کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام.بچه ها کسی جدیدا ارز با ویزای ایمیگرنت گرفته تو تهران؟بمن میگین کی و کدوم شعبه؟
****2013as4- کیس یکنفره
مصاحبهAnkara-W2-کلیرنس26اپریل-ویزا 16می-مقصد CA یا OR
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، tajhizgaran ، lonelyman ، hushmandco ، sce ، sami0 ، shatsi ، mhb161
(2013-05-27 ساعت 10:29)sh_aytak نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 23:25)bayat_r نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 20:03)StarIR نوشته:  کسی می دونه که آیا ترکیش بار به صورت کارتن قبول می کنه یا حتما باید در چمدان باشه؟

نه من سه تا کارتن و سه تا چمدان دارم میبرم

(2013-05-26 ساعت 20:31)علی مب نوشته:  سلام دوستان. واسه اولین سفر به آمریکا مشکلی نداره بلیط یکطرفه بگیرم؟ ویزامون immigrant!

فقط ما ها میتونیم بلیط یه طرفه بگیریم .......بلیط من هم یکطرفه هست

بلیط دو طرفه ارزونتر در نمیاد؟
سلام
آقا نریم تو فرودگاه مبدا یا مقصد گیر بدن چرا یک طرفست ؟
من 20 روز مونده به Expire زمان ویزا می خوام برم
اگه خبر اشتباه باشه نابود می شم ها
Big GrinCool
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: lonelyman ، hushmandco ، pouya.m.t ، sce ، shatsi ، mhb161 ، ikamaly
(2013-05-27 ساعت 13:40)onlyonline نوشته:  سلام
آقا نریم تو فرودگاه مبدا یا مقصد گیر بدن چرا یک طرفست ؟
من 20 روز مونده به Expire زمان ویزا می خوام برم
اگه خبر اشتباه باشه نابود می شم ها
Big GrinCool

با خیال راحت یه طرفه بگیر.منم یه طرفه دارم و شنبه دارم میرم
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
[quote='afs' pid='346560' dateline='1369594851']
دیروز می، بیست و پنجم، ۲۰۱۳ بالاخره پرونده اولین سفر من به آمریکا بسته شد.
باید خیلی خوشحال باشم که توی این ۵۵ روز از ورودم تونستم تمام کا
افشین عزیز از صمیم قلب بهتون تبریک میگم مه تونستین خیلی زود (خیلی خیلی زود) کارهاتون رو انقدر سریع پیش ببرین امیدوارم تمام بچه های ایرانی تو این مسیری که شروع کردن موفق باشن...
شماره کیس: 7XXX,تاریخ رویت قبولی: 4MAY ,کنسولگری:ابوظبی, ارسال فرم های اول: MAY 14,تعداد افراد کیس: 1نفر, تاریخ مصاحبه: هفته سوم می دریافت ویزا: ی ضرب 22 می
(2013-05-27 ساعت 12:31)pouya.m.t نوشته:  سلام.بچه ها کسی جدیدا ارز با ویزای ایمیگرنت گرفته تو تهران؟بمن میگین کی و کدوم شعبه؟

من بعید میدونم باشه.یعنی ارز رو یک بار میدن در سال اگر هم گرفت باشین دیگه ...
تشکر کنندگان: sce ، mhb161
(2013-05-27 ساعت 09:30)seperelia نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 09:16)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 19:29)hoj_s000 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 13:39)mahdio نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 11:21)mhz_ir نوشته:  گفتم که میخام از آنکارا به آمریکا بلیت بگیرم که هم هزینش کم باشه هم امکان تغییر تاریخ داشته باشه.آژانسا میگن چون پرواز از ترکیه هست و مبدا ایران نیست فقط ترکیش میتونن بدن در صورتی که تو سایت cheapoair پرواز لوفتهانزا برای همین مسیر نصف این قیمت در میاد.به نظرتون چیکار کنم؟

یه دوستی آشنایی پیدا کنید که ویزا کارت یا مستر کارت داشته باشه، از همون kayak یا cheapoair بگیرید.
من دفعه دوم برای پیکاپ ویزا، بلیط تهران آنکارا از cheapoair گرفتم 92 دلار با ترکیش!!!! نصف قیمت ماهان چارتر دراومد!

اگر کسی رو پیدا نکردین که مسترکارت یا ویزاکارت داشته باشه ، میتونید از سایتی که دوستان معرفی کردن http://www.tehranpayment.com اقدام کنید ، امروز من برای انجام پرداخت اینترنتی رفتم که گفتند، گرفتن بلیط هم میتونیم انجام بدیم، محیطش هم دانشجوی بود و بنظر میرسید چند تا دانشجو این شرکت رو اداره می کنند و همون موقع یکنفر هم داشت برای گرفتن وقت سفارت اقدام می کرد
امیدوارم اعلام این سایت جنبه تبلیغ نداشته باشه و هدف حل شدن مشکل دوستان هست
البته اگر دوستان از سایت های cheapoair و .... استفاده می کنند و یه پرواز خوب با قیمت مناسب پیدا کردن بهتر از سایت همون ایرلاین هم قیمت رو چک کنند ، یکبار من چک کردم سایت ایرلاین از سایت cheapoair همون پرواز 30 $ ارزون تر بود
سلام
تو این سایت برای یه تاریخ رنج بلیط Non-stop از 90 دلار تا 353 دلار داره اینا چه فرقی با هم دارند هر دو هم برای ترکیشه !
2) این سایت دانشجویی که دادید پروسه اینطور میشه که ما به حساب اینا میریزم به ریال و اونا به ما در قسمت کردیت کد میدند وارد کنیم؟
خود دانشجویی چقدر بابت اینکار هزینه میگیرند؟
دوست عزیز
قیمت بعضی صندلی ها تو هواپیما گرون تر هست واسه همین قیمت متفاوت میده
تهران پرداخت رو هم حضوری میری اونجا کارت که انجام شد به ریال یا دلار پرداخت میکنی، فرقی نداره، اگر خریدت بالای 1200 دلار باشه 7 درصد سود میگیرن اگه کمتر باشه 9 درصد

من پرداخت بلیط آنکارا رو دادم این سایت کرد safteh.com همون موقع کلی گشتم تا بهترین شرکتی که این کارو میکنه پیدا کنم
الان چک کردم نرخاش از تهران پرداخت که دوستان معرفی کردن یکمی بهتره 1000 دلارش میشه 3.700 که تو تهران پرداخت میشه 3.900
شماره کیس: 2013AS42XX(پدر،مادر،خواهر)/کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول:12MAY2012با ایمیل/کارنت شدن کیس:Feb2013/مصاحبه:w1 Feb2013/ کلیرنس26March/دریافت ویزا22May
تشکر کنندگان: bayat_r ، hassan1358arab ، HRSH ، sce ، shatsi ، AFSHIN-PIC ، mirzamemar ، mhb161 ، Saeedv13 ، nina22 ، kouroshd ، mrr777 ، hoj_s000 ، amir82 ، لاتاری ، AsemanAbee
دوستان من امروز با دفتر قطریه تماس گرفتم و قیمت مسیر مورد نظر خودم رو ازشون گرفتم.علی رغم اینکه فکر می کردم قیمت فروش اونا از قیمت توی سایت باید بیشتر باشه،اصلا اینطور نبود و تقریبا به یه قیمت بود.این رو گفتم که اگه می خواین درصدی رو واسه شارژ به این شرکت های دانشجویی واسه پرداخت اعتباری بدین اول از قیمت فروش تو نمایندگی ایرلاین اطلاع داشته باشین.
صرفا جهت ارایه تجربه امروز خودم بود.
موفق باشین.
لاتاری 2013
دوستان عزیز در مورد گرفتن گلبرگ سفری نکته ای که مسئول قسمت ا* ر* ز*ی بانک میگفت اینبود که فقط پرسید که مهم اینه که مقیم کشور دیگه ای نباشید یعنی حتما ویزا رو داشته باشید.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: bayat_r ، sce ، mhb161 ، hassan1358arab ، ikamaly ، shatsi
دوستان عزیز ..... خصوصا عزیزانی که اخیرا گرین کارت براتون ارسال شده ..... ممنون می شم راهنمایی کنین : به همراه گرین کارت هامون برای هر نفر نامه ای جداگانه اومده که فرم I-797c هست و موضوعش هم receipt notice fee in suspense هست . این نامه برای چی هست و چه باید بکنیم ؟
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، hushmandco ، mhb161 ، afshinghwink ، ikamaly
دوستان این درسته که میگن تخت خواب قیمتی نداره ولی خوشخواب خیلی گرانه ونمی شود تخت خرید؟؟؟؟
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، afshinghwink ، sce ، hassan1358arab ، ikamaly ، mgolchin13 ، fire dragon
(2013-05-27 ساعت 12:31)pouya.m.t نوشته:  سلام.بچه ها کسی جدیدا ارز با ویزای ایمیگرنت گرفته تو تهران؟بمن میگین کی و کدوم شعبه؟

برو شعبه اسکان بلوار میرداماد.. خیلی هم مودب هستن
(2013-05-27 ساعت 21:15)amir2013 نوشته:  

بانک ملت شعبه میدان کاج هم ارز روی ایمیگرنت می ده . البته اول عوارض خروج رو در بانک ملی پرداخت کنین .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: shatsi ، hushmandco ، bayat_r ، mhb161 ، pouya.m.t ، rouzbehdarvishi ، sce ، nina22 ، AFSHIN-PIC ، kouroshd ، ikamaly
(2013-05-27 ساعت 21:04)habibi نوشته:  دوستان این درسته که میگن تخت خواب قیمتی نداره ولی خوشخواب خیلی گرانه ونمی شود تخت خرید؟؟؟؟

از IKEA میتونید بگیرید هم تخت ارزون هم تشک ، از ٢٠٠ دلار هم شروع میشه ( خوشخواب )
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
(2013-05-27 ساعت 21:17)ایلیا8118 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 21:15)amir2013 نوشته:  

بانک ملت شعبه میدان کاج هم ارز روی ایمیگرنت می ده . البته اول عوارض خروج رو در بانک ملی پرداخت کنین .

بانک ملت چهار راه فرمانیه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-05-27 ساعت 23:19)sami0 نوشته:  سلام بچه ها این ارزی که میگین چقدره ؟
به کسایی که یک بار گرفتن ارز گرفتن بدون ویزا دوباره یعنی میدن با ویزا؟

هر سال شمسی یکبار به هر نفر 300 دلار
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان