ چیکا خوشم اومد. قورمه سبزی و قیمه و کرفس هانی هم بدک نبود. ولی 50-50 احتمال داره تو آمریکا ازت بگیرن بریزن دور!
ما 3-4 تا خوراک مرغ، 3-4 تا خورشت، 5-6 تا کنسرو ماهی تن و کیلکا خریدیم که ببریم.
در مورد تبدیل؛ روی آداپتور یا زیر وسایل برقیت رو نگاه کن. معمولا نوشته input: 100-240V اگه اینطور باشه یعنی اونجا جواب میده. ولی اگر مثلا نوشته بود 220 یا 240-220 اونوقت دیگه بیخیال اون وسیله شو. چون ساختن ترانس فکر نمیکنم به صرفه باشه. فقط باید تبدیل دوشاخه () () یعنی گِرد به | | تیغه ای بخری. امرزو رفته بودم نونوایی دم خونه، الکتریکیه بغلش داشت. سه تا خریدم دونه ای 1500.

ميدونم كه به غذاي كنسرو شده و پخته شده كاري ندارند، پس نگران نباشيد
من تبديل خريدم ٥٠٠ ، و البته ٢ جا هم ١٥٠٠ گفت ، اما مغازه بغليشون ٥٠٠ داد!
تشکر کنندگان: 2013selectee ، sadeghi897 ، bayat_r ، مرآت74 ، kasrafo ، mhb161 ، rozelo ، shosab ، amir0_0amir ، hamedhamed ، kouroshd ، powerb
(2013-05-06 ساعت 00:55)پروا نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:32)2013selectee نوشته:  صادقی عزیز،
غذای آماده، من از خوراک مرغ چیکا خوشم اومد. قورمه سبزی و قیمه و کرفس هانی هم بدک نبود. ولی 50-50 احتمال داره تو آمریکا ازت بگیرن بریزن دور!
ما 3-4 تا خوراک مرغ، 3-4 تا خورشت، 5-6 تا کنسرو ماهی تن و کیلکا خریدیم که ببریم.
در مورد تبدیل؛ روی آداپتور یا زیر وسایل برقیت رو نگاه کن. معمولا نوشته input: 100-240V اگه اینطور باشه یعنی اونجا جواب میده. ولی اگر مثلا نوشته بود 220 یا 240-220 اونوقت دیگه بیخیال اون وسیله شو. چون ساختن ترانس فکر نمیکنم به صرفه باشه. فقط باید تبدیل دوشاخه () () یعنی گِرد به | | تیغه ای بخری. امرزو رفته بودم نونوایی دم خونه، الکتریکیه بغلش داشت. سه تا خریدم دونه ای 1500.

ميدونم كه به غذاي كنسرو شده و پخته شده كاري ندارند، پس نگران نباشيد
من تبديل خريدم ٥٠٠ ، و البته ٢ جا هم ١٥٠٠ گفت ، اما مغازه بغليشون ٥٠٠ داد!

500 و 1500 فرقش ¢25ه - همینم غنیمته اگه از جای دیگه میگرفتم همینقدر هزینه رفت و آمدش میشد؛ غذای آماده هم توی چند تا از پست ها خوندم که ریختن دور، چند تا هم گیر نداده بودن. من هم با این احتمال میرم که ممکنه بریزن دور!
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، پروا ، مرآت74 ، kasrafo ، mhb161 ، amir82 ، rezagh ، jazirehh ، kouroshd ، shatsi ، powerb
(2013-05-06 ساعت 00:51)2013selectee نوشته:  دوستانی که از فرودگاه Dulles وارد شدید؛ به خصوص افشین خان؛ داخل فرودگاه امکان تهیه سیم کارت هست یا نه؟! (تو سایت خود فرودگاه که سرچ کردم یک فروشگاه موبایل بود)

راستش من خیلی سریع از فرودگاه اومدم بیرون و فرصت چرخ زدن در داخل فرودگاه دست نداد ولی داخل فرودگاه وایرلس مجانی هست.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-05-05 ساعت 17:56)Almond نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسانیکه از بلیط لوفتهانزا استفاده میکنند به خاطر توقفی که در فرانکفورت هست آیا لازمه که ویزای ترانزیت یا به صورت کلی ویزای آلمان رو هم بگیرند؟

سلام دوست عزیز .
نه لازم نیست ویزای المان را داشته باشید .چون شما فقط تو فرودگاه هستید و اجازه ندارید از فرودگاه بیرون بروید .یعنی راستش من اصلا" سعی نکردم که بیرون فرودگاه برم
تشکر کنندگان: shimoda ، مرآت74 ، kasrafo ، Almond ، mhb161 ، nina22 ، amir82 ، shatsi ، powerb
(2013-05-06 ساعت 00:32)afs نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 23:33)hasti_banoo نوشته:  اگه درآمدتون کمتر از خط فقر باشه، آخر سال بهتون مالیات state و کانتی رو به علاوه چند مورد دیگه بر می گردونند. مثلا اگه پولی از جیبتون برای کالج داده باشید، یا هزینه ای برای درمان پرداخته باشید ، درصدی از اونها رو هم پس میدن. بله خیلی سخته وقتی تو اولین چک ببینی چقدر ازش کم شده. بعد کم کم عادت می کنید.

متاسفانه کمتر از خط فقر نیست (البته کی می دونه شاید دو ماه نشده از دستش دادم) و تازه من در دوره Probationary هستم که همون دوره آزمایشیه. خودتون می دونید بعد از اون یک سری کسورات دیگه مثل 401K هم ممکنه بهش اضافه بشه و حتی به دلیل اضافه شدن حقوق مبلغ مالیات هم بالا می ره.
اتفاقا خیلی به همین Deduction ها فکر کردم که بشه از تکس کم کرد اما درهرصورت برای من اصفهانی خیلی زور می گه که الان به دولت پول بدم و بعد آخرسال پسش بگیرم. برای همینه که می گم ایالت هایی که Income Tax ندارند یه امتیاز برای تازه واردین کم درآمد به حساب میاند.
ولی آخرش همینه بهش عادت می کنیم.

خوشبختانه زیر خط فقر نیست ! :-)

نگران دوره آزمایشی هم نباشید. اینجا اکثر جاها یه سه ماهه یا شاید هم بیشتر دوره آزمایشی می ذارن. گاهی هم یک contractor شما رو استخدام می کنه و واسطه شما و شرکت اصلی است. بعد از مدت معین اگه همه چی برای شرکت اصلی بر وفق مراد بود، استخدام دائم خواهید شد.

من هم همین روال رو طی کردم که بیشتر از سه ماه هم طول کشید ولی نهایتا استخدام دائم شدم. دائمی هم که بشید 401K و بیمه و .. هم از حقوقتون کسر میشه !

کلا اینجا مملکتی است که به خاطر رضای خدا کسی رو دعوت به زندگی و اقامت دائم نمی کنند. باید کار کرد و مالیات داد. خودشون هم همیشه شاکی هستن از مالیات . چاره چیه ..

البته الان یه خورده به حرف خودم در مورد خط فقر شک کردم ! چون پارسال درآمدم خیلی بیشتر از خط فقر بود، ولی کلی بهم برگردوندند. تازه من مجرد هستم. خانواده ها یا کلا افرادی که dependentدارند بیشتر می گیرند.

به هر حال از جزئیاتش مطمئن نیستم، اما می دونم خیلی عوامل دیگه دخیل هست که معلوم بشه یک نفر واجد شرایط refund هست یا نه.
سلام دوستان عزیزم
می شه توضیح بدهید که 401K چی ؟لطفا" لیستی از این لغات را که مربوط به استخدام در امریکا است را برام بگذارید یا اگر از سایتی خبر دارید لینکشو برام بذارید.
باسپاس و تشکر فراوان
تشکر کنندگان: kasrafo ، mhb161 ، payam62 ، bayat_r ، LALILO ، پروا ، shosab ، shatsi ، powerb ، remarya
(2013-05-06 ساعت 02:07)پویان ازاد نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 17:56)Almond نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسانیکه از بلیط لوفتهانزا استفاده میکنند به خاطر توقفی که در فرانکفورت هست آیا لازمه که ویزای ترانزیت یا به صورت کلی ویزای آلمان رو هم بگیرند؟

سلام دوست عزیز .
نه لازم نیست ویزای المان را داشته باشید .چون شما فقط تو فرودگاه هستید و اجازه ندارید از فرودگاه بیرون بروید .یعنی راستش من اصلا" سعی نکردم که بیرون فرودگاه برم

دوست عزیز، عجله ای نیست، داخل فرودگاه تلفن های عمومی هستش Smile

اینم اطلاعات کامل اگه میخواین چیزی بخرین (به صورت کلی) :

1. میتونین سیم کارت شرکت H2O Wireless بخرین. Prepaid هستش و از شبکه ی AT&T استفاده میکنه. حداقل میتونین $10 شارژ کنین و یک ماه استفاده کنین که برای هر دقیقه 5 سنت کم میشه. با گوشی های ایرانی (Smart Phone) قفل شکسته جواب میده. میتونی از Wall-Mart و یا Best Buy بخرین.

2. نزدیک ترین نمایندگی AT&T به فرودگاه : 7 دقیقه از فرودگاه هستش. دوشنبه - جمعه تا ساعت 7 بعد از ظهر بازه

اگه خیلی عجله دارین، برین به این شعبه، بگین سیم کارت Prepaid میخواین، رایگان هستش، بعد میتونین Plan انتخاب کنین، 10$ - 25$ - 50$
10 دلاری دقیقه ای کم میکنه، 25 دلاری (text رایگان و 250 دقیقه شارژ داره) و 50$ هم همه چیز رایگانه.
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
(2013-05-06 ساعت 02:39)hasti_banoo نوشته:  البته الان یه خورده به حرف خودم در مورد خط فقر شک کردم ! چون پارسال درآمدم خیلی بیشتر از خط فقر بود، ولی کلی بهم برگردوندند. تازه من مجرد هستم.

لطفا جای متاسفانه و خوشبختانه رو عوض نکنید کلی روش کار کرده بودم!
دقیقا درست می گید و همین طوره. چاره چیه من که ترجیح می دم این مالیات رو بدم از دولت امریکا هم تشکر کنم که این فرصت رو بهم داده که به کشوری که اداره می کنه وارد بشم، بمونم، کار کنم و درآمد داشته باشم.

فقط یه سوالی خاطرتون هست فرم های مالیاتی که پر کردید چند نفر رو Claim کردید؟ ۰ یا ۱؟
افشین مجردی باید "صفر " رو بزنی.

من " 2" زدم مثلا !

بچه ها سیم کارت پری پید h2o اگه می خرید که خیلی هم خوبه ، اگر خواستید تماس با ایران داشته باشید که خب برای روزهای اول واقعا لازمه کارت 40 دلاری باید بخرید شارژ کنید(یعنی پلن 40$ رو انتخاب کنید) با کارت 40 دلاری می تونید یکساعت و پنجاه دقیقه با ایران صحبت کنید. مسیج هم میشه داد به ایران. 100 مگ هم اینترنت داره روش. تماسهای داخلی نامحدوده.

کارت شارژهای کمتر از 40 دلار فقط میشه مسیج داد به ایران و تماس نداره.

البته می تونید مدام پلنتون رو تغییر بدید مثلا من اول 30 دلاری بودم دیدم نمی تونم زنگ بزنم ایران رفتم توی سایت کردمش 40 دلاری و از این به بعد باید هر ماه 40$ شارژ کنم.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان