کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-05-28 ساعت 23:27)asal1907 نوشته:  دوستان ایا این حرف درسته که میگن وقتی اس اس ان از یک ایالت گرفتی و حساب بانکی باز کردی میتونی برگردی ایران و سال بعد که بیای این استیت شدی میتونی بری دانشگاه؟

بعضی از دانشگاهها کارت شناسایی اون ایالت رو میخوان که یک یا دو سال از صدورش گذشته باشه بعضی دانشگاهها ممکنه مدارک بیشتری بخوان

(2013-05-29 ساعت 00:40)sepand88 نوشته:  دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟

http://www.airlinequality.com/Forum/lufth.htm
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، nina22 ، asal1907 ، seperelia ، afshinghwink ، payam62 ، مانترا ، mhb161
(2013-05-29 ساعت 00:40)sepand88 نوشته:  دوستان کسی تجربه رفتن با لوفتانزارو داره؟ من لوفتانزا گرفتم پروازش چطوریه خوبه؟

من دوستم دو سال پیش باهاش رفت امریکا که خیلی راضی بود و بهترین هواپیماها رو داره.در حال حاضر گرونترین هم هست
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، nina22 ، sadeghi897 ، kouroshd ، afshinghwink ، payam62 ، mhb161
سلام به همه دوستان
آيا كسي ميدونه كه با گواهينامه g2 كانادا ميشه در آمريكا رانندگي كرد؟يا ميشه بدون امتحان گواهينامه گرفت؟
موقعي كه من كانادا بودم يكي از دوستانم با گواهينامه اي كه از انگليس گرفته بود تونست بدون امتحان و فقط با پرداخت يك هزينه گواهينامه كانادا
بگيره.
ميخواستم بدونم تا حالا كسي همچين تجربه اي داشته؟
آخه من اقامت كانادا دارم و اونجا كلي سخت ميگيرن و با دردسر گواهينامه گرفتم.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، payam62 ، tajhizgaran ، mhb161

من پارسال با لوفتانزا رفتم تورنتو خيلي راضي بودم
پرواز خيلي خوبي بود
قبلا يك بار هم با تركيش رفتم نيويورك اونم پرواز خيلي خوبي بود فقط قسمت دوم پرواز يكم طولانيه
ولي لوفتانزا به خاطر اينكه شما مسافت بيشتري رو توي قسمت اول ميرين پرواز دوم كمتره و خيلي بهتره.سرويس دهي لوفتانزا هم در كل بهتر بود
البته پرواز دوم ما با ايركانادا بود و خيلي بهتر از پرواز اول.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
برای مدرسه بچه مون فقط ترجمه آخرین کارنامه سال تحصیلی به علاوه کارت واکسن کافیه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: nina22 ، sadeghi897 ، mgolchin13 ، afshinghwink ، گل نهال ، tajhizgaran ، el333 ، mhb161 ، m@ry@m75 ، nooshshahnar
(2013-05-29 ساعت 00:04)hushmandco نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 23:27)asal1907 نوشته:  دوستان ایا این حرف درسته که میگن وقتی اس اس ان از یک ایالت گرفتی و حساب بانکی باز کردی میتونی برگردی ایران و سال بعد که بیای این استیت شدی میتونی بری دانشگاه؟
بعد یکسال که میخواین برگردین اونجا باید دعا کنین که ویزا گرفتنتون به مشکل نخوره.
اصولا پاس سفید می گیرن هیچ مشکلی هم واسه بازگشت وجود نداره
اما اگر بشه این استیت شد خوبه
البته دکتری نیاز به این استیت شدن نداره عموما می شه اومد ایران بعد پذیرش واسه دکتری گرفت ، که پول هم می دن موقعی که پذیرش ادم گرفت برگرده
اصولا دکترا اگر پذیرش بدن 90 درصد به بالا فاند خوبی هم می دن
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.

قيمتش چند دراومد؟از آزانس تهيه كردين؟پروازتون كجا عوض ميشه؟ويزاي ترانزيت لازم داره؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: afshinghwink ، payam62 ، tajhizgaran ، mhb161
دوستان عزيزم سلام

ما هم بالاخره جمعه عازم شديم و الان ٣ روزه كه در خاك ا م ر ي ك ا به سر مي بريم Smile
ما اومديم ايالت كانزاس ، و دليل اصلي اش اين بود كه اينجا يه دوست داشتيم و دوما اينجا هزينه زندگي پايين تر از ايالت هاي بزرگه و چون ما اومديم كه بمونيم، ترجيح داديم از اينجا شروع كنيم.

در مورد فرودگاه: مقصد ما از آلمان به شيكاگو بود و توي فرودگاه شيكاگو كارهاي مربوط به ويزا و گمرك و ... جمعا نيم ساعت بيشتر طول نكشيد و خيلي كوول برخورد كردن. وسايلمون رو هم نگشتن.

امروز بعد از گذشت ٣ روز به اداره سوشيال رفتيم اما گفتن بايد ٣ هفته از ورودتون بگذره تا درخواست بديم و ما هر چي گفتيم كه به ما گفتن بعد از ورود ميتونيد سريعا اقدام كنيد، خانومه قبول نكرد و گفت بايد اسمتون اول توي سيستم بياد كه اون ٣ هفته طول مي كشه و بعدش بيايد. حالا بچه هايي كه اطلاعات دارن اگه كمك كنن ممنون ميشم.

بعدش رفتيم bank of america و فقط پاس هامون رو داديم و واسمون حساب چكينگ باز كرد و علاوه بر اون واسمون حساب سكيور كرديت هم باز كرد و گفت از همين الان ميتونيد سكيور كرديت داشته باشيد. خدا رو شكر به ssn گير نداد،

اينجا هزينه رنت خونه خوبه و با ماهي ٦٠٠ تا ميشه يه آپارتمان يه خوابه ٦٠-٧٠ متري اجاره كرد و در كل شهر سرسبز و خلوتيه و برعكس اون چيزي كه فكر مي كردم ايراني ها هم اينجا كم نيستنSmile

به اميد موفقيت همه دوستاي عزيزم
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
(2013-05-29 ساعت 00:32)mhz_ir نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 23:56)golesang نوشته:  اینطور که من شنیدم بعضی از دانشگاهها ( نه همشون و فکر میکنم تعداد کمی هم باشن ) حساب بانکی رو برای این استیت شدن قبول میکنن و همون براشون کافیه
برای کسی که میخاد موقت برای گرفتن گرین کارت بره پیشنهاد میکنید که چه حسابی باز کنه که فقط یه حساب باز کرده باشه که بتونه از این استیت شدن استفاده کنه و کارمزدی هم نگیرن(چون دوستان گفتن یا باید 5000دلار باشه یا ماهانه چند دلار کارمزد میگیرن و... میخام یه مبلغ کمی تو یه حساب بریزم که کارمزد هم نگیرن)؟

من حسابی که باز کردم تو بانک ولز فارگو هست. و در سه حالت شما رو شارژ نمی کنند:
1_ 2000 دلار موجودی داشته باشید ( مجموع سیوینگ و چکینگ) .
2_ حداقل 750 دلار ماهانه حقوق به حسابتون واریز بشه. توجه داشته باشید که اگه پرداخت حقوقتون به صورت چک باشه و شما دستی اون رو ببرید و به حساب بذارید شامل این نمیشه. حتما بایستی از طرف کارفرما به صورت الکترونیکی حقوق واریز بشه.
3_ حداقل 10 بار در طول ماه با کارت بانکیتون خرید کرده باشید.

شما می تونید یه کمی بیشتر از 2000 تا تو حسابتون بگذارید بمونه. ولی محض اطمینان هنگام افتتاح حساب باز هم سوال کنید.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-05-28 ساعت 17:52)sasbk نوشته:  در ادامه تجربیات و نوشته های اولین سفر من به آمریکا

گواهینامه رانندگی

من آئين نامه را وقتي ايران بودم از رو سايتشان به زبان فارسي دانلود كرده بودم و هر وقت فرصت مي شد مي خوندم

سلام.
ممکنه سایتی رو که ازش آیین نامه رانندگی در آمریکا رو دانلود کردین اینجا برای ما هم بنویسین؟
ممنون.
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mgolchin13 ، tajhizgaran ، sadeghi897 ، sce ، bayat_r ، mhb161 ، zohre02
رسیدن بخیر شیما جان... خوش اومدی
برای گرفتن ssn اصلا 3 هفته صبر نکن. بعد چند روز به یک اداره دیگه سر بزن. اینجا هر اداره ای واسه خودش یکجور عمل می کنه. چه بسا ممکنه بتونی
همون روز شماره اش رو بگیری.

(2013-05-29 ساعت 05:34)shima1364 نوشته:  دوستان عزيزم سلام

ما هم بالاخره جمعه عازم شديم و الان ٣ روزه كه در خاك ا م ر ي ك ا به سر مي بريم Smile
ما اومديم ايالت كانزاس ، و دليل اصلي اش اين بود كه اينجا يه دوست داشتيم و دوما اينجا هزينه زندگي پايين تر از ايالت هاي بزرگه و چون ما اومديم كه بمونيم، ترجيح داديم از اينجا شروع كنيم.

در مورد فرودگاه: مقصد ما از آلمان به شيكاگو بود و توي فرودگاه شيكاگو كارهاي مربوط به ويزا و گمرك و ... جمعا نيم ساعت بيشتر طول نكشيد و خيلي كوول برخورد كردن. وسايلمون رو هم نگشتن.

امروز بعد از گذشت ٣ روز به اداره سوشيال رفتيم اما گفتن بايد ٣ هفته از ورودتون بگذره تا درخواست بديم و ما هر چي گفتيم كه به ما گفتن بعد از ورود ميتونيد سريعا اقدام كنيد، خانومه قبول نكرد و گفت بايد اسمتون اول توي سيستم بياد كه اون ٣ هفته طول مي كشه و بعدش بيايد. حالا بچه هايي كه اطلاعات دارن اگه كمك كنن ممنون ميشم.

بعدش رفتيم bank of america و فقط پاس هامون رو داديم و واسمون حساب چكينگ باز كرد و علاوه بر اون واسمون حساب سكيور كرديت هم باز كرد و گفت از همين الان ميتونيد سكيور كرديت داشته باشيد. خدا رو شكر به ssn گير نداد،

اينجا هزينه رنت خونه خوبه و با ماهي ٦٠٠ تا ميشه يه آپارتمان يه خوابه ٦٠-٧٠ متري اجاره كرد و در كل شهر سرسبز و خلوتيه و برعكس اون چيزي كه فكر مي كردم ايراني ها هم اينجا كم نيستنSmile

به اميد موفقيت همه دوستاي عزيزم
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

من تو اولین سفرم هستم، در ال ای و حومه!
فعلا به علت تعطیلات کار خاصی نکردم، ایشالا از فردا شروع میشه!
حالا یه چیزی:
دانستنی های به درد نخور!:
دستمال کاغذی های ام.ر.یکا بر خلاف ایران، افقی بریده میشه!
توضیح:
دستمال کاغذی فقط از 1 سمت راحت پاره میشه دیگه، خب، حالا اون سمتی که دستمالای ایران پاره میشه، عمودیه، یعنی وقتی دستمال تو جعبه است و سرش بیرون، اگه همون طور که میکشیش بالا 2دستی بگیریش میتونی عمودی پاره اش کنی، اما کلینکس های اینجا افقی پاره میشه یعنی بدون اینکه کامل از تو جعبه در بیاد از بالا میشه پاره اش کرد!!!
حالا این به چه دردی میخوره؟؟ :
حداقلش اینه که هروقت دستمالتون پاره بشه یاد من میفتین!!!!!!!
:دی
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
من امروز رفتم بانک چِیس ولی برام حساب باز نکردن چون ssn نداشتم Sad
یا 1 برگه معتبری که روش آدرس محل سکونت و نام من قید شده باشه
چطور بنک آو آمریکا حساب رو باز کرده برای دوستان؟؟؟
ای چِیس نامرد!
پس خالا میرم ولز فارگو ببینم چی میشه؟!!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-05-29 ساعت 07:50)lingni نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 17:52)sasbk نوشته:  در ادامه تجربیات و نوشته های اولین سفر من به آمریکا

گواهینامه رانندگی

من آئين نامه را وقتي ايران بودم از رو سايتشان به زبان فارسي دانلود كرده بودم و هر وقت فرصت مي شد مي خوندم

سلام.
ممکنه سایتی رو که ازش آیین نامه رانندگی در آمریکا رو دانلود کردین اینجا برای ما هم بنویسین؟
ممنون.

من از سايت DMV مريوط به ايالت كاليفرنيا دانلود كردم
http://apps.dmv.ca.gov/pubs/foreign_hdbk/dl600F.pdf

سايت اصلي dmv كاليفرنيا :
http://www.dmv.ca.gov

نمونه سوالات فارسي هم دوستان ديگه در تاپيك مربوط به دريافت گواهينامه رانندگي گذاشتند به آن تاپيك ها هم سري بزنيد.
(2013-05-29 ساعت 06:44)mohajer13 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:32)mhz_ir نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 23:56)golesang نوشته:  اینطور که من شنیدم بعضی از دانشگاهها ( نه همشون و فکر میکنم تعداد کمی هم باشن ) حساب بانکی رو برای این استیت شدن قبول میکنن و همون براشون کافیه
برای کسی که میخاد موقت برای گرفتن گرین کارت بره پیشنهاد میکنید که چه حسابی باز کنه که فقط یه حساب باز کرده باشه که بتونه از این استیت شدن استفاده کنه و کارمزدی هم نگیرن(چون دوستان گفتن یا باید 5000دلار باشه یا ماهانه چند دلار کارمزد میگیرن و... میخام یه مبلغ کمی تو یه حساب بریزم که کارمزد هم نگیرن)؟

من حسابی که باز کردم تو بانک ولز فارگو هست. و در سه حالت شما رو شارژ نمی کنند:
1_ 2000 دلار موجودی داشته باشید ( مجموع سیوینگ و چکینگ) .
2_ حداقل 750 دلار ماهانه حقوق به حسابتون واریز بشه. توجه داشته باشید که اگه پرداخت حقوقتون به صورت چک باشه و شما دستی اون رو ببرید و به حساب بذارید شامل این نمیشه. حتما بایستی از طرف کارفرما به صورت الکترونیکی حقوق واریز بشه.
3_ حداقل 10 بار در طول ماه با کارت بانکیتون خرید کرده باشید.

شما می تونید یه کمی بیشتر از 2000 تا تو حسابتون بگذارید بمونه. ولی محض اطمینان هنگام افتتاح حساب باز هم سوال کنید.
پس کمتر از 2000تا هیچ بانکی نیست دیگه که شارژ نکنن؟حالا اون بحث in-state که golesang گفته اگه درست باشه ارزش داره.صحت داره؟
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، mhb161 ، zohre02 ، سمانه777 ، jazirehh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان