کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-28 ساعت 11:19)hitab نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 11:01)ستاره سلمانزاده نوشته:  دوستان عزیز برای گرفتن ارز مسافرتی میتوانید به بانک ملت (خیابان ظفر) شعبه وحید دستگردی مراجعه کنید.بسیار خلوت است Wink

آخه مگه به مهاجرت میدن ؟ ما یک شعبه دیگه رفتیم گفتن به هیچ عنوان نمیدن .

بله/ اگه ویزا داشته باشید حتما میدن
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shatsi ، sadeghi897 ، mhb161 ، sce ، dana ، ikamaly ، payam62
(2013-05-28 ساعت 11:25)ستاره سلمانزاده نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 11:01)ستاره سلمانزاده نوشته:  دوستان عزیز برای گرفتن ارز مسافرتی میتوانید به بانک ملت (خیابان ظفر) شعبه وحید دستگردی مراجعه کنید.بسیار خلوت است Wink

کدوم ظفر؟ شریعتی- مدرس یا مدرس ولیعصر؟

دوستان برای تشک هم همون پاساژ سنتی ستارخان شرکت تشک همراه سپاهان تشک یکنفره تا شو داشت 50 هزار تومن.
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: shatsi ، nina22 ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، mhb161 ، mehdi110 ، afshinghwink ، mgolchin13 ، payam62 ، tajhizgaran ، amir82
(2013-05-28 ساعت 11:29)bayat_r نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 11:25)ستاره سلمانزاده نوشته:  

کدوم ظفر؟ شریعتی- مدرس یا مدرس ولیعصر؟

دوستان برای تشک هم همون پاساژ سنتی ستارخان شرکت تشک همراه سپاهان تشک یکنفره تا شو داشت 50 هزار تومن.
شریعتی_ ظفر بعداز خیابان نفت_سمت چپ داخل کوچه
یا مدرس_ ظفرنرسیده به نفت سمت راست داخل کوچه
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bayat_r ، itsmasoud ، nina22 ، hushmandco ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، shatsi ، mhb161 ، mehdi110 ، kouroshd ، usa lover ، afshinghwink ، sce ، soruosh ، payam62 ، niko ، pooyash ، amir82
(2013-05-28 ساعت 08:29)r91 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 09:33)lingni نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 01:06)r91 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 15:38)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 13:19)nina22 نوشته:  سلام
چندروز پیش به بانک ملت شعبه سرپرستی خیابون شیخ صدوق تماس گرفتم.مسئولش خانم رئیسی هست.بشون گفتم به ویزای مهاجرتی ارز تعلق میگیره یا نه؟ و اینکه دفعه اول هست که میخوایم بریم.گفتن اگه مقیم اونجا نباشین بله تعلق میگیره.قبل از سفرتون بیاین اینجا. برای اطمینان به شعبه دروازه دولت هم رفتم.اولش یه خانم بداخلاقی گفت نه تعلق نمیگیره ولی همکارش که کنارش نشسته بود گفت تعلق میگیره و شروع کردن بحث کردن.شما بهتره شعبه به شعبه بچرخی ببینی کدوم حواله میده.خیلی سلیقه ای کار میکننBig Grin
برای تهران داستانش چیه و کلا چه مدارکی میخواد و کی باید برا اینکار اقدام کنیم؟
اصلاً آقا برای چی میگین ویزاتون مهاجرتیه؟به خدا اونا وارد نیستن .مسافر آمریکا اونقدر زیاد نیست که اونا تجربه دیدن انواع ویزا ها رو داشته باشند.اونها فقط میخوان مدارکشون تو پرونده ها برای بازرسهاشون کافی باشه و فتوکپیش رو نگه میدارن.

فرزند محترم، تو ویزا نوشته مهاجرتیه، چه ما بگیم چه نگیم. یه کارمند بانک به قول خودتون بعد از این همه ویزا دیدن می فهمه که اینو دیگه.
با احترام

عزيزم نميفهمن.مكر اينكه استثنائا كسي باشه كه وارد باشه خوب برو شعبه ديكه.با چه زبوني بكم من براي خواهرزادم امتحان كردم.البته شايد اكه بيشتر عز عين بحث بكنيم همكارشون كه به اينجا دسترسي داره حساسشون بكنه!ضمنا يه پيغام خصوصي برات ميزارم. مطالعه كن.

من امروز به یکی از دوستام که بانک ملت بود پرسیدم گفت نه به ویزای مهاجرتی ارز تعلق نمیگیره
فقط یه نوع ارز میدیم که همون 300 دلاره
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، ikamaly ، payam62 ، tajhizgaran ، mhb161 ، لاتاری
(2013-05-28 ساعت 06:22)sayeh_m نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 05:15)yalda.irannejad نوشته:  من و یکی از دوستان با هم به هیوستون اومدیم و مدارکمون رو هم زمان تحویل دادیم و آدرسمون هم یکی هستش برای اون امروز نامه ولکام اومد اما واسه من نیومده ... امکان داره گیرین کارتمون با هم نیاد ؟؟؟
براي ما كه همون ولكام هم نيومد Winkخودش تنهايي اومد Tongue

منم ولکام نگرفتم Sad ولی گرین کارتم اومده Big Grin

حالا یه چیز مهم .
من بعد از 25 روز هنوز کارت سوشیال نامبرم نیومده البته خود شماره اشو دارم ولی کارتش نیومده . در حالیکه من سه روز بعد از ورودم رفتم و حضوری درخواست دادم .بهم گفتن اگه تا دوهفته نیومد بیا اینجا اطلاع بده. منم یه کم بیشتر از دو هفته منتظر موندم بعد رفتم بهشون گفتم. جواب دادند چون شما صندوق پستی به نام خودتون نبوده کارت اومده و برگشت خورده .حالا دوباره باید درخواست بدید و از اول دو هفته منتظر بمونید Sad
ایندفعه موقع پر کردن فرم ، اسم کسی که صندوق پستی به نامش هست رو هم نوشتم. امیدوارم سر وقت بیاد.

دوستان حواسشون باشه همچین مشکلی برنخورن.
یه سوال : من با گرین کارت میتونم برم و گواهینامه بگیرم یا حتما باید کارت سوشیال نامبر باشه؟
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-05-28 ساعت 20:41)fire dragon نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 06:22)sayeh_m نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 05:15)yalda.irannejad نوشته:  من و یکی از دوستان با هم به هیوستون اومدیم و مدارکمون رو هم زمان تحویل دادیم و آدرسمون هم یکی هستش برای اون امروز نامه ولکام اومد اما واسه من نیومده ... امکان داره گیرین کارتمون با هم نیاد ؟؟؟
براي ما كه همون ولكام هم نيومد Winkخودش تنهايي اومد Tongue

منم ولکام نگرفتم Sad ولی گرین کارتم اومده Big Grin

حالا یه چیز مهم .
من بعد از 25 روز هنوز کارت سوشیال نامبرم نیومده البته خود شماره اشو دارم ولی کارتش نیومده . در حالیکه من سه روز بعد از ورودم رفتم و حضوری درخواست دادم .بهم گفتن اگه تا دوهفته نیومد بیا اینجا اطلاع بده. منم یه کم بیشتر از دو هفته منتظر موندم بعد رفتم بهشون گفتم. جواب دادند چون شما صندوق پستی به نام خودتون نبوده کارت اومده و برگشت خورده .حالا دوباره باید درخواست بدید و از اول دو هفته منتظر بمونید Sad
ایندفعه موقع پر کردن فرم ، اسم کسی که صندوق پستی به نامش هست رو هم نوشتم. امیدوارم سر وقت بیاد.

دوستان حواسشون باشه همچین مشکلی برنخورن.
یه سوال : من با گرین کارت میتونم برم و گواهینامه بگیرم یا حتما باید کارت سوشیال نامبر باشه؟

در ایالتی که من بودم (کالیفرنیا ) من با پاسپورت و فقط شماره سوشالم رفتم برای امتحان از من اصلا خود کارت را نخواستن و فقط شماره سوشال و آدرس خواستند که باید توی فرم نوشته می شد شاید ایالت های دیگه فرق کنه .
(2013-05-28 ساعت 17:52)sasbk نوشته:  در ادامه تجربیات و نوشته های اولین سفر من به آمریکا ....اگر سوالی باشه که بتونم جواب بدم حتما اینکار را می کنم
سلام کلا چند روز درامریکا بودید برایکارهاتون
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: Danoosh ، گل نهال ، ikamaly ، tajhizgaran ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 22:24)azar1348 نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 17:52)sasbk نوشته:  در ادامه تجربیات و نوشته های اولین سفر من به آمریکا ....اگر سوالی باشه که بتونم جواب بدم حتما اینکار را می کنم
سلام کلا چند روز درآمریکا بودید برایکارهاتون

همانطور که در قسمت اول نوشته هام گفتم من کلا 40 روز آمریکا بودم .البته با توجه به اینکه مدارکم مثل شماره سوشال و گرین کارد تقریبا زود و به موقع بهم رسید می تونستم 20 روزه هم همه کارهایی که کردم هم انجام بدم و برگردم .
تشکر کنندگان: ikamaly ، sce ، گل نهال ، nina22 ، mgolchin13 ، tajhizgaran ، mhb161
دوستان ایا این حرف درسته که میگن وقتی اس اس ان از یک ایالت گرفتی و حساب بانکی باز کردی میتونی برگردی ایران و سال بعد که بیای این استیت شدی میتونی بری دانشگاه؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، sadeghi897 ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 23:27)asal1907 نوشته:  دوستان ایا این حرف درسته که میگن وقتی اس اس ان از یک ایالت گرفتی و حساب بانکی باز کردی میتونی برگردی ایران و سال بعد که بیای این استیت شدی میتونی بری دانشگاه؟
دوست عزیز واقعاً به نظر خودتون میتونه این جمله صحت داشته باشه ؟!!!
چطوری توقع دارین وقتی در ایران هستین، شما رو یکی از ساکنین اون ایالت بدونن ؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: raam12000 ، hushmandco ، ikamaly ، mhz_ir ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 23:27)asal1907 نوشته:  دوستان ایا این حرف درسته که میگن وقتی اس اس ان از یک ایالت گرفتی و حساب بانکی باز کردی میتونی برگردی ایران و سال بعد که بیای این استیت شدی میتونی بری دانشگاه؟

اینطور که من شنیدم بعضی از دانشگاهها ( نه همشون و فکر میکنم تعداد کمی هم باشن ) حساب بانکی رو برای این استیت شدن قبول میکنن و همون براشون کافیه

(2013-05-28 ساعت 08:06)yalda.irannejad نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 05:53)asal1907 نوشته:  

بله دلیل نمیشه که چون باهم ورود کردین گرین کارتتون هم با هم بیاد
شما خودت مطمئنی ؟ آیا نمونه ای دیدی؟

دوست عزیز من و همسرم و بچه هام باهم وارد آمریکا شدیم و یک خانواده بودیم گرین کارت شوهرم و بچه هام 30 روزه رسید مال من 50 روزه اصلا دلیل نمیشه چون ورودتون یک زمان بود کارهاتون هم همزمان انجام بشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: hushmandco ، گل نهال ، payam62 ، nina22 ، ikamaly ، mhz_ir ، AsemanAbee ، sadeghi897 ، afshinghwink ، tajhizgaran ، niko ، el333 ، mhb161 ، Hedieh20

بعد یکسال که میخواین برگردین اونجا باید دعا کنین که ویزا گرفتنتون به مشکل نخوره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ikamaly ، bayat_r ، afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161
(2013-05-28 ساعت 23:56)golesang نوشته:  اینطور که من شنیدم بعضی از دانشگاهها ( نه همشون و فکر میکنم تعداد کمی هم باشن ) حساب بانکی رو برای این استیت شدن قبول میکنن و همون براشون کافیه
برای کسی که میخاد موقت برای گرفتن گرین کارت بره پیشنهاد میکنید که چه حسابی باز کنه که فقط یه حساب باز کرده باشه که بتونه از این استیت شدن استفاده کنه و کارمزدی هم نگیرن(چون دوستان گفتن یا باید 5000دلار باشه یا ماهانه چند دلار کارمزد میگیرن و... میخام یه مبلغ کمی تو یه حساب بریزم که کارمزد هم نگیرن)؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، AsemanAbee ، seperelia ، afshinghwink ، payam62 ، tajhizgaran ، mhb161
دوستان دل ا ر ها رو چه جوری بردین.ایا امکانش هست صرافی منتقل کنه یا گزینه دیگه ای مدنظر هست؟
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، mhb161
دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان