موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
ما هم بالاخره بلیطمون رو گرفتبم.یه سره تا هیوستون با قطری از شیراز.
2،780،000 تومان.واقعا چاره ای نبود.قیمتا روز به روز داره بالاتر میره و معلوم هم نیست دقیقا کی کلیر می شیم.
من واسه آخر آگوست گرفتم.
صرفا جهت اطلاع سایر دوستان گفتم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-03 ساعت 11:27)honey rahmati نوشته: (2013-06-03 ساعت 00:11)nazanin farzad نوشته: دوستان عزیز سلام
آیا کسی اطلاع داره ما برای پسر 2 ساله ام هم می تونیم 10 هزار دلار ببریم یا به اون تعلق نمی گیره؟
من که شنیدم برای هر پاسپورت فقط 5000 دلار میتوان از فرودگاه برد . کسی اطلاعی داره؟
دوست عزيز از فرودگاه امام بطور قانوني نفري ٥٠٠٠ دلار ميشه برد و تو فرودگاههاي آمريكا هم اگر براي هر خونواده بيش از ١٠٠٠٠ دلار همراهتون باشه هيچ مشكلي نيست فقط بايد ميزان اون رو اعلام كنيد.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی هست که تا 2 هفته دیگه بخواد بره Washington DC ؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال
امضای ایرانی ما رو تو سفارت که فرم ها رو امضا میکنیم قبول میکنند یا نه؟؟؟؟ یا حتی بعد که رفتیم آمریکا برای اس اس ان یا افتتاح حساب بانکی یا هر کاری تو آمریکا این امضای ایرانیه ما رو قبول میکنند یا میگن بایداسم انگلیسیت رو باید امضا کنید؟؟؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-05 ساعت 00:06)Carrot نوشته: بچه ها یه سوال
امضای ایرانی ما رو تو سفارت که فرم ها رو امضا میکنیم قبول میکنند یا نه؟؟؟؟ یا حتی بعد که رفتیم آمریکا برای اس اس ان یا افتتاح حساب بانکی یا هر کاری تو آمریکا این امضای ایرانیه ما رو قبول میکنند یا میگن بایداسم انگلیسیت رو باید امضا کنید؟؟؟
آقا به نظر من که خیلی ضایع ست آدم امضا فارسی بکنه
من نمیدونم ولی فکر کنم انگلیسی باید باشه حتما
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-05 ساعت 00:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-05 ساعت 00:44 توسط fire dragon.)
(2013-06-04 ساعت 17:47)mgolchin13 نوشته: از دوستانی که تشریف بردن آمریکا یک سوالی داشتم: توی فرم آبی که مال گمرک هستش، قسمتی که مربوط به ارزش لوازم همراه مسافر هست رو چقدر نوشتید؟ وقتی که ما برای بار اول وارد میشیم ابتدا مراحل مربوط به مهاجرت انجام میشه و روی ویزامون مهر میزنن و ما از اون لحظه به بعد قانونا مقیم آمریکا محسوب میشیم... بعد از این که این مرحله که تموم شد میریم بار ها مون رو میگیریم و میریم برای انجام تشریفات گمرکی.... حالا سوال من اینه که ما شامل 800دلار معافیت گمرکی که مخصوص resident هاست(و پشت برگه ابی نوشته شده) میشیم یا 100 دلار ویزیتور ها؟ و این مبالغ بر اساس هر نفرهستش یا جمعا حساب میشه؟ (یعنی برای 4 نفر میشه3200دلار یا همون 800دلاره) خصوصا کسانی که فرش یا تابلو فرش همراهشون داشتن اگر تجربه شون رو بگن متشکر میشم.
تو فرم گمرک اگه طلا و جواهر یا فرش همراه دارید که حدودی ارزششون رو بنویسید و برای بفیه چیزها هم تخمینی بنویسید
من نه طلا و جواهر داشتم و نه فرش ولی اصولا خود چمدونها حداقل 200 دلار می ارزه . منهم همه رو نوشتم حدود 300 دلار.
کلا مسئله مهمی نیست.
اینطور که من میدونم شما به عنوان تازه مهاجر تا دو سال هر چی وارد کنید شامل معافیت گمرکی میشه . (اگه درست یادم مونده باشه )
(2013-06-05 ساعت 00:06)Carrot نوشته: بچه ها یه سوال
هیچ اجباری تو نوع امضاتون نیست و هر جوری که میخواهید میتونید امضا کنید ولی همه جا باید یه جور باشه
من روزی که رسیدم فرودگاه یه فرم بهم دادن خود آفیسر یه جاهاییشو پر کرده بود . بهم گفت sign your name منم اسممو انگلیسی نوشتم . بعد پشت فرمو داد بهم گفت sign here منم اونجا رو امضا کردم ....یه کم با تعجب منو نیگا کرد گفت اینها چرا فرق داره؟
گفتم یکیش اسممه یکیش هم امضا.گفت نه جفتش باید یکی باشه .همینجوری که غر میزد فرمو پاره کرد و شروع کرد دوباره پرش کردن.
ایندفعه دو طرفشو امضا کردم.
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال... الان که گرین کارت دستمونه، دفعه بعد که بریم اونجا، میتونیم همون روز اول اس اس ان بگیریم؟ و سوال بعدی اینه که چند درصد امکان داره بدون اینکه اقدام کنیم، اس اس ان خودش بیاد؟
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
1 نکته:
برای ارزش لوازمی که همراهتونه لزوما نباید طلا و جواهری که برای استفاده خودتونه بنویسین(البته تو فرم برعکسشو گفته) اما من طلاهام به اندازه عادی برای استفاده خودم بود، 1 تابلو فرش 2-3 میلیونی داشتم که نوشتم 500 دلار جمع ارزش زعفرون و پسته و 1 کیلو زرشک رو هم 50 دلار زدم!
کسی به اینا کار نداره
فقط نباید برای تجارت آورده باشین و در حجم زیاد.
در ضمن تو فرم آبی، من تو قسمت رزیدنت ها نوشتم 550 دلار که 1% اگه میخوان مالیات بگیرین تا 800$ معاف باشم چون من که واقعا توریست نیستم پس نو پرابلم!!
اصلا نگران نباشین
همه رو با ارزش کم بنویسین اما نه دور از ذهن، چون مثلا نمیتونه بگه تو فرشتو خریدی 4میلیون نوشتی 2 میلیون! من میگم من همینقدر خریدم!500$ !