کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-25 ساعت 19:01)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها ما باید 165 دلار رو قبل از رفتن باید پرداخت کنیم یا اینکه اونجا م میشه وقتی رسیدیم پرداخت کنیم؟
نحوه پرداخت رو کسی میدونه؟

دوستان این سوال من هم هست.
با توجه به مشکلات اخیر واسه درست کردن یوزر و پس ، و این که اونجا هم کسایی رو داریم که بتونن واسمون پرداخت کنن نظر اساتید گرامی چیه ؟
کسی بوده که بعد از رفتن پرداخت کرده باشه ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، nina22 ، مرآت74 ، sami0
(2013-05-25 ساعت 19:54)ali___ نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:26)پروا نوشته:  سلام دوستان
بالاخره ما هم به جمع سياتل نشينان پيوستيمSmile
چند نكته،
پرواز امارات خوب بود ، كلا ما ٦ كيلو اضافه بار داشتيم كه در فرودگاه امام كسي اذيت نكرد.
طول پرواز خوب بود و پذيرايي مطلوب و به لطف پرس و جو هاي من از دوستان ، صندلي هاي exitرو براي پرواز دبي به سياتل انتخاب كرديم كه خيلي انتخاب خوبي بود
در فرودگاه سياتل فقط از همراه داشتن تخمه و ليموعماني سوال شد كه من نداشتم. همينطور ميوه و سبزي كه من گفتم خشك هستند و ديگه كاري نداشتند.( چمدانها باز نشد)
در مورد مبلغ هم چون بالاي ١٠٠٠٠ تا بود فرم پركرديم و مشكلي نبود
ديروز هم اداره سوشيال بلويو مراجعخه كرديم كه اونجا هم همه چيز طبق روال بود و گفتند كارتتون تا ٢ هفته ديگه مياد و وقتي ازشون درخواست شماره سوشال رو كرديم كه زودتر بدهند، گفت همون تا ٢ هفته ديگه لطفا صبر كنيد.
فقط نكته مهم: اگر سكه و يا شمش طلا همراه داريد حتي در مقدار كم و براي هديه، ممكن هست در گيت آخر فرودگاه امام ازتون بگيرند ، پس بهتره تو چمدون بگذاريد. 

سلام دوست عزیز
یک سوال داشتم. متاسفانه جواب های ضد و نقیضی شنیدم.
یک سری گفتند اگر درون چمدان ها عطر و ادکلن بگذاریم گیر میدهند.
یک سری دیگر گفته اند اگر درون کیف و یا ساک دستی بگذاریم گیر میدهند
ایا شما اطلاعی در این خسوس دارید؟؟؟
با سپاس

اگر تو چمدون باشه کاری ندارن
تو کیف دستی نباید بیش از 50 میل باشه
2013AS78xx/ابوظبی/۱ نفر/ارسال فرم: ۱۱ جون/ کارنت: ۱۱ مارچ/مصاحبه: ۲۲ می/هزینه‌ها: ۲۷۰۰ درهم/سیاتل/ویزا یکضرب/سفرنامه
از امارات متحده تا ایالات متحده
تشکر کنندگان: parastoo500 ، sce ، mhb161 ، morvarid1364 ، گل نهال ، مرآت74 ، Soap McTavish ، hoj_s000 ، godot ، remarya
(2013-05-25 ساعت 20:02)sce نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 19:01)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها ما باید 165 دلار رو قبل از رفتن باید پرداخت کنیم یا اینکه اونجا م میشه وقتی رسیدیم پرداخت کنیم؟
نحوه پرداخت رو کسی میدونه؟

دوستان این سوال من هم هست.
با توجه به مشکلات اخیر واسه درست کردن یوزر و پس ، و این که اونجا هم کسایی رو داریم که بتونن واسمون پرداخت کنن نظر اساتید گرامی چیه ؟
کسی بوده که بعد از رفتن پرداخت کرده باشه ؟
موفق باشین.
آره عزیز میشه بعد از ورود پرداخت کرد.گشتم برات یکی از بچه ها که اینکارو کرده پیدا کردمWink
قابل توجه اینکه ما مبلغ 165 دلارو قبل از ورود پرداخت نکردیم و بعد از باز کردن حساب و بعد از ظهر همون روز با همون دبیت پرداخت کردیم.
سلام دوستان
من 20 می اومدم امریکا و هنوز این 165 دلار رو پرداخت نکردم پس برای ورودتون به امریکا مشکلی پیش نمیاد... شاید زمان صدور گرین کارت به تاخیر بیافته
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، گل نهال ، afs ، مرآت74 ، amir82
سلام دوستان ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
موقع ورود به آمریکا ، ازم chest x-ray cdو فرم مربوطه را نخواستند در صورتی که روز جواب مدیکال گفتند که باید در آمریکا تحویل داده بشه! آفیسر سوشیال سکیوریتی هم اظهار بی اطلاعی کرد!!!! کسی میدونه جریان چیه؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، sce ، mhb161 ، hassan1358arab ، مرآت74
(2013-05-25 ساعت 22:11)Almond نوشته:  دوستان عزیز اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید.
میشه از لپ تاب لینووا در یو اس استفاده کرد؟ چون یکی از دوستامون میگه لینووا از آی بی ام هست و اگر بخواهید در آنجا استفاده کنید حتما باید برنامه هایش همه اریجینال باشه و گرنه مشکل پیدا میکنید. این درسته؟ شما رد استفاده از این مارک لپتاب چنین تجربه ای رو داشته اید؟
استفاده از این برند موردی ندارد در آمریکا و برند IBM خریداری و استفاده میشد در گذشته بعد با پیشرفت شرکت این برند برداشته شد،تکته ای که دوست شما گفته سیستم عامل بوده و قوانینش و چون شما سیستم عامل ویندوزتون توسط شرکت تولید کننده خریداری شده (رجوع به پشت لب تاب) و استفاده تجاری ندارید مشکلی نیست
سوال دیگر در مورد وسایلی هست که با خود میبریم . ما یک عدد شامپوی بزرگ و خمیر دندان و دهانشویه و پودر ماشین همراهمان میخواهیم ببریم که حداقل در یک هفته اول دنبال خرید اینها نرویم، بردن اینها که مشکلی نداره؟
لیست معروف قبل سفر بررسی کنید فراتر از این ها نوشته شده Big Grin
تشکر کنندگان: fire dragon ، nina22 ، tabim4 ، Almond ، Danoosh ، مرآت74 ، mhb161 ، لاتاری
دوستان الکی نمیخواد ذهن خودتونو با این چیزا مشغول کنید که به چی گیر میدن و به چی گیر نمیدن
به من هم گفتن ویندوز لپ تابت باید ارجینال باشه ولی نبود و مشکلی نیست.
من مدتهاست محصولات نیوآ استفاده میکنم و ترسیدم اینجا نباشه یا گرون باشه . از شامپو سر و بدن تا مام کلی با خودم آوردم در حالیکه اینجا همه چی بود (غیر از اون ژل مو که استفاده میکنم که تا الان اون مدلشو ندیدم) و قیمتاشم از ایران ارزونتره.
نرم افزار هم من خودم پک جدید گردو رو آوردم و کسی اصلا کاری نداشت
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-05-25 ساعت 22:11)Almond نوشته:  سوال دیگر در مورد وسایلی هست که با خود میبریم . ما یک عدد شامپوی بزرگ و خمیر دندان و دهانشویه و پودر ماشین همراهمان میخواهیم ببریم که حداقل در یک هفته اول دنبال خرید اینها نرویم، بردن اینها که مشکلی نداره؟
اگر اصرار بر بردن خميردندان ، شامپو و دهانشويه و... داريد، حتما اين مايعات (و ريش تراش و تيغ) را در چمداني كه به بار ميفرستيد بگذاريد و داخل كابين نبريد، چون بخاطر مسايل امنيتي مايعات بيشتر از بنظرم ١٠٠ميل را ميگيرند و جلوي چشاتون ميندازن تو سطل آشغال...
(چون از تركيب بعضي مايعات ماده منفجره توليد بشه)
دوستان عزیز شما خودتونو بیمه مسافرتی می کنین؟
اگه تاپیک مجزایی هست لطفا بگین.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون

تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، mhb161 ، shatsi
سلام

من میرم سایت http://www.USCIS.gov/ImmigrantFee و بعد می روم که Account تو قسمت USCIS Electronic Immigration System (ELIS) Log In بسازم اول email و password رو می زنم و بعد می گه یک email برات ارسال شده که باید طبق اون عمل کنی ولی هیچ emaili‌ نمی آد و توی spam رو هم چک می کنم فایده ای نداره. ممنون میشم اگه راهنمایی کننید. خیلی فوری هست.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: گل نهال ، مرآت74 ، nirvana_kobin ، afshinghwink ، mhb161 ، shatsi
(2013-05-26 ساعت 01:52)rayanmoli نوشته:  سلام
من میرم سایت http://www.USCIS.gov/ImmigrantFee و بعد می روم که Account تو قسمت USCIS Electronic Immigration System (ELIS) Log In بسازم اول email و password رو می زنم و بعد می گه یک email برات ارسال شده که باید طبق اون عمل کنی ولی هیچ emaili‌ نمی آد و توی spam رو هم چک می کنم فایده ای نداره. ممنون میشم اگه راهنمایی کننید. خیلی فوری هست.
با تشکر و امتنان
همین سوال را در صفحه 75 همین تاپیک پرسیده بودید....
شاید ایمیلتون مشکل داره، ایمیل جدید در یک سایت دیگه بسازید و یا با یک Browser دیگری امتحان کنید، هر چیزی در قسمت هیستوری از قبیل کوکی و ... را پاک کنید. و خلاصه چند بار امتحان کنید
تشکر کنندگان: مرآت74 ، mhb161 ، shatsi ، rayanmoli

با تشکر و امتنان
دوست عزیز
بر طبق پیام خود سایت این قسمت فعلا دچار اشکال هست و شما میتونید در زمان ورود به آ م ر ی ک ا این پول را واریز کنید
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: مرآت74 ، apoornaki ، mhb161 ، tabim4 ، PARY1366 ، ali usa ، ikamaly
(2013-05-26 ساعت 02:57)apoornaki نوشته:  
با تشکر و امتنان
همین سوال را در صفحه 75 همین تاپیک پرسیده بودید....
شاید ایمیلتون مشکل داره، ایمیل جدید در یک سایت دیگه بسازید و یا با یک Browser دیگری امتحان کنید، هر چیزی در قسمت هیستوری از قبیل کوکی و ... را پاک کنید. و خلاصه چند بار امتحان کنید

احتمالا بعد از 24 ساعت میاد..برای من که این طور بود.. اولش مثل شما بود
صبور باشید...
تشکر کنندگان: apoornaki ، مرآت74 ، mhb161 ، nina22 ، shatsi
سلام و درود دوستان عزیز.... گرین کارت های ما هم دقیقا پس از 14 روز رسید . به همراه اونها برای هر نفر نامه ای جداگانه اومده که فرم I-797c هست و موضوعش هم receipt notice fee in suspense هست . ولکام لتری هم به همراهش نبود . ممنون می شم دوستان عزیز اگه منو در رابطه با این فرمها راهنمایی کنین . شاداب باشید .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
به لطف حاجی آقا اوباما گرین کارتهای ما هم امروز رسید. ولکام لتر هنوز نیومده Smile اصلا هاسپیتالیتی شون خوب نیست. 20 روزه اومدیم یه ولکام نگفتن! یراست رفتن سر اصل مطلب!
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان