کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
لطفاً دوستان یاری کنند :
1- آیا قبل از گرفتن سوشیال میشه درخواست گواهینامه داد ؟ چه مدارکی لازمه؟
2- یک هفته بعد از ورود برای دریافت سوشیال اقدام کنیم کافیه ؟
3- برای ثبت نام در دانشگاه مراحل کار به چه صورته ؟ برای تازه مهاجرها هزینه چطوریه ؟
4- بانک چه حساب هائی رو باید باز کنیم ؟ با چه مبلغی ؟
آیا پس از ورود انجام مراحل زیر درسته ؟
موبایل - حساب بانکی - سوشیال - آی دی کارت ایالتی - گواهینامه -بیمه درمانی - منزل - ماشین با بیمه - آموزش زبان و کار و تحصیل و لذت بردن از زندگی

البته میدونم که برای بعضی ها شرایط فرق میکنه و ایالت ها هم متفاوتند اما بصورت عام اظهار نظر بفرمایید . در مورد همزمانی موارد نظر بدید .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، kasrafo ، storagemeter ، mhb161 ، HRSH ، پروا ، سمانه777 ، powerb
Sad 
سلام به همه دوستان
آیا امروز کسی برای پرداخت 165$ اقدام کرده؟اگر به سایت www.uscis.gove/immigrantfee
مراجعه کنید نیاز به ساختن account و پر کردن DOS case ID هست که با فرمت case number تطابق نداره
لطفا کمک کنید Sad
تشکر کنندگان: ali usa ، raam12000 ، tajhizgaran ، nirvana_kobin ، mirzamemar ، mhb161 ، powerb
سلام به دوستان
انگار طريقه پرداخت 165$ كاملاعوض شده
كسي اطلاع نداره چرا به اين صورت شده؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان: raam12000 ، tajhizgaran ، nirvana_kobin ، mgolchin13 ، mhb161 ، powerb
(2013-05-21 ساعت 17:07)gole pooneh نوشته:  سلام به همه دوستان
آیا امروز کسی برای پرداخت 165$ اقدام کرده؟اگر به سایت www.uscis.gove/immigrantfee
مراجعه کنید نیاز به ساختن account و پر کردن DOS case ID هست که با فرمت case number تطابق نداره
لطفا کمک کنید Sad

احتمالا چون تازه راه افتاده هنوز کامل نیست . اینجاست که میگن کاش زودتر پرداخت کرده بودم Sad
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، pouya.m.t ، ali usa ، powerb
(2013-05-21 ساعت 19:29)nirvana_kobin نوشته:  
لطفا کمک کنید Sad

احتمالا چون تازه راه افتاده هنوز کامل نیست . اینجاست که میگن کاش زودتر پرداخت کرده بودم Sad
من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، kasrafo ، mhb161 ، مرآت74 ، ikamaly ، powerb
لطفا کمک کنید Sad

The Case ID Number begins with three or four letters indicating the consulate or embassy followed by a series of numbers

طبق چیزی که این متنی که در بالا گذاشتم CASE ID NUMBER بایستی با 3 یا 4 حرف که مشخص کننده سفارت یا کنسولی که ویزا رو دریافت کردیم باشه و در ادامه یه سری عدد قرار داره.
و در ادامه نوشته بود که هنگام مصاحبه کاغذی برای راهنمایی نحوه پرداخت به شما داده میشه که کیس آیدی و a-number هم در آن قرار داره.
ولی وقتی کیس آیدی که رو این برگه نوشته رو وارد میکنی ارور میده.
من هم الان تو این سایت یه اکانت ساختم و همونطوری که این دوست عزیز گفت خطا میده که الگو کیس آیدی که وارد میکنم درست نیس. حتی یه بار هم سه حرف اول سفارتی که مصاحبه کردم رو گذاشتم ولی جواب نداد. اگه دوستان جوابی در این مورد دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن!
یک نکته در مورد A-NUMBER:این شماره باید 9 رقم باشه. اگه این شماره شما کمتر از 9 رقم باشه باید بعد از حرف A به تعدادی که لازمه عدد صفر قرار دهید تا شماره شما 9 رقمی شود.
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
تشکر کنندگان: payam62 ، mhb161 ، bmojtaba ، nina22 ، ASALI ، gole pooneh ، Danoosh ، nirvana_kobin ، rezagh ، pouya.m.t ، mhz_ir ، farshadsh ، sce ، خانه ، jazirehh ، shatsi
(2013-05-21 ساعت 19:55)mehrdad_khabiri نوشته:  
لطفا کمک کنید Sad

من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت

تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید.

The Case ID Number and A-Number can be found on the Immigrant Data Summary Sheet stapled to the front of the immigrant visa package you and any accompanying family members received with your visa. If you did not receive an Immigrant Data Summary Sheet with your visa packet, please request this sheet from the U.S. Embassy or Consulate that issued you the visa.

روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.

هر چقدر هم گشتم پیدا نکردم که جواب بده بالاخره اونایی که قبلا پرداخت کردن آکانت بسازن یا نه؟ اگه Case ID Number ندارن حالا لازمه بگیرن یا نه؟Sad
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: payam62 ، amir82 ، mhb161 ، itsmasoud ، nirvana_kobin ، mgolchin13 ، shatsi ، farshadsh ، maahtab ، sce ، pari pariaaa
روی پاکتی که من تحوبل گرفتم case ID number همون case number خودم هست البته بدون صفر: **2013as73
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  
لطفا کمک کنید Sad

من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید. روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.
هر چقدر هم گشتم پیدا نکردم که جواب بده بالاخره اونایی که قبلا پرداخت کردن آکانت بسازن یا نه؟ اگه Case ID Number ندارن حالا لازمه بگیرن یا نه؟Sad
تشکر کنندگان: payam62 ، amir82 ، nina22 ، mhb161 ، nirvana_kobin ، sce ، sadeghi897 ، shatsi
سلام دوستان
بالاخره ما هم به جمع سياتل نشينان پيوستيمSmile
چند نكته،
پرواز امارات خوب بود ، كلا ما ٦ كيلو اضافه بار داشتيم كه در فرودگاه امام كسي اذيت نكرد.
طول پرواز خوب بود و پذيرايي مطلوب و به لطف پرس و جو هاي من از دوستان ، صندلي هاي exitرو براي پرواز دبي به سياتل انتخاب كرديم كه خيلي انتخاب خوبي بود
در فرودگاه سياتل فقط از همراه داشتن تخمه و ليموعماني سوال شد كه من نداشتم. همينطور ميوه و سبزي كه من گفتم خشك هستند و ديگه كاري نداشتند.( چمدانها باز نشد)
در مورد مبلغ هم چون بالاي ١٠٠٠٠ تا بود فرم پركرديم و مشكلي نبود
ديروز هم اداره سوشيال بلويو مراجعخه كرديم كه اونجا هم همه چيز طبق روال بود و گفتند كارتتون تا ٢ هفته ديگه مياد و وقتي ازشون درخواست شماره سوشال رو كرديم كه زودتر بدهند، گفت همون تا ٢ هفته ديگه لطفا صبر كنيد.
فقط نكته مهم: اگر سكه و يا شمش طلا همراه داريد حتي در مقدار كم و براي هديه، ممكن هست در گيت آخر فرودگاه امام ازتون بگيرند ، پس بهتره تو چمدون بگذاريد. 
(2013-05-21 ساعت 22:07)کاوه شیز نوشته:  روی پاکتی که من تحوبل گرفتم case ID number همون case number خودم هست البته بدون صفر: **2013as73
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  
لطفا کمک کنید Sad

من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید. روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.

تنها راه اینکه email بفرستیم سفارت البته من چند تا فرمت dos case id رو پیدا کردم از سایت که بعد از سه حرفی که نمی دونم چیه باید 2013 رو بزنیم بعد باید 6 رقم باشه که case number رو اضافه می کنید و کمبود 6 رقم رو 0 می ذارید بعد از 2013 البته این فرضیه من هست Big Grin
NRC2012053891 NRC2012053892 NRC2012053893 COW2011000880
COW2011000881
تشکر کنندگان: amir82 ، kasrafo ، mhb161 ، afshinghwink ، mgolchin13 ، farshadsh ، maahtab ، sce ، shatsi ، powerb
(2013-05-21 ساعت 05:54)ehsan99 نوشته:  حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم

احسان جان و دوستان عزیز دیگه، چیزهایی که من در مورد کردیت و کردیت کارد در امریکا نوشتم فقط فقط برداشت شخصیه خودم از ماجرا اونم توی ۵۰ روزی هست که اینجا زندگی می کنم.
از این جهت اصلا دور از انتظار نیست بخش هایی از صحبت هام درست نباشه و قطعا کسی هم انتظار این رو نداره که همش درست باشه، اصلا همه اینجاییم که یاد بگیریم. مسلما شما به دلیل زندگی در خارج ایران آشنایی بیشتری با موضوع دارید و تجربیاتتون خیلی به ما کمک می کنه.
همون طور که گفتید این جریان کردیت و شرایط و قوانین آفرهای مختلف گاهی ریزه کاری هایی داره که حتی آدم هایی که اینجا زندگی می کنند هم ازشون اطلاع ندارند. مثلا این هایی که من یه مدت پیششون بودم با اینکه سالیانی هست که از کردیت کارد استفاده می کنند و کردیت خوبی هم دارند نمی دونستند که Hard Inquiry که موقع درخواست وام و چک کردن کردیت انجام می شه روی کردیت اسکور تاثیر داره.
در هر صورت من شخصا چون در موقعیتی هستم که بین فاینانس کردن ماشین یا خریدنش با کش انتخاب دارم به شدت منتظر شنیدن تجربه شما هستم.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
لطفا کمک کنید Sad

من امروز اومدم امریکا
اصلا کسی این رسید رو از من نخواست
حتی خودمم بهشون گفتم رسید رو نمیخاین گففتن نه لازم نیست!!!
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
(2013-05-22 ساعت 11:05)new نوشته:  سلام دوستان من الان 5 روزه لس آنجلس هستم. خواستم از دوستان عزیز اینجا مخصوصا Smith تشکر کنم که خیلی زیاد برام زحمت کشید تشکر کنم.
دوستان برای تماس با من مسیج بدین هر شوال داشتین.

سلام ما رو به اسمیت برسون.
البته کار سختیه چون ایشون ساکن کرجه و شما کالیفرنیا.
دیروز هم محروم شد برای بار هزارم.
(2013-05-21 ساعت 21:28)mirzamemar نوشته:  
لطفا کمک کنید Sad

The Case ID Number begins with three or four letters indicating the consulate or embassy followed by a series of numbers

طبق چیزی که این متنی که در بالا گذاشتم CASE ID NUMBER بایستی با 3 یا 4 حرف که مشخص کننده سفارت یا کنسولی که ویزا رو دریافت کردیم باشه و در ادامه یه سری عدد قرار داره.
و در ادامه نوشته بود که هنگام مصاحبه کاغذی برای راهنمایی نحوه پرداخت به شما داده میشه که کیس آیدی و a-number هم در آن قرار داره.
ولی وقتی کیس آیدی که رو این برگه نوشته رو وارد میکنی ارور میده.
من هم الان تو این سایت یه اکانت ساختم و همونطوری که این دوست عزیز گفت خطا میده که الگو کیس آیدی که وارد میکنم درست نیس. حتی یه بار هم سه حرف اول سفارتی که مصاحبه کردم رو گذاشتم ولی جواب نداد. اگه دوستان جوابی در این مورد دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن!
یک نکته در مورد A-NUMBER:این شماره باید 9 رقم باشه. اگه این شماره شما کمتر از 9 رقم باشه باید بعد از حرف A به تعدادی که لازمه عدد صفر قرار دهید تا شماره شما 9 رقمی شود.

حالا یک سوال.کسانی که میخواستن از طریق tehtanpaymentیا شرکت های پرداختی بدن این 165 تا رو چیکار کنن؟تو سایت وقتی اکانت درست میکنید هشدار داده یوزر و پسوردتون رو به کسی ندین!!

(2013-05-22 ساعت 07:37)fromu2farzad نوشته:  
لطفا کمک کنید Sad

من امروز اومدم آمریکا
اصلا کسی این رسید رو از من نخواست
حتی خودمم بهشون گفتم رسید رو نمیخاین گففتن نه لازم نیست!!!

ممکن هست اطلاعات پرداخت شما رو دارن.چون تو سایتuscis تاکید شده تا این 165 رو ندین پروسه گرین کارت شما انجام نمیشه.البته تو همون سایت گفته شما اگه این پول رو ندین هم میتونین وارد خاک امریکا شین ولی تا ندین گرین کارت نمیاد براتون.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
تشکر کنندگان: mirzamemar ، fromu2farzad ، farshadsh ، hushmandco ، mhb161 ، shatsi ، powerb
(2013-05-21 ساعت 21:44)bmojtaba نوشته:  سلام

دوستان من میخوام بلیطم رو انلاین بگیرم و تو مسیر تو امارات و امستردام توقف داره ...ویزای ترانزیت احتیاج؟؟

لطفا دوستانی که دقیقا می دونن اطلاع بدن

دوست عزیز
من هم بلیطم رو با کردیت آنلاین خریدم و از مسول ویزای لوفتهانزا سوال کردم از سال 2010 کسانی که ویزای امریکا یا کانادا دارن نیاز به ویزای ترانزیت ندارن
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: mirzamemar ، usa lover ، farshadsh ، amir82 ، ghafari88 ، mhb161 ، payam62 ، sce ، majorsoly ، Almond ، godot ، amir0_0amir ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان