موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
چند روز پیش و به همراه فرم پرداخت $165 برگه ای رو به من دادن که در اون در مورد دریافت SSN توضیحاتی رو ارائه داده که در اسرع وقت آپلود می کنم عکس رو . نکته جالبی که در متن اون دیدم این بود که :
کسانی که در فرم 230 (43A & 43B) درخواست SSN دادن نیاز به حضور فیزیکی در اداره Social رو ندارن و SSN اونها به آدرسشون پست میشه .
هرچند من خودم به شخصه بدم نمیاد وقتی میرم سرکی بکشم و بهشون گوشزد کنم که کار سریعتر پیش بره .
در خصوص 165 $ هم اون نکته یکسال مهلت رو توی برگه ندیدم و تاکید داشتن که قبل از رفتن پرداخت بشه !
دوستانی که جدیدا ویزا گرفتن متوجه این موضوع شدن یا نه ؟ ممنون میشم اگه راهنمائی کنین ...
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
2013-05-26 ساعت 23:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-27 ساعت 01:50 توسط afs.)
دیروز می، بیست و پنجم، ۲۰۱۳ بالاخره پرونده اولین سفر من به امریکا بسته شد.
باید خیلی خوشحال باشم که توی این ۵۵ روز از ورودم تونستم تمام کارهایی که می شه برای مستقر شدن انجام داد رو انجام بدم.
البته عمیقا اعتقاد دارم تمام کارهایی که طی این ۵۵ روز انجام شد می تونست در ۳۰ روز انجام بشه که به دلیل برنامه ریزی غلط، نا آشنایی با امور، تنبلی، راحت طلبی و حتی خجالت ۲۵ روز ناقابل بهش اضافه شد یعنی حدود ۸۰٪ اتلاف وقت، انرژی هزینه و ...
البته نمی تونم منکر این جریان باشم که من کمی هم خوش شانس بودم شاید اگر این فاکتور شانس و چندتا چیز دیگه نبود شاید این ۵۵ به ۱۱۰ یا ۲۲۰ هم می تونست افزایش پیدا کنه.
اما اتفاقاتی که افتاد رو به ترتیب با تاریخ هاشون می نویسم، فقط و فقط و فقط برای اینکه یه ایده داشته باشید که اولین ورود برای یک نفر ممکنه به این شکل پیش بره:
برنده لاتاری ۲۰۱۳، افشین، ۲۷ ساله، تخصص: طراح و توسعه دهنده وب، سابقه کار تخصصی ۸ سال، وضعیت زبان انگلیسی (بین ۱ تا ۵): نوشتن/۳، خواندن/۳، شنیدن/۲، گفتن/۲
رویت برنده شدن: می، سی ام، ۲۰۱۲
زمان مصاحبه: اکتبر، یازدهم، ۲۰۱۲
ورود به امریکا: اپریل، اول، ۲۰۱۳، پرواز تهران-دوحه-واشنگتن دی سی، فرودگاه دالس ایرپورت، محل استقرار Elkridge, Maryland
ارسال رزومه در سایت های کاریابی: اپریل، هفتم، ۲۰۱۳ (رزومه یک نسخه ای با درج کلی سوابق کاری تخصصی در ایران)
دریافت سوشال سیکیورتی کارد: اپریل، هشتم، ۲۰۱۳ (۷ روز بعد از ورود)
دریافت زمان اولین مصاحبه کاری: اپریل، هشتم، ۲۰۱۳ (۱ روز بعد از ارسال رزومه)
پیدا کردن کار: اپریل، دهم، ۲۰۱۳ (اولین مصاحبه، ۳ روز بعد از ارسال رزومه، شغل: طراحی و توسعه دهنده وب در شرکت با ۷ نفر پرسنل و سابقه ۱۰ سال، تمام وقت با مزایا و بیمه بیکاری، دوره آزمایشی ۳ ماه، دست مزد ۶۰٪ از میانگین پرداختی برای تخصص در کل امریکا)
بازکردن حساب: اپریل، یازدهم، ۲۰۱۳ (بانک ولز فارگو دلیل انتخاب نزدیکی به محل زندگی، نوع Way2Save® Checking Package شامل حساب چکینگ و سیوینگ، دریافت آنی دبیت کارد موقت -بدون نام- و اپلای برای سیکیور کردیت کارد)
امتحان آیین نامه رانندگی: اپریل، بیستم، ۲۰۱۳ (قبول خرداد!)
شروع کار: اپریل، بیست و دوم، ۲۰۱۳ (رفت و آمد به محل کار: اتوبوس + پیاده روی)
دریافت کردیت کارد: اپریل، بیست و دوم، ۲۰۱۳ (سیکیور کردیت کارت بانک ولز فارگو، مبلغ بلاک شده برای اعتبار ۱۵۰۰ دلار!)
دریافت گرین کارد: اپریل، بیست و پنجم، ۲۰۱۳ (سبز رنگ، اعتبار ۱۰ سال)
دریافت اولین چک حقوق: می، ششم، ۲۰۱۳ (مالیات کسر شده ۲۸٪)
اجاره آپارتمان: می، یازدهم، ۲۰۱۳ (یکساله، در کلمبیا - مریلند، یک خوابه، دلیل انتخاب نزدیکی به محل کار)
دریافت گواهینامه: می، چهاردهم، ۲۰۱۳ (گواهینامه رانندگی کلاس C ایالت مریلند، اعتبار دو سال)
خرید خودرو: می، بیست و پنجم، ۲۰۱۳ (کار کرده، ۷۵٪ نقد، ۲۵٪ در چهار قسط بدون بهره)
کل زمان پروسه از زمان رویت قبولی تا استقرار: ۳۶۰ روز.
کل هزینه ها: نقدی یکم، روحی خیلی
بهترین بخش داستان: آشنایی با دوستان مهاجرسرایی
بهترین خاطره: (محفوظ)
تلخ ترین بخش داستان: زندگی در امریکا باکیفیت تر از زندگی در ایران است
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-26 ساعت 15:38)mechanicalengineer نوشته: (2013-05-25 ساعت 13:19)nina22 نوشته: (2013-05-25 ساعت 13:03)alih نوشته: سلام دوستان
کسی از بانکهای ملت شعب اصفهان ارز گرفته ؟
لطفا راهنمایی کنید
فوری
سلام
چندروز پیش به بانک ملت شعبه سرپرستی خیابون شیخ صدوق تماس گرفتم.مسئولش خانم رئیسی هست.بشون گفتم به ویزای مهاجرتی ارز تعلق میگیره یا نه؟ و اینکه دفعه اول هست که میخوایم بریم.گفتن اگه مقیم اونجا نباشین بله تعلق میگیره.قبل از سفرتون بیاین اینجا. برای اطمینان به شعبه دروازه دولت هم رفتم.اولش یه خانم بداخلاقی گفت نه تعلق نمیگیره ولی همکارش که کنارش نشسته بود گفت تعلق میگیره و شروع کردن بحث کردن.شما بهتره شعبه به شعبه بچرخی ببینی کدوم حواله میده.خیلی سلیقه ای کار میکنن
برای تهران داستانش چیه و کلا چه مدارکی میخواد و کی باید برا اینکار اقدام کنیم؟
اصلاً آقا برای چی میگین ویزاتون مهاجرتیه؟به خدا اونا وارد نیستن .مسافر آمریکا اونقدر زیاد نیست که اونا تجربه دیدن انواع ویزا ها رو داشته باشند.اونها فقط میخوان مدارکشون تو پرونده ها برای بازرسهاشون کافی باشه و فتوکپیش رو نگه میدارن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-27 ساعت 09:16)mechanicalengineer نوشته: (2013-05-26 ساعت 19:29)hoj_s000 نوشته: (2013-05-26 ساعت 13:39)mahdio نوشته: (2013-05-26 ساعت 11:21)mhz_ir نوشته: (2013-05-26 ساعت 10:46)AFSHIN-PIC نوشته: من دارم تو KAYAK و CheapOAir سرچ میکنم و چند تا پرواز انتخاب کردم کسی میدونه که آیا میشه بلیتی که از این سایتها خریداری شده را تغییر تاریخ داد (منظور برگشت اونهاست)
گفتم که میخام از آنکارا به آمریکا بلیت بگیرم که هم هزینش کم باشه هم امکان تغییر تاریخ داشته باشه.آژانسا میگن چون پرواز از ترکیه هست و مبدا ایران نیست فقط ترکیش میتونن بدن در صورتی که تو سایت cheapoair پرواز لوفتهانزا برای همین مسیر نصف این قیمت در میاد.به نظرتون چیکار کنم؟
یه دوستی آشنایی پیدا کنید که ویزا کارت یا مستر کارت داشته باشه، از همون kayak یا cheapoair بگیرید.
من دفعه دوم برای پیکاپ ویزا، بلیط تهران آنکارا از cheapoair گرفتم 92 دلار با ترکیش!!!! نصف قیمت ماهان چارتر دراومد!
اگر کسی رو پیدا نکردین که مسترکارت یا ویزاکارت داشته باشه ، میتونید از سایتی که دوستان معرفی کردن http://www.tehranpayment.com اقدام کنید ، امروز من برای انجام پرداخت اینترنتی رفتم که گفتند، گرفتن بلیط هم میتونیم انجام بدیم، محیطش هم دانشجوی بود و بنظر میرسید چند تا دانشجو این شرکت رو اداره می کنند و همون موقع یکنفر هم داشت برای گرفتن وقت سفارت اقدام می کرد
امیدوارم اعلام این سایت جنبه تبلیغ نداشته باشه و هدف حل شدن مشکل دوستان هست
البته اگر دوستان از سایت های cheapoair و .... استفاده می کنند و یه پرواز خوب با قیمت مناسب پیدا کردن بهتر از سایت همون ایرلاین هم قیمت رو چک کنند ، یکبار من چک کردم سایت ایرلاین از سایت cheapoair همون پرواز 30 $ ارزون تر بود
سلام
تو این سایت برای یه تاریخ رنج بلیط Non-stop از 90 دلار تا 353 دلار داره اینا چه فرقی با هم دارند هر دو هم برای ترکیشه !
2) این سایت دانشجویی که دادید پروسه اینطور میشه که ما به حساب اینا میریزم به ریال و اونا به ما در قسمت کردیت کد میدند وارد کنیم؟
خود دانشجویی چقدر بابت اینکار هزینه میگیرند؟
دوست عزیز
قیمت بعضی صندلی ها تو هواپیما گرون تر هست واسه همین قیمت متفاوت میده
تهران پرداخت رو هم حضوری میری اونجا کارت که انجام شد به ریال یا دلار پرداخت میکنی، فرقی نداره، اگر خریدت بالای 1200 دلار باشه 7 درصد سود میگیرن اگه کمتر باشه 9 درصد
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
تو فرمی که باید پر کنید اسمی از نوع ویزا نیست فقط نام کشور رو باید بنویسید.و شما هم نگین مهاجرتیه.حالا دیگه یا اقبال....