کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2013-06-06 ساعت 18:23)mohammad fazli نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 17:52)lingni نوشته:  سلام دوستان.
در این سایت زبان را فارسی انتخاب کنید و پاسخ بسیاری از سئوالات خود را بیابید.

lingni جان
کجا میشه زبان سایتو تغییر داد؟؟؟؟؟
اون بالا نوشته selected language روش کلیک کن بزن Persian
به همین راحتی به همین خوشمزگی با راهنمایی آنیBig Grin
(2013-06-06 ساعت 13:22)sce نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 11:10)hassan1358arab نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 10:45)kamyar07 نوشته:  با درود به همه شاید سوالم تکراری باشه ولی چون جواب قاطعه ای برای این سوال ندیدم میپرسم . ایا اگر بلیط برای آمریکا را یک طرفه بگیریم مشکلی پیش میاد یا نه ؟

من با یک طرفه امدم.مشکلی نیست

ارز مسافرتی هم گرفتین ؟اصلا میدن رو یه طرفه ؟
منم یه طرفه گرفتم.

ما گرفتیم
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mirzamemar ، ikamaly ، mhb161 ، Soap McTavish ، sce ، sadeghi897 ، afs ، آنی ، payam62 ، lonelyman ، j@vad
(2013-06-06 ساعت 18:36)آنی نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 18:23)mohammad fazli نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 17:52)lingni نوشته:  سلام دوستان.
در این سایت زبان را فارسی انتخاب کنید و پاسخ بسیاری از سئوالات خود را بیابید.

lingni جان
کجا میشه زبان سایتو تغییر داد؟؟؟؟؟
اون بالا نوشته selected language روش کلیک کن بزن Persian
به همین راحتی به همین خوشمزگی با راهنمایی آنیBig Grin

جناب محمد فضلی عزیز، همانگونه که سرکار خانم آنی فرمودند، بالای صفحه در قسمت : Select Language ، باید Persian انتخاب بشه.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: mhb161 ، Soap McTavish ، shatsi ، sadeghi897 ، آنی ، payam62 ، lonelyman
(2013-06-01 ساعت 10:40)afs نوشته:  داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سفر اولین ها
سفر اول

برفراز اقیانوس اطلس

تحویل دادن بار به آسونی انجام می شه. پرواز قطر به آمریکا اجازه داشتن دو بار ۲۳ کیلویی رو می ده که ساک های من دقیقا ۲۳ کیلو بودند. کوله پشتی من وقتی از خونه اومدم نزدیک به ۱۲ کیلو بود! قبل از اینکه برای تحویل بارها برم یک کاپشن پوشیدم و هرچیزی که از محتویات کوله می شد رو توی جیب هام گذاشتم. سرزنش نکنید، اما کوله من با این روش شد ۸.۵ کیلو که مسئول بار گفت باید حتما کوله رو وزن کنی و به خاطر یکم کیلو مازاد رفت از مسئول بالاتر پرسید که اونم تاکید کرد اشکالی نداره. نمی دونم اگر با کوله ۱۲ کیلویی روبه رو می شد چه اتفاقی میوفتاد اما به هرحال این بخش ماجرا هم به خوبی سپری شد. البته یه چیزی بگم شاید خیلی خنده دار باشه اما اگر باری داشته باشید که نشون ندید مثلا بگذارید اون پشت اصلا متوجه نمی شند که بخواند حساسیتی نشون بدند البته خوب منطقیه که خیلی نباید موقع سوار شدن تابلو باشه.

سلام جناب افشین. بهتون تبریک می گم. اما سئوالم اینه که آیا شما لپ تاپ داشتید؟ و گذاشته بودید توی کوله؟
تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، sce ، sadeghi897 ، گل نهال ، afshinghwink ، آنی ، payam62 ، r91 ، lonelyman ، jazirehh
مسافرهای کدام ایر لاین کمتر اذیت دارند؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، mehdi110 ، sadeghi897 ، گل نهال ، afshinghwink ، payam62 ، lonelyman ، Alirezaa2013
سلام دوستان
من الان لس آنجلس هستم ومیخوام ماشین(در حدود3500$) بخرم منتها گویا قبلش باید واسش بیمه بگیرم، میخواستم بدونم که از چه شرکتی بیمه بگیرم و اینکه ایا اینترنتی میشه این کار رو کرد یا نه؟
[
تشکر کنندگان: shatsi ، sce ، mehdi110 ، mirzamemar ، sadeghi897 ، afshinghwink ، mhb161 ، payam62 ، Alirezaa2013
(2013-06-06 ساعت 22:54)پدی نوشته:  مسافرهای کدام ایر لاین کمتر اذیت دارند؟

ما با امارات امدیم ، اصلا هم اذیت نشدیم
تشکر کنندگان: alirezass ، sce ، shatsi ، mehdi110 ، mirzamemar ، sadeghi897 ، shaso ، Alirezaa2013 ، r_ent ، گل نهال ، afshinghwink ، mhb161 ، payam62 ، پدی
(2013-06-06 ساعت 23:23)amir2013 نوشته:  سلام دوستان
من الان لس آنجلس هستم ومیخوام ماشین(در حدود3500$) بخرم منتها گویا قبلش باید واسش بیمه بگیرم، میخواستم بدونم که از چه شرکتی بیمه بگیرم و اینکه ایا اینترنتی میشه این کار رو کرد یا نه؟
[
دوست عزیز سلام و تبریک بابت ورودتون به بلاد کفر. این سایت زیر رو یه نگاهی بنداز اول تب Compare car insurance سپس Aoutmative و در آخر کد پستی محل زندگیت رو بزن و شرکتهای بیمه مختلف رو درنزدیکی محلت باهم مقایسه کن...
http://www.dmv.org/
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام به تمامی دوستان
ما الان حدود 8 روز هست رسیدیم. ورت ورودمون LAX بود قبلا" آدرسمون رو توی Irvine گفته بودیم ولی توی فرودگاه اونو به Virginia عوض کردیم. بعد از 5 روز اومدیم North Virginia امروز(روز هشتم بعد از ورود) رفتیم اداره سوشیال نزدیک هتل که ببنیم شماره سوشیالمون چی شده گفت باید 21 روز از ورودتون بگذره. گفتم شمارشو بده کفت نمی شه. اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم. راستی ما هنوز پول 165 دلار رو واریز نکردیم.

با تشکر و سپاس فراروان
تشکر کنندگان: shatsi ، sadeghi897 ، shaso ، r_ent ، afs ، گل نهال ، afshinghwink ، mhb161 ، payam62 ، Soap McTavish ، پدی ، majorsoly ، mehdi110 ، sce ، amir0_0amir
(2013-06-07 ساعت 00:36)rayanmoli نوشته:  سلام به تمامی دوستان
ما الان حدود 8 روز هست رسیدیم. ورت ورودمون LAX بود قبلا" آدرسمون رو توی Irvine گفته بودیم ولی توی فرودگاه اونو به Virginia عوض کردیم. بعد از 5 روز اومدیم North Virginia امروز(روز هشتم بعد از ورود) رفتیم اداره سوشیال نزدیک هتل که ببنیم شماره سوشیالمون چی شده گفت باید 21 روز از ورودتون بگذره. گفتم شمارشو بده کفت نمی شه. اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم. راستی ما هنوز پول 165 دلار رو واریز نکردیم.

با تشکر و سپاس فراروان

نگران 165 نباشید.. ما هم اول اومدیم بعدش از اینجا پرداخت کردیم.. واسه سوشالمون هم اصلا نرفتیم اداره..خودش بعد 10 روز امد
(2013-06-06 ساعت 21:06)lingni نوشته:  سلام جناب افشین. بهتون تبریک می گم. اما سئوالم اینه که آیا شما لپ تاپ داشتید؟ و گذاشته بودید توی کوله؟

ممنون. بله انجامش داده بودم. توی کوله بود.

(2013-06-06 ساعت 23:23)amir2013 نوشته:  سلام دوستان

بله اینترنتی هم می شه. اما معمولا اینترنتی گرون تر درمیاد و امکان چونه زدن دیگه وجود نداره. Geico , StateFarm , Progressive می دونم سرویس آنلاین دارند و ۱۰ دقیقه ای می تونید بیمه بگیرید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
دوستان یک سوال
من می خوام re-entry permit بگیرم . ممکن قبل از 2سال به من ایراد بگیرن که چرا نیومدی ؟!!
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: mhb161 ، آنی ، afshinghwink ، payam62 ، mehdi110 ، sce
سلام دوستان عزیز. این اولین پست منه. من در حال حاضر در امریکا دانشجو هستم. سه ساله که این جام و همسرم که الان ایرانه برنده ی اصلی هست. خواستم درباره بیمه ی ماشین یک نکته ای بگم. چیزی که خیلی مهمه اینه این بیمه ای که شما گرفتین خدای نکرده در صورت بروز مشکل چقدر از خرج و مخارج رو پوشش می ده. هزینه های پزشکی اینجا سرسام آوره. بنابراین خوبه که به رقم هایی که پوشش می دن دقت کنین و حتما ازشون درباره ی حالت های مختلف سوال کنین. مثلا اگه بخداین پوشش هزینه های پزشکی رو بیشتر کنین چقدر به مبلغ بیمه اضافه می شه یا اگه می دونین که از ماشینتون زیاد استفاده قرار نیست بکنین این مساله رو عنوان کنین چون بیمه ی ماشین به مایلج ای که می خواین استفاده کنین هم مربوطه. من اوایل زیاد وارد نبودم. یک بیمه ای رو تلفنی خریدم. بعد یکی از دوستان آمریکاییم منو به ایجنت خودش که سالها می شناخت معرفی کرد. تقریبا به همون قیمت منو بیمه کرد اما سطح پوشش یا کاوریج رو بالاتر برد. اون ایجنت این چیزهارو برای من توضیح داد.
موفق باشید.

(2013-06-05 ساعت 22:35)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 11:01)sayeh_m نوشته:  سلام
..........
٢- براي خريدن ماشين مشكلات اساسي وجود داره . فكر نكنيد كه به اين راحتي ميشه ماشين خريد . اگر بخواين دست دوم بخريد بايد تلاش كنيد كه ماشيني پيدا كنيد كه توي همون محله خودتون باشه و اينو در نظر بگيريد ، كمترين مسير در اينجا ٥ مايله . اگر بخواين نو بخرين بايد پول نقد بدين چون كرديت ندارين . نميتونين ليز كنيد چون اعتبار ندارين . اگر اشنا پيدا كنيد ميتونين ليز كنيد و يا قسطي بخرين ولي ايرادش اينه كه نزديك به ١٨ درصد بهره بايد بدين . ما تونستيم يه كوساينر پيدا كنيم و چون كرديتشون بالا بود ماشين رو با ٢.٩ درصد بهره گرفتيم . و به دليل روابط عمومي ١٥٠٠ دلار هم تخفيف گرفتيم .
٣- با داشتن اشنا در بيمه AAA تونستيم تخفيف زيادي بگيريم . بيمه ماشين براي دو نفر ١٣٥ دلار شد كه قيمت بسيار مناسبيه .
و خيلي چيزهاي ديگه اندر فوايد روابط عمومي هست كه خودتون وقتي بيايين ، خصوصاً در لس انجلس ، متوجه ميشين .
..............................

سایه جان ممنون از اطلاع رسانیت
در مورد بیمه ماشین این قیمتی که دادی برای هر ماه هست یا 6 ماه یا یکسال؟؟
چون من آشنا داشتم و تونستم برای 6 ماه برای خودم و خانمم بیمه بگیرم به قیمت 155 دلار برای 6 ماه و برای 2 نفر
البته اسم من به عنوان اسم اصلی بیمه کننده است و اسم خانمم هم به عنوان یکی از استفاده کننده ها روی بیمه وجود داره
البته اینم بگم که من فول کاور بیمه نکردم و این بیمه ای که گرفتم مثل همون شخص ثالث ایران میمونه و در تصادفات فقط خسارت طرف مقابل رو میده
البته باهاشون صحبت کردم قرار شد برای 6 ماه دوم خودم و خاننم رو به ازای 250 دلار برای 6 ماه بیمه فول کاور کنند البته به شرطی که تو این 6 ماه اول تصادف نداشته باشیم Wink
در مورد رابطه هم متاسفانه اینجا بدتر از ایرانه و اگر رابطه خوب داشته باشی همه کارها مثل آب خوردن انجام میشه
(2013-05-26 ساعت 23:30)afs نوشته:  دریافت زمان اولین مصاحبه کاری: اپریل، هشتم، ۲۰۱۳ (۱ روز بعد از ارسال رزومه)
پیدا کردن کار: اپریل، دهم، ۲۰۱۳ (اولین مصاحبه، ۳ روز بعد از ارسال رزومه، شغل: طراحی و توسعه دهنده وب در شرکت با ۷ نفر پرسنل و سابقه ۱۰ سال، تمام وقت با مزایا و بیمه بیکاری، دوره آزمایشی ۳ ماه، دست مزد ۶۰٪ از میانگین پرداختی برای تخصص در کل آمریکا)

افشین عزیز مصاحبه های دعوت به کار شما حضوری بود یا تلفنی؟چه سوالایی ازتون پرسیدن (تخصصی بود)؟زبان باید خیلی خوب باشه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، payam62 ، fire dragon ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، mehdi110 ، sce ، amir0_0amir
(2013-02-15 ساعت 23:15)kasrafo نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 21:57)bayat_r نوشته:  
(2013-02-15 ساعت 20:28)mahdiyegh نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 23:31)m2013 نوشته:  دوستان تا حالا کسی مبلغ 165 دلار را پرداخت کرده ؟
من تو سایت هرچی کیس نامبر رو وارد می کنم قبول نمی کنه Sadمیگه باید 13 رقم باشه کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
ممنون
ببخشید
این مبلغ 165 دلار را که می فرمائید اصلا" برای چی هست ؟
می شه بیشتر توضیح بدید .

دوستان 165 دلار برای حق الزحمه گرین کارت و این جور چیزاست که باید تا قبل از دریافت گرین کارت و به عصیده بعضی ها تا قبل از ورود به آمر.یکا پرداخت کنید. می تونید از طریق کارت بستگنتون هم پرداخت کنید.فقط عجله نکنید
اگه بشه این 165 دلارو از طریق شعبه بانک های آمریکایی مثل HSBC یا CITI در دبی یا آنکارا یا ایروان پرداخت کرد خیلی خوب میشه. هم دوستانی که یه ضرب میگیرند هم بعد از کلیر شدن به نظر من راحتترین راهه. عزیزان یه ضرب الان اگه امکانش باشه پرس و جو کنن ممنون میشیم.
سلام کسی مراحل پرداخت 165 دلارو از طریق سایت میتونه کامل توضیح بده؟ درصورت داشتن کارت. ممنون
تشکر کنندگان: mhb161 ، آنی ، payam62 ، sce ، shatsi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان