کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
يه نگاهی به چند صفحه قبل انداختم، يکی از بحث ها خريد ماشين از کريگ ليست بود
تو اين مدت من خيلی در اين مورد با دوستان سر کار و اينور و اونور بحث کردم. البته من ماشين خانومم در اين چند ماه زير پام بود اما اين بحث ماشين هميشه تو خونه ما داغ داغ بوده
خلاصه اينکه من به اين نتيجه رسيدم که انقدر پولدار نيستم که برم از کريگ ليست ماشين دست دو بخرم. خريد ماشين از کريگ ليست فقط در يک حالت بصرفست. در صورتيکه که شما دوست يا فک و فاميل مکانيک داشته باشيد
اما در مورد بحث خريد از ديلر. مطمئنا خريد از ديلر کار درست تريه اما باز به اين نتيجه رسيدم که فاينسن کردن و خريد ماشين نو بهترين گزينست

بعنوان يه تازه وارد در آمريکا احساس ميکردم که فايننس يا ليز و مغروض کردن خودم کار درستی نيست اما وقتی تفکر غالب در آمريکا و سيستمی که با اين تفکر پياده شده رو بررسی ميکنم به اين نتيجه ميرسم که مغروض کردن خودم برای يک ماشين نو کار بسيار درستيه. يعنی حتی اگه من بتونم پول ماشين رو با پول نقد بدم باز بهتره يه دان پيمنت کم بزارم و خودم رو مغروض کنم و ماهيانه قسط بدم

دادن قسط کريديت سازه . کريديت ساخته نميشه تا شما مغروض نشی. و کريديت در اين سيستم همه زندگی شماست ، همه اعتبار شماست. يه بررسی کردم و به اين نتيجه رسيدم بهترين کار برای بالابردن اسکور فايننس کردن و پرداخت قسط ماهيناست

خوبی دوم اين قضيه به خريد ماشين نو برميگرده. من يه مثال ميزنم ، محصولات هيوندا تا 100000 مايل يا 10 سال وارانتی دارن. تا 3 سال تعويض روغن مجانی دارن. و نهايتا همين ماشين رو بعد از چند سال با چند هزار تا پايين تر به ديلر فروخت. يه حقوق ماهيانه معمولی هم که داشته باشی ، پول قسط ماشين باز توش گم و گور ميشه.
خوب آدم مگه ديگه چی ميخواد. هوندا، تويوتا، نيسان و ... همه و همه از اين آفر ها دارن. اين آفر ها خريد ماشين دست دو رو عملا به يه اشتباه بزرگ تبديل کردن

يه نکته هم در مورد رانندگی در کاليفرنيا بگم. من يک هفته بعد از ورود امتحان کتبی رو دادم و از اونجايی که گواهينامه از جای ديگه داشتم يه لايسنس دو ماهه بهم دادن که باهاش ميشد به تنهايی رانندگی کرد.

آقا ما اين گواهينامه رو گرفتيم و هند روز بعد امتحان رانندگی رو رد شدم. روزی که اين اتفاق افتاد ما به خودمون گفتيم خوب اشکال نداره دو فرصت ديگه دارم اين لايسنس هم که دو ماه اعتبار داره
اما بعدا فهميدم که اين لايسنس فقط تا اولين امتحان رانندگی اعتبار داره و من داشتم دو ماه غير قانونی با سرعت 80، 85 مايل رانندگی ميکردم
خلاصه اينکه گويا جريان اين لاينس موقت کاليفرنيا پيچيده تر از اين حرفاست
گويا با اينکه دو ماه اعتبار داره اما اگه امتحان شهر رو رد بشيد از اعتبار خارج ميشه و بايد پرميت بگريد. فرق پرميت با لايسنس موقت اينه که با پرميت يکی بايد کنار شما بشينه.
(2013-05-05 ساعت 14:10)مرآت74 نوشته:  از دوستان اصفهانی کسی با این ویزا ارز مسافرتی گرفته ؟ از کدوم شعبه ؟

دوستانی بودند که ارز دولتی گرفتن و در مورد ویزاشون نگفتن که مهاجرتیه.شما هم برین اگه یه شعبه ای احیانا نداد برین شعبات دیگه به امید خدا که بتونی بگیری
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: مانترا ، nina22 ، farhad1985 ، mhb161 ، Soap McTavish ، iman83 ، hamedhamed ، powerb
یکی از دوستان در مورد چمدون و اضافه بار تو پیغام خصوصی از من سوال کرده بودند .دیدم بد نیست اینجا جواب بدم
اگه اطلاعات ناقص یا اشتباه بود دوستان مطلع تصحیح کنند.

جوری که من پرس و جو کردم برای هر نفر ترکیش کلا 2 تا چمدون بیشتر قبول نمیکنه (یه شرایطی برای چمدون سوم هم داره )
هیچکدوم از چمدونها نباید بیشتر از 30-31 کیلو باشند (با در نظر گرفتن اضافه بار) . از این بیشتر رو اصلا بار نمیزنند.
اضافه بار رو کیلویی حساب نمیکنند و کلا چمدونی اگه شامل اضافه بار بشه حدود 80 دلار جریمه داره .
چمدون سوم رو شما میتونید بخرید اصطلاحا.
(در این مورد زیاد با قاطعیت نمیتونم صحبت کنم چون تجربه ام محدود میشه به یه کیسی که تو فرودگاه دیدم) یعنی یه چیزی بیشتر از 130-120 دلار ازتون میگیرن و میگن چمدون سوم خریدید .و اونم بیشتر از حد مجاز نباید باشه وگرنه 80 دلار هم اضافه تر میشه.

یه آقایی تو فرودگاه برای اضافه بار بهش یک میلیون و سیصد هزار تومان جریمه بریده بودند که بنده خدا قاطی کرده بود و داشت دعوا میکرد.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
سلام دوستان
این تبدیل 220 به 110 دوستان از کجا گرفتن؟ ممنون می شم بگید.اون روزهای اول هم نیاز دارم به لپ تاپم خوب
افرادی که رفتن ، لپ تاپ بدون تبدیل هم می شه استفاده کرد عایا؟ از کجاش بفهمم مشکلی نداره؟ شارژرش؟Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: پدی ، tajhizgaran ، mhb161 ، shatsi ، Ehsan1358 ، powerb
(2013-05-05 ساعت 17:31)sadeghi897 نوشته:  سلام دوستان
این تبدیل 220 به 110 دوستان از کجا گرفتن؟ ممنون می شم بگید.اون روزهای اول هم نیاز دارم به لپ تاپم خوب
سلام صادقی جان
با برو ایستگاه مترو میدان امام (همون پشت شهرداری).اومدی بیرون دست راست روبروی مخابرات کنار گاوصندوق فروش ها مرکز لوازم الکتریکی هست 4 تا مغازه بالاتر یه مغازه زیر پلس اونجا داره...
2013AS3XXX افراد كيس : تنها Rolleyes كنسولگري : انكارا تاريخ مصاحبه : هفته سوم فوريه

افرادی که رفتن ، لپ تاپ بدون تبدیل هم می شه استفاده کرد عایا؟ از کجاش بفهمم مشکلی نداره؟ شارژرش؟Cool

صادقی باید ببینی برای چه وسیله ای با چه توان الکتریکی و اینا میخوای و بدی برات درست کنن
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Saiban ، payam62 ، پروا ، sadeghi897 ، mhb161 ، Soap McTavish ، hamedhamed ، powerb
سلام دوستان عزیز
کسانیکه از بلیط لوفتهانزا استفاده میکنند به خاطر توقفی که در فرانکفورت هست آیا لازمه که ویزای ترانزیت یا به صورت کلی ویزای آلمان رو هم بگیرند؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: payam62 ، sadeghi897 ، mhb161 ، powerb

دوست عزیز برای لپ تاپ که تبدیل 220 به 110 لازم ندارید فقط باید تبدیل دو شاخه رو بگیرید که اگه تو ایران هم پیدا نکردید تو آمریکا وجود داره

(2013-05-05 ساعت 17:56)Almond نوشته:  سلام دوستان عزیز
کسانیکه از بلیط لوفتهانزا استفاده میکنند به خاطر توقفی که در فرانکفورت هست آیا لازمه که ویزای ترانزیت یا به صورت کلی ویزای آلمان رو هم بگیرند؟

نه دوست عزیز برای ترانزیت در فرودگاه فرانکفورت ویزا لازم ندارید اگه ویزا لازم بود آژانس هواپیمایی بهتون بلیط نمیداد ولی اگر به هردلیلی پروازتون کنسل بشه و شما در فرودگاه فرانکفورت بمونید شمارو به هتل نمیبرن چون هتلهاش در بیرون فرودگاه هست و شما برای اون نیاز به ویزا دارید ( این نکته رو گفتم چون شرکت لوفتهانزا خیلی از مواقع سال اعتصاب میکنند و یهو پروازها لغو میشه و ممکنه دقیقا همون زمانی که شما تو فرودگاه فرانکفورت باشید این اتفاق بیوفته و البته اینو هم بگم که پارسال این اتفاق برای شوهرم افتاد و 24 ساعت تو همون فرودگاه موند بدون اینکه ببرنش هتل )
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
در خصوص سفر من سفر با امارت رو توصیه می کنم. 2 تا چمدان 23 کیلویی می تونین بیارن. فرودگاه امارات خیلی مرتب هست. خوب کلاس یفرش از ترکیش به مراتب بهتره.
بعد از ورود به آمریکا حتما خودتون برین دنبال سوشیال کارت و منتظر اومدن نشین . برای خرید تلفن در آمریکا عجله برای بستن قرارداد با شرکت ها نکنین و از سیستم تلفن مستقل ( independent plan) استفاده کنین. الان این پلان ها رو وال مارت و فروشگاه های زنجیره ای دیگه هم داره. که بعضی هاشون سرویس دیتا پلان برای نصب به اینترنت رو هم داره.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

دوستان چند سوال دارم
1-با پرواز امارات نمیتونم تو کیف دستیم قرص استامینوفن یا ژلوفن بگذارم؟
2-اگر هارد اکسترنال از ایران بخرم به صرفه تره یا اونجا؟
ممنون میشم جواب بدید.
***2013AS00002 * روئیت قبولی 1 May * ارسال فرمها:7May * ارسال مجدد فرم با ایمیل 8Oct*افراد کیس:1نفر* تاریخ کارنت شدن: 8 Nov* مصاحبه آنکارا هفته 3 ژانویه* ویزا: یکضرب
تشکر کنندگان: hushmandco ، mhb161 ، LALILO ، shatsi ، powerb
چند تا نکته برای دوستانی که با امارات می خوان سفر کنند:
من با امارات اومدم. 2تا دونه ژلوفن با خودم برداشته بودم و داخل هواپیما بردم. اتفاقا لازمم هم شد.
چون نتونسته بودم تو هواپیما بخوابم خیلی خسته و مریض بودم. از مهماندار هم دارو گرفتم و مسکن بهم داد.
همراه اون کیف کوچیکی که توش جوراب و مسواک و چشم بند هست، یک پتو هم بهتون داده میشه که میتونید ازش استفاده کنید( البته فقط استفاده کنید . برندارید با خودتون ببریدWink).
به وزن ساک دستیتون خیلی کار ندارن. بیشتر مواقع اصلا وزن نمی کنند. وسایل سنگین و کم حجمتون رو داخلش میتونید بذارید.
لپ تاپ موردی نداره. اصلا من ندیدم به لپ تاپ یا dvd های کسی گیر بدن. چه ایران، چه دوبی، چه آمریکا.
آدرس آمریکا رو تو تهران از ما گرفتند موقع چک این. دیگه تو دوبی چیزی نخواستند.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

سلام دوستان
اولین سفر من هم نزدیک است ، با تشکر از همه دوستان
برای غذاهای آماده چی پیشنهاد می کنید
ممنونم با مارک بگید اگر جای خریدنش هم بگید که چه بهتر نگفتید هم راحت پیدا می شه
خیلی دوزتون دارم
همیشه خندون باشید

@روبینا عزیز
من چند دوست در مناطق مختلف امریکا دارم
تازه کالیفرنیا که از همه جا گرون تر هست
دوستانم بهم می گن بیا و هیچ مشکلی پیدا نمی کنی
با دقتی و استعدادی که تو داری مطمئن باش اوضاع عالی پیش می ره
یاد حرف افشین عزیز افتادم که گفت
بچه ها بیایید و آمدنتون رو به تاخیر نیاندازید.
ما انسانیم و به راحتی می تونیم با کمی سختی یا حتی کمی شادی ، در جامعه جدید جا بیوفتیم و از زندگی لذت ببریم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سلام دوستان
کسی میدونه ایا میشه از فرودگاه سن فرانسیسکو ماشین کرایه کنم برم لس آنجلس تحویل بدم؟ هزینش فکر میکنم بابت هر روز 200$ باشه، درسته؟
آیا کار خطرناکی نیست؟(از نظر نا اشنایی با رانندگی در امریکا)
تشکر کنندگان: گل نهال ، kasrafo ، mhb161 ، پروا ، powerb
این چند روزه اولین حقوقم رو در امریکا گرفتم.
اولش حس خیلی خوبی بود. اما وقتی با دقت بیشتر نگاه کردم دیدم بله، ۲۸٪ ناقابل بابت فدرال تکس، مدیکر، سوشال سیکیوریتی و تکس ایالت مریلند از مبلغ مبارک کم کردند. این هم یه مدلشه.
الان برداشته ۷ درصد مالیات استیت و کانتی از من کم کرده که خودش یک چهارم مبلغ کسر شده است. به نظر من اگر بین چند ایالت مردد هستید، می خواهید کار بکنید و یکی از گزینه های شما ایالتی هست که Income Tax نداره (قابل توجه مسافران سیاتل) اولویت اون گزینه رو بالا ببرید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-05-05 ساعت 21:45)sadeghi897 نوشته:  سلام دوستان
اولین سفر من هم نزدیک است ، با تشکر از همه دوستان
برای غذاهای آماده چی پیشنهاد می کنید
ممنونم با مارک بگید اگر جای خریدنش هم بگید که چه بهتر نگفتید هم راحت پیدا می شه
خیلی دوزتون دارم
همیشه خندون باشید

صادقی عزیز،
غذای آماده، من از خوراک مرغ چیکا خوشم اومد. قورمه سبزی و قیمه و کرفس هانی هم بدک نبود. ولی 50-50 احتمال داره تو آمریکا ازت بگیرن بریزن دور!
ما 3-4 تا خوراک مرغ، 3-4 تا خورشت، 5-6 تا کنسرو ماهی تن و کیلکا خریدیم که ببریم.
در مورد تبدیل؛ روی آداپتور یا زیر وسایل برقیت رو نگاه کن. معمولا نوشته input: 100-240V اگه اینطور باشه یعنی اونجا جواب میده. ولی اگر مثلا نوشته بود 220 یا 240-220 اونوقت دیگه بیخیال اون وسیله شو. چون ساختن ترانس فکر نمیکنم به صرفه باشه. فقط باید تبدیل دوشاخه () () یعنی گِرد به | | تیغه ای بخری. امرزو رفته بودم نونوایی دم خونه، الکتریکیه بغلش داشت. سه تا خریدم دونه ای 1500.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان