(2013-06-02 ساعت 14:27)StarIR نوشته: دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که کدوم منطقه لس آنجلس برای زندگی و کار مناسبه؟ هر کی اطلاعاتی داره لطفا اینجا بنویسه. الان تعدادی از دوستان دارن به لس آنجلس می رن و مثل من نمی دونن کجا برای زندگی و کار بهتره. من شنیدم که ارواین در اورنج کانتی جای خوبیه ولی کار خیلی کم پیدا میشه. لطفا اگه در کالیفرنیا منطقه ای رو می شناسید که مناسب باشه معرفی کنید. خیلیییییی ممنوووون
سلام ..
اینجا نمیشه اصلا مقایسه کرد که کدوم منطقه مناسبتره چون به فاکتورهای مختلف بستگی داره و مهمترین اون فاکتور اقتصادی هست . اینجا ایالت نسبتا گرونی هست. ما منطقه ولی هستیم. مناطق نسبتا خوب و امن و ایرانی نشینش رو من براتون لیست می کنم:
انیسنو، وودلند هیلز، ( یک قسمتهایی از تارزانا و رسیدا ) ، topanga. یک قسمتهایی از شرمان اوکس.. کلا شما به خیابان ونچورا بولوار ( ventura blvd) که نزدیک بشید( روی گوگل نگاه کنید از انسینو به سمت غرب Valley) ایرانی ها بیشتر میشن و منطقه تقریبا خوبی هست.
اجاره خونه ها یکخوابه از 1100 به بالا شروع میشه. یک اپارتمان خوب و قابل اقامت برای یک خانواده مثلا سه نفری 1200 دلار یکخوابه هست با پول برق و گاز میشه ماهی 1300 دلار. ( حداقل)
در مورد کار تخصصی نمی تونم نظر بدم چیزی که مسلمه شما اگر تخصص خوبی داشته باشید ( مثل رشته های برنامه نویسی کامپیوترو رشته هایی که لایسنس کالیفرنیا زیاد مهم نیست که داشته باشید یا خیر ) و مکالمه انگلیسی اتون طوری باشه که خوب صحبت کنید حتما کار پیدا می کنید.
در مورد کار غیرتخصصی شما اگر زبانتون خوب باشه کار پیدا می کنید منظورم کار با حداقل حقوقه که همون ساعتی 8 دلار باشه!
بودجه خونه رو اگه بالاتر ببرید سمت سانتا مونیکا ، وست وود و بورلی هیلز هم امنه و هم ایرانی نشینه و کلا مناطق خوبی هست.
الان من نگاه می کنم اکثر بچه ها دارن میان سمت ولی لس انجلس ،یا ارواین! اینجا نمیگم خوبه ولی حداقل یک حسن داره و اون اینه که اصلا احساس غربت نمی کنید. انگار اومدید یک شهر دیگه از ایران!!! اینقدر اینجا جمعیت ایرانی زیاده و ماشالله همه جا هستن هموطنان غیور وارد بعضی شعبه های بانک ولزفارگو میشید انگار بانک ملیه اکثر tellerها خانمهای ایرانی هستند.اگر شما از اون تیپ هستید که میخواید فرار کنید از ایرانیها ، خب مسلما اینجا انتخاب خوبی نیست! ولی یک حقیقتی ظرف این مدت به ما ثابت شد اونم اینه که خیلی ها رو داریم می بینیم که بعد از یه مدت میان اینجا از ایالتهای دیگه! دلیلش هم البته برمیگرده به روحیات خاصشون و همون بحث که میگم اینجا اصولا غربت معنا نداره.
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که هیچکس نمی تونه به بقیه توصیه کنه که کدوم شهر یا کدوم ایالت خوبه چون موقعیت دو تا خانواده یا دو شخص کاملا با هم متفاوته. مثلا ما الان از ولی راضی هستیم ولی نمی تونم بگم همه بیاین اینجا چون شاید یکی دیگه بیاد و از جو اینجا خوشش نیاد.
بیشتر تحقیق کنید و خودتون تصمیم بگیرید ،امیدوارم موفق باشید
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.