موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-29 ساعت 01:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-29 ساعت 01:25 توسط Alirezaa2013.)
سلام به همه دوستان
آيا كسي ميدونه كه با گواهينامه g2 كانادا ميشه در آمريكا رانندگي كرد؟يا ميشه بدون امتحان گواهينامه گرفت؟
موقعي كه من كانادا بودم يكي از دوستانم با گواهينامه اي كه از انگليس گرفته بود تونست بدون امتحان و فقط با پرداخت يك هزينه گواهينامه كانادا
بگيره.
ميخواستم بدونم تا حالا كسي همچين تجربه اي داشته؟
آخه من اقامت كانادا دارم و اونجا كلي سخت ميگيرن و با دردسر گواهينامه گرفتم.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 00:40)sepand88 نوشته: دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟
من پارسال با لوفتانزا رفتم تورنتو خيلي راضي بودم
پرواز خيلي خوبي بود
قبلا يك بار هم با تركيش رفتم نيويورك اونم پرواز خيلي خوبي بود فقط قسمت دوم پرواز يكم طولانيه
ولي لوفتانزا به خاطر اينكه شما مسافت بيشتري رو توي قسمت اول ميرين پرواز دوم كمتره و خيلي بهتره.سرويس دهي لوفتانزا هم در كل بهتر بود
البته پرواز دوم ما با ايركانادا بود و خيلي بهتر از پرواز اول.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
برای مدرسه بچه مون فقط ترجمه آخرین کارنامه سال تحصیلی به علاوه کارت واکسن کافیه؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 00:40)sepand88 نوشته: دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟
قيمتش چند دراومد؟از آزانس تهيه كردين؟پروازتون كجا عوض ميشه؟ويزاي ترانزيت لازم داره؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
من تو اولین سفرم هستم، در ال ای و حومه!
فعلا به علت تعطیلات کار خاصی نکردم، ایشالا از فردا شروع میشه!
حالا یه چیزی:
دانستنی های به درد نخور!:
دستمال کاغذی های ام.ر.یکا بر خلاف ایران، افقی بریده میشه!
توضیح:
دستمال کاغذی فقط از 1 سمت راحت پاره میشه دیگه، خب، حالا اون سمتی که دستمالای ایران پاره میشه، عمودیه، یعنی وقتی دستمال تو جعبه است و سرش بیرون، اگه همون طور که میکشیش بالا 2دستی بگیریش میتونی عمودی پاره اش کنی، اما کلینکس های اینجا افقی پاره میشه یعنی بدون اینکه کامل از تو جعبه در بیاد از بالا میشه پاره اش کرد!!!
حالا این به چه دردی میخوره؟؟ :
حداقلش اینه که هروقت دستمالتون پاره بشه یاد من میفتین!!!!!!!
:دی