کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
خوب دوستان یه کار اصولی دیگهSadاگر تبلیغ نباشه؟چون من هیچ نفعی ندارم)
با توجه به اینکه ما سه نفر هستیم و با ترکیش میریم، میتونیم 6 تا چمدون 23 کیلویی ببریم. من سه تا چمدون داشتم و رفتم برای حمل و نقل سه تا کارتن گرفتم.
من با تعریف دوستان رفتم ستارخان و از فروشگاه کارتن کالابر سه تا کارتن گرفتم
این آدرس سایتشه.
1- شما باید کارتن سایز 4 بیرید با ابعاد 61*46*46 CM که اندازه مجاز هست و قیمتش هر کدام 6200 تومان بود.
[عکس: 18905056253704526089.jpg]

2- بعد هم شما میتونید از این وکیوم بگ ها بگیرید، هر کدوم حدود 6000 تومن،سایز یک یعنی 80*60 .
[عکس: 23382701495876534342.jpg]

3- پلاستیک حبابدار هم متری 1000 تومن.
4- اگر بقچه هم بخواهید داشتند برای اینکه لوازمتون داخل کارتن امن تر باشه و خیس هم نشه. سایز یک یا دو باشه.

دوستان برای تشک هم همون پاساژ سنتی ستارخان شرکت تشک همراه سپاهان تشک یکنفره تا شو داشت 50 هزار تومن.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
از مطالب بچه ها یه سوالی برام پیش اومد
ما که ویزای ایمگریت داریم آیا باید عوارض خروج بپردازیم ؟ لطفا بدون حدس و گمان بفرمایید چون تا جایی که من میدونم شامل ما نمیشه ....
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، ikamaly ، afshinghwink
(2013-05-28 ساعت 01:08)AFSHIN-PIC نوشته:  از مطالب بچه ها یه سوالی برام پیش اومد
ما که ویزای ایمگریت داریم آیا باید عوارض خروج بپردازیم ؟ لطفا بدون حدس و گمان بفرمایید چون تا جایی که من میدونم شامل ما نمیشه ....

بله باید عوارض پرداخت کرد.با داشتن گرین کارد عوارض نمیخوان
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، ikamaly ، Danoosh ، mhb161 ، payam62 ، lingni ، afshinghwink ، amir82 ، لاتاری
(2013-05-28 ساعت 01:08)AFSHIN-PIC نوشته:  از مطالب بچه ها یه سوالی برام پیش اومد

بله افشین خان باید بپردازین. فقط کسانی که پاس خارجی دارن از عوارض معافن. موقع خروج از کشور توی بلند گوهای فرودگاه شاید 20 بار این جمله رو شنیدم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، AFSHIN-PIC ، Danoosh ، mhb161 ، mirzamemar ، گل نهال ، afshinghwink ، amir82
بالاخره ما هم داریم میریم.دیگه توکل به خدا.
باید پارو نزد واداد باید دل رو به دریا داد.......
............................................................................................
سلام حسن آقا ، امیدوارم سفر عالی داشته باشی همشهری .ما هم یکی دو ماه دیگه میاییم خدمتت.موفق باشی عزیز.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
بچه ها این جریان پرداخت 165$ چی شد اخر..کسی فهمید باید چه بکنیم؟ سایت که هنوز قاطیِ ...

(2013-05-28 ساعت 02:17)amir2013 نوشته:  بچه ها این جریان پرداخت 165$ چی شد اخر..کسی فهمید باید چه بکنیم؟ سایت که هنوز قاطیِ ...

ما که تو امریکائیم نمیشه بریم نقدی بدیم بهشون؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، zohre02 ، barmak ، tajhizgaran ، payam62 ، afshinghwink
بچه ها من شنیدم که بعضی از شرکت های هواپیمائی اگر نشون بدید که میخواهید مهاجرت کنید میتونید باره بیشتری ببرید، بپرسید از آژانسی که بلیط میگیرد.
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
(2013-05-28 ساعت 05:15)yalda.irannejad نوشته:  من و یکی از دوستان با هم به هیوستون اومدیم و مدارکمون رو هم زمان تحویل دادیم و آدرسمون هم یکی هستش برای اون امروز نامه ولکام اومد اما واسه من نیومده ... امکان داره گیرین کارتمون با هم نیاد ؟؟؟

بله دلیل نمیشه که چون باهم ورود کردین گرین کارتتون هم با هم بیاد
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

(2013-05-28 ساعت 05:15)yalda.irannejad نوشته:  من و یکی از دوستان با هم به هیوستون اومدیم و مدارکمون رو هم زمان تحویل دادیم و آدرسمون هم یکی هستش برای اون امروز نامه ولکام اومد اما واسه من نیومده ... امکان داره گیرین کارتمون با هم نیاد ؟؟؟
براي ما كه همون ولكام هم نيومد Winkخودش تنهايي اومد Tongue
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
عزيزان ممكنه در. مورد بليط و مسير و ايرلاين و بارمجاز و قيمت بليط و اينجور چيزا مفصل توضيح بديد؟فكر كنم تاپيك مربوطي هم داشته باشه و لي اونجا هم خبري نيست.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: ikamaly ، mhb161 ، shatsi ، zohre02 ، tajhizgaran ، sce ، payam62
(2013-05-28 ساعت 05:53)asal1907 نوشته:  

بله دلیل نمیشه که چون باهم ورود کردین گرین کارتتون هم با هم بیاد
شما خودت مطمئنی ؟ آیا نمونه ای دیدی؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: mhb161 ، shatsi ، zohre02 ، tajhizgaran ، sadeghi897 ، afshinghwink ، sce ، soruosh
(2013-05-27 ساعت 09:33)lingni نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 01:06)r91 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:38)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 13:19)nina22 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 13:03)alih نوشته:  سلام دوستان
کسی از بانکهای ملت شعب اصفهان ارز گرفته ؟
لطفا راهنمایی کنید
فوری
سلام
چندروز پیش به بانک ملت شعبه سرپرستی خیابون شیخ صدوق تماس گرفتم.مسئولش خانم رئیسی هست.بشون گفتم به ویزای مهاجرتی ارز تعلق میگیره یا نه؟ و اینکه دفعه اول هست که میخوایم بریم.گفتن اگه مقیم اونجا نباشین بله تعلق میگیره.قبل از سفرتون بیاین اینجا. برای اطمینان به شعبه دروازه دولت هم رفتم.اولش یه خانم بداخلاقی گفت نه تعلق نمیگیره ولی همکارش که کنارش نشسته بود گفت تعلق میگیره و شروع کردن بحث کردن.شما بهتره شعبه به شعبه بچرخی ببینی کدوم حواله میده.خیلی سلیقه ای کار میکننBig Grin
برای تهران داستانش چیه و کلا چه مدارکی میخواد و کی باید برا اینکار اقدام کنیم؟
اصلاً آقا برای چی میگین ویزاتون مهاجرتیه؟به خدا اونا وارد نیستن .مسافر آمریکا اونقدر زیاد نیست که اونا تجربه دیدن انواع ویزا ها رو داشته باشند.اونها فقط میخوان مدارکشون تو پرونده ها برای بازرسهاشون کافی باشه و فتوکپیش رو نگه میدارن.

فرزند محترم، تو ویزا نوشته مهاجرتیه، چه ما بگیم چه نگیم. یه کارمند بانک به قول خودتون بعد از این همه ویزا دیدن می فهمه که اینو دیگه.
با احترام

عزيزم نميفهمن.مكر اينكه استثنائا كسي باشه كه وارد باشه خوب برو شعبه ديكه.من براي خواهرزادم امتحان كردم.البته شايد اكه بيشتر از اين بحث بكنيم همكارشون كه به اينجا دسترسي داره حساسشون بكنه!ضمنا يه پيغام خصوصي برات ميزارم. مطالعه كن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: ikamaly ، mhb161 ، shatsi ، zohre02 ، tajhizgaran ، sadeghi897 ، sce
دوستان عزیز برای گرفتن ارز مسافرتی میتوانید به بانک ملت (خیابان ظفر) شعبه وحید دستگردی مراجعه کنید.بسیار خلوت است Wink
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، sadeghi897 ، mhb161 ، mehdi110 ، afshinghwink ، sce ، shatsi ، soruosh ، Alirezaa2013
دوستان عزیزی که فرزند زیر 12 سال دارند و فعلا در آ م ر ی ک ا مشغول به کار نشدند.... من شنیده ام که پس از اومدن سوشیال سکیوریتی نامبر می تونن برای فرزندشون برای بیمه ریکوئست بدن و خودشون هم زیر مجموعه فرزندشون تا زمانی که مشغول به کار نشدند بیمه بشن . بیمه مدیکال (MEDICARE(یا کایزر . البته صحت این مورد رو باید از عزیزانی که تجربه دارند پرسید . ما هنوز سوشیالمون نیومده و اگر درست باشه حتما اقدام می کنیم . چون بیمه با توجه به هزینه های بالای دارو و درمان در این کشور واقعا مهمه .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
(2013-05-28 ساعت 11:01)ستاره سلمانزاده نوشته:  دوستان عزیز برای گرفتن ارز مسافرتی میتوانید به بانک ملت (خیابان ظفر) شعبه وحید دستگردی مراجعه کنید.بسیار خلوت است Wink

آخه مگه به مهاجرت میدن ؟ ما یک شعبه دیگه رفتیم گفتن به هیچ عنوان نمیدن .
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، sce ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان