کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
در بین خوراکی ها می شه
بلگه برد عایا؟؟؟؟؟؟؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: hushmandco ، ASALI ، payam62 ، پروا ، mrr777 ، rozelo ، amir82 ، Soap McTavish ، sce ، mhb161 ، رجبعلی ، shatsi
(2013-05-10 ساعت 23:29)sadeghi897 نوشته:  در بین خوراکی ها می شه
بلگه برد عایا؟؟؟؟؟؟؟

بلگه هولو عایا ؟ یا زلدآلو عایا ؟

میشه ...فلان و بیسار ...دی:

Big GrinBig GrinBig Grin
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: mrr777 ، rozelo ، amir82 ، payam62 ، sadeghi897 ، shivarahbari ، sce ، lonelyman ، mhb161 ، fire dragon ، رجبعلی ، shatsi
(2013-05-10 ساعت 23:29)sadeghi897 نوشته:  در بین خوراکی ها می شه
بلگه برد عایا؟؟؟؟؟؟؟

من برگه هلو، زرد آلو و گيلاس خشك مي برم.. قبلا هم بردم كاري ندارند؛)

(2013-05-10 ساعت 19:19)hassan1358arab نوشته:  یعنی من که الان یه N82 نوکیا دارم اگه بخوام اونجا استفاده کنم اینترنتش جواب نمیده با اسکایپ کار کنم؟

من e5 nokia دارم ، لطفا به منم بگيد اگر نميشه ، از اينجا يكي بگيرم
تشکر کنندگان: ASALI ، rozelo ، amir82 ، payam62 ، sadeghi897 ، گل نهال ، Soap McTavish ، sce ، mhb161 ، رجبعلی ، haleh_hh20 ، shatsi ، powerb
دوستان عزیزی که مثل من میخواهند از پاس سفید استفاده کنند و برگردنند نطرتان در مورد بیمه مسافرتی چیه؟محلی که برگرفتن گواهینامه بین المللی مراجعه کردم پیشنهاد بیمه مسافرتی پاسارگاد داشت که برای بزرگسال برای دو ماه227هزارتومان برای بچه ها حدود 140هزارتومان که تا سقف 5000یورو هزینه های دکتر و بیمارستان و دندانپزشکی واپشن های دیگر هم ساپورت می کنه؟ ایا کسی تجربه اینو داره من که حتما با ویزیت 200دلاری پزشک و مریض شدن دائمی بچه ها میخواهم اینکارو بکنم
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، پروا ، payam62 ، sce ، mhb161 ، رجبعلی ، haleh_hh20 ، shatsi ، powerb
(2013-05-10 ساعت 15:08)پروا نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 14:41)پروا نوشته:  بعد از ظهر بخير دوستان
كسي در اين مورد چيزي ميدونه، ؟
براي اينكه ويزاي ما مهاجرتي هست ، اگر بخواهيم وسايل مثل فرش و اين جور چيزا رو وارد بلاد كفر كنيم كه قيمتي هستن،و بهشون گمرك و ماليات تعلق نگيره( البته در سفر دوم يا سوم) ، بايد ليست چيزهايي كه هست رو در بدو ورود در سفر اول در فرودگاه اعلام كنيم،..دوستان مطلع ممنون ميشم پاسخ بديد
تااونجایی که من می دونم تا دو سال به مهاجر مالیات نمی خوره
خوب هر چی که دفعه اول می بری دفعه اول می نویسی دیگه
دفعه دوم دفعه دوم و فیلان و بیسار Big GrinTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: پروا ، گل نهال ، shivarahbari ، Soap McTavish ، payam62 ، ASALI ، sce ، mhb161 ، amir82 ، رجبعلی ، haleh_hh20
(2013-05-11 ساعت 01:20)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 15:08)پروا نوشته:  
(2013-05-09 ساعت 14:41)پروا نوشته:  بعد از ظهر بخير دوستان
كسي در اين مورد چيزي ميدونه، ؟
براي اينكه ويزاي ما مهاجرتي هست ، اگر بخواهيم وسايل مثل فرش و اين جور چيزا رو وارد بلاد كفر كنيم كه قيمتي هستن،و بهشون گمرك و ماليات تعلق نگيره( البته در سفر دوم يا سوم) ، بايد ليست چيزهايي كه هست رو در بدو ورود در سفر اول در فرودگاه اعلام كنيم،..دوستان مطلع ممنون ميشم پاسخ بديد
تااونجایی که من می دونم تا دو سال به مهاجر مالیات نمی خوره
خوب هر چی که دفعه اول می بری دفعه اول می نویسی دیگه
دفعه دوم دفعه دوم و فیلان و بیسار Big GrinTongue

اخه قانون كانادا اينجوريه كه مهاجر اعلام ميكنه، البته من نميدونم ايني كه شنيدم تا چه حد درسته ، اما ميگن اگر اعلام نكني دفعه هاي بعدي، ماليات و فلان و بيسار ازت كم ميكننBig Grin
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، رجبعلی ، haleh_hh20 ، mamalino10 ، powerb
سلام دوستان .... یه مسئله ای ذهن منو مشغول کرده .... خواهش می کنم نخندید هااا .... اگر جواب سئوالم در فروم دیگه ای هست راهنمایی کنید ؟

میشه بگید امضای ما باید چه جوری باشه ؟ سئوال کمی گنگه البته .... منظورم اینه که همه میدونیم که امضای ما نباید امضای مدل ایروونیمون باشه و باید اسم و فامیلمون باشه؟ آیا این درسته ؟ و این که حتما باید اسم و فامیل کامل باشه ؟ یا فقط میشه اسم کوچیک و ابتدای فامیل باشه ؟؟؟ یا یه چیزی شبیه اینا؟؟؟؟
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، payam62 ، sce ، mirzamemar ، kouroshd ، mhb161 ، رجبعلی ، haleh_hh20 ، shatsi ، powerb
(2013-05-11 ساعت 00:59)amirhr123 نوشته:  دوستان عزیزی که مثل من میخواهند از پاس سفید استفاده کنند و برگردنند نطرتان در مورد بیمه مسافرتی چیه؟محلی که برگرفتن گواهینامه بین المللی مراجعه کردم پیشنهاد بیمه مسافرتی پاسارگاد داشت که برای بزرگسال برای دو ماه227هزارتومان برای بچه ها حدود 140هزارتومان که تا سقف 5000یورو هزینه های دکتر و بیمارستان و دندانپزشکی واپشن های دیگر هم ساپورت می کنه؟ ایا کسی تجربه اینو داره من که حتما با ویزیت 200دلاری پزشک و مریض شدن دائمی بچه ها میخواهم اینکارو بکنم

والا دیشب که ما میومدیم، حدودا دو ساعت مونده بود برسیم، همسرم سرفه های شدیدی میکرد! چون هوای داخل کابین واقعا سرد بود و یخورده سرماخورده بود. سرفه هاش اونقدر شدید شد که یه آقایی دو ردیف عقب تر اومد گفت (البته به انگلیسی) شما حالتون خوبه؟ انگلیسی میتونید صحبت کنید؟ ما هم گفتیم اوکی و چند تا سوال تخصصی پرسید ما هم گفتم نه مه نه؟! بعد پرسید چه زبویی صحبت میکنید؟ ما هم گفتیم پرژن! اونم گفت دادا خو از اوِل میگفتین!
خلاصه سرتونو درد نیارم که گفت بیمه مسافرتی کشکه. اینقدر میپیچونن که خودت بیخیالش بشی. ضمنا گفت تا زمانی که اینجا هستید اگر مشکلی داشتید یا زنگ بزنید به من بدون هزینه ویزیتتون میکنم، یا برید این داروخانه (آدرسش رو داد - یکی از شعب CVS) گوشی رو بدید به فلانی من بهش میگم چه دارویی بهتون بده. ضمنا واقعا پزشک بود، چون آی دیش رو داد به سرمهماندار که ازش قُرص بگیره. واسه همین ما داریم دنبال کوزه میگردیم بیمه مسافرتیمون رو بذاریم لبش.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-05-11 ساعت 01:29)روبینا نوشته:  سلام دوستان .... یه مسئله ای ذهن منو مشغول کرده .... خواهش می کنم نخندید هااا .... اگر جواب سئوالم در فروم دیگه ای هست راهنمایی کنید ؟

میشه بگید امضای ما باید چه جوری باشه ؟ سئوال کمی گنگه البته .... منظورم اینه که همه میدونیم که امضای ما نباید امضای مدل ایروونیمون باشه و باید اسم و فامیلمون باشه؟ آیا این درسته ؟ و این که حتما باید اسم و فامیل کامل باشه ؟ یا فقط میشه اسم کوچیک و ابتدای فامیل باشه ؟؟؟ یا یه چیزی شبیه اینا؟؟؟؟

امضای شما هر چیزی که دلتون می خواد میتونه باشه... میتونه خرچنگ وقورباغه باشه، یا اصلا چشم چشم دو ابرو بکشیدBig Grin به حال اونا هیچ فرقی نمیکنه. امضای شما فقط برای اینه که بدونن مال شخص شماست. تنها چیزی راجع به امضا باید بدونید اینه که موقع ورودبه خاک امریکا و قتی که پاکت زرد رو ازتون میگیرن یک امضا از شما میگیرن که روی گرین کارت شما ثبت میشه و این امضا رو باید داخل یک شابلن مستطیل شکل خیلی کوچیک انجام بدین که ابعادش جوریه که برای امضا های خارجکیBig Grin که اغلب افقی هستن در نظر گرفته شده. ولی شما میتونید مثل تلویزیون های ال سی دی که تصویر رو عریض میکنن امضاتونو کش بدید و جاش کنید!Big Grin
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
سلام
بنده هم اکنون در فرودگاه نی‌ هستم و نمیدونم چرا Alt+SHIFT کار نمی‌کنه
حدود ۱ ساعت دیگه پرواز دارم Lax
برای خاطرات سفر من آماده باشین اگه فارسی بتونم بنویسم
پروازِ اول با دلتا بود از استانبول به NY.
پروازِ دوم هم دلتا هست.سوال دارین در خدمتم.
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
سلام بر رفقای در حال سفر:
امیدوارم همگی به آرزوهاتون برسین
میشه لطفا بگین حدودا چن روز بعد از ورود به آ م ر ی ک ا گرین کارت میاد؟
خودش اتوماتیک پست میشه؟ ممنون
Smile
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان: alirezass ، payam62 ، sce ، mhb161 ، shatsi ، powerb
(2013-05-10 ساعت 10:58)gbtm نوشته:  میشه لطفا توضیح بدبد چجوری آدم لال تو آمریکا میتونه اموراتشو بگذرونهSmile

واقعا می گذره اما ساده نیست
مردم اینجا هیچ وقت شما رو به دلیل بلد نبودن زبان سرزنش نمی کنند یا اینکه بگند «ه ه ه اشتباه گفتی» بلکه تمام سعیشون رو می کنند که متوجه بشن شما چی می گید یا چی می خواهید یا چه منظوری دارید
فقط توی این حالت خیلی کج فهمی بوجود میاد که کاملا منطقه ایه. سرعت انجام کارها کم می شه و اگر در زبان مادری آدم شیرین زبان و خوش صحبتی بودید شاید کمی توی روحیه اتون تاثیر بگذاره. اما در هر صورت می گذره.

(2013-05-10 ساعت 12:16)fariba_a نوشته:  دوست عزیز آیدی کارت چیه و از کجا باید گرفت؟

کلا هر سند هویتی یا کارتی رو می شه بهش گفت آیدی کارت. از گرین کارت بگیرید تا پاسپورت و گواهینامه.
اما چیزی که بیشتر به این منظور استفاده می شه گواهینامه است. در غیر این صورت یک کارتی هست که همون جایی که گواهینامه رو صادر می کنه (معمولا اسم جایی که این سرویس رو می ده DMV هست) بهتون می ده که باهاش رانندگی نمی تونید بکنید و فقط کارت شناساییه. شرایط و قیمتش هم ایالت به ایالت فرق می کنه.
چیزی که در امریکا خیلی مهمه اینه که همیشه باید یک ایدی کارت همراه داشته باشید. اصلا بعید نیست که موقع ورود به سینما یا سفارش دادن یک نوشیدنی در رستوران ازتون آی دی کارت بخواند و اگر نداشته باشید بهتون اون سرویس درخواستی رو ارائه نمی کنند. سیبیل کلفت باشید یا موی سفید داشته باشید هم فرقی نمی کنه.

(2013-05-10 ساعت 16:40)mamanraya نوشته:  شما نکسوس4 رو قراردادی چند براتون در اومد؟از کدوم اپراتور؟گوشیای دیگه قراردادیشون چه جوری هست قیمتا؟؟؟
درضمن نکسوس4 باند خاصی از4gرو ساپورت میکنه که فقط اپراتور orange(فکر میکنم)در بریتانیا اونو ساپورت میکنه.Big Grin

من Nexus 4 آنلاک بدون قرارداد از play.google.com مستقیم خریدم. 16 گیگ ۳۴۹ دلار. البته این قیمت بدون مالیات و هزینه حمله. متاسفانه چون توی برنامه من گرفتن گوشی قراردادی نبوده در این باره تحقیق نکردم و اطلاعی در این باره ندارم.
در مورد نکته ای هم که گفتید بله نکسوس ۴ از نظر سخت افزاری امکان پشتیبانی 4G رو هم داره اما بنا به سیاست گوگل به صورت نرم افزاری فعلا غیرفعال هست. (البته فقط جایی در این باره خوندم)
کلا منهای باتریش گوشی خوبیه، که البته زود تمام شدن باتری هم همون طور که دوستمون گفتند به خاطر فعال بودن دیتا تمام وقت روش هست.
با این حال به نظر من باتریش وحشتناکه، ظاهرا باتری های بهتری این چینی ها دارند براش بیرون می دند که من حداقل یکیشو می گیرم! (نکته رو دارید؟)

امروز اولین چهل روزی شد که امریکا هستم. راستش چیزی که خیلی دلم می خواست اینجا باهام بود دوچرخه امه. واقعا کاش اینجا بود. شاید بهترین خاطرات زندگی شما با دوستان و خانواده اتون رقم خورده باشه اما برای من بخش خیلی بزرگی از این خاطرات از دوچرخ و چهارچرخی بود که سالیانی نه کوتاه درکنارهم سپری کردیم. خاصیت چرخ چرخیدنه. این چرخ روزگار هم که منو انداخته این سردنیا.

فردا صبح که از خواب پاشم باید وایستم جلوی آیینه به خودم بگم دیگه بخور بخواب تمام شد. قراره اولین آپارتمان امریکاییم رو تحویل بگیرم. اینجا در کلمبیای مریلند قیمت خونه و اجاره متاسفانه خیلی بالاست، حتی می تونم بگم با قسمت های متوسط و روبه بالای کالیفرنیا هم برابری می کنه. یعنی برای اجاره کردن یک آپارتمان یک خوابه مجبور می شید حتی تا ۴۰ درصد بیشتر از ساختمان مشابه در جایی مثل هیوستون پرداخت کنید. در مورد خریدن خونه هم همین طوره. به نظر من و همون طور که می دونید هزینه اسکان برای یک تازه مهاجر بزرگترین بخش هزینه ها رو شامل می شه. البته من شخصا در مورد انتخاب محل زندگیم نه تحقیق زیادی کردم و نه انتخاب زیادی داشتم اما اگر شما حق انتخاب دارید حتما این فرمول رو توی/پشت/روی/جلوی ذهنتون نگه دارید.

پس انداز بیشتر در سال: زندگی در ایالت با، هزینه اسکان پایین تر و Income Tax نازل تر

خیلی خب. این هم راهیه که اجازه می ده من هر روز برای رفتن سرکار ازش بگذرم. هر روز دونیمه با وقت های اضافی یکی در صبح یکی در عصر.

[عکس: TheRoad.jpg]
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
خوب امروز عصر من هم اولین حقوقم رو در آمریکا گرفتم.
ولی این Taxهایی که با این نامها ازش کسر شده رو نمیدونم دقیقا چی هستند.
EFica
EMed
USS
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-05-08 ساعت 20:55)tartar نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 08:52)StarIR نوشته:  دوستانی که اوایل تابستون و برای اولین بار به خاک یو اس وارد می شن و قصد زندگی در ایالت کالیفرنیا را دارند میشه بگید کدون منطقه رو برای زندگی انتخاب می کنید؟ و ضمنا برای بدو ورود کدوم هتل ها رو رزرو کردید؟ من اینقدر این روزا مشغول بررسی نواحی مختلف کالیفرنیا برای زندگی بودم و به قدری اطلاعات ضد و نقیض خوندم که به کل گیج شدم. هر کی هر نظری داره که فکر می کنه موثره اینجا مطرح کنه لطفا.
ممنون

دوست عزیز اگر تصمیم دارین هتل برین من هتل EXTENDED STAY رو تو WOODLAND HILLS رو بشما پیشنهاد میکنم هم قیمتش مناسبه هم تقریبا تمیزه هم اطاقاش اشپزخونه داره هم به فروشگاها و رستورانهای ایرانی خیلی نزدیکه واسه کسی که اولین باره میره بهترین گزینه هست از نظر من البته که خودم استفاده کردم فقط تنها عیبش اینه که فقط هفته ای یک یا دوبار اطاق رو سرویس میکنن میتونین انلین رزرو کنین از قبل و قیمت بهتری رو بگیرین که البته ازتون کردیت کارت میخوان
این هتل به لس آنجلس نزدیکه؟ این هتل شعبه های مختلفی داره. من خودم یه هتل با همین نام اما در اورنج رزرو کردم. به نظرتون این منطقه ووداند هیلز بهتره یا اورنج کتنای؟
تشکر کنندگان: payam62 ، tajhizgaran ، sce ، mhb161 ، haleh_hh20 ، jazirehh ، powerb
(2013-05-10 ساعت 10:39)mgolchin13 نوشته:  
(2013-05-10 ساعت 09:29)rayanmoli نوشته:  با سلام

دوستان می دونم خیلی از شماها مثل ما در بدو ورود مدتی بایستی تو هتل بمونیم و ممکن تا یک ماه طول بکشه. می خواستم ببینم کسی ایده ای برای غذا درست کردن تو اتاق داره؟ بخ خصوص کسایی که بچه کوچک دارن. من خودم فکر می کردم یه هیتر کوچک با خودمون ببریم ولی خوب برق اونجا 110 ولت هست و گویا نمیشه استفاده کرد. ممنون میشم اگه کسی نظری داره بگه. در ضمن هتل ما آشزخانه نداره.

با تشکر و امتنان

دوست عزیز خوب هتل اشپزخونه دار میگرفتید! هتل های extended stay america و studio 6 این امکانات رو دارن. اگر هنوز هتل رو رزرو نکردید یا بدون جریمه میتونید کنسل کنید، بهتره که عوضش کنید. ضمنا شما کدوم هتل رو در کجا و به چه قیمتی گرفتید؟

ضمن تشکر از شما دوست عزیز
راستش ما هتل Hollywood Express در نزدیکی فرودگاه LAX رو رزرو کردیم شبی حدود 55 دلار و هتلهای دیگه خوب در حدود 90 تا 110 دلار بود.

با تشکر و امتنان

سلام به تمامی دوستان
راستش »ن این سوالات رو چند صفحه قبل مطرح کردم و خوب چون خیلی مهمه خواهش می کنم اگه دوستان می تونند راهنمایی فرمایند.
1- ما چند هفته دیگه به امید خدا راهی لس آنجلس هستیم و 3 تا 4 روزی اونجا می مونیم. برنامه مون این که از اونجا بریم واشینگتن. آیا برای SSN در لس آنجلس اقدام کنیم یا بریم واشینگتن و اونجا اقدام کنیم؟ توی فرودگاه اگه آدرس واشینگتن رو بدیم گرین کارت می آد اونجا؟
2- خانومم باردار هست و نمی دونم شرایط استفاده از بیمه Midi Care چطور هست؟ آیا رایگان هست یا خیر؟ یه پسر 4 ساله هم داریم در مورد اون چطور؟

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: payam62 ، tajhizgaran ، mgolchin13 ، sce ، گل نهال ، mhb161 ، haleh_hh20 ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان