کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان.ما هم رسیدیم به LA. جاتون خالی‌. منتظر سفرنامه باشین تا ردیف شدن wifi هتل.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
سلام دوستان ماهم با گرفتن ويزا رسمأ به اين تاپيك نقل مكان كرديم .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
راهنمای جامع نوشتن Recom
http://mohajersara.com/post-308036.html#pid308036
دقت کنید پست به روز شده و راهنما در انتهای پست اومده
موفق باشید دوسی جان ها
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
یک سوال از دوستانی که رفتن یا در این زمینه اطلاع درست دارن
آیا در امریکا نیاز به شناسنامه ، کارت ملی ، یا هر مدرکی از این دست میشه ؟ یا نیازی نیست و اصلا این مدارک را با خودمون نبریم ؟
چون به هر حال فکر کنم هر یک از بجه های مهاجر به یک نفر امین در اینجا برای انجام کارهاش وکالت میده (حداقل من اینکار رو میکنم) خوب طبیعتا این مدارک اینجا بیشتر مورد نیاز خواهد بود تا اونور ...
لطفا اگه تجربه خاصی دارید بیان کنید Smile
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان: lingni ، mgolchin13 ، mhb161 ، آنی ، afshinghwink ، lonelyman ، nina22 ، shatsi
(2013-06-03 ساعت 20:20)AFSHIN-PIC نوشته:  یک سوال از دوستانی که رفتن یا در این زمینه اطلاع درست دارن
آیا در آمریکا نیاز به شناسنامه ، کارت ملی ، یا هر مدرکی از این دست میشه ؟ یا نیازی نیست و اصلا این مدارک را با خودمون نبریم ؟
چون به هر حال فکر کنم هر یک از بجه های مهاجر به یک نفر امین در اینجا برای انجام کارهاش وکالت میده (حداقل من اینکار رو میکنم) خوب طبیعتا این مدارک اینجا بیشتر مورد نیاز خواهد بود تا اونور ...
لطفا اگه تجربه خاصی دارید بیان کنید Smile
دوست عزیز سلام
این امکان هست که در اول کار، به شناسنامه و کارت ملی شما ( اصلش ) احتیاج داشته باشند مخصوصاً کارت ملی شما، پس بهتره که با خودتون ببرین تا اینکه تازه اونموقع بخواهید که براتون بفرستن و به احتمال زیاد هیچ پستی هم قبول نمیکنه که شناسنامه و یا کارت ملی رو براتون بیارن آمریکا....
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-03 ساعت 04:26)afs نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 02:17)nina22 نوشته:  «...باز چون کريديت نداريم چاره دان پيمت بالاست. دان بالا خيال بانک و کمپانيه رو تا حدی راحت ميکنه و سود بانکی رو هم کمتر ميکنه...»

مثلا توی ایران یه چیز قسطی که می خواستید بخرید می گفتند ۳۰٪‌ نقد بقیه قسط.
اون ۳۰٪ نقد اینجا بهش می گند Down Payment
اون قسط هایی که باید بدید رو می گند Installment Payments
قسط اول رو می گند Initial Payment که گاهی کمتر یا بیشتر قسط های دیگه است
سود سالیانه قسط هایی که می دید رو بهش می گند Annual Percentage Rate یا همون APR
وقتی می خواهید خرید قسطیتون رو تسویه کنید مثلا چند قسط رو یه جا بدید که بدهی پرداخت بشه بهش می گند Pay Off

سلام افشین جان
ما برای اولین سفرمون میایم لیزبرگ مریلند و فرودگاه دالاس واشنگتن پورت ورودیمون:اولا از اطلاعات کاملت واقعا ممنون خیلی استرسمو کم کرده/لطفا ما رو از مابقی تجربیاتت بی نصیب نزار و اگه از لیزبرگ و بهترین اداره سوشیال اونجا اطلاعاتی داری لطفا راهنماییمون کن.در اخر اگه اطلاعاتی از بهترین راه رفتن به نیویورک (با قطار مثلا)واستیشنهاش داری بنویسی خیلی لطف میکنی
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، mhb161 ، afshinghwink ، leily52 ، آنی ، sce ، سمانه777
(2013-06-03 ساعت 23:38)moji20 نوشته:  ما برای اولین سفرمون میایم لیزبرگ مریلند و فرودگاه دالاس واشنگتن پورت ورودیمون

مطمئنید که لیزبرگ مریلنده؟ تاجایی که من می دونم این دوروبر یدونه لیزبرگ هست که توی ویرجینیاست. البته برای رفتن به اونجا باید به همون فرودگاه دالس رفت که خیلی هم نزدیک هستند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
حواستون باشه یه آیدی با خودتون همراه داشته باشید گواهی نامه بین المللی اینجا خیلی به کارمن اومد به عنوان آیدی
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
(2013-06-03 ساعت 05:13)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 03:58)sokot نوشته:  سلام به دوستای عزیز مهاجرسایی

یه سوال داشتیم /ما الان آمریکا هستیم نزدیک 2 هفته میشه ولی هنوز گرین کارتمون نرسیده /یه موقعیت پیش اومده بریم کانادا یه سفر کوتاه/کسی میدونه میتونیم با ویزای مهاجرتی داخل پاس ایرانیمون که مهر ورود به آمریکا خورده . به کانادا سفر کنیم؟؟؟

با تشکر

من شنيدم به مشكل ميخورين تا قبل اومدن گرين كارتها بخواين برين كانادا

سلام

ما فردای ورودمون اومدیم کانادا و سه ماه هست که اینجاییم . گرین کارت رو هم دوستان لطف کردن برامون پست کردن . توی گوگل سرچ کنید :
can i travel to canada with I-551 stamp in valid passport
همه چیز دستتون میاد .
و اینکه اصولا
i-551 stamp in valid passport = i-551 plastic card = green card

ما زمینی اومدیم و از گیت آمریکا که میخواستیم عبور کنیم گفتن مشکلی نیست و فقط گیت ورود به کانادا گیر داد که قانعشون کردیم .

موفق باشین

(2013-06-03 ساعت 07:07)rabedi نوشته:  با سلام
من از برندگان 2013 هستم و تازه 2 روزه وارد آمریکا شدم
امکانش هست با ویزای مهاجرت توی پاسم به کانادا قبل از آمدن گرین کارتم داشته باشم خیلی ممنون میشم راهنمایی یفرمایید
با تشکر

سلام

ما فردای ورودمون اومدیم کانادا و سه ماه هست که اینجاییم . گرین کارت رو هم دوستان لطف کردن برامون پست کردن . توی گوگل سرچ کنید :
can i travel to canada with I-551 stamp in valid passport
همه چیز دستتون میاد .
و اینکه اصولا
i-551 stamp in valid passport = i-551 plastic card = green card

ما زمینی اومدیم و از گیت آمریکا که میخواستیم عبور کنیم گفتن مشکلی نیست و فقط گیت ورود به کانادا گیر داد که قانعشون کردیم .

موفق باشین
2013AS0000007xx
ما از نظر روحیات، تمکن مالی، سطح تحصیلات، آستانه تحمل، شرایط تاهل، دانش زبان انگلیسی و شرایطی که ممکنه تو آمریکا برامون پیش بیاد متفاوتیم. پس به آسانترین راه، یعنی شنیدن تجربیات متفاوت دیگران که در شرایط متفاوتی هم اتفاق افتاده، هرگز اکتفا نکنید. سفرنامه حقیر
اقا من یک سئوالی داشتم
برو بچ که کار پیدا کردن یا زندگی معمولی امریکایی ها رو می بینن
امریکایی ها روزانه غیر از غذا و کار وقت آزاد هم دارن ؟ اگر دارن چقدر؟
ممنونم
Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-06-03 ساعت 08:51)آنی نوشته:  افشین جان من "سفر اولین ها" رو خوندم و تونستم تمام حساتو درک کنم غیر از اون بیخیالی که داشتیTongue
حالا یه سوال دارم.شما که رفتی سمت ویرجینیا اونجا رو چجوری میبینی برای شروع زندگی؟از لحاظ کا رو امنیت آخه من دو تا پسر 9و7 ساله دارم که محیطی که میخوام برم برام خیلی مهمه.در حال حاضر نظرم روی سیاتله ولی بین سیاتل و ویرجینیا دو به شکم...میشه کمکم کنی؟؟؟Sad

شنیدید می گند فلانی از اون ور بوم افتاده حالا داستان بی خیالی منم همین بود. گاهی وقتی نمی شه کاری کرد از شدت درد آدم کرخت می شه. این همون بی خیالیست.

اما در مورد ویرجینیا. اول اسمش که خیلی قشنگه به خصوص برای ما اصفهانیا که ج هامون می زنه. بعد همه جای امریکا جاهای خوب داره و جاهای بعد و نمی شه بگی کل ویرجینیا خوبه یا بده. تازه خیلی از این بدی و خوبی هم که می گند من شخصا قبول ندارم چون استانداردهای اندازه گیری اینجایی ها با ماه یکم فرق می کنه. در هرصورت تا اینجایی که من فهمیدم ایالت های نزدیک به ساحل شرقی و نزدیک به ساحل غربی جاهای خوبی برای زندگی کردن هستند. حالا به میزان اینکه چقدر به شمال نزدیک باشید یا چقدر به جنوب وضعیت آب و هوا هم از سرد به گرم تغییر وضعیت می ده. اینجایی ها می گند امریکایی های سرزمین های جنوبی دهاتی هستند و حتی قیافه و حرف زدنشون فرق می کنه. من اینو نمی دونم.

درهر صورت در مورد سیاتل که فکر می کنم مطلب زیاد هست اما در مورد ویرجینیا ایرانی زیاد داره، ایالت ارزونی نیست و همین گرون بودن نشون می ده که کیفیت زندگی بالاست. شهرهای شمالیش که به دی سی نزدیکه پرتراکم و معروف هستند و با توجه به چیزهایی که من اینجا شنیدم و آدم هایی که باهاشون سر و کار داشتم و اونجا زندگی می کردند به نظر جای خوبی برای زندگی هست.

کلا در ایالت های مریلند و ویرجینیا و دی سی اریا از نظر امکانات و سطح زندگی قابل قبوله. اما خوب مثلا در همین مریلند شهر بزرگ و شلوغی مثل بالتیمور هست که محله های بد و خطرناک زیادی داره. تجربه کوتاهی هم که داشتم نشون می ده وضعیت کار هم خوبه.

در هرصورت شما باید خوشحال باشید که بچه هاتون دبیرستانی نیستند. چون دبیرستان های امریکا به خاطر سن خاص بچه ها و آزادی هایی که اینجا هست به عقیده من برای بچه های تازه وارد از جایی مثل ایران نه تنها نگران کننده خطرناک هم هست و پدر و مادرها باید واقعا این موضوع رو جدی بگیرند.

در مورد امنیت من شخصا احساس امنیت زیادی می کنم. دو روزه شروع کردم توی آپارتمان و پارکینگ محل کار درماشین رو قفل نمی کنم، بدم نمیاد ببینم چی می شه. اما خوب اگر شما آدمی باشید که از دیدن سگ هراس دارید یا سیاهی پوست یه آدم یا سیبیل یک مکزیکی ممکنه احساس خوبی بهتون نده حتی راه رفتن توی پارک هم اینجا براتون آزار دهنده می شه.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-03 ساعت 23:38)moji20 نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 04:26)afs نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 02:17)nina22 نوشته:  «...باز چون کريديت نداريم چاره دان پيمت بالاست. دان بالا خيال بانک و کمپانيه رو تا حدی راحت ميکنه و سود بانکی رو هم کمتر ميکنه...»

مثلا توی ایران یه چیز قسطی که می خواستید بخرید می گفتند ۳۰٪‌ نقد بقیه قسط.
اون ۳۰٪ نقد اینجا بهش می گند Down Payment
اون قسط هایی که باید بدید رو می گند Installment Payments
قسط اول رو می گند Initial Payment که گاهی کمتر یا بیشتر قسط های دیگه است
سود سالیانه قسط هایی که می دید رو بهش می گند Annual Percentage Rate یا همون APR
وقتی می خواهید خرید قسطیتون رو تسویه کنید مثلا چند قسط رو یه جا بدید که بدهی پرداخت بشه بهش می گند Pay Off

سلام افشین جان
ما برای اولین سفرمون میایم لیزبرگ مریلند و فرودگاه دالاس واشنگتن پورت ورودیمون:اولا از اطلاعات کاملت واقعا ممنون خیلی استرسمو کم کرده/لطفا ما رو از مابقی تجربیاتت بی نصیب نزار و اگه از لیزبرگ و بهترین اداره سوشیال اونجا اطلاعاتی داری لطفا راهنماییمون کن.در اخر اگه اطلاعاتی از بهترین راه رفتن به نیویورک (با قطار مثلا)واستیشنهاش داری بنویسی خیلی لطف میکنی

در آمریکا قطار وسیله نقلیه گرونی به حساب میاد. خصوصا قطار Amtrack. اما اتوبوس های راحت و تمیز با قیمت مناسب و اینترنت پیدا می شه. شما Bolt Bus رو برید وب سایتش و مسیر موردنظرتون رو ببینید داره یا نه. من همین چند وقت پیش با این اتوبوس رفتم بالتیمور مریلند و برگشتم با قیمت حدود بیست دلار.
(2013-06-04 ساعت 04:33)sadeghi897 نوشته:  اقا من یک سئوالی داشتم
برو بچ که کار پیدا کردن یا زندگی معمولی آمریکایی ها رو می بینن
آمریکایی ها روزانه غیر از غذا و کار وقت آزاد هم دارن ؟ اگر دارن چقدر؟
ممنونم
Tongue

بستگی داره کجا زندگی کنید. بعضی شهرها مردم خیلی workaholic هستند. یعنی زندگیشون تقریبا تو کار خلاصه میشه، مثل محدوده سیلیکون ولی. بعضی جاها سبک تر هست. ولی قاعده کلی اینه که وقتی جایی شاغل میشین و مثلا 8 ساعت در روز باید کار کنید، واقعا همون 8 ساعت رو ( بلکه هم بیشتر) از شما کار می کشند. بنابراین بعد از کار اکثرا مردم ترجیح میدن برن خونه و جلوی TV لم بدن . بعضی مجردها هم میرن با دوستاشون یکی دو ساعت تفریح ولی عمده مردم خسته تر از اون هستن که بعد کار برن بگردن! آخر هفته ها اما وضعیت فرق می کنه. معمولا در طول هفته لحظه شماری میشه برای آخر هفته. برنامه می ذارن برن سفر، دور هم جمع بشن مثلا برای یک مسابقه فوتبال، یا هر تفریح مختصر دیگری، مثل پیک نیک. یک برنامه تعطیلات بلندتر هم دارند که وقتی مرخصی ها رو جمع کردند به یک سفر حداکثر دو هفته ای میرن. هر چه سابقه کار بیشتری داشته باشید( یعنی سالهای استخدام رسمی در محل کارتون) مرخصی بیتشری هم دارید، معمولا سالهای اول حداکثر دو هفته است.
من امروز رفتم و امتحان گواهینامه دادم .فقط writing تست البته . چون با امید رفتیم داون تاون شیکاگو و اون مرکز گفت ما امتحان جاده ایی اینجا برگزار نمی کنیم . هر چند که اگه برگزار میکردند من اصلا ماشین نداشتم . امتحانش آسون نبود ولی من کلا 2 تا غلط داشتم. منظورم اینه که با دقت بخونید و حتما سوالهای نمونه ایی که تو سایتها پیدا میشه رو چند تایی بزنید . خیلی کمک میکنه. قسمت تابلوهای رانندگیش هیچ علامتی تو تابلو نداشت مثلا فقط یه لوزی نارنجی بود و شما باید گزینه کارگران مشغول کار هستند رو انتخاب می کردی . در حالیکه تو تابلو اصلی تو خیابونها داخل تابلو هم مینویسه ولی تو امتحان فقط از رنگ و شکلش باید حدس زد. البته نمیدونم بقیه ایالتها هم امتحانشون اینجوریه یا نه
من برای آیدی هم درخواست کردم که هزینه هر دوش با هم شد 40 دلار.
برای آیدی هم همونجا ازم عکس گرفت و دو دقیقه بعدش کارت آماده شده بود .تحویل گرفتم و اومدم بیرون.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
از دوستانی که تشریف بردن آمریکا یک سوالی داشتم: توی فرم آبی که مال گمرک هستش، قسمتی که مربوط به ارزش لوازم همراه مسافر هست رو چقدر نوشتید؟ وقتی که ما برای بار اول وارد میشیم ابتدا مراحل مربوط به مهاجرت انجام میشه و روی ویزامون مهر میزنن و ما از اون لحظه به بعد قانونا مقیم امریکا محسوب میشیم... بعد از این که این مرحله که تموم شد میریم بار ها مون رو میگیریم و میریم برای انجام تشریفات گمرکی.... حالا سوال من اینه که ما شامل 800دلار معافیت گمرکی که مخصوص resident هاست(و پشت برگه ابی نوشته شده) میشیم یا 100 دلار ویزیتور ها؟ و این مبالغ بر اساس هر نفرهستش یا جمعا حساب میشه؟ (یعنی برای 4 نفر میشه3200دلار یا همون 800دلاره) خصوصا کسانی که فرش یا تابلو فرش همراهشون داشتن اگر تجربه شون رو بگن متشکر میشم.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان