کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان.
با توجه به جریانای اخیر در مورد نحوه پرداخت 165$ و همینطور موضوع باز شدن ناخواسته پاکات زرد،از دوستان باتجربه و همینطور مدیران محترم که تجربه ای در این زمینه از خودشون یا دیگران دارن خواهش میشه یه شفاف سازی انجام بشه.
ممنون میشم.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، kasrafo ، mrr777 ، payam62 ، parastoo500 ، Fereshteh Esfahan ، mhb161 ، zohre02 ، afshinghwink
بعد از 10 روز ssn اومد همه نگرانیم این بود که نکنه به آدرس قبلی فرستاده شده باشه اما خدا رو شکر با اومدن اولین نامه فهمیدم همه چی مرتبه ...حالا باید منتظر بود تا گرین کارت عزیز برسه .....بدون نامه ولکام هم قبولش داریم
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
(2013-05-24 ساعت 10:16)Fereshteh Esfahan نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 06:15)nima-ts2000 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 02:34)iman83 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 02:08)iman83 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 22:53)Fereshteh Esfahan نوشته:  سلام دوست عزیز
منم متاسفانه باز کردم. به ابوظبی ایمیل زدم گفت:
Well you basically have 2 options, the first is to take a chance and travel to the US and explain to the officer at the port of entry what happened exactly or the second one is to physically bring back your packet to our office on any working day at 1:30, for us to re-seal it again.

من شخصاً ریسک نمیکنم و میرم ابوظبی چون بلیطم رو لحظه آخر گرفتم و اگه برم گردونن دیگه ویزام باطل میشه! ولی همونطور که دوستمون جواب دادن، گویا 2تا دیگه از بچه ها هم همینطوری شدند. من با راهنمایی Rezagh که واقعا دستش درد نکنه یکی از این دوستان رو پیدا کردم و از نوشته هاشون استفاده کردم. خانمی به نام شهلا 1347 (اگه تو شماره اشتباه نکنم) پاکت رو از پایین باز کرده بودن و اونجوری که من متوجه شدم بر خلاف راهنمایی سفارت آنکارا که بشون گفته بود باید شخصا برن تا re-seal کنند، پایین پاکت رو خودشون چسبوندن و رفتن و اونا هم متوجه نشدن و الان هم در آمریکا happily ever after Smile دارن زندگی می کنن.
من به سفارت ایمیل زده بودم که میتونم پست کنم تا دیگه مزاحم وقت گرانبهاشون و صد البته جیب پدر جان خودم نشم که همینطور که میبینین تو ج گفتن که نه باید physically ببرم. دوباره بشون ایمیل زدم که میتونم به کس دیگه وکالت بدم که اون به جای من انجام بده که دیگه به روی مبارکشونم نیوردن و جواب شخص شخیص بنده رو ندادن!! ولی شهلا خانم هم گویا بشون گفته بودن کس دیگه ای میتونه ببره که گفتن مثل اینکه خودشون شخصا باید برن. من سعی کردم ایمیل ایمیگریشن آفیس آمریکا رو پیدا کنم و ازشون کتباً بخوام که بم بگن ریسک این کار چه قدره که جز یه آدرس ایمیل بی ربط چیزی پیدا نکردم. (البته بشون ایمیل زدم ولی باز هم جوابی نگرفتم)!
در هر حال امیدوارم توضیحاتم در تصمیمگیری کمکتون کنه!
مرسی از راهنمایت فرشته جان.اعتبار ویزا 45 روز بعد از تاریخ پرواز هست.توکل به خدا منم چسب میزنم.فقط shayangh گفت رو پاکت ما مهر داره اما رو پاکت من اصلا جای مهر نیست.دوستان ابوظبی لطفا چک کنن و اطلاع رسانی کنند.مرسی
[عکس: C:\Users\Iman\Desktop\New%20folder\2.jpg]
اینجا چجوری عکس یا فایل شیر می کنید.گزینه افزودن تصویر رو میزنم اما شیر نمیشه
برای منم اینطوری شد و من خودم چسبوندم به سفارت هم ایمیل زدم اونا گفتند برای ما عکس پاکت بفرست منم فرستادم بعد سفارت گفت مشکلی نیست خوب پاکتو ترمیم کردین همینWink
خواهش میکنم. نیما خان شما هم از پایین باز کرده بودین؟ یا از بالا که re-seal شده؟ پس چرا سفارت به من میگه باید برم؟!! دیگه هم که جوابم رو نمیده!! آخه من از بالا باز کردم و هیچ جوری نمیتونم ترمیمش کنم!! یعنی میفهمن!
من از پایین باز کرده بودم و پاکت من مهر نخورده بود ،،،خودم چسب زدم
برای من مثل روز اولش شد بعد عکسشو ایمیل کردم سفارت ابوظبی اونا هم گفتند مشکلی نیست
تشکر کنندگان: Fereshteh Esfahan ، tajhizgaran ، nina22 ، sce ، mhb161 ، afshinghwink
برگه مشخصاتی که روی پاکت کسانی که از ترکیه پسبیده شده روی پاکت اونها نیست ، اون برگه تاشده داخل پاکت هست ، روزی که پاکت رو از سفارت گرفتم کنجکاو شدم ببینم داخلش چیه که اون برگه رو دیدم ، برگه تاشده و راحت میشه درآورد و شاید Case ID Number روی اون باشه
احتیاط کنید پاکت پاره نشه
اگر اونجا نوشته شده بود به بقیه دوستان خبر بدین ، پاکت من جلوی دست نیست وگرنه چک می کردم
[/quote]
اون برگه روی پاکت ما منگنه شده و case ID همان شماره کیس بدون صفرهاست که توش نوشته شده.....
[/quote]

----------------------------------------------
با تشکر از شما ولی تو سایتی که جهت پرداخت اون 165 دلار هست کاملا به وضوح اشاره کرده کیس آی دی با سه حرف شر.ع میشه و بعد 10 تا عدد پس یقینا همون کیس نامبر نیست ولی من فکر کنم این دسته گل جدید امریکاییهاست چون قبلا ظاهرا همون کیس نامبرو می خواستن واین کار جدیده....
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
تشکر کنندگان: مرآت74 ، tajhizgaran ، nina22 ، sce ، shatsi ، mrr777 ، hoj_s000 ، mhb161 ، zohre02 ، afshinghwink ، سمانه777 ، AsemanAbee
(2013-05-24 ساعت 23:46)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 23:10)hoj_s000 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:55)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:29)nirvana_kobin نوشته:  احتمالا چون تازه راه افتاده هنوز کامل نیست . اینجاست که میگن کاش زودتر پرداخت کرده بودم Sad
من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت

تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید.

The Case ID Number and A-Number can be found on the Immigrant Data Summary Sheet stapled to the front of the immigrant visa package you and any accompanying family members received with your visa. If you did not receive an Immigrant Data Summary Sheet with your visa packet, please request this sheet from the U.S. Embassy or Consulate that issued you the visa.

روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.

هر چقدر هم گشتم پیدا نکردم که جواب بده بالاخره اونایی که قبلا پرداخت کردن آکانت بسازن یا نه؟ اگه Case ID Number ندارن حالا لازمه بگیرن یا نه؟Sad
دوستانی که پاکتشون رو از ابوظبی گرفتن ، برگه مشخصاتی که روی پاکت کسانی که از ترکیه پسبیده شده روی پاکت اونها نیست ، اون برگه تاشده داخل پاکت هست ، روزی که پاکت رو از سفارت گرفتم کنجکاو شدم ببینم داخلش چیه که اون برگه رو دیدم ، برگه تاشده و راحت میشه درآورد و شاید Case ID Number روی اون باشه
اگر اونجا نوشته شده بود به بقیه دوستان خبر بدین ، پاکت من جلوی دست نیست وگرنه چک می کردم
اون برگه روی پاکت ما منگنه شده و case ID همان شماره کیس بدون صفرهاست که توش نوشته شده.....

دوستان توجه کنید که USCIS به تازگی اعلام کرده که با توجه به مشکل پیش آمده در سیستم ELIS با بقیه قسمت ها متقاضی می تواند پس از ورود به خاک آمریکا اقدام به پرداخت فی کند با توجه به اینکه من خودم دارم 27 می می رم و شماره DOS case ID هم ندارم و سفارت هم هنوز به من جوابی نداده بنابراین تمام اتفاقاتی که در این مورد پیش بیاد در اولین فرصت به همه خبر میدم
این هم خود متن USCIS درباره مشکل ما
Problems Paying Your USCIS Immigrant Fee

USCIS ELIS is having technical difficulties processing some Department of State Case ID numbers. If you experience problems paying the USCIS Immigrant Fee, you can still travel to the United States and then pay the fee. After arriving in the United States, you will receive a passport stamp that validates your permanent resident status for one year. You will receive your Permanent Resident Card (Green Card) by priority mail AFTER you have paid the USCIS Immigrant Fee.

Thank you for your patience as we correct this issue.
سلام.
دوستانی که تشریف آوردید، اگر به اداره ای مراجعه کردید ولی بهانه گرفتن و کارتون انجام نشد، برید یه اداره دیگه! اینا وحدت رویه Smile ندارن.
خیلی از دوستان نوشتن که رفتن واسه سوشال ولی گفتن صبر کنید. ما سه شنبه هفته پیش رفتیم فرم پر کردیم، هیچی هم بهمون نگفت، وارد کامپیوتر کرد و رسیدش رو بهمون داد. روز شنبه هم کارتهای سوشالمون اومد.
دیروز واسه گواهینامه و آیدی رفتیم به دی ام وی (تو شهر Wendell, NC). چون دی ام وی اینجا خیلی شلوغه. بنده خدایی که اونجا بود گیر داده بود که ویزاتون فردا اعتبارش تموم میشه. هی از ما اصرار که بابا این زیر رو بخون چی نوشته، هی از اون انکار که نه من میدونم 551 چیه، این 551 نیست! خلاصه دست از پا درازتر 30 مایل برگشتیم تو رالی رفتیم دی ام وی همینجا. نیم ساعت نشستیم تو نوبت و کارمون بدون دردسر انجام شد. فقط چون دیر شده بود کارهای آیدی رو انجام دادیم و گواهینامه رو گذاشتیم واسه 3 شنبه. (2 شنبه مموریال دیِ و ادارات تعطیل)
امروز هم رفتیم دریاچه Falls Lake. جاتون خالی خیلی خوش گذشت. از یه مسیری رفتیم که کلی خونه روستایی توش بود و از جلو هر کی هم رد میشدیم مثل روستاییهای خودمون یه خدا قوت میگفتن و دست تکون میدادن. اینقدر با آدم سلام و احوال پرسی میکنن آدم خجالت میکشه Smile نه که عادت داریم تا با یکی چش تو چشم شدیم سریع رومون رو برگردونیم، واسه همین جالبه Smile

خوش باشید Wink
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-05-25 ساعت 07:55)sloan88 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 23:46)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 23:10)hoj_s000 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:55)mehrdad_khabiri نوشته:  من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت

تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید.

The Case ID Number and A-Number can be found on the Immigrant Data Summary Sheet stapled to the front of the immigrant visa package you and any accompanying family members received with your visa. If you did not receive an Immigrant Data Summary Sheet with your visa packet, please request this sheet from the U.S. Embassy or Consulate that issued you the visa.

روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.

هر چقدر هم گشتم پیدا نکردم که جواب بده بالاخره اونایی که قبلا پرداخت کردن آکانت بسازن یا نه؟ اگه Case ID Number ندارن حالا لازمه بگیرن یا نه؟Sad
دوستانی که پاکتشون رو از ابوظبی گرفتن ، برگه مشخصاتی که روی پاکت کسانی که از ترکیه پسبیده شده روی پاکت اونها نیست ، اون برگه تاشده داخل پاکت هست ، روزی که پاکت رو از سفارت گرفتم کنجکاو شدم ببینم داخلش چیه که اون برگه رو دیدم ، برگه تاشده و راحت میشه درآورد و شاید Case ID Number روی اون باشه

دوستان توجه کنید که USCIS به تازگی اعلام کرده که با توجه به مشکل پیش آمده در سیستم ELIS با بقیه قسمت ها متقاضی می تواند پس از ورود به خاک آمریکا اقدام به پرداخت فی کند با توجه به اینکه من خودم دارم 27 می می رم و شماره DOS case ID هم ندارم و سفارت هم هنوز به من جوابی نداده بنابراین تمام اتفاقاتی که در این مورد پیش بیاد در اولین فرصت به همه خبر میدم
این هم خود متن USCIS درباره مشکل ما
Problems Paying Your USCIS Immigrant Fee

USCIS ELIS is having technical difficulties processing some Department of State Case ID numbers. If you experience problems paying the USCIS Immigrant Fee, you can still travel to the United States and then pay the fee. After arriving in the United States, you will receive a passport stamp that validates your permanent resident status for one year. You will receive your Permanent Resident Card (Green Card) by priority mail AFTER you have paid the USCIS Immigrant Fee.

Thank you for your patience as we correct this issue.
سلام دوستان عزیز
این 165$ دلار رو برای ما یک دوستی توی کانادا پرداخت کرده برای من 15 می و برای همسر 16 می رسیدش هم ایمیل برام اومد آیا برای ما هم نیاز به ساختن اکانت و .... که اضافه شده هست؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sce ، shatsi ، mrr777 ، mhb161 ، kasrafo ، afshinghwink ، powerb
(2013-05-25 ساعت 13:03)alih نوشته:  سلام دوستان
کسی از بانکهای ملت شعب اصفهان ارز گرفته ؟
لطفا راهنمایی کنید
فوری
سلام
چندروز پیش به بانک ملت شعبه سرپرستی خیابون شیخ صدوق تماس گرفتم.مسئولش خانم رئیسی هست.بشون گفتم به ویزای مهاجرتی ارز تعلق میگیره یا نه؟ و اینکه دفعه اول هست که میخوایم بریم.گفتن اگه مقیم اونجا نباشین بله تعلق میگیره.قبل از سفرتون بیاین اینجا. برای اطمینان به شعبه دروازه دولت هم رفتم.اولش یه خانم بداخلاقی گفت نه تعلق نمیگیره ولی همکارش که کنارش نشسته بود گفت تعلق میگیره و شروع کردن بحث کردن.شما بهتره شعبه به شعبه بچرخی ببینی کدوم حواله میده.خیلی سلیقه ای کار میکننBig Grin
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
سلام دوستان عزیز
من بلیطی که گرفتم برای هیوستون یک توقف 4 ساعته تو نیویورک داره می خواستم بدونم ما باید بارمون رو تحویل بگیریم و بریم کاره مهاجرت رو تو نیویورک انجام بدیم یا می تونیم همون مقصد نهایی که هیوستون هست کارای مهاجرت رو بکنیم؟ چون بلیطی که من گرفتم نیویورک کانکشن داره
تشکر کنندگان: گل نهال ، AFSHIN-PIC ، mrr777 ، payam62 ، sce ، mhb161 ، nina22 ، shatsi ، afshinghwink ، powerb
(2013-05-25 ساعت 15:16)seperelia نوشته:  سلام دوستان عزیز
من بلیطی که گرفتم برای هیوستون یک توقف 4 ساعته تو نیویورک داره می خواستم بدونم ما باید بارمون رو تحویل بگیریم و بریم کاره مهاجرت رو تو نیویورک انجام بدیم یا می تونیم همون مقصد نهایی که هیوستون هست کارای مهاجرت رو بکنیم؟ چون بلیطی که من گرفتم نیویورک کانکشن داره
دوست عزیز اگه کمی کنکاش میکردین لابلای این پستها راحت به جواب سوالتون میرسیدین...
اما در هر صورت شما در اولین پورت که همون نیویورک میشه باید کارهای مهاجرت رو انجام بدین و بارتون رو بگیرین و در اسرع وقت برین برای پرواز داخلی که از نیویورک هست به هیوستون.
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: seperelia ، AFSHIN-PIC ، mrr777 ، Danoosh ، sce ، mhb161 ، nina22 ، morvarid1364 ، مرآت74 ، mirzamemar ، hoj_s000 ، mdna ، amir82
(2013-05-25 ساعت 16:49)mrbonbon نوشته:  
دوست عزیز اگه کمی کنکاش میکردین لابلای این پستها راحت به جواب سوالتون میرسیدین...
اما در هر صورت شما در اولین پورت که همون نیویورک میشه باید کارهای مهاجرت رو انجام بدین و بارتون رو بگیرین و در اسرع وقت برین برای پرواز داخلی که از نیویورک هست به هیوستون.
باور کن حسابی کن کاش کردم جواب درست درمونی پیدا نکرده بودم، حالا 4 ساعت برای این کارا کافی هست؟
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، payam62 ، mhb161 ، powerb
دوست عزيز ، قطعأ مدرارك يا همان پاكت معروف زرد را بايد در اولين مرز ورودى به امريكا تحويل بدين كه ميشه نيويورك .اما بار شما، اگر پرواز داخلى شما كانكشن ايرلاينى باشه كه بليط ايران به نيويوركتون تهيه كردين بارتونو در هيوستون تحويل ميگيريد مگر اينكه كانكشن نبوده و بليط پرواز داخلى را جداگانه تهيه كرده باشيد.
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان: seperelia ، AFSHIN-PIC ، mrr777 ، Danoosh ، گل نهال ، kouroshd ، sce ، ASALI ، mhb161 ، nina22 ، مرآت74 ، shatsi ، tabim4 ، mdna ، AsemanAbee
(2013-05-25 ساعت 17:04)Hoormazd نوشته:  
دوست عزيز ، قطعأ مدرارك يا همان پاكت معروف زرد را بايد در اولين مرز ورودى به امريكا تحويل بدين كه ميشه نيويورك .اما بار شما، اگر پرواز داخلى شما كانكشن ايرلاينى باشه كه بليط ايران به نيويوركتون تهيه كردين بارتونو در هيوستون تحويل ميگيريد مگر اينكه كانكشن نبوده و بليط پرواز داخلى را جداگانه تهيه كرده باشيد.
ممنون از راهنماییتون
بلیط من برای هواپیمایی یونایتد ایرلاین هست که مبدا استانبول که با دوتا استوپ میره هیوستون یک توقف یک ساعته در مونیخ و یک توقف 4 ساعته در نیویورک، من بلیط نیویورک به هیوستون رو جدا نگرفتم، پس کانکشن حساب میشه، پس با اون حساب سوال و جواب و پرکردن فرم و بازرسی بار من هیوستون انجام میشه؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، پدی ، shatsi ، sce ، mhb161 ، مرآت74 ، powerb
سلام
بچه ها ما باید 165 دلار رو قبل از رفتن باید پرداخت کنیم یا اینکه اونجا م میشه وقتی رسیدیم پرداخت کنیم؟
نحوه پرداخت رو کسی میدونه؟
تشکر کنندگان: sce ، مرآت74 ، alirezass
(2013-05-25 ساعت 17:25)seperelia نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 17:04)Hoormazd نوشته:  
ممنون از راهنماییتون
بلیط من برای هواپیمایی یونایتد ایرلاین هست که مبدا استانبول که با دوتا استوپ میره هیوستون یک توقف یک ساعته در مونیخ و یک توقف 4 ساعته در نیویورک، من بلیط نیویورک به هیوستون رو جدا نگرفتم، پس کانکشن حساب میشه، پس با اون حساب سوال و جواب و پرکردن فرم و بازرسی بار من هیوستون انجام میشه؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
در اولین فرودگاه امریکا که برای شما همان فرودگاه نیویورک میشود و نه فرودگاه هیوستون
تشکر کنندگان: shatsi ، sce ، ASALI ، mhb161 ، گل نهال ، seperelia ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان