کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-24 ساعت 02:34)iman83 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 02:08)iman83 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 22:53)Fereshteh Esfahan نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 13:10)hassan1358arab نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 12:48)iman83 نوشته:  متاسفانه پاکت زرد رنگ سفارت ابوظبی رو باز کردم.ایا این مسله خیلی مهمه؟پورت ورودی شهر هیوستون خواهد بود.

نگران نباش ایمان جان دو تا از بچه ها که یادم نیست کدوما بودن این تجربه رو داشتن و اصلا انگار نه انگار که پاکتشون باز بود.

سلام دوست عزیز
منم متاسفانه باز کردم. به ابوظبی ایمیل زدم گفت:
Well you basically have 2 options, the first is to take a chance and travel to the US and explain to the officer at the port of entry what happened exactly or the second one is to physically bring back your packet to our office on any working day at 1:30, for us to re-seal it again.

من شخصاً ریسک نمیکنم و میرم ابوظبی چون بلیطم رو لحظه آخر گرفتم و اگه برم گردونن دیگه ویزام باطل میشه! ولی همونطور که دوستمون جواب دادن، گویا 2تا دیگه از بچه ها هم همینطوری شدند. من با راهنمایی Rezagh که واقعا دستش درد نکنه یکی از این دوستان رو پیدا کردم و از نوشته هاشون استفاده کردم. خانمی به نام شهلا 1347 (اگه تو شماره اشتباه نکنم) پاکت رو از پایین باز کرده بودن و اونجوری که من متوجه شدم بر خلاف راهنمایی سفارت آنکارا که بشون گفته بود باید شخصا برن تا re-seal کنند، پایین پاکت رو خودشون چسبوندن و رفتن و اونا هم متوجه نشدن و الان هم در آمریکا happily ever after Smile دارن زندگی می کنن.
من به سفارت ایمیل زده بودم که میتونم پست کنم تا دیگه مزاحم وقت گرانبهاشون و صد البته جیب پدر جان خودم نشم که همینطور که میبینین تو ج گفتن که نه باید physically ببرم. دوباره بشون ایمیل زدم که میتونم به کس دیگه وکالت بدم که اون به جای من انجام بده که دیگه به روی مبارکشونم نیوردن و جواب شخص شخیص بنده رو ندادن!! ولی شهلا خانم هم گویا بشون گفته بودن کس دیگه ای میتونه ببره که گفتن مثل اینکه خودشون شخصا باید برن. من سعی کردم ایمیل ایمیگریشن آفیس آمریکا رو پیدا کنم و ازشون کتباً بخوام که بم بگن ریسک این کار چه قدره که جز یه آدرس ایمیل بی ربط چیزی پیدا نکردم. (البته بشون ایمیل زدم ولی باز هم جوابی نگرفتم)!
در هر حال امیدوارم توضیحاتم در تصمیمگیری کمکتون کنه!
مرسی از راهنمایت فرشته جان.اعتبار ویزا 45 روز بعد از تاریخ پرواز هست.توکل به خدا منم چسب میزنم.فقط shayangh گفت رو پاکت ما مهر داره اما رو پاکت من اصلا جای مهر نیست.دوستان ابوظبی لطفا چک کنن و اطلاع رسانی کنند.مرسی
[عکس: C:\Users\Iman\Desktop\New%20folder\2.jpg]
اینجا چجوری عکس یا فایل شیر می کنید.گزینه افزودن تصویر رو میزنم اما شیر نمیشه
[عکس: di-S3UN.jpg]
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، گل نهال ، mhb161 ، shatsi ، mrr777 ، Fereshteh Esfahan ، gbtm ، afshinghwink
(2013-05-24 ساعت 00:03)gole pooneh نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 00:26)maahtab نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:39)gole pooneh نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:07)کاوه شیز نوشته:  روی پاکتی که من تحوبل گرفتم case ID number همون case number خودم هست البته بدون صفر: **2013as73
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید. روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.
هر چقدر هم گشتم پیدا نکردم که جواب بده بالاخره اونایی که قبلا پرداخت کردن آکانت بسازن یا نه؟ اگه Case ID Number ندارن حالا لازمه بگیرن یا نه؟Sad

تنها راه اینکه email بفرستیم سفارت البته من چند تا فرمت dos case id رو پیدا کردم از سایت که بعد از سه حرفی که نمی دونم چیه باید 2013 رو بزنیم بعد باید 6 رقم باشه که case number رو اضافه می کنید و کمبود 6 رقم رو 0 می ذارید بعد از 2013 البته این فرضیه من هست Big Grin
NRC2012053891 NRC2012053892 NRC2012053893 COW2011000880
COW2011000881

گل پونه جان ...شما راه حلی برای این مشکل پیدا کردید؟ من دو روز دیگه بیش تر وقت ندارم و متاسفانه امروز تازه متوجه این تغییر شدم درحالی که فکر می کردم خیلی راحت می تونم حلش کنم متاسفانه ..خیلی ناراحت و نگرانم ...به عقیده شما مشکلی ممکنه برای من ایجاد بشه در سفرم ؟...برای گرین کارت با چه میزان تاخیر ممکنه مواجه بشه ؟

والا من برای سفارت هم e mail فرستادم متاسفانه متوجه مشکل نشدن و دوباره همون case number قبلی رو فرستادن لطفا بقیه بچه ها هم e mail بفرستن و فرمت خواسته شده در uscis براشون بفرستن شاید متوجه بشن فرمتش فرق می کنه Sad
من دوبار به ابوظبی ایمیل زدم, متاسفانه بااینکه مفصل توضیح دادم ولی اصلا دقت نمیکنن و متوجه نمیشن مشکل چیه, بار اول جواب داد
The case ID number is your case number 2013ASxxxx
بار دوم جواب داده بعد از مصاحبه در ویزاتون پرینت میشه
واقعا که IQ نعمت بزرگیه!!!
به نظرم فعلا هیچ راهی جز ایمیلهای متعدد و اعتراضی نیست , بلکه متوجه بشن
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: nina22 ، nirvana_kobin ، sce ، itsmasoud ، mhb161 ، tabim4 ، shatsi ، mrr777 ، مرآت74 ، Danoosh ، ابی هانی ، afshinghwink ، powerb
(2013-05-21 ساعت 03:36)fire dragon نوشته:  نکات مهم
1- برای باز کردن حساب دو تا آیدی میخواهید یکیش پاسپورتتون و دومی میتونه ویزاتون باشه (از لحاظ قانونی درسته ولی بعضی جاها هر دو تاشون یکی حساب میکنند ) و همینطور گواهینامه بین المللی -البته این به شرطی که شما آیدی نداشته باشید که در اونصورت کارتون راحتتره
2-کارت سوشیال نامبر من هنوز نیومده ولی شماره اشو گرفته بودم همونو قبول کردند
3- ازم آدرس ایرانو نخواستند ولی شماره تلفن ایرانو گرفت.

بعضی از مواردی که بانک شارژ میکنه

1-بانک ماهانه 12 دلار از شما بابت سرویسی که میده پول میگیره مگه این که موارد زیر رو رعایت کنید (اگه موارد زیر باشه دیگه پولی پرداخت نمیکنید )
1.1) ماهانه به طور ثابت 500 دلار یا بیشتر به حسابتون به صورت مستقیم واریز شه (مثلا کارفرما مستقیم حقوقتونو واریز کنه )
1.2) بیشتر از 1500 دلار تو حساب saving پول داشته باشید.
1.3) مجموع تمامی حسابهای شما (saving & checking & ... ) زیر 5000 دلار نباشه

2- از دستگاه ATM غیر از دستگاه خود بانک استفاده کنید (ATM مربوط به بانکهای دیگه ) 2 دلار بابت هر بار استفاده بعلاوه هزینه ایی که بانک صاحب ATM ممکنه در نظر گرفته باشه.

3- در یک ماه بیشتر از 6 بار نمیتوان از حساب saving به حساب checking پول انتقال داد و اگه بیشتر بشه بانک نامه warning میفرسته

و یه سری موارد دیگه ایی هم دارند که جزئی تر میشه .
مثلا در بعضی مواقع استفاده از دبیت کارت ،اگه موجودی کم بود بانک به جای شما میتونه پرداخت کنه تا یه مقدار مشخص و اگه تا همونروز حسابتون رو پر نکنید 34 دلار شارژ میشید.( که این مورد آپشنال بود و من انتخاب نکردم که حواسم به خرج کردنم باشه)

سلام امیر عزیز حساب checking و saving رو همزمان باز می کنید ؟ در ضمن میخواستم مطمئن شم اگه موجودی مجموع حسابهاتون بیش از 5000 باشه دیگه شارژ نمیشید؟
لاتاري ٢٠١٣
تشکر کنندگان: mhb161 ، tabim4 ، shatsi ، kasrafo ، fire dragon ، mrr777 ، sce ، mirzamemar ، afshinghwink ، ikamaly ، powerb
(2013-05-24 ساعت 12:41)amirhoseinc نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 03:36)fire dragon نوشته:  نکات مهم
1- برای باز کردن حساب دو تا آیدی میخواهید یکیش پاسپورتتون و دومی میتونه ویزاتون باشه (از لحاظ قانونی درسته ولی بعضی جاها هر دو تاشون یکی حساب میکنند ) و همینطور گواهینامه بین المللی -البته این به شرطی که شما آیدی نداشته باشید که در اونصورت کارتون راحتتره
2-کارت سوشیال نامبر من هنوز نیومده ولی شماره اشو گرفته بودم همونو قبول کردند
3- ازم آدرس ایرانو نخواستند ولی شماره تلفن ایرانو گرفت.

بعضی از مواردی که بانک شارژ میکنه

1-بانک ماهانه 12 دلار از شما بابت سرویسی که میده پول میگیره مگه این که موارد زیر رو رعایت کنید (اگه موارد زیر باشه دیگه پولی پرداخت نمیکنید )
1.1) ماهانه به طور ثابت 500 دلار یا بیشتر به حسابتون به صورت مستقیم واریز شه (مثلا کارفرما مستقیم حقوقتونو واریز کنه )
1.2) بیشتر از 1500 دلار تو حساب saving پول داشته باشید.
1.3) مجموع تمامی حسابهای شما (saving & checking & ... ) زیر 5000 دلار نباشه

2- از دستگاه ATM غیر از دستگاه خود بانک استفاده کنید (ATM مربوط به بانکهای دیگه ) 2 دلار بابت هر بار استفاده بعلاوه هزینه ایی که بانک صاحب ATM ممکنه در نظر گرفته باشه.

3- در یک ماه بیشتر از 6 بار نمیتوان از حساب saving به حساب checking پول انتقال داد و اگه بیشتر بشه بانک نامه warning میفرسته

و یه سری موارد دیگه ایی هم دارند که جزئی تر میشه .
مثلا در بعضی مواقع استفاده از دبیت کارت ،اگه موجودی کم بود بانک به جای شما میتونه پرداخت کنه تا یه مقدار مشخص و اگه تا همونروز حسابتون رو پر نکنید 34 دلار شارژ میشید.( که این مورد آپشنال بود و من انتخاب نکردم که حواسم به خرج کردنم باشه)

سلام امیر عزیز حساب checking و saving رو همزمان باز می کنید ؟ در ضمن میخواستم مطمئن شم اگه موجودی مجموع حسابهاتون بیش از 5000 باشه دیگه شارژ نمیشید؟

سلام
بله همزمان میشه باز کرد. همونطور که بالا گفتم یکی از شرایطی که شارژ نشید اینه که مجموع حسابهاتون بیش از 5000 تا باشه.
فقط این قوانین مربوط به بانک Chase . از قوانین بانکهای دیگه اطلاعی ندارم هر چند که فکر میکنم کم و بیش شبیه هم باشند.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-05-24 ساعت 17:45)fire dragon نوشته:  [quote='amirhoseinc' pid='344799' dateline='1369383067']
[quote='fire dragon' pid='342098' dateline='1369091173'

سلام
بله همزمان میشه باز کرد. همونطور که بالا گفتم یکی از شرایطی که شارژ نشید اینه که مجموع حسابهاتون بیش از 5000 تا باشه.
فقط این قوانین مربوط به بانک Chase . از قوانین بانکهای دیگه اطلاعی ندارم هر چند که فکر میکنم کم و بیش شبیه هم باشند.

سلام دوست عزیز.
ممنون از اطلاعات خوبت.فقط یه سوال :
شما واسه سکیور کردیت اقدام نکردین ؟اصلا به نظرت از همون ابتدا لازمه بریم واسه کردیت درخواست بدیم ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nina22 ، kasrafo ، mhb161 ، shatsi ، ابی هانی ، ikamaly
(2013-05-22 ساعت 04:38)afs نوشته:  [quote='ehsan99' pid='342113' dateline='1369099464']
حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم

وقعا فهم داستان کردیت تا خودت درگیرش نشی واقعا سخته.حداقل من با خوندن پست های مختلف در این زمینه کامل توجیه نشدم.
افشن عزیز و آرش به زبون کاملا ساده این مساله رو توضیح دادن.فقط ممنون میشم اگه به سوال من هم جواب بدن.
اولا این که اگه سکیور کردیت کارت یا در نهایت کردیت کارت رو بگیریم و از اون اعتبار خرج کنیم بعدا واسه تسویه کردن بدهی باید به همون بانکی که کردیت رو واسمون ایجاد کرده مراجعه کنیم ؟در واقع این کارت به یکی از حساب های سیویگ یا چکینگ ما لینکه و باید واسه برگردوندن پول به کدوم حساب واریز کنیم ؟
دوم این که آیا بانک در قبال دادن اعتبار و کردیت کارت مبلغی رو به اندازه اعتبار از حساب شما بلوکه می کنه ؟
و یه سوال دیگه اینه که آیا میشه از دبیت کارتهای موجود به جز خدمات دریافت کارای دیگه مثل پرداخت و ...را انجام داد ؟مثل کاری که الان تو ایران می کنیم ؟اگه جواب بله هست،بهتر نیست آدم از خیر کردیت کارت بگذره و نقدا خرج کنه ؟در این صورت این موضوع ربطی به بهتر شدن اعتبار طرف داره ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
تنها راه اینکه email بفرستیم سفارت البته من چند تا فرمت dos case id رو پیدا کردم از سایت که بعد از سه حرفی که نمی دونم چیه باید 2013 رو بزنیم بعد باید 6 رقم باشه که case number رو اضافه می کنید و کمبود 6 رقم رو 0 م

گل پونه جان ...شما راه حلی برای این مشکل پیدا کردید؟ من دو روز دیگه بیش تر وقت ندارم و متاسفانه امروز تازه متوجه این تغییر شدم درحالی که فکر می ک

والا من برای سفارت هم e mail فرستادم متاسفانه متوجه مشکل نشدن و دوباره همون case number قبلی رو فرستادن لطفا بقیه بچه ها هم e mail بفرستن و فرمت خواسته شده در uscis براشون بفرستن شاید متوجه بشن فرمتش فرق می کنه Sad
[/quote]
من دوبار به ابوظبی ایمیل زدم, متاسفانه بااینکه مفصل توضیح دادم ولی اصلا دقت نمیکنن و متوجه نمیشن مشکل چیه, بار اول جواب داد
The case ID number is your case number 2013ASxxxx

------------------------------------------------------------

با سلام به دوستان
منم مثل شما گیج شدم و هم به وزارت امور خارجه هم به سفارت و هم به همون سایت ایمیل زدم که فعلا جوابی نگرفتم ولی یه کار عجیبی کردم و می ترسم به مشکل بربخورم اگه دوستانی که ویزارو گرفتن دقت کرده باشن در پایین ویزا دو خط یه سری حروف و اعداد نوشته دقیقا اگه دقت کنید 14-15 کاراکتر آخرش چیزی شبیه به ANK1234567890 میباشد همین جوری از سر بیکاری و کلافگی زد به سرم به جای DOS CASE ID از اون استفاده کنم که سیستم هم ازم قبول کرد ولی با توجه به اینکه سیستم هوشمند نیست و احتمالا فقط چک می کنه که شما الگو رو رعایت کردین یا نه حالا به قول ببعی : " جون مادرت یکی به من بگه چی کار کنم ؟ "
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
تشکر کنندگان: mirzamemar ، kasrafo ، mhb161 ، گل نهال ، mgolchin13 ، sce ، shatsi ، afshinghwink ، ikamaly ، سمانه777 ، AsemanAbee ، powerb
(2013-05-24 ساعت 18:24)sce نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 04:38)afs نوشته:  [quote='ehsan99' pid='342113' dateline='1369099464']
حرف در مورد کريديت زياده. افشين خيلی خوب کريديت رو تعريف کرده ، شايد منم اگه شد يه چيز هايی بهش اضافه کنم. البته اينم بگم که با قسمت هايی از پستش موافق نيستم

وقعا فهم داستان کردیت تا خودت درگیرش نشی واقعا سخته.حداقل من با خوندن پست های مختلف در این زمینه کامل توجیه نشدم.
افشن عزیز و آرش به زبون کاملا ساده این مساله رو توضیح دادن.فقط ممنون میشم اگه به سوال من هم جواب بدن.
اولا این که اگه سکیور کردیت کارت یا در نهایت کردیت کارت رو بگیریم و از اون اعتبار خرج کنیم بعدا واسه تسویه کردن بدهی باید به همون بانکی که کردیت رو واسمون ایجاد کرده مراجعه کنیم ؟در واقع این کارت به یکی از حساب های سیویگ یا چکینگ ما لینکه و باید واسه برگردوندن پول به کدوم حساب واریز کنیم ؟
دوم این که آیا بانک در قبال دادن اعتبار و کردیت کارت مبلغی رو به اندازه اعتبار از حساب شما بلوکه می کنه ؟
و یه سوال دیگه اینه که آیا میشه از دبیت کارتهای موجود به جز خدمات دریافت کارای دیگه مثل پرداخت و ...را انجام داد ؟مثل کاری که الان تو ایران می کنیم ؟اگه جواب بله هست،بهتر نیست آدم از خیر کردیت کارت بگذره و نقدا خرج کنه ؟در این صورت این موضوع ربطی به بهتر شدن اعتبار طرف داره ؟
موفق باشین.
سلام دوست عزیز
در مورد سوالاتون باید بگم که این بسته به خودتون هست که آیا دوست دارین که از طرف بانک اعتباری به دست بیارین یا نه، که این هم جوابش صد در صد بله هست. چون این اعتبار نه فقط برای بانک، بلکه حتی زمانی که بخواهید سر کار برین و یا هر جای دیگه، یه بک گراند چک بهتون میخوره که خودش نشون دهنده اینه که شما چطور آدمی هستین. این اطلاعات رو هم کارفرما، بیمه، فروشندگان، ... مورد استفاده قرار میدهند برای تسهیلاتی که به شما قراره بدن، حالا اگه این اطلاعات خواسته اونا رو ادا کنه، که شما مورد لطفشون قرار میگیرین وگرنه که هیچ
مثلاً برای خرید ماشین، شما اگه اعتباری(Credit Score) براتون ثبت شده باشه، خوب این نشوندهنده اینه که اون کمپانی یا دیلر میتونه به شما اعتماد کنه و قسطی ماشینش رو بده... در هر صورت هر فردی احتیاج داره که این اعتبار رو به دست بیاره، که بهترین راهش همین داشتن کردیت کارته.

جواب سوال یک) بله باید همون بانکی که براتون کردیت کارت رو ایجاد کرده پول رو بپردازین، خودشون سر ماه براتون صورتحساب صادر میکنن و شما باید اون پول رو پرداخت کنین. در اصل حساب شما در بانک منفی میشه و شما باید قبل از تاریخ سررسید صورتحسابتون، اون رو بپردازین
جواب 2) اگه Secured Credit بگیرین بله مثلاً 1000 دلار پول شما رو بلوکه میکنه و شما هر وقت با کارتتون خرید کنین باید سریع این پول رو بپردازین.
حالا حسنی که این کارته داره با پرداخت به موقع تون به بانک، اون پول بلوک شده تون آزاد میشه و به مرور زمان امتیاز(اعتبار) شما همینطوری بالا میره تا نهایت برسه به 750-800 که در این موقع شما دیگه میتونین پادشاهی کنین، چون این امتیاز نشوندهنده اینه که شما جزو یکی از خوش حسابترین افراد بانک حساب میشید، و این یه بازخوردی داره برای تمام کسانی که به اطلاعات اعتباری شما نیاز دارند.( جریان همون حاجی بازاریه میشین که همه باهاتون حال میکنن که معامله و یا حتی استخدامتون کنند چون شما رو یک فرد متعهد میدونن)
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
در جواب یه ایمیل دیگه یه جواب دیگه از ابوظبی اومد, نوشته:
If you have already been interviewed and the visa is issued, you may use your case number that starts with three alphabets and follow ten digits
به نظرم منظورش همین کاری بوده که PARY1366 عزیز کرده و سیستم قبول کرده. ما منتظر یه شماره خاص هستیم ولی شاید شماره خاصی وجود نداشته باشه, سه تا حرف مثل ANK یا ABU به دنبالش ده تا عدد که چهارتاش 2013 هست و چهار تاش کیس نامبر و دو تا هم صفر در آغاز عددها که برسه به ده عدد. فعلا با گوشی هستم و نتونستم امتحان کنم.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: PARY1366 ، mhb161 ، pouya.m.t ، mgolchin13 ، sce ، hassan1358arab ، shatsi ، rezagh ، مرآت74 ، AsemanAbee
(2013-05-24 ساعت 20:49)kasrafo نوشته:  در جواب یه ایمیل دیگه یه جواب دیگه از ابوظبی اومد, نوشته:
If you have already been interviewed and the visa is issued, you may use your case number that starts with three alphabets and follow ten digits
به نظرم منظورش همین کاری بوده که PARY1366 عزیز کرده و سیستم قبول کرده. ما منتظر یه شماره خاص هستیم ولی شاید شماره خاصی وجود نداشته باشه, سه تا حرف مثل ANK یا ABU به دنبالش ده تا عدد که چهارتاش 2013 هست و چهار تاش کیس نامبر و دو تا هم صفر در آغاز عددها که برسه به ده عدد. فعلا با گوشی هستم و نتونستم امتحان کنم.
--------------------------------------------
نمی دونم دقیقا همینه یا نه ... ولی در ویزای من که پاینش گفتم نوشته ank000000000
ولی در ویزای من اون ده رقم که گفتم هیچ نشونه ای از 2013 و همچنین عدد چهار رقمی کیس نامبرم نیست... ولی بازم اگر خبری گرفتین به من هم اطلاع بدین....
4may2012----->20may2012---->4feb2013----->16 apr 2013---->6may 2013 ----> 3 july 2013
3 جولای دالاس
تشکر کنندگان: mhb161 ، kasrafo ، pouya.m.t ، mirzamemar ، shatsi ، afshinghwink ، jazirehh ، powerb
(2013-05-24 ساعت 10:27)iman83 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 02:34)iman83 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 02:08)iman83 نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 22:53)Fereshteh Esfahan نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 13:10)hassan1358arab نوشته:  نگران نباش ایمان جان دو تا از بچه ها که یادم نیست کدوما بودن این تجربه رو داشتن و اصلا انگار نه انگار که پاکتشون باز بود.

سلام دوست عزیز
منم متاسفانه باز کردم. به ابوظبی ایمیل زدم گفت:
Well you basically have 2 options, the first is to take a chance and travel to the US and explain to the officer at the port of entry what happened exactly or the second one is to physically bring back your packet to our office on any working day at 1:30, for us to re-seal it again.

من شخصاً ریسک نمیکنم و میرم ابوظبی چون بلیطم رو لحظه آخر گرفتم و اگه برم گردونن دیگه ویزام باطل میشه! ولی همونطور که دوستمون جواب دادن، گویا 2تا دیگه از بچه ها هم همینطوری شدند. من با راهنمایی Rezagh که واقعا دستش درد نکنه یکی از این دوستان رو پیدا کردم و از نوشته هاشون استفاده کردم. خانمی به نام شهلا 1347 (اگه تو شماره اشتباه نکنم) پاکت رو از پایین باز کرده بودن و اونجوری که من متوجه شدم بر خلاف راهنمایی سفارت آنکارا که بشون گفته بود باید شخصا برن تا re-seal کنند، پایین پاکت رو خودشون چسبوندن و رفتن و اونا هم متوجه نشدن و الان هم در آمریکا happily ever after Smile دارن زندگی می کنن.
من به سفارت ایمیل زده بودم که میتونم پست کنم تا دیگه مزاحم وقت گرانبهاشون و صد البته جیب پدر جان خودم نشم که همینطور که میبینین تو ج گفتن که نه باید physically ببرم. دوباره بشون ایمیل زدم که میتونم به کس دیگه وکالت بدم که اون به جای من انجام بده که دیگه به روی مبارکشونم نیوردن و جواب شخص شخیص بنده رو ندادن!! ولی شهلا خانم هم گویا بشون گفته بودن کس دیگه ای میتونه ببره که گفتن مثل اینکه خودشون شخصا باید برن. من سعی کردم ایمیل ایمیگریشن آفیس آمریکا رو پیدا کنم و ازشون کتباً بخوام که بم بگن ریسک این کار چه قدره که جز یه آدرس ایمیل بی ربط چیزی پیدا نکردم. (البته بشون ایمیل زدم ولی باز هم جوابی نگرفتم)!
در هر حال امیدوارم توضیحاتم در تصمیمگیری کمکتون کنه!
مرسی از راهنمایت فرشته جان.اعتبار ویزا 45 روز بعد از تاریخ پرواز هست.توکل به خدا منم چسب میزنم.فقط shayangh گفت رو پاکت ما مهر داره اما رو پاکت من اصلا جای مهر نیست.دوستان ابوظبی لطفا چک کنن و اطلاع رسانی کنند.مرسی
[عکس: C:\Users\Iman\Desktop\New%20folder\2.jpg]
اینجا چجوری عکس یا فایل شیر می کنید.گزینه افزودن تصویر رو میزنم اما شیر نمیشه
[عکس: di-S3UN.jpg]

مال منم اصلا مهر نخورده! هیچ جاشم نخورده. ولی من رحم نکردم و از بالا کامل باز کردم!!! دنبال ویزام اون تو میگشتم Tongue فکر نکنم این پارگی جزیی شما دردسری درست کنه! هرچند کلا اگه نخوان اذیت کنن نباید واسه هیچکی دردسر بشه!
2013AS59XX// ابوظبی// مصاحبه: اول آوریل// 1 نفر// دریافت ویزا: 4 آوریل// مقصد: کالیفرنیا (سانفرنسیسکو)
تشکر کنندگان: rezagh ، mhb161 ، iman83 ، hassan1358arab ، گل نهال ، sce ، afshinghwink
با سلام به دوستانی که مثل خودم در مورد DOScase id مشکل دارند به این لینک یه نگاهی بندازید کلی رنج بردم در این سال سی:
http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...f3d6a1RCRD

اینم متنیه که در اینجا خواهید دید:
The Case ID Number and A-Number can be found on the Immigrant Data Summary Sheet stapled to the front of the immigrant visa package you and any accompanying family members received with your visa. If you did not receive an Immigrant Data Summary Sheet with your visa packet, please request this sheet from the U.S. Embassy or Consulate that issued you the visa. Each individual family member will be provided a separate sheet. The Case ID Number begins with three or four letters indicating the consulate or embassy followed by a series of numbers. Additionally, at the time of your interview at the U.S. Embassy or Consulate, the DOS interviewing officer provided you with a USCIS handout that informed you of the need to pay the immigrant fee and included your A-Number and Case ID Number.
3 جولای دالاس
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:55)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:29)nirvana_kobin نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 17:07)gole pooneh نوشته:  سلام به همه دوستان
آیا امروز کسی برای پرداخت 165$ اقدام کرده؟اگر به سایت www.uscis.gove/immigrantfee
مراجعه کنید نیاز به ساختن account و پر کردن DOS case ID هست که با فرمت case number تطابق نداره
لطفا کمک کنید Sad

احتمالا چون تازه راه افتاده هنوز کامل نیست . اینجاست که میگن کاش زودتر پرداخت کرده بودم Sad
من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت

تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید.

The Case ID Number and A-Number can be found on the Immigrant Data Summary Sheet stapled to the front of the immigrant visa package you and any accompanying family members received with your visa. If you did not receive an Immigrant Data Summary Sheet with your visa packet, please request this sheet from the U.S. Embassy or Consulate that issued you the visa.

روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.

هر چقدر هم گشتم پیدا نکردم که جواب بده بالاخره اونایی که قبلا پرداخت کردن آکانت بسازن یا نه؟ اگه Case ID Number ندارن حالا لازمه بگیرن یا نه؟Sad
دوستانی که پاکتشون رو از ابوظبی گرفتن ، برگه مشخصاتی که روی پاکت کسانی که از ترکیه پسبیده شده روی پاکت اونها نیست ، اون برگه تاشده داخل پاکت هست ، روزی که پاکت رو از سفارت گرفتم کنجکاو شدم ببینم داخلش چیه که اون برگه رو دیدم ، برگه تاشده و راحت میشه درآورد و شاید Case ID Number روی اون باشه
احتیاط کنید پاکت پاره نشه
اگر اونجا نوشته شده بود به بقیه دوستان خبر بدین ، پاکت من جلوی دست نیست وگرنه چک می کردم
کیس:**2013AS17 ، ابوظبی، مصاحبه: هفته اول نوامبر ، کلیر: 17دسامبر 39 روزه
مقصد: TX or NY یک نفر ، هزینه ها:پروفایل سفرنامه
تشکر کنندگان: mrr777 ، kasrafo ، usa lover ، majorsoly ، sce ، hassan1358arab ، bayat_r ، shatsi ، parastoo500 ، mhb161 ، Soap McTavish ، afshinghwink ، powerb
(2013-05-24 ساعت 23:10)hoj_s000 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:02)kasrafo نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:55)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 19:29)nirvana_kobin نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 17:07)gole pooneh نوشته:  سلام به همه دوستان
آیا امروز کسی برای پرداخت 165$ اقدام کرده؟اگر به سایت www.uscis.gove/immigrantfee
مراجعه کنید نیاز به ساختن account و پر کردن DOS case ID هست که با فرمت case number تطابق نداره
لطفا کمک کنید Sad

احتمالا چون تازه راه افتاده هنوز کامل نیست . اینجاست که میگن کاش زودتر پرداخت کرده بودم Sad
من 14 می پرداخت کردم و از رسیدش پرینت گرفتم و چند ساعت بعدش هم برام ایمیل اومد که تشکر از پرداخت کرده بود و همان رسید هم پیوستش بود ولی الان که بر اساس صحبت شما دیدم از 16 می ابدیت شده و مدل پرداختش عوض شده است......
من 19 می پرداخت کردم با همون فرمت قبل, ایمیل رسیدشم اومد. اما امروز فرمت عوض شده! DOS case ID میخواد. نوشته روی پاکتی که سفارت داده Case ID Number نوشته شده و اگه ننوشته با سفارت

تماس بگیرید و Case ID Number را بگیرید.

The Case ID Number and A-Number can be found on the Immigrant Data Summary Sheet stapled to the front of the immigrant visa package you and any accompanying family members received with your visa. If you did not receive an Immigrant Data Summary Sheet with your visa packet, please request this sheet from the U.S. Embassy or Consulate that issued you the visa.

روی پاکتی که سفارت در ابوظبی به ما داد هیچ اطلاعاتی نبود, یه پاکت زرد ساده که کنارش بریده شده.

دوستانی که پاکتشون رو از ابوظبی گرفتن ، برگه مشخصاتی که روی پاکت کسانی که از ترکیه پسبیده شده روی پاکت اونها نیست ، اون برگه تاشده داخل پاکت هست ، روزی که پاکت رو از سفارت گرفتم کنجکاو شدم ببینم داخلش چیه که اون برگه رو دیدم ، برگه تاشده و راحت میشه درآورد و شاید Case ID Number روی اون باشه
احتیاط کنید پاکت پاره نشه
اگر اونجا نوشته شده بود به بقیه دوستان خبر بدین ، پاکت من جلوی دست نیست وگرنه چک می کردم
اون برگه روی پاکت ما منگنه شده و case ID همان شماره کیس بدون صفرهاست که توش نوشته شده.....
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: kasrafo ، hoj_s000 ، majorsoly ، sce ، mirzamemar ، PARY1366 ، nina22 ، parastoo500 ، mhb161 ، Soap McTavish ، afshinghwink ، powerb
سلام
امروز گرين كارتهاي ما بعد از ١٤ روز رسيد . Smile
نكته مهم : هيچ ولكام لتري دريافت نكرديم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان