کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام
دوستان
کسی تجربه ی سفر از ایروان به آمریکا داشته؟ اگر بله، لطفا درموردش راهنمایی کنید. بلیت - پرواز - و .....
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، payam62 ، nooshshahnar
(2013-05-23 ساعت 08:07)ahmad.h نوشته:  سلام دوستان عزیز

من ۴ می وارد آمریکا شدم و کارت سوشیال سکوریتیم بعد از ۱۰ روز و گرین کارتم بعد از ۱۸ روز اومد.

البته امروز امتحان‌های گواهینامه رو هم دادم و اون رو هم گرفتم. البته هفتهٔ پیش واشنگتن ای‌ دی گرفته بودم، و ۴۵ دلار پولشو داده بودم، امروز اونو گرفتن و باطل کردن چون طبق قانون اینجا یا باید گواهینامه داشته باشی‌ یا ای‌ دی.

توی بانک هم حساب باز کردم و بهم سکیورد کردیت کارت و دبیت کارت دادن.

اینجا پر از کلاسهای زبان مجانیه، خیلی‌ خوب و سطح بالاش رو هم می‌شه پیدا کرد، من الان چند جای مختلف میرم، و واقعا خوبه.

خلاصه این مختصر کارایی بود که من تو این ۱۸ روز کردم.

هر کس سالی‌ داشت هم میتون پیغام بده، هم ایمیل بزنه، هم زنگ بزنه

راستی‌، من سیاتل هستم

به امید دیدار

دوست عزیز سلام و تبریک میگم...
ممنون میشم اگه تجربه های خوبتون رو از سیاتل و همین طور در مورد کلاس های زبان در تاپیک ایالت واشنگتن و شهر سیاتل قرار بدید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم.Smile
مرسی
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، itsmasoud ، sce ، tabim4 ، mhb161 ، لاتاری ، powerb
در مورد کلاس زبان در ویرجینیا , واشینگتن:
یه جایی به نام نوا داره که کلاس رایگان داره.بعضی از کلیساها هم رایگان داره
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
از دوستان کسی متوجه نشد ما برای واریز 165$ تو این سایت جدید چی کار کنیم ؟Sad
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: mhb161 ، ikamaly ، payam62 ، Tomas ، sce ، shatsi ، powerb
(2013-05-23 ساعت 19:53)nirvana_kobin نوشته:  از دوستان کسی متوجه نشد ما برای واریز 165$ تو این سایت جدید چی کار کنیم ؟Sad

به سفارت ایمیل بزنین و بپرسین ببینین چه راهنمایی میکنن
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: sce ، sadeghi897 ، mhb161 ، Tomas ، nirvana_kobin ، shatsi
دوستان این آدرسی که برای دریافت گرین کارت دادیم رو کجا میشه اصلاحش کرد ؟ من یونیت نامبر فراموش کردم بدم و الان تو یه برج ساکنم و حتما یونیت نامبر میخاد کد پستی که دادم مربوط به کل ساختمونه
خواهشا زود راهنمایی کنید استرس گرفتم الان D:
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
تشکر کنندگان: mhb161 ، Tomas ، sce ، shatsi ، powerb ، pari pariaaa
(2013-05-23 ساعت 13:10)hassan1358arab نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 12:48)iman83 نوشته:  متاسفانه پاکت زرد رنگ سفارت ابوظبی رو باز کردم.ایا این مسله خیلی مهمه؟پورت ورودی شهر هیوستون خواهد بود.

نگران نباش ایمان جان دو تا از بچه ها که یادم نیست کدوما بودن این تجربه رو داشتن و اصلا انگار نه انگار که پاکتشون باز بود.

سلام دوست عزیز
منم متاسفانه باز کردم. به ابوظبی ایمیل زدم گفت:
Well you basically have 2 options, the first is to take a chance and travel to the US and explain to the officer at the port of entry what happened exactly or the second one is to physically bring back your packet to our office on any working day at 1:30, for us to re-seal it again.

من شخصاً ریسک نمیکنم و میرم ابوظبی چون بلیطم رو لحظه آخر گرفتم و اگه برم گردونن دیگه ویزام باطل میشه! ولی همونطور که دوستمون جواب دادن، گویا 2تا دیگه از بچه ها هم همینطوری شدند. من با راهنمایی Rezagh که واقعا دستش درد نکنه یکی از این دوستان رو پیدا کردم و از نوشته هاشون استفاده کردم. خانمی به نام شهلا 1347 (اگه تو شماره اشتباه نکنم) پاکت رو از پایین باز کرده بودن و اونجوری که من متوجه شدم بر خلاف راهنمایی سفارت آنکارا که بشون گفته بود باید شخصا برن تا re-seal کنند، پایین پاکت رو خودشون چسبوندن و رفتن و اونا هم متوجه نشدن و الان هم در آمریکا happily ever after Smile دارن زندگی می کنن.
من به سفارت ایمیل زده بودم که میتونم پست کنم تا دیگه مزاحم وقت گرانبهاشون و صد البته جیب پدر جان خودم نشم که همینطور که میبینین تو ج گفتن که نه باید physically ببرم. دوباره بشون ایمیل زدم که میتونم به کس دیگه وکالت بدم که اون به جای من انجام بده که دیگه به روی مبارکشونم نیوردن و جواب شخص شخیص بنده رو ندادن!! ولی شهلا خانم هم گویا بشون گفته بودن کس دیگه ای میتونه ببره که گفتن مثل اینکه خودشون شخصا باید برن. من سعی کردم ایمیل ایمیگریشن آفیس آمریکا رو پیدا کنم و ازشون کتباً بخوام که بم بگن ریسک این کار چه قدره که جز یه آدرس ایمیل بی ربط چیزی پیدا نکردم. (البته بشون ایمیل زدم ولی باز هم جوابی نگرفتم)!
در هر حال امیدوارم توضیحاتم در تصمیمگیری کمکتون کنه!
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
تشکر کنندگان: nina22 ، sasbk ، Saeedv13 ، گل نهال ، iman83 ، ikamaly ، مرآت74 ، Tomas ، mhb161 ، Hedieh20 ، ابی هانی ، sce ، tabim4 ، shatsi ، majorsoly ، rezagh ، hoj_s000 ، pari pariaaa
(2013-05-20 ساعت 23:47)gole pooneh نوشته:  با سلام به همه دوستان
یک سوال برام پیش اومده من بعد از ورود به آمریکا یک پرواز داخلی دارم تا به شهر مقصدم برسم آیا می تونم بارم رو در مقصد نهایی تحویل بگیرم یا حتما در پورت ورودی تحویل بگیرم تا با پاسخی که در فرم داخل هواپیما پر می کنم بارم چک بشه؟

آژانس هواپیمایی به من گفت باید تو شهر اولی که تو آمریکا میرسی تحویل بگیری! نمیدونم تا چه حد درست باشه!

(2013-05-21 ساعت 01:55)afs نوشته:  [quote='Fereshteh Esfahan' pid='341276' dateline='1369031552']
ممنون از معرفی کردن این سایت ولی قک کنم هیچ کدوم از این شماره تماسا و ایمیلها ربطی به اون مسئول نداره! میگه اگه سوال دارین و خارج از آمریکا هستید باید با سفارت تماس بگیرم که سفارتم جوابم رو درست نداد!

اگر یک کوچولو بگید مشکلتون چیه و چی می خواهید بپرسید شاید بهتر بشه راهنمایی کرد

ممنون که پیگیری کردین. راستش من پاکت زرد رنگ رو باز کردم!!! سفارت ابوظبی میگه میتونی ریسک کنی و بری و اونجا واسشون توضیح بدی! من میخواستم به جای ریسک کردن از خودشون بپرسم. اونا هم گویا میگن واسه اینجور سوالا باید با سفارت نزدیک خودمون تماس بگیریم! (تا اونجا که من فهمیدم).
بازم ممنون از پیگیریتون
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
تشکر کنندگان: iman83 ، ikamaly ، afs ، Tomas ، mhb161 ، sce ، shatsi ، powerb ، pari pariaaa
(2013-05-23 ساعت 00:26)maahtab نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:39)gole pooneh نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:07)کاوه شیز نوشته:  روی پاکتی که من تحوبل گرفتم case ID number همون case number خودم هست البته بدون صفر: **2013as73
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:55)mehrdad_khabiri نوشته:  من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید. روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.
هر چقدر هم گشتم پیدا نکردم که جواب بده بالاخره اونایی که قبلا پرداخت کردن آکانت بسازن یا نه؟ اگه Case ID Number ندارن حالا لازمه بگیرن یا نه؟Sad

تنها راه اینکه email بفرستیم سفارت البته من چند تا فرمت dos case id رو پیدا کردم از سایت که بعد از سه حرفی که نمی دونم چیه باید 2013 رو بزنیم بعد باید 6 رقم باشه که case number رو اضافه می کنید و کمبود 6 رقم رو 0 می ذارید بعد از 2013 البته این فرضیه من هست Big Grin
NRC2012053891 NRC2012053892 NRC2012053893 COW2011000880
COW2011000881

گل پونه جان ...شما راه حلی برای این مشکل پیدا کردید؟ من دو روز دیگه بیش تر وقت ندارم و متاسفانه امروز تازه متوجه این تغییر شدم درحالی که فکر می کردم خیلی راحت می تونم حلش کنم متاسفانه ..خیلی ناراحت و نگرانم ...به عقیده شما مشکلی ممکنه برای من ایجاد بشه در سفرم ؟...برای گرین کارت با چه میزان تاخیر ممکنه مواجه بشه ؟

والا من برای سفارت هم e mail فرستادم متاسفانه متوجه مشکل نشدن و دوباره همون case number قبلی رو فرستادن لطفا بقیه بچه ها هم e mail بفرستن و فرمت خواسته شده در uscis براشون بفرستن شاید متوجه بشن فرمتش فرق می کنه Sad
تشکر کنندگان: mirzamemar ، nina22 ، maahtab ، مرآت74 ، Tomas ، mhb161 ، sce ، tabim4 ، shatsi
(2013-05-21 ساعت 10:36)mk_2002ir نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 04:16)fromu2farzad نوشته:  دوستان یه سوال برام پیش اومد وقتی رسیدم لازمه که برم اداره سوشیال یا خودش پست میشه ؟

اگه در اون فرمهایی که برای KCC فرستادید SSN رو تیک زده باشید مثل گرین کارت براتون پست می‌شه، اما اگه تیک نزده باشید باید خودتون برای گرفتنش اقدام کنید.
دوست عزیز چند وقت بعد پست میشه؟ به چه صورت باید تاریخ ورودمون رو بهشون اعلام کنیم؟؟؟ تا اونها برامون بفرستند؟ ممنون می شم راهنمایی کنید چون خود ما در فرم اول kcc این مورد را تیک زدیم و 26 روز دیگه وارد امریکا میشویم.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، Tomas ، mhb161 ، sce ، shatsi ، godot ، sadeghi897 ، powerb
(2013-05-23 ساعت 22:53)Fereshteh Esfahan نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 12:48)iman83 نوشته:  متاسفانه پاکت زرد رنگ سفارت ابوظبی رو باز کردم.ایا این مسله خیلی مهمه؟پورت ورودی شهر هیوستون خواهد بود.

نگران نباش ایمان جان دو تا از بچه ها که یادم نیست کدوما بودن این تجربه رو داشتن و اصلا انگار نه انگار که پاکتشون باز بود.

سلام دوست عزیز
Well you basically have 2 options, the first is to take a chance and travel to the US and explain to the officer at the port of entry what happened exactly or the second one is to physically bring back your packet to our office on any working day at 1:30, for us to re-seal it again.

من شخصاً ریسک نمیکنم و میرم ابوظبی چون بلیطم رو لحظه آخر گرفتم و اگه برم گردونن دیگه ویزام باطل میشه! ولی همونطور که دوستمون جواب دادن، گویا 2تا دیگه از بچه ها هم همینطوری شدند. من با راهنمایی Rezagh که واقعا دستش درد نکنه یکی از این دوستان رو پیدا کردم و از نوشته هاشون استفاده کردم. خانمی به نام شهلا 1347 (اگه تو شماره اشتباه نکنم) پاکت رو از پایین باز کرده بودن و اونجوری که من متوجه شدم بر خلاف راهنمایی سفارت آنکارا که بشون گفته بود باید شخصا برن تا re-seal کنند، پایین پاکت رو خودشون چسبوندن و رفتن و اونا هم متوجه نشدن و الان هم در آمریکا happily ever after Smile دارن زندگی می کنن.
من به سفارت ایمیل زده بودم که میتونم پست کنم تا دیگه مزاحم وقت گرانبهاشون و صد البته جیب پدر جان خودم نشم که همینطور که میبینین تو ج گفتن که نه باید physically ببرم. دوباره بشون ایمیل زدم که میتونم به کس دیگه وکالت بدم که اون به جای من انجام بده که دیگه به روی مبارکشونم نیوردن و جواب شخص شخیص بنده رو ندادن!! ولی شهلا خانم هم گویا بشون گفته بودن کس دیگه ای میتونه ببره که گفتن مثل اینکه خودشون شخصا باید برن. من سعی کردم ایمیل ایمیگریشن آفیس آمریکا رو پیدا کنم و ازشون کتباً بخوام که بم بگن ریسک این کار چه قدره که جز یه آدرس ایمیل بی ربط چیزی پیدا نکردم. (البته بشون ایمیل زدم ولی باز هم جوابی نگرفتم)!
مرسی از راهنمایت فرشته جان.اعتبار ویزا 45 روز بعد از تاریخ پرواز هست.توکل به خدا منم چسب میزنم.فقط shayangh گفت رو پاکت ما مهر داره اما رو پاکت من اصلا جای مهر نیست.دوستان ابوظبی لطفا چک کنن و اطلاع رسانی کنند.مرسی
[عکس: C:\Users\Iman\Desktop\New%20folder\2.jpg]
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، Tomas ، mhb161 ، sce ، tabim4 ، shatsi ، afshinghwink ، powerb
(2013-05-24 ساعت 02:08)iman83 نوشته:  

سلام دوست عزیز

مرسی از راهنمایت فرشته جان.اعتبار ویزا 45 روز بعد از تاریخ پرواز هست.توکل به خدا منم چسب میزنم.فقط shayangh گفت رو پاکت ما مهر داره اما رو پاکت من اصلا جای مهر نیست.دوستان ابوظبی لطفا چک کنن و اطلاع رسانی کنند.مرسی
اینجا چجوری عکس یا فایل شیر می کنید.گزینه افزودن تصویر رو میزنم اما شیر نمیشه
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: گل نهال ، Tomas ، mhb161 ، tabim4 ، afshinghwink ، powerb
(2013-05-23 ساعت 21:37)fromu2farzad نوشته:  دوستان این آدرسی که برای دریافت گرین کارت دادیم رو کجا میشه اصلاحش کرد ؟ من یونیت نامبر فراموش کردم بدم و الان تو یه برج ساکنم و حتما یونیت نامبر میخاد کد پستی که دادم مربوط به کل ساختمونه
خواهشا زود راهنمایی کنید استرس گرفتم الان D:

سایتش اینه: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis
البته باید receipt number داشته باشید که اونم با ولکام لتر میاد!

بهتره نگران نباشید اتفاق خاصی نمیوفته از دوستاتون که ساکن اون برج هستند بپرسید که پست با آدرس هایی که پیدا نمی کنه چی کار می کنه حتما می دونند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
امروز در bank of america حساب باز كردم ، حدود نيم ساعت براي اينكه ما ت. ح.ر.ي.م هستيم با تلفن صحبت كرد و دستور ميگرفت كه با پاس ايراني چطور ميشه حساب باز كرد!!بعد هم بهمون گفتند كه اين حساب رو از ايران نميتونيد به صورت انلاين چك كنيد !ديگه بقيه چيز ها عادي بود و خيلي هم تشكر كردند كه تو بانكشون حساب باز كرديم..
(2013-05-24 ساعت 06:15)nima-ts2000 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 02:34)iman83 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 02:08)iman83 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 13:10)hassan1358arab نوشته:  نگران نباش ایمان جان دو تا از بچه ها که یادم نیست کدوما بودن این تجربه رو داشتن و اصلا انگار نه انگار که پاکتشون باز بود.

سلام دوست عزیز

اینجا چجوری عکس یا فایل شیر می کنید.گزینه افزودن تصویر رو میزنم اما شیر نمیشه
برای منم اینطوری شد و من خودم چسبوندم به سفارت هم ایمیل زدم اونا گفتند برای ما عکس پاکت بفرست منم فرستادم بعد سفارت گفت مشکلی نیست خوب پاکتو ترمیم کردین همینWink
خواهش میکنم. نیما خان شما هم از پایین باز کرده بودین؟ یا از بالا که re-seal شده؟ پس چرا سفارت به من میگه باید برم؟!! دیگه هم که جوابم رو نمیده!! آخه من از بالا باز کردم و هیچ جوری نمیتونم ترمیمش کنم!! یعنی میفهمن!
تشکر کنندگان: Tomas ، mhb161 ، sce ، shatsi ، afshinghwink ، powerb

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان