موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-07 ساعت 11:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-07 ساعت 11:21 توسط moji20.)
(2013-06-04 ساعت 07:20)Vendetta نوشته: (2013-06-03 ساعت 23:38)moji20 نوشته: (2013-06-03 ساعت 04:26)afs نوشته: (2013-06-03 ساعت 02:17)nina22 نوشته: «...باز چون کريديت نداريم چاره دان پيمت بالاست. دان بالا خيال بانک و کمپانيه رو تا حدی راحت ميکنه و سود بانکی رو هم کمتر ميکنه...»
مثلا توی ایران یه چیز قسطی که می خواستید بخرید می گفتند ۳۰٪ نقد بقیه قسط.
اون ۳۰٪ نقد اینجا بهش می گند Down Payment
اون قسط هایی که باید بدید رو می گند Installment Payments
قسط اول رو می گند Initial Payment که گاهی کمتر یا بیشتر قسط های دیگه است
سود سالیانه قسط هایی که می دید رو بهش می گند Annual Percentage Rate یا همون APR
وقتی می خواهید خرید قسطیتون رو تسویه کنید مثلا چند قسط رو یه جا بدید که بدهی پرداخت بشه بهش می گند Pay Off
سلام افشین جان
ما برای اولین سفرمون میایم لیزبرگ مریلند و فرودگاه دالاس واشنگتن پورت ورودیمون:اولا از اطلاعات کاملت واقعا ممنون خیلی استرسمو کم کرده/لطفا ما رو از مابقی تجربیاتت بی نصیب نزار و اگه از لیزبرگ و بهترین اداره سوشیال اونجا اطلاعاتی داری لطفا راهنماییمون کن.در اخر اگه اطلاعاتی از بهترین راه رفتن به نیویورک (با قطار مثلا)واستیشنهاش داری بنویسی خیلی لطف میکنی
در آمریکا قطار وسیله نقلیه گرونی به حساب میاد. خصوصا قطار Amtrack. اما اتوبوس های راحت و تمیز با قیمت مناسب و اینترنت پیدا می شه. شما Bolt Bus رو برید وب سایتش و مسیر موردنظرتون رو ببینید داره یا نه. من همین چند وقت پیش با این اتوبوس رفتم بالتیمور مریلند و برگشتم با قیمت حدود بیست دلار.
ممنون از راهنماییتون.نظرتون راجع به تور مسافرتی مثلا از لیزبرگ به نیویورک چیه؟قیمتهاشون رو از چه سایتی پیدا کنم؟
(2013-06-04 ساعت 01:25)afs نوشته: (2013-06-03 ساعت 23:38)moji20 نوشته: ما برای اولین سفرمون میایم لیزبرگ مریلند و فرودگاه دالاس واشنگتن پورت ورودیمون
مطمئنید که لیزبرگ مریلنده؟ تاجایی که من می دونم این دوروبر یدونه لیزبرگ هست که توی ویرجینیاست. البته برای رفتن به اونجا باید به همون فرودگاه دالس رفت که خیلی هم نزدیک هستند.
شما درست میگید ویرجینیاست.اگه اطلاعاتی در مورد حمل ونقلش ومراکز سوشیالش دارین بگین خیلی ممنون.از اینکه دیر ارسال گذاشتم معذرت میخام مسافرت بودم دسترسی به اینترنت نداشتم
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من یه سوال خیلی مهم دارم
گرین کارت و ولکام لتر با کدوم پست میفرستن ؟ یو اس پی اس ؟
من یه چنج آدرس برای یو اس پی اس فرستادم، الان سوشالم به آدرس
جدید رسیده چون با یو اس پی اس بوده ولی هنوز بعد از ۲ هفته
نه گرین کارت اومده نه ولکام
2013AS71XX
ABU DHABI
W1MAY
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
یک سوال داشتم در مورده مدت زمان حضور در آمریکا برای گرفتن پاسپورت
این زمان 5 ساله درسته؟
این که میگن از 5 سال ما باید 3 سال اونجا باشیم هم درسته؟
حالا اگه کسی بعد از ورودش 3 سال کامل اونجا باشه بازم سر پنجمین سالش بهش پاسپورت میدن؟
با تشکر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-05 ساعت 10:49)hassan1358arab نوشته: راستش تجربه سفر خیلی با بقیه دوستان شباهت داره.چمدونمون رو شکسته تحویل دادن که شکایت کردم از هواپیمایی امارات.کلی ظرف بردیم که شکست.الان ۴ روزه درهتلیم.امروز بانک او امرییکا حساب باز کردیم و دو هفته دیکه کارت سکیور کردیت بهمون میدن.دیروزرفتیم اداره سوشال و اپلای کردیم که قرار شد فردا شمارشو بدن.بعد گرفتن سوشال نامبر میریم دی ام وی.ما در منطقه تورنس لوس انجلس هستیم.جای خوبیه.کسی از دوستان قدیمی اگه در مورد اجاره اپاررتمان در اینجا تجربه داره ممنون میشم بگه.
سلام
ممکنه اسم هتل و قیمت هر شب اقامت را بفرماییدو اگه عکسی هم از هتلتون بگذارید ممنون.و امکاناتی که دارد
case number 2013as1##//مصاحبه 4فوریه/ویزا 9می/مقصد اولیه واشنگتن دی سی/مقصد نهایی LA
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه برای گواهینامه رانندگی در واشنگتن کدام سایت باید اقدام کنیم ؟؟
و
آیا باید ماشین حتما داشته باشیم ؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-07 ساعت 20:47)fromu2farzad نوشته: (2013-06-07 ساعت 11:53)fromu2farzad نوشته: دوستان سلام
من یه سوال خیلی مهم دارم
گرین کارت و ولکام لتر با کدوم پست میفرستن ؟ یو اس پی اس ؟
من یه چنج آدرس برای یو اس پی اس فرستادم، الان سوشالم به آدرس
جدید رسیده چون با یو اس پی اس بوده ولی هنوز بعد از ۲ هفته
نه گرین کارت اومده نه ولکام
هیچکی گرین کارت نگرفته یعنی ؟
دوست عزیز گرین کارت هم با همون USPS میاد.
ضمنا 2 هفته که خیلی عادیه معمولا بعد از 2 هفته میاد مال من 16 روز بعد از ورودمون اومد.
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوال داشتم
می خواستم بدونم که برای ورود به امریکا باید قبل تمام شدن تاریخ اعتبار ویزا وارد شویم و یا قبل از تمام شدن تاریخ اعتبار مدیکال؟؟؟
ایا برای کسی تا بحال اتفاق افتاده که بعد از تمام شدن اعتبار مدیکالش وارد امریکا شده باشه ؟؟؟ و ایا مشکلی پیش میاد ؟؟
بسیار سپاسگذارم
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون کلیرنس:May 14 سفرنامه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان نمیدونم جای پرسیدن این سوال اینجا هست یا نه.بین دو ایالت کالیفر نیا شهر ساکرامنتو و ایالت الینویز شهرهینسدل کدوم برای زندگی و کار مناسب تره؟
اگه کسی اطلاعات داره لطفا به من بگه
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال داشتم
من تو سایت uscis.gov اکانت ساختم که اکانتمو بدم اقواممون از آمریکا برام 165 دلار برای فعال شدن گرین کارت رو پرداخت کنه !!
در انجام مراحلش رسیدم به قسمتی که باید مشخصاتم و A-Number و Case Number رو وارد کنم ... A-Number من بعد از A ، هشت تا عدد داره و همش می گه در وارد کردن A-Number از valid pattern استفاده نمی کنی !!!! من اول 8 تا عدد رو 0 گذاشتم چون تو مثال خودش نوشته e.g. A123456789 و من فکر کردم شاید باید یه صفر قبلش اضافه کنم که عددش 9 رقمی بشه !!! حالا این رو قبول کرده !!! ولی می خوام ببینم واقعا کارم درست بوده؟ آخه عدد 8 رقمیش رو اصلا قبول نمی کرد !
میشه در اسرع وقت راهنماییم کنید لطفا؟
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه