موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 15:01 توسط مرآت74.)
لطفاً دوستان یاری کنند :
1- آیا قبل از گرفتن سوشیال میشه درخواست گواهینامه داد ؟ چه مدارکی لازمه؟
2- یک هفته بعد از ورود برای دریافت سوشیال اقدام کنیم کافیه ؟
3- برای ثبت نام در دانشگاه مراحل کار به چه صورته ؟ برای تازه مهاجرها هزینه چطوریه ؟
4- بانک چه حساب هائی رو باید باز کنیم ؟ با چه مبلغی ؟
آیا پس از ورود انجام مراحل زیر درسته ؟
موبایل - حساب بانکی - سوشیال - آی دی کارت ایالتی - گواهینامه -بیمه درمانی - منزل - ماشین با بیمه - آموزش زبان و کار و تحصیل و لذت بردن از زندگی
البته میدونم که برای بعضی ها شرایط فرق میکنه و ایالت ها هم متفاوتند اما بصورت عام اظهار نظر بفرمایید . در مورد همزمانی موارد نظر بدید .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
انگار طريقه پرداخت 165$ كاملاعوض شده
كسي اطلاع نداره چرا به اين صورت شده؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-21 ساعت 17:07)gole pooneh نوشته: سلام به همه دوستان
آیا امروز کسی برای پرداخت 165$ اقدام کرده؟اگر به سایت www.uscis.gove/immigrantfee
مراجعه کنید نیاز به ساختن account و پر کردن DOS case ID هست که با فرمت case number تطابق نداره
لطفا کمک کنید
احتمالا چون تازه راه افتاده هنوز کامل نیست . اینجاست که میگن کاش زودتر پرداخت کرده بودم
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-21 ساعت 19:29)nirvana_kobin نوشته: (2013-05-21 ساعت 17:07)gole pooneh نوشته: سلام به همه دوستان
آیا امروز کسی برای پرداخت 165$ اقدام کرده؟اگر به سایت www.uscis.gove/immigrantfee
مراجعه کنید نیاز به ساختن account و پر کردن DOS case ID هست که با فرمت case number تطابق نداره
لطفا کمک کنید
احتمالا چون تازه راه افتاده هنوز کامل نیست . اینجاست که میگن کاش زودتر پرداخت کرده بودم
من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-21 ساعت 17:07)gole pooneh نوشته: سلام به همه دوستان
لطفا کمک کنید
The Case ID Number begins with three or four letters indicating the consulate or embassy followed by a series of numbers
طبق چیزی که این متنی که در بالا گذاشتم CASE ID NUMBER بایستی با 3 یا 4 حرف که مشخص کننده سفارت یا کنسولی که ویزا رو دریافت کردیم باشه و در ادامه یه سری عدد قرار داره.
و در ادامه نوشته بود که هنگام مصاحبه کاغذی برای راهنمایی نحوه پرداخت به شما داده میشه که کیس آیدی و a-number هم در آن قرار داره.
ولی وقتی کیس آیدی که رو این برگه نوشته رو وارد میکنی ارور میده.
من هم الان تو این سایت یه اکانت ساختم و همونطوری که این دوست عزیز گفت خطا میده که الگو کیس آیدی که وارد میکنم درست نیس. حتی یه بار هم سه حرف اول سفارتی که مصاحبه کردم رو گذاشتم ولی جواب نداد. اگه دوستان جوابی در این مورد دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن!
یک نکته در مورد A-NUMBER:این شماره باید 9 رقم باشه. اگه این شماره شما کمتر از 9 رقم باشه باید بعد از حرف A به تعدادی که لازمه عدد صفر قرار دهید تا شماره شما 9 رقمی شود.
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-22 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 11:57 توسط pouya.m.t.)
(2013-05-21 ساعت 21:28)mirzamemar نوشته: (2013-05-21 ساعت 17:07)gole pooneh نوشته: سلام به همه دوستان
لطفا کمک کنید
The Case ID Number begins with three or four letters indicating the consulate or embassy followed by a series of numbers
طبق چیزی که این متنی که در بالا گذاشتم CASE ID NUMBER بایستی با 3 یا 4 حرف که مشخص کننده سفارت یا کنسولی که ویزا رو دریافت کردیم باشه و در ادامه یه سری عدد قرار داره.
و در ادامه نوشته بود که هنگام مصاحبه کاغذی برای راهنمایی نحوه پرداخت به شما داده میشه که کیس آیدی و a-number هم در آن قرار داره.
ولی وقتی کیس آیدی که رو این برگه نوشته رو وارد میکنی ارور میده.
من هم الان تو این سایت یه اکانت ساختم و همونطوری که این دوست عزیز گفت خطا میده که الگو کیس آیدی که وارد میکنم درست نیس. حتی یه بار هم سه حرف اول سفارتی که مصاحبه کردم رو گذاشتم ولی جواب نداد. اگه دوستان جوابی در این مورد دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن!
یک نکته در مورد A-NUMBER:این شماره باید 9 رقم باشه. اگه این شماره شما کمتر از 9 رقم باشه باید بعد از حرف A به تعدادی که لازمه عدد صفر قرار دهید تا شماره شما 9 رقمی شود.
حالا یک سوال.کسانی که میخواستن از طریق tehtanpaymentیا شرکت های پرداختی بدن این 165 تا رو چیکار کنن؟تو سایت وقتی اکانت درست میکنید هشدار داده یوزر و پسوردتون رو به کسی ندین!!
(2013-05-22 ساعت 07:37)fromu2farzad نوشته: (2013-05-21 ساعت 19:55)mehrdad_khabiri نوشته: (2013-05-21 ساعت 19:29)nirvana_kobin نوشته: (2013-05-21 ساعت 17:07)gole pooneh نوشته: سلام به همه دوستان
لطفا کمک کنید
من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
من امروز اومدم آمریکا
اصلا کسی این رسید رو از من نخواست
حتی خودمم بهشون گفتم رسید رو نمیخاین گففتن نه لازم نیست!!!
ممکن هست اطلاعات پرداخت شما رو دارن.چون تو سایتuscis تاکید شده تا این 165 رو ندین پروسه گرین کارت شما انجام نمیشه.البته تو همون سایت گفته شما اگه این پول رو ندین هم میتونین وارد خاک امریکا شین ولی تا ندین گرین کارت نمیاد براتون.
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-21 ساعت 21:44)bmojtaba نوشته: سلام
دوستان من میخوام بلیطم رو انلاین بگیرم و تو مسیر تو امارات و امستردام توقف داره ...ویزای ترانزیت احتیاج؟؟
لطفا دوستانی که دقیقا می دونن اطلاع بدن
دوست عزیز
من هم بلیطم رو با کردیت آنلاین خریدم و از مسول ویزای لوفتهانزا سوال کردم از سال 2010 کسانی که ویزای امریکا یا کانادا دارن نیاز به ویزای ترانزیت ندارن
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون