کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-02 ساعت 14:27)StarIR نوشته:  دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که کدوم منطقه لس آنجلس برای زندگی و کار مناسبه؟ هر کی اطلاعاتی داره لطفا اینجا بنویسه. الان تعدادی از دوستان دارن به لس آنجلس می رن و مثل من نمی دونن کجا برای زندگی و کار بهتره. من شنیدم که ارواین در اورنج کانتی جای خوبیه ولی کار خیلی کم پیدا میشه. لطفا اگه در کالیفرنیا منطقه ای رو می شناسید که مناسب باشه معرفی کنید. خیلیییییی ممنوووون

سلام ..

اینجا نمیشه اصلا مقایسه کرد که کدوم منطقه مناسبتره چون به فاکتورهای مختلف بستگی داره و مهمترین اون فاکتور اقتصادی هست . اینجا ایالت نسبتا گرونی هست. ما منطقه ولی هستیم. مناطق نسبتا خوب و امن و ایرانی نشینش رو من براتون لیست می کنم:

انیسنو، وودلند هیلز، ( یک قسمتهایی از تارزانا و رسیدا ) ، topanga. یک قسمتهایی از شرمان اوکس.. کلا شما به خیابان ونچورا بولوار ( ventura blvd) که نزدیک بشید( روی گوگل نگاه کنید از انسینو به سمت غرب Valley) ایرانی ها بیشتر میشن و منطقه تقریبا خوبی هست.

اجاره خونه ها یکخوابه از 1100 به بالا شروع میشه. یک اپارتمان خوب و قابل اقامت برای یک خانواده مثلا سه نفری 1200 دلار یکخوابه هست با پول برق و گاز میشه ماهی 1300 دلار. ( حداقل)

در مورد کار تخصصی نمی تونم نظر بدم چیزی که مسلمه شما اگر تخصص خوبی داشته باشید ( مثل رشته های برنامه نویسی کامپیوترو رشته هایی که لایسنس کالیفرنیا زیاد مهم نیست که داشته باشید یا خیر ) و مکالمه انگلیسی اتون طوری باشه که خوب صحبت کنید حتما کار پیدا می کنید.

در مورد کار غیرتخصصی شما اگر زبانتون خوب باشه کار پیدا می کنید منظورم کار با حداقل حقوقه که همون ساعتی 8 دلار باشه!

بودجه خونه رو اگه بالاتر ببرید سمت سانتا مونیکا ، وست وود و بورلی هیلز هم امنه و هم ایرانی نشینه و کلا مناطق خوبی هست.

الان من نگاه می کنم اکثر بچه ها دارن میان سمت ولی لس انجلس ،یا ارواین! اینجا نمیگم خوبه ولی حداقل یک حسن داره و اون اینه که اصلا احساس غربت نمی کنید. انگار اومدید یک شهر دیگه از ایران!!! اینقدر اینجا جمعیت ایرانی زیاده و ماشالله همه جا هستن هموطنان غیورWink وارد بعضی شعبه های بانک ولزفارگو میشید انگار بانک ملیه اکثر tellerها خانمهای ایرانی هستند.اگر شما از اون تیپ هستید که میخواید فرار کنید از ایرانیها ، خب مسلما اینجا انتخاب خوبی نیست! ولی یک حقیقتی ظرف این مدت به ما ثابت شد اونم اینه که خیلی ها رو داریم می بینیم که بعد از یه مدت میان اینجا از ایالتهای دیگه! دلیلش هم البته برمیگرده به روحیات خاصشون و همون بحث که میگم اینجا اصولا غربت معنا نداره.

تنها چیزی که می تونم بگم اینه که هیچکس نمی تونه به بقیه توصیه کنه که کدوم شهر یا کدوم ایالت خوبه چون موقعیت دو تا خانواده یا دو شخص کاملا با هم متفاوته. مثلا ما الان از ولی راضی هستیم ولی نمی تونم بگم همه بیاین اینجا چون شاید یکی دیگه بیاد و از جو اینجا خوشش نیاد.

بیشتر تحقیق کنید و خودتون تصمیم بگیرید ،امیدوارم موفق باشید
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
یکی از دوستان توی پستشون در مورد کردیت و کردیت کارت و... یه توضیحاتی دادن.ممنون ازشون.ولی من متوجه یکی از کلمه هاشون نشدم.دوستان میشه لطف کنید واژه انگلیسی دان پیمت رو بهم بگید.
«...باز چون کريديت نداريم چاره دان پيمت بالاست. دان بالا خيال بانک و کمپانيه رو تا حدی راحت ميکنه و سود بانکی رو هم کمتر ميکنه...»
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shaso ، afs ، afshinghwink ، amir82 ، lilac ، mhb161 ، AsemanAbee
(2013-05-31 ساعت 09:10)صوفیا صوری نوشته:  سلام دوستان,از عزیزانی که آ م ر ی ک ا تشریف دارین کسی تونسته بچه اش رو دی اچ اس بیمه کنه ؟من که همش بصورت آن لاین درخواست میدم همش دینایم میکنه حضوری هم دفتر دی اچ اس رفتم گفتن باید آنلاین اپلای کردنمیدونم آیا سیتی زن بودن شرط هست یا نه؟ ممنون
ما هم اینکار رو کردیم, ما حضوری رفتیم به ما گفتن میتونستین آنلاین هم اقدام کنین. ولی خوب همون جا بهمون چند صفحه فرم دادن که کمی طولانی بود نوع بیمه رو هم خودتون باید انتخاب کنید. دخترم بیمه کامل شاملش شد (کلا واسه بچه ها اینطوریه) ولی من و همسرم رو گفتن چون تحصیلکرده هستیمBig Grin و میتونیم گلیممون رو از آب بکشیم فقط بیمه اورژانس شاملمون شد. Tongue
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
سلام به دوستای عزیز مهاجرسایی

یه سوال داشتیم /ما الان امریکا هستیم نزدیک 2 هفته میشه ولی هنوز گرین کارتمون نرسیده /یه موقعیت پیش اومده بریم کانادا یه سفر کوتاه/کسی میدونه میتونیم با ویزای مهاجرتی داخل پاس ایرانیمون که مهر ورود به امریکا خورده . به کانادا سفر کنیم؟؟؟

با تشکر
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: آنی ، mhb161
(2013-05-31 ساعت 20:18)تی تی موسوی نوشته:  سلام دوستان ما دیروز به اداره سوشیال سکیورتی رفتیم به ما گفتند اگر بعد از 4هفته نیامد مراجعه کنید آیا لازم به اداره دیگه ای برم.
با تشکر

به ما هم گفتن بین 12-14 روز طول میشکه ولی 4-5 روزه اومد
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، lilac ، mirzamemar ، mhb161 ، saeeds61
(2013-06-03 ساعت 02:17)nina22 نوشته:  «...باز چون کريديت نداريم چاره دان پيمت بالاست. دان بالا خيال بانک و کمپانيه رو تا حدی راحت ميکنه و سود بانکی رو هم کمتر ميکنه...»

مثلا توی ایران یه چیز قسطی که می خواستید بخرید می گفتند ۳۰٪‌ نقد بقیه قسط.
اون ۳۰٪ نقد اینجا بهش می گند Down Payment
اون قسط هایی که باید بدید رو می گند Installment Payments
قسط اول رو می گند Initial Payment که گاهی کمتر یا بیشتر قسط های دیگه است
سود سالیانه قسط هایی که می دید رو بهش می گند Annual Percentage Rate یا همون APR
وقتی می خواهید خرید قسطیتون رو تسویه کنید مثلا چند قسط رو یه جا بدید که بدهی پرداخت بشه بهش می گند Pay Off
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-03 ساعت 03:58)sokot نوشته:  سلام به دوستای عزیز مهاجرسایی

یه سوال داشتیم /ما الان آمریکا هستیم نزدیک 2 هفته میشه ولی هنوز گرین کارتمون نرسیده /یه موقعیت پیش اومده بریم کانادا یه سفر کوتاه/کسی میدونه میتونیم با ویزای مهاجرتی داخل پاس ایرانیمون که مهر ورود به آمریکا خورده . به کانادا سفر کنیم؟؟؟

با تشکر

من شنيدم به مشكل ميخورين تا قبل اومدن گرين كارتها بخواين برين كانادا
تشکر کنندگان: آنی ، lilac ، گل نهال ، tajhizgaran ، mohammadrezah ، dana ، mirzamemar ، mhb161 ، m@ry@m75 ، sadeghi897 ، soruosh
با سلام
من از برندگان 2013 هستم و تازه 2 روزه وارد امریکا شدم
امکانش هست با ویزای مهاجرت توی پاسم به کانادا قبل از آمدن گرین کارتم داشته باشم خیلی ممنون میشم راهنمایی یفرمایید
با تشکر
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، valencia ، mohammadrezah ، mhb161 ، ابی هانی
(2013-06-03 ساعت 04:26)afs نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 02:17)nina22 نوشته:  «...باز چون کريديت نداريم چاره دان پيمت بالاست. دان بالا خيال بانک و کمپانيه رو تا حدی راحت ميکنه و سود بانکی رو هم کمتر ميکنه...»

مثلا توی ایران یه چیز قسطی که می خواستید بخرید می گفتند ۳۰٪‌ نقد بقیه قسط.
اون ۳۰٪ نقد اینجا بهش می گند Down Payment
اون قسط هایی که باید بدید رو می گند Installment Payments
قسط اول رو می گند Initial Payment که گاهی کمتر یا بیشتر قسط های دیگه است
سود سالیانه قسط هایی که می دید رو بهش می گند Annual Percentage Rate یا همون APR
وقتی می خواهید خرید قسطیتون رو تسویه کنید مثلا چند قسط رو یه جا بدید که بدهی پرداخت بشه بهش می گند Pay Off
افشین جان من "سفر اولین ها" رو خوندم و تونستم تمام حساتو درک کنم غیر از اون بیخیالی که داشتیTongue
حالا یه سوال دارم.شما که رفتی سمت ویرجینیا اونجا رو چجوری میبینی برای شروع زندگی؟از لحاظ کا رو امنیت آخه من دو تا پسر 9و7 ساله دارم که محیطی که میخوام برم برام خیلی مهمه.در حال حاضر نظرم روی سیاتله ولی بین سیاتل و ویرجینیا دو به شکم...میشه کمکم کنی؟؟؟Sad
دیروز (شنبه) کارتهای آیدی ما اومد. حدود یک هفته طول کشید. ولی اوه اوه اوه! نه من و نه همسرم تا به حال چنین چهره ای از خودمون ندیده بودیم! با اینکه میدونستیم عکس رو همونجا میگیرن و آمادگیش رو داشتیم Smile ولی روی کارت هر کدوممون عکس یه زامبی رو انداختن! یاد فیلم Resident Evil افتادم Smile همسر گرامی که کارتش رو گذاشته تو کیفش و درش نمیاره. میگه ترجیح میدم گرین کارت رو با خودم اینور اونور ببرم تا اینو Smile
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2013-06-03 ساعت 03:56)mitme نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 09:10)صوفیا صوری نوشته:  سلام دوستان,از عزیزانی که آ م ر ی ک ا تشریف دارین کسی تونسته بچه اش رو دی اچ اس بیمه کنه ؟من که همش بصورت آن لاین درخواست میدم همش دینایم میکنه حضوری هم دفتر دی اچ اس رفتم گفتن باید آنلاین اپلای کردنمیدونم آیا سیتی زن بودن شرط هست یا نه؟ ممنون
ما هم اینکار رو کردیم, ما حضوری رفتیم به ما گفتن میتونستین آنلاین هم اقدام کنین. ولی خوب همون جا بهمون چند صفحه فرم دادن که کمی طولانی بود نوع بیمه رو هم خودتون باید انتخاب کنید. دخترم بیمه کامل شاملش شد (کلا واسه بچه ها اینطوریه) ولی من و همسرم رو گفتن چون تحصیلکرده هستیمBig Grin و میتونیم گلیممون رو از آب بکشیم فقط بیمه اورژانس شاملمون شد. Tongue

کسی میدونه به خانم های باردار بیمه کامل میدهند یا نه ؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، afshinghwink ، mhb161 ، lonelyman
(2013-06-03 ساعت 00:11)nazanin farzad نوشته:  دوستان عزیز سلام
آیا کسی اطلاع داره ما برای پسر 2 ساله ام هم می تونیم 10 هزار دلار ببریم یا به اون تعلق نمی گیره؟

من که شنیدم برای هر پاسپورت فقط 5000 دلار میتوان از فرودگاه برد . کسی اطلاعی داره؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، afshinghwink ، mhb161 ، sadeghi897
(2013-06-03 ساعت 08:30)StarIR نوشته:  دوستان از این کیسه هایی که برای فشرده کردن لباس و پوشاک هست کجا میتونم گیر بیارم ؟ اصلا اسمش چیه؟

اسمشون وکیوم بگ هست و از فروشگاههای لحاف و تشک فروشی یا از پلاسکوها میتوانید تهیه کنید. ما از پلاسکو گرفتیم.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mirzamemar ، Soap McTavish ، afs ، mhb161 ، آنی ، lonelyman ، Lemony ، soruosh ، amir0_0amir
(2013-06-03 ساعت 12:02)Almond نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 08:30)StarIR نوشته:  دوستان از این کیسه هایی که برای فشرده کردن لباس و پوشاک هست کجا میتونم گیر بیارم ؟ اصلا اسمش چیه؟

اسمشون وکیوم بگ هست و از فروشگاههای لحاف و تشک فروشی یا از پلاسکوها میتوانید تهیه کنید. ما از پلاسکو گرفتیم.
خانه و کاشانه هم داره.همینطور بعضی از دستفروشهای مترو که به قیمت پایینتری میفروشن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
(2013-06-03 ساعت 10:56)honey rahmati نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 03:56)mitme نوشته:  

کسی میدونه به خانم های باردار بیمه کامل میدهند یا نه ؟
این سوال من هم هست. من شنیدم که توی کالیفرنیا خانم های باردار رو بیمه میکنن ولی اطلاع دقیق ندارم که شامل چه چیزهایی میشه.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nina22 ، Setare99 ، afshinghwink ، گل نهال ، mhb161 ، sadeghi897 ، honey rahmati ، lonelyman

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان