کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-11 ساعت 08:39)mohajer13 نوشته:  خوب امروز عصر من هم اولین حقوقم رو در آمریکا گرفتم.
ولی این Taxهایی که با این نامها ازش کسر شده رو نمیدونم دقیقا چی هستند.
EFica
EMed
USS

تبریک می گم امیدوارم هر بار عدد اصلی بزرگتر از قبل باشه براتون

EFica - سهم سوشال سیکیوریتی
EMed - سهم مدیکر
USS - تکس فدرال
اینکام تکس هم که تگزاس نداره، کلاهتونو باید بندازید بالا، تا همین جاش ماهی ۵ ۶ درصد جلویید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-05-11 ساعت 04:34)LALILO نوشته:  Salam
bande ham aknon dar frodgahe NY hastam va nemidonam chera Alt+SHIFT kar nemikone
hodode 1 saate dige parvaz daram Lax
baraye khaterate safar man amade bashin age farsi betonam benevisam
parvaz e aval ba DELTA bod az Istanbul be NY .
parvaz e dovom ham DELTA hast.Soal darin dar khedmatam[/font]
سلام دوست من
منهم میخواستم پرواز دلتا ایرویز و از طریق اینترنت رزرو کنم چون قیمتش بسیار ارزان بود ولی 3مرتبه با کردیت های مختلف از سه جای مختلف انجام دادم پیغام میداد که حتما بایدکردیت بنام یکی از مسافر ها باشه ایا شما از اینترنت رزرو کردی و کردیت به اسم خودتان بود یا از اژانس های ترکیه
در مورد بار لطفا توضیح دهید چه مقدار بار با خودتان بردید واگر رسیدید بارتان بدستتان رسید؟
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، seperelia ، sadeghi897 ، LALILO ، mhb161 ، nasim ، shatsi ، powerb
(2013-05-11 ساعت 01:33)2013selectee نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:59)amirhr123 نوشته:  دوستان عزیزی که مثل من میخواهند از پاس سفید استفاده کنند و برگردنند نطرتان در مورد بیمه مسافرتی چیه؟محلی که برگرفتن گواهینامه بین المللی مراجعه کردم پیشنهاد بیمه مسافرتی پاسارگاد داشت که برای بزرگسال برای دو ماه227هزارتومان برای بچه ها حدود 140هزارتومان که تا سقف 5000یورو هزینه های دکتر و بیمارستان و دندانپزشکی واپشن های دیگر هم ساپورت می کنه؟ ایا کسی تجربه اینو داره من که حتما با ویزیت 200دلاری پزشک و مریض شدن دائمی بچه ها میخواهم اینکارو بکنم

والا دیشب که ما میومدیم، حدودا دو ساعت مونده بود برسیم، همسرم سرفه های شدیدی میکرد! چون هوای داخل کابین واقعا سرد بود و یخورده سرماخورده بود. سرفه هاش اونقدر شدید شد که یه آقایی دو ردیف عقب تر اومد گفت (البته به انگلیسی) شما حالتون خوبه؟ انگلیسی میتونید صحبت کنید؟ ما هم گفتیم اوکی و چند تا سوال تخصصی پرسید ما هم گفتم نه مه نه؟! بعد پرسید چه زبویی صحبت میکنید؟ ما هم گفتیم پرژن! اونم گفت دادا خو از اوِل میگفتین!
خلاصه سرتونو درد نیارم که گفت بیمه مسافرتی کشکه. اینقدر میپیچونن که خودت بیخیالش بشی. ضمنا گفت تا زمانی که اینجا هستید اگر مشکلی داشتید یا زنگ بزنید به من بدون هزینه ویزیتتون میکنم، یا برید این داروخانه (آدرسش رو داد - یکی از شعب CVS) گوشی رو بدید به فلانی من بهش میگم چه دارویی بهتون بده. ضمنا واقعا پزشک بود، چون آی دیش رو داد به سرمهماندار که ازش قُرص بگیره. واسه همین ما داریم دنبال کوزه میگردیم بیمه مسافرتیمون رو بذاریم لبش.
سلام
شما بیمه کجا رو گرفتید؟ ایر لاین ی که مسافرت کردید چه بوده؟که اگه قطری است با خودمون لباس گرم برای بچه ها ببریم .در ضمن توی امضا تون محلی که رفتید ننوشتید که ببینیم کدوم دارو خونه و ادرس داده؟شاید بچه محل با شیم
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، soruosh ، shatsi ، powerb
(2013-05-11 ساعت 10:02)rayanmoli نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 10:39)mgolchin13 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 09:29)rayanmoli نوشته:  با سلام

دوستان می دونم خیلی از شماها مثل ما در بدو ورود مدتی بایستی تو هتل بمونیم و ممکن تا یک ماه طول بکشه. می خواستم ببینم کسی ایده ای برای غذا درست کردن تو اتاق داره؟ بخ خصوص کسایی که بچه کوچک دارن. من خودم فکر می کردم یه هیتر کوچک با خودمون ببریم ولی خوب برق اونجا 110 ولت هست و گویا نمیشه استفاده کرد. ممنون میشم اگه کسی نظری داره بگه. در ضمن هتل ما آشزخانه نداره.

با تشکر و امتنان

دوست عزیز خوب هتل اشپزخونه دار میگرفتید! هتل های extended stay america و studio 6 این امکانات رو دارن. اگر هنوز هتل رو رزرو نکردید یا بدون جریمه میتونید کنسل کنید، بهتره که عوضش کنید. ضمنا شما کدوم هتل رو در کجا و به چه قیمتی گرفتید؟

ضمن تشکر از شما دوست عزیز
راستش ما هتل Hollywood Express در نزدیکی فرودگاه LAX رو رزرو کردیم شبی حدود 55 دلار و هتلهای دیگه خوب در حدود 90 تا 110 دلار بود.

با تشکر و امتنان

سلام به تمامی دوستان
راستش »ن این سوالات رو چند صفحه قبل مطرح کردم و خوب چون خیلی مهمه خواهش می کنم اگه دوستان می تونند راهنمایی فرمایند.
1- ما چند هفته دیگه به امید خدا راهی لس آنجلس هستیم و 3 تا 4 روزی اونجا می مونیم. برنامه مون این که از اونجا بریم واشینگتن. آیا برای SSN در لس آنجلس اقدام کنیم یا بریم واشینگتن و اونجا اقدام کنیم؟ توی فرودگاه اگه آدرس واشینگتن رو بدیم گرین کارت می آد اونجا؟
2- خانومم باردار هست و نمی دونم شرایط استفاده از بیمه Midi Care چطور هست؟ آیا رایگان هست یا خیر؟ یه پسر 4 ساله هم داریم در مورد اون چطور؟

با تشکر و امتنان

اتفاقا یکی از هتل هایی که من رزرو کردم همین hollywood in express lax هست. من چند تا هتل تو چند منطقه مختلف بوک کردم . چند تا در لس آنجلس چند تا هم در اورنج کانتی . در واقع بین این دوا منطقه مردد هستم. به نظرتون کدوم منطقه مناسب تره؟ و در لس آنجلس نرخ اجاره خونه در مقایسه با اورنج چه قدره؟ همین منطقه ای نزدیک فرودگاه به نظرتون اوکی هست؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، sce ، Mamadreza ، mhb161 ، Saiban ، haleh_hh20 ، shatsi ، powerb
دوستان من میخوام دو ماه برم تا پاس سفید رو بگیرم و برگردم
به نظرتون تو این دو ماه خونه اجاره کنم بهتره ؟؟
مقصد احتمال 99% سیاتل
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، kasrafo ، sce ، zohre02 ، mhb161 ، shatsi
(2013-05-11 ساعت 11:24)mahdi/sh نوشته:  دوستان من میخوام دو ماه برم تا پاس سفید رو بگیرم و برگردم
مقصد احتمال 99% سیاتل

نه آقا این چه کاریه ؟؟؟ شما یه کیسه خواب ببر ، همراه استاد صادقی ، در کنار چتر ایشون ، تو یکی از اتاق های خونه ی امیر مهاجر منزل کنین Big GrinBig Grin
حتـــــــــّا ایشون ناراحت میشن اگه نرین و فیلان و بیسار Big Grin . از ما گفتن Tongue
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
دوستان عزیز سلام.
سوالی در مورد پرداخت immigration fee 165$ داشتم و اینجا رو مرتبط ترین تاپیک دیدم.
من تا 1 ماه دیگه عازم هستم ولی نتونستم این پولو پرداخت کنم. خودم کارت اعتباری ندارم ولی برای آشنایی با پروسه کاریش وارد وب سایت USCIS.gov/ImmigrantFee شدم. سپس اطلاعاتم و A number رو پر کردم. و Pay Fee رو کلیک کردم. توی صفحه بعدی از من شماره کارت اعتباری نخواست بلکه یک شماره Tracking Num بهم داد و از بابت پرداخت ازم تشکر کرد. عملا من فقط مشخصاتمو پر کردم و پولی پرداخت نشد. من یکبار دیگه همین پروسه رو انجام دادم و دوباره یک شماره رهگیری دیگه داد. من بهشون ایمیل زدم تا بدونم چه مشکلی وجود داره که جواب اومد این ایمیل دیگه کار نمیکنه.
از دوستانی که در این مورد تجربه دارن ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنن و بگن کجا اشتباه کردم.
با سپاس
شماره کیس : **2013AS46 , افراد:1نفر , کنسولگری :آنکارا , مصاحبه :مارچ، ویزا: یک ضرب ، محل اقامت: MI
تشکر کنندگان: kasrafo ، payam62 ، sce ، mgolchin13 ، mhz_ir ، zohre02 ، mhb161 ، haleh_hh20 ، behnam88 ، shatsi ، powerb
سلام دوستان.آیا ورود ما باید به همون ایالتی‌ باشه که گررن کارت قراره بره یا‌ای نکه میتونیم به ایالت دیگه بریم.چون من بنا به دلایلی مجبورم ایلتمو عوض کنم..لطفا راهنماییم کنید مرسی‌
ویزا یه ضرب.روز مصاحبه...Smile
Wink
تشکر کنندگان: kasrafo ، sce ، soruosh ، powerb
(2013-05-11 ساعت 08:39)mohajer13 نوشته:  خوب امروز عصر من هم اولین حقوقم رو در آمریکا گرفتم.
EFica
EMed
USS

سلام دوستان
به شما، افشین عزیز و علی آقا و همسر محترمشان تبریک میگم بابت اینکه زود کار پیدا کردید و زندگیتون رو روال افتاده. از شنیدن پیدا کردن کار توسط دوستان خیلی خوشحال میشم. لطفا درمورد کارتون، میزان حقوقتون، همکارانتون و محیط کارتون و نحوه ی پیدا کردن کار بیشتر توضیح بدید.
در ضمن، قبل از سفر بیشتر دوستان میگفتند ایالت انتخابیشون تگزاس هست چون ایالت ارزونیه ولی الان میبینم اکثرا به ایالتهای دیگه میرن. کسی هست که به تگزاس رفته باشه و زود کار پیدا کرده باشه و کلا راضی باشه؟ حالا یا دالاس یا سن آنتونیو!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
(2013-05-11 ساعت 12:37)tooska68 نوشته:  سلام دوستان.آیا ورود ما باید به همون ایالتی‌ باشه که گررن کارت قراره بره یا‌ای نکه میتونیم به ایالت دیگه بریم.چون من بنا به دلایلی مجبورم ایلتمو عوض کنم..لطفا راهنماییم کنید مرسی‌

نه دوست عزیز هیچ اجباری وجود نداره که شما باید حتما به همون ایالت برید حتی اگه میخواهید گرین کارتتون به آدرسی در اون ایالت جدید بیاد موقع ورودتون در فرودگاه میتونید آدرستون رو عوض کنید و آدرس جدید رو برای ارسال گرین کارت بدید اگر هم نخواستید گرین کارت به همون آدرس قبلی میره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: payam62 ، sce ، mhb161 ، رجبعلی ، HRSH ، soruosh ، haleh_hh20 ، shatsi ، powerb
(2013-05-11 ساعت 12:16)payam62 نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 11:24)mahdi/sh نوشته:  دوستان من میخوام دو ماه برم تا پاس سفید رو بگیرم و برگردم
مقصد احتمال 99% سیاتل

نه آقا این چه کاریه ؟؟؟ شما یه کیسه خواب ببر ، همراه استاد صادقی ، در کنار چتر ایشون ، تو یکی از اتاق های خونه ی امیر مهاجر منزل کنین Big GrinBig Grin
حتـــــــــّا ایشون ناراحت میشن اگه نرین و فیلان و بیسار Big Grin . از ما گفتن Tongue

فکر خوبی ها
صادقی جان زیر چترت به ما هم پناه میدی ؟؟؟
امیر جان شما چی ؟ اجاره میدی ؟؟

(2013-05-11 ساعت 12:37)tooska68 نوشته:  سلام دوستان.آیا ورود ما باید به همون ایالتی‌ باشه که گررن کارت قراره بره یا‌ای نکه میتونیم به ایالت دیگه بریم.چون من بنا به دلایلی مجبورم ایلتمو عوض کنم..لطفا راهنماییم کنید مرسی‌

خیر شما میتونید از هرجایی وارد بشید
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: bayat_r ، sce ، payam62 ، mhb161 ، nooshshahnar ، رجبعلی ، powerb
(2013-05-11 ساعت 12:31)Mamadreza نوشته:  دوستان عزیز سلام.
سوالی در مورد پرداخت immigration fee 165$ داشتم و اینجا رو مرتبط ترین تاپیک دیدم.
من تا 1 ماه دیگه عازم هستم ولی نتونستم این پولو پرداخت کنم. خودم کارت اعتباری ندارم ولی برای آشنایی با پروسه کاریش وارد وب سایت USCIS.gov/ImmigrantFee شدم. سپس اطلاعاتم و A number رو پر کردم. و Pay Fee رو کلیک کردم. توی صفحه بعدی از من شماره کارت اعتباری نخواست بلکه یک شماره Tracking Num بهم داد و از بابت پرداخت ازم تشکر کرد. عملا من فقط مشخصاتمو پر کردم و پولی پرداخت نشد. من یکبار دیگه همین پروسه رو انجام دادم و دوباره یک شماره رهگیری دیگه داد. من بهشون ایمیل زدم تا بدونم چه مشکلی وجود داره که جواب اومد این ایمیل دیگه کار نمیکنه.
از دوستانی که در این مورد تجربه دارن ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنن و بگن کجا اشتباه کردم.
با سپاس
من هم مشکل شما را دارم ولی هنوز اقدام نکردم منتظر نشستم تا یه نفر که از این طریق پول را واریز کرده پاسخ شما را بده ولی کمی نگران شدم که یه موقع خدای نکرده شما وارد سایت جعلی شده باشید انشالله که اینطور نیست و شما وارد سایت اصلی شده اید خواهشمندم هر کس با این روش پرداخت کرده ما را راهنمایی بفرمایند.
تشکر کنندگان: Mamadreza ، mhb161 ، رجبعلی ، haleh_hh20 ، shatsi ، powerb
(2013-05-11 ساعت 13:22)golesang نوشته:  

نه دوست عزیز هیچ اجباری وجود نداره که شما باید حتما به همون ایالت برید حتی اگه میخواهید گرین کارتتون به آدرسی در اون ایالت جدید بیاد موقع ورودتون در فرودگاه میتونید آدرستون رو عوض کنید و آدرس جدید رو برای ارسال گرین کارت بدید اگر هم نخواستید گرین کارت به همون آدرس قبلی میره

آدرس جدید می تونه آدرس هتل باشه؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، mhb161 ، tooska68 ، powerb
(2013-05-11 ساعت 13:03)fariba_a نوشته:  
EFica
EMed
USS

سلام دوستان
به شما، افشین عزیز و علی آقا و همسر محترمشان تبریک میگم بابت اینکه زود کار پیدا کردید و زندگیتون رو روال افتاده. از شنیدن پیدا کردن کار توسط دوستان خیلی خوشحال میشم. لطفا درمورد کارتون، میزان حقوقتون، همکارانتون و محیط کارتون و نحوه ی پیدا کردن کار بیشتر توضیح بدید.
در ضمن، قبل از سفر بیشتر دوستان میگفتند ایالت انتخابیشون تگزاس هست چون ایالت ارزونیه ولی الان میبینم اکثرا به ایالتهای دیگه میرن. کسی هست که به تگزاس رفته باشه و زود کار پیدا کرده باشه و کلا راضی باشه؟ حالا یا دالاس یا سن آنتونیو!

شهر آستين در تگزاس قيمت اجاره از 600 شروع مي شه و از اين نظر خيلي خوبه و کلا قيمت ها کمتره و از نظر کار کامپيوتر هم شهر خوبي هستش و امنيت خوبي هم داره آب و هواش هم عالي و 300 روز آفتابي هستش دانشگاه تگزاس هم تو آستين هست که خيلي معتبره
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، ASALI ، itsmasoud ، afs ، lonelyman ، mhb161 ، fariba_a ، lilac ، رجبعلی ، saeed5564 ، iman63ir ، jazirehh ، shatsi ، powerb
(2013-05-11 ساعت 13:58)StarIR نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 13:22)golesang نوشته:  

آدرس جدید می تونه آدرس هتل باشه؟

به ما گفتن که نمیشه آدرس هتل رو داد ولی باز من خیلی دقیق مطمئن نیستم ولی یه مسئله ای هم در مورد هتل هست اینه که گرین کارت ممکنه حتی بیشتر از یکماه هم طول بکشه تا برسه دستتون همانطور که مال خود من 50 روز طول کشید آیا شما اینهمه مدت در هتل خواهید ماند چون زمان رسیدن گرین کارت زمان مشخص و ثابتی نیست اگر بتونید از یکی از دوستانتون آدرس ثابتی بگیرید و اعلام کنید خیلی بهتره
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، mirzamemar ، روبینا ، lonelyman ، mhb161 ، amir82 ، hushmandco ، lilac ، رجبعلی ، HRSH ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان