کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
ظاهرا ارز قانون مشخصی نداره.
من امروز واسه گرفتن ارز رفتم و متصدی بانک اصلا به ویزام نگاه هم نکرد وفقط بلیطو با خروجی و صفحه اول پاسپورت چک کرد و حواله رو داد.
بنده خدا عجله هم داشت و هی میگفت : فقط سریعتر چون من میخوام برم بیرون از بانک. 10 دقیقه هم طول نکشید.البته تهران نیستمSmile
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

(2013-05-04 ساعت 18:01)hassan1358arab نوشته:  دوستان این خروجی رو میشه الان پرداخت کرد؟تا رفتنم تقریبا 26 روز فاصله هست

آره حسن جون هر وقتي بخواهي مي تواني بري بانك ملي پرداخت كني فكر كنم 55 چوق بود
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، kasrafo ، rezagh ، farhad1985 ، mhb161 ، bayat_r ، shatsi ، Ehsan1358
امروز به یکی‌ از شعبه‌های بانک ملت تو میدون آرژانتین سر زدم اما بهم گفتن به نوع ویزای شما ارز تعلق نمیگیره به یه شعبه که رفت و آماده کمتری میشد و کمتر سخت‌گیری میکردن رفتم و بدون هیچ مشکلی‌ حواله ارز رو گرفتم ..
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
با تبریک زیاد به برندگان 2013. فکرکنم دیگه کم کم باید راهی شده باشین به سمت خونه جدید. من برنده 2012 هستم حدود 6 ماه در آمریکا زندگی کردم. الان تو ایرانم اما دوباره جون برمیگردم. قبلا ساکن هیوستون در تگزاس بودم. این بارهم مستقیما به اونجا میرم اما احتمالا یه سفرکوچیک به وگاس هم خواهم داشت چون تعریف اونجارو هم زیاد شنیدم البته از نظر پیداکردن کار. خلاصه اینکه دوست دارم اگر کمکی از دستم برمیاد برای دوستان انجام بدم . اگر سوالی داشتید پیام خصوصی بدبد.
سلام دوستان..:دی
یک سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.

من دارای گرین کارت هستم و در نظر دارم که به مدت ۲ سال هر ۶ ماه یک بار به آمریکا بیام و بعد از چند هفته به ایران برگردم تا در ایران لیسانسمو تموم کنم و بعد از این ۲ سال برای ادامه تحصیلم به آمریکا برم.
آیا تواین این ۲ سال می‌تونم کاری کنم که بعد از اون in-state حساب شم تا بتونم از مزایای in-state بودن استفاده کنم؟

یک سؤال دیگه هم اینکه برای سیتیزن شدن باید چه مدت از ۵ سال رو در خاک آمریکا باشیم؟
تشکر کنندگان: ALI_AGHA ، mhb161 ، mdna
(2013-05-04 ساعت 21:08)sepehr_sh نوشته:  سلام دوستان..:دی

من دارای گرین کارت هستم و در نظر دارم که به مدت ۲ سال هر ۶ ماه یک بار به آمریکا بیام و بعد از چند هفته به ایران برگردم تا در ایران لیسانسمو تموم کنم و بعد از این ۲ سال برای ادامه تحصیلم به آمریکا برم.
آیا تواین این ۲ سال می‌تونم کاری کنم که بعد از اون in-state حساب شم تا بتونم از مزایای in-state بودن استفاده کنم؟

یک سؤال دیگه هم اینکه برای سیتیزن شدن باید چه مدت از ۵ سال رو در خاک آمریکا باشیم؟

شما بهتره درخواست پاس سفید بدی تا بتونی دو سال خارج از امریکا باشی و به کارت برسی و گرین کارتت هم دچار مشکل نشه.
دقیقا نمیدونم ولی حدودا 900 و اندی روز
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: kasrafo ، mhb161 ، sadeghi897 ، lilac ، Danoosh ، gbtm ، mdna ، sepehr_sh ، LALILO ، hamedhamed
(2013-05-04 ساعت 21:08)sepehr_sh نوشته:  سلام دوستان..:دی

دوست گرامی
در مورد قسمت دوم سوالتان شما باید در هر یک از این 5 سال حداقل 183 روز را در داخل آمریکا به سر برده باشید.مجموعا 915 روز ولی اگر در یک سال کمتر از 183 روز بوده باشید و در سال بعد جبران کرده باشید به احتمال زیاد پروسه سیتیزن شیپ به مشگل خواهد خورد.
موفق باشید
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
تشکر کنندگان: mhb161 ، Danoosh ، مرآت74 ، sepehr_sh ، LALILO ، HRSH ، saeed5564 ، shatsi
امیر فایر دراگون عزیز رسیدن به خیر. مرسی از توضیحات خوبت فقط این داستان آدرس تو آمریکا چی چی بود؟ کی آدرس میخواست؟ مامور های ترکیه؟ چطور چک می کردن که ادرس درسته؟ خوب همینطوری یک ادرس الکی هم می شه داد دیگه!
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: payam62 ، fire dragon ، پروا ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، bayat_r ، HRSH ، سمانه777 ، jazirehh ، kouroshd
(2013-05-05 ساعت 01:19)mgolchin13 نوشته:  امیر فایر دراگون عزیز رسیدن به خیر. مرسی از توضیحات خوبت فقط این داستان آدرس تو آمریکا چی چی بود؟ کی آدرس میخواست؟ مامور های ترکیه؟ چطور چک می کردن که ادرس درسته؟ خوب همینطوری یک ادرس الکی هم می شه داد دیگه!
آره از ما هم تو استانبول آدرس آمریکا خواستند که ما داشتیم و دادیم پاکت زرد رو هم ازتون میخان میبینن دوباره بهتون پس میدن
یه اسنیکر سکیوریتی هم میچسبونن رو پاستون که خیلی مهمه
موفق باشید
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
چمدانهای شما هم اگه توی پرواز کانکشن دار گم بشه( احتمالش هست ) میره به اون آدرس. همون ادرسی رو بدید که برای ارسال گرین کارت دادید.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
(2013-05-05 ساعت 01:19)mgolchin13 نوشته:  امیر فایر دراگون عزیز رسیدن به خیر. مرسی از توضیحات خوبت فقط این داستان آدرس تو آمریکا چی چی بود؟ کی آدرس میخواست؟ مامور های ترکیه؟ چطور چک می کردن که ادرس درسته؟ خوب همینطوری یک ادرس الکی هم می شه داد دیگه!

آره .مامورهای ترکیه آدرس میخواستند .نمیدونم به اونها چه ربطی داره ولی نمیشه باهاشون چونه زد.
نمیدونم میشه آدرس الکی داد یا نه ولی خوب چه کاریه؟ آدرس درست بدید بهشون
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-05-04 ساعت 23:12)amir2013 نوشته:  سلام به دوستان خوبم
یه سوال داشتم.. کسی تجربه سفر داخلی با هواپیمایی southwest رو داشته؟ قانونش واسه چمدون چیه؟ من تو سایتش خوندم 2تا 23 کیلو میتونیم بدیم به بار به 7 کیلو هم میشه برد داخل.. آیا درست میگم؟
من 20 MAY از ایران میرسم سنفرانسیسکو و میخوام از همون فرودگاه با یه پرواز برم لس آنجلس.. میخوام بدونم اگه به خاطر چمدونام ازم پول می گیرن یه فکر دیگه ای بکنم مثلا یه ماشین از همون فرودگاه کرایه کنم برم لس انجلس تحویل بدم..
لطفا راهنمایی بفرمائید..

southwest به همون صورتی که اشاره کردید، اجازه حمل بار میده. رایگان هم هست. فقط باید یک روز قبل پرواز check in کنید و هر چه هم زودتر. چون کارت پرواز رو بر اساس شماره صندلی صادر نمی کنه، بلکه هر چه زودتر checkin کنید، در صف ورود به هواپیما جلوتر هستید و حق انتخاب صندلی های بهتر رو دارید.
(2013-05-05 ساعت 08:11)پروا نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 15:18)پروا نوشته:  دوستان چند سوال: ميخوام عكس چاپ كنم واسه بردن،مثلا واسه گواهي نامه و جاهاي ديگه كه عكس ميخوان، چه سايزي چاپ كنم؟همون٥*٥
سوال بعدي، من و همسرم جمعا سه تا لپ تاپ و يك ايپد داريم ميبريم، مشكلي نيست به نظرتون؟؟
كساني كه با امارات جديدا رفتن، شنيدم كه تو هواپيما كمي سرده، نياز به پتو مسافرتي هست؟؟؟
كساني كه بالاي ١٠٠٠٠ تا بردن ، كجاها جاسازي كرديد پولتون رو ؟؟فقط پخش كرديد و يا يك جورايي پنهان كرديد؟؟
 ممنون
صبح بخير، اين دو تا سوال آخريم بي جواب مونده. ممنونةميشم پاسخ بديد
پروا جون اينجا هر جا بري كه عكس لازم باشه خودشون همونجا بدونه هزينه ازتون ميگيرن از جمله گواهينامه!
براي لب تاب هم به ما كه چيزي نگفتن
ما خيلي بار برديم توي هواپيما ، فرودگاه امام گير ميداد كه نميشه و ما بذاريم پرواز بعدي اذيت ميكنه ولي ما برديم و هيچي هم بهمون نگفتن فكر كنم حدود ٧٠ كيلو شد ولي چمدون كوچيك بود كه چيزهاي سنگين توش گذاشتيم
هواپيما هم سرد نبود ولي يه چيزي تو مايه هاي ملافه خودشون دادن بهمون
كي مياين به سلامتي؟ اگه كمكي بر مياد از دستم بگو Smile
(2013-05-05 ساعت 09:33)taba60 نوشته:  من هنوز تو ابوظبی گیر کردم بچها ممکن تو فرودگاه بهم گیر بدن به خاطره باز کردن پاکتی که پست .داده بهمون.آخه مال من و شوهرم پلم مال پسرممو باز کردیم ۱سالشه چیزی تو پروندش نیست کلا ۳ صفحه هستش
به نظر من كه اصلا مهم نيست اونا كاري ندارن ولي محض احتياط بچسبونيدش
(2013-05-05 ساعت 09:39)persheng نوشته:  كسي از دوستان ميدونه اينه شمعدان نقره را هم ميشه برد يا نه؟

اگر وزن نقره اش تا مقدار مجاز نقره ای که می تونید ببرید باشه
مشکلی نیست
دوستان ما بردن ولی آینه اش رو در آورده بودن برای جلوگیری از شکستن و ...
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، tajhizgaran ، parsush ، rezagh ، sadeghi897 ، مرآت74 ، مانترا ، mhb161 ، jazirehh ، shatsi ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان