کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
و بدینوسیله دریافت کارت ssn خود را بعد از 5 روز کاری از تاریخ اپلای کردن اعلام مینمایم :-P
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
راستش تجربه سفر خیلی با بقیه دوستان شباهت داره.چمدونمون رو شکسته تحویل دادن که شکایت کردم از هواپیمایی امارات.کلی ظرف بردیم که شکست.الان ۴ روزه درهتلیم.امروز بانک او امرییکا حساب باز کردیم و دو هفته دیکه کارت سکیور کردیت بهمون میدن.دیروزرفتیم اداره سوشال و اپلای کردیم که قرار شد فردا شمارشو بدن.بعد گرفتن سوشال نامبر میریم دی ام وی.ما در منطقه تورنس لوس انجلس هستیم.جای خوبیه.کسی از دوستان قدیمی اگه در مورد اجاره اپاررتمان در اینجا تجربه داره ممنون میشم بگه.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
سلام
منم بايد كم كم از اين تاپيك برم . تجربياتم رو در اين ٢٠ و اندي روز مينويسم .

داشتن اشنا و رابطه در اينجا خيلي مهمه . اگر جاي خاصي رو در نظر ندارين اونجايي رو كه اشناي قويتري دارين انتخاب كنيد . اين به اون معنا نيست كه اگر كسي رو نداشتين كارهاتون پيش نميره ، ولي با داشتن اشنا كارها سريعتر از اون چيزي درست ميشه كه ادم تخمين ميزنه . براتون چند تا مثال ميزنم .
١- خانواده اي كه ما مهمانشون بوديم ، در بانك او امريكا اشنا خيلي قوي داشتن در نتيجه ٦٠٠ دلار كرديت گرفتيم كه اگر ميخواستيم بيشتر هم ميدادن ولي خودشون پيشنهاد دادن كه براي اول كار همين كافيه .
٢- براي خريدن ماشين مشكلات اساسي وجود داره . فكر نكنيد كه به اين راحتي ميشه ماشين خريد . اگر بخواين دست دوم بخريد بايد تلاش كنيد كه ماشيني پيدا كنيد كه توي همون محله خودتون باشه و اينو در نظر بگيريد ، كمترين مسير در اينجا ٥ مايله . اگر بخواين نو بخرين بايد پول نقد بدين چون كرديت ندارين . نميتونين ليز كنيد چون اعتبار ندارين . اگر اشنا پيدا كنيد ميتونين ليز كنيد و يا قسطي بخرين ولي ايرادش اينه كه نزديك به ١٨ درصد بهره بايد بدين . ما تونستيم يه كوساينر پيدا كنيم و چون كرديتشون بالا بود ماشين رو با ٢.٩ درصد بهره گرفتيم . و به دليل روابط عمومي ١٥٠٠ دلار هم تخفيف گرفتيم .
٣- با داشتن اشنا در بيمه AAA تونستيم تخفيف زيادي بگيريم . بيمه ماشين براي دو نفر ١٣٥ دلار شد كه قيمت بسيار مناسبيه .
و خيلي چيزهاي ديگه اندر فوايد روابط عمومي هست كه خودتون وقتي بيايين ، خصوصاً در لس انجلس ، متوجه ميشين .
اگر هم كسي رو ندارين هر اداره و هر فروشگاهي برين ، ميتونين هموطنان رو پيدا كنيد . توي فروشگاه ها به اسمي كه پرسنل رو لباسشون دارن دقت كنيد و اگر مشكلي داشتين اونها كمكتون ميكنن .

براي گرفتن تلفن ، گوشيتون رو از ايران بيارين و از تي موبايل سيم كارت بگيرين . سيم كارتهاشون تو گوشي ما كار ميكنه Wink
براي گرفتن گواهي نامه در كاليفرنيا : حتماً حتماً گواهي نامه ايران رو همراه داشته باشين واگرنه بهتون گواهي پرميت ميدن كه بايد يه نفر كه گواهي نامه داره حتماً كنارتون بشينه .
اگر براي ايين نامه انلاين وقت بگيرين ، خيلي عاليه ولي نزديك به ده روز طول ميكشه . در عوض چهار ساعت در صف نمي ايستين . اونجا به صورت وحشتناكي شلوغه .
امتحانش واقعاً سخت بود . من ٣ تا اشتباه داشتم . علامتها رو درست زدم ولي در سوالات اشتباه داشتم .
براي پيدا كردن كار از همون روزهاي اول شروع كنيد . الان تمام فروشگاه ها به صورت انلاين هاير ميكنن و پر كردن فرمهاشون كلي وقت ميبره .

اگر به فكر يه شغل خوب هستين و رزومه قوي ندارين و البته زياد هم نگران مسايل مالي نيستين ، پيشنهاد ميكنم در جاهايي مثل كتابخونه ، بيمارستان و يا جاهايي شبيه به اين ، داوطلبانه كار كنيد . اگر ٣ ماه به اين شكل كار كنيد ، دغدغه پيدا كردن كار رو نداشته باشين چون بهترين سابقه كاري رو براي خودتون جور كردين .

اگر يه خانواده ٣ نفره هستين و ميخواين يه خونه يكخوابه بگيرين ، لزومي نداره كه بگين بچه تون با شما زندگي ميكنه .

توقع خودتون رو پايين بيارين و اماده انجام هر كاري باشين . اگر بخواين مغرورانه رفتار كنيد ، اينده جالبي در اينجا ندارين . زندگي رو اسون بگيرين و از موهبات زندگي بدون هواي الوده و ترافيك بهره ببريد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
دوستان لطفا بحث در مورد امضا رو اینجا ادامه بدید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
(2013-04-21 ساعت 22:53)afs نوشته:  معذرت می خوام این قدر پست های نصفه نصفه می گذارم، اما یه چیزهایی هست که فکر می کنم کسایی که میان این طرف ممکنه باهاش روبه رو بشند می نویسم که درجریانش باشید.

چیزی که می خوام بگم در مورد سایت های اینترنت بانک، بانک های ایران هست
اگر شما همه سرمایه اتون رو از ایران خارج می کنید که هیچ اما اگر مثل من چندرغاز توی حسابتون دارید و مجبورید قسط بدید شاید لازم بشه از سایت های اینترنت بانک استفاده کنید.
من بانک های ملت، سامان، تجارت و اقتصاد نوین رو چک کردم
از اینجا تجارت که یه خط درمیون کار می کنه
سامان و اقتصاد نوین خوب کار می کنند هرچند سرعتشون به نسبت وقتی که داخل ایران هستید به شدت کمتره.
اما ملت متاسفانه یه گیری داره، بعد از لاگین صفحه نمایش حساب ها و مانده حساب نمایش داده می شه اما بعد از اون هر دستوری بخواهید صادر کنید از سایت بیرون می پره و نیاز به لاگین کردن مجدد خواهد بود و عملا نمی شه باهاش کار زیادی کرد. فکر می کنم این محدودیت رو برای آی پی های بیرون ایران برقرار کرده باشند. البته نمی دونم می شه از بانک درخواست کرد که این محدودیت رو برداشت یا نه اما در کل این تجربه ای بود که گفتم شاید دونستنش به کسی کمک کنه.

البته یه سری سایت های دولتی هم این محدودیت دسترسی از خارج از ایران رو برقرار کردن که امیدوارم براتون مشکلی ایجاد نکنه.
اینم از مصائب زندگی در اینجاست، فیـس بوک و مستقیم باز می کنی بانک ملتو با ویـ پیـ ان

خوب با راهنمایی دوستان مسئله حل شد، اشتباه از من بود و خوشبختانه بانک ملت هم کار می کنه فقط با Safari انگار مشکل بالا رو داره و با فایرفاکس خوب کار می کنه.
سلام دوستان
ما هم شروع کردیم به خواندن تاپیک اولین سفر
این پست افشین جون رو اوایل تاپیک دیدم پس اگه خیلی‌ پرت هستم و اوضاع عوض شده من رو ببخشید:
طبقه آخرین بخشنامه‌های سازمان فنّاوری اطلاعات و ارتباطات تمام سایت‌های داخلی‌ با دامنه IR هم باید از هاست داخلی‌ استفاده کنند هم رنج آی‌ پی‌ آدرس شون تو رنج آی‌پی اینترانت ملی‌ باشه، یعنی‌ رنج آی‌پی ۱۰ رو تو شبکه دخلیشون هم استفاده نکنند خلاصه اش این می‌شه که تو ایران چه اینترنت بگیری چه اینترانت میتونی‌ این سایت‌ها رو باز کنی‌ ولی‌ خارج از کشور با اینترنت نمیتونی‌ به این سایت‌ها دسترسی‌ پیدا کنی‌ و روت از خارج به‌ داخل رو این آی‌پی‌ها بسته است.
البته هنوز تمام ارگان‌های دولتی به طور کامل این دستور عمل رو اجرا نکردن، ولی‌ اگه به طور کامل اجرایی بشه تقریبا ارتباط با سایت‌های مالی‌ مخصوصا زیر سایت‌های حساس آنها غیر ممکن می‌شه که امید وارم هیچ وقت نتونن کامل عملیش کنن
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
(2013-06-05 ساعت 11:01)sayeh_m نوشته:  سلام
..........
٢- براي خريدن ماشين مشكلات اساسي وجود داره . فكر نكنيد كه به اين راحتي ميشه ماشين خريد . اگر بخواين دست دوم بخريد بايد تلاش كنيد كه ماشيني پيدا كنيد كه توي همون محله خودتون باشه و اينو در نظر بگيريد ، كمترين مسير در اينجا ٥ مايله . اگر بخواين نو بخرين بايد پول نقد بدين چون كرديت ندارين . نميتونين ليز كنيد چون اعتبار ندارين . اگر اشنا پيدا كنيد ميتونين ليز كنيد و يا قسطي بخرين ولي ايرادش اينه كه نزديك به ١٨ درصد بهره بايد بدين . ما تونستيم يه كوساينر پيدا كنيم و چون كرديتشون بالا بود ماشين رو با ٢.٩ درصد بهره گرفتيم . و به دليل روابط عمومي ١٥٠٠ دلار هم تخفيف گرفتيم .
٣- با داشتن اشنا در بيمه AAA تونستيم تخفيف زيادي بگيريم . بيمه ماشين براي دو نفر ١٣٥ دلار شد كه قيمت بسيار مناسبيه .
و خيلي چيزهاي ديگه اندر فوايد روابط عمومي هست كه خودتون وقتي بيايين ، خصوصاً در لس انجلس ، متوجه ميشين .
..............................

سایه جان ممنون از اطلاع رسانیت
در مورد بیمه ماشین این قیمتی که دادی برای هر ماه هست یا 6 ماه یا یکسال؟؟
چون من آشنا داشتم و تونستم برای 6 ماه برای خودم و خانمم بیمه بگیرم به قیمت 155 دلار برای 6 ماه و برای 2 نفر
البته اسم من به عنوان اسم اصلی بیمه کننده است و اسم خانمم هم به عنوان یکی از استفاده کننده ها روی بیمه وجود داره
البته اینم بگم که من فول کاور بیمه نکردم و این بیمه ای که گرفتم مثل همون شخص ثالث ایران میمونه و در تصادفات فقط خسارت طرف مقابل رو میده
البته باهاشون صحبت کردم قرار شد برای 6 ماه دوم خودم و خاننم رو به ازای 250 دلار برای 6 ماه بیمه فول کاور کنند البته به شرطی که تو این 6 ماه اول تصادف نداشته باشیم Wink
در مورد رابطه هم متاسفانه اینجا بدتر از ایرانه و اگر رابطه خوب داشته باشی همه کارها مثل آب خوردن انجام میشه
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
در مورد بیمه جالبه بدونید بسته به مدل ماشین، کارخونه سازنده، سن راننده، جنسیتش همه و همه قیمت ها متفاوته.
بعد بستگی داره از اجنت بیمه گرفته بشه یا آنلاین.
بیمه ماشین توی امریکا اجباریه و در ۳ سطح می شه گرفتش.
یک مدل حداقلی داره که همون بیمه شخص ثالثه
یه مدل که بهش می گند Comprehensive و اگر مثلا توی جاده به حیوونی بزنید یا درخت روی ماشینتون بیوفته که بستگی به محل زندگی ممکنه زیاد هم پیش بیاد بیمه هزینه های شما رو می ده
یه مدل Full Coverage هم داره که دیگه همه جوره بیمه خسارت شما رو می ده

معلومه که هرکدوم پشتیبانی بیشتری از شما بکنه گرون تره. چون بعدا می خوام در مورد بیمه بنویسم خلاصه اش می کنم. اگر دنبال بیمه ای می گردید که فقط پلیس جریمه اتون نکنه و نمی خواهید پول زیاد بدید توی یک سری ایالت های شرقی و شمال شرقی یه بیمه هست به اسم Erie Insurance که باماهی ۷۰ دلار هم می شه باهاش ماشین رو بیمه. کرد این بیمه رو رییس شرکتی که براش کار می کنم به من معرفی کرد.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-06-05 ساعت 08:13)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-06-05 ساعت 07:24)StarIR نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 21:09)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 20:20)AFSHIN-PIC نوشته:  یک سوال از دوستانی که رفتن یا در این زمینه اطلاع درست دارن
آیا در آمریکا نیاز به شناسنامه ، کارت ملی ، یا هر مدرکی از این دست میشه ؟ یا نیازی نیست و اصلا این مدارک را با خودمون نبریم ؟
چون به هر حال فکر کنم هر یک از بجه های مهاجر به یک نفر امین در اینجا برای انجام کارهاش وکالت میده (حداقل من اینکار رو میکنم) خوب طبیعتا این مدارک اینجا بیشتر مورد نیاز خواهد بود تا اونور ...
لطفا اگه تجربه خاصی دارید بیان کنید Smile
دوست عزیز سلام
این امکان هست که در اول کار، به شناسنامه و کارت ملی شما ( اصلش ) احتیاج داشته باشند مخصوصاً کارت ملی شما، پس بهتره که با خودتون ببرین تا اینکه تازه اونموقع بخواهید که براتون بفرستن و به احتمال زیاد هیچ پستی هم قبول نمیکنه که شناسنامه و یا کارت ملی رو براتون بیارن آمریکا....
این سوال منم هست. من می خوام شناسنلمه و کارت ملی مو به مادرن در ایران بدم چون وکالت کاری داره برای انجام کارای احتمالیم. پس بهتره همراه خودم نبرمش مگه اینکه تو یو اس داشتنش نیاز باشه. کسی می دونه؟
به هيچ عنوان اينجا نيازي نيست بهشون يعني اصلا قبول ندارنش!ما هم نيورديم

اگر ازدواج کردین و میخواین اینجا بچه دار شین شناسنامتون بیارین که اسمش رو توش وارد کنین
تشکر کنندگان: آنی ، مانترا ، mhb161 ، hamedhamed ، sce ، payam62 ، ikamaly ، seperelia ، usa lover ، Alirezaa2013 ، Szsanazsz ، AsemanAbee
(2013-06-06 ساعت 04:14)afs نوشته:  در مورد بیمه جالبه بدونید بسته به مدل ماشین، کارخونه سازنده، سن راننده، جنسیتش همه و همه قیمت ها متفاوته.
بعد بستگی داره از اجنت بیمه گرفته بشه یا آنلاین.
بیمه ماشین توی آمریکا اجباریه و در ۳ سطح می شه گرفتش.
یک مدل حداقلی داره که همون بیمه شخص ثالثه
یه مدل که بهش می گند Comprehensive و اگر مثلا توی جاده به حیوونی بزنید یا درخت روی ماشینتون بیوفته که بستگی به محل زندگی ممکنه زیاد هم پیش بیاد بیمه هزینه های شما رو می ده
یه مدل Full Coverage هم داره که دیگه همه جوره بیمه خسارت شما رو می ده

معلومه که هرکدوم پشتیبانی بیشتری از شما بکنه گرون تره. چون بعدا می خوام در مورد بیمه بنویسم خلاصه اش می کنم. اگر دنبال بیمه ای می گردید که فقط پلیس جریمه اتون نکنه و نمی خواهید پول زیاد بدید توی یک سری ایالت های شرقی و شمال شرقی یه بیمه هست به اسم Erie Insurance که باماهی ۷۰ دلار هم می شه باهاش ماشین رو بیمه. کرد این بیمه رو رییس شرکتی که براش کار می کنم به من معرفی کرد.

افشین جان ممنون از اطلاعاتت
ولی من گفتم 155 دلار برای 6 ماه یعنی تقریبا ماهی 25 دلار !!!
اون 70 تا رو از کجا اوردی؟؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
با درود به همه شاید سوالم تکراری باشه ولی چون جواب قاطعه ای برای این سوال ندیدم میپرسم . ایا اگر بلیط برای امریکا را یک طرفه بگیریم مشکلی پیش میاد یا نه ؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، payam62 ، Alirezaa2013 ، lonelyman
(2013-06-06 ساعت 10:45)kamyar07 نوشته:  با درود به همه شاید سوالم تکراری باشه ولی چون جواب قاطعه ای برای این سوال ندیدم میپرسم . ایا اگر بلیط برای آمریکا را یک طرفه بگیریم مشکلی پیش میاد یا نه ؟

من با یک طرفه امدم.مشکلی نیست
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-06-06 ساعت 11:10)hassan1358arab نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 10:45)kamyar07 نوشته:  با درود به همه شاید سوالم تکراری باشه ولی چون جواب قاطعه ای برای این سوال ندیدم میپرسم . ایا اگر بلیط برای آمریکا را یک طرفه بگیریم مشکلی پیش میاد یا نه ؟

من با یک طرفه امدم.مشکلی نیست

ارز مسافرتی هم گرفتین ؟اصلا میدن رو یه طرفه ؟
منم یه طرفه گرفتم.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: آنی ، shatsi ، ikamaly ، Soap McTavish ، mhb161 ، lonelyman
(2013-06-06 ساعت 10:31)SOROUSHSOFT نوشته:  افشین جان ممنون از اطلاعاتت
ولی من گفتم 155 دلار برای 6 ماه یعنی تقریبا ماهی 25 دلار !!!
اون 70 تا رو از کجا اوردی؟؟

این ماهی بیست و پنج دلار این قدر رویاییه که هرجوری فکر کردم با عقل جور در نمیومد
این سنبه ه انگار خیلی زورش زیاد بوده Wink
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام دوستان.
در این سایت زبان را فارسی انتخاب کنید و پاسخ بسیاری از سئوالات خود را بیابید.
(2013-06-06 ساعت 17:52)lingni نوشته:  سلام دوستان.
در این سایت زبان را فارسی انتخاب کنید و پاسخ بسیاری از سئوالات خود را بیابید.

lingni جان
کجا میشه زبان سایتو تغییر داد؟؟؟؟؟
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، آنی ، afshinghwink ، mirzamemar ، lingni ، ikamaly ، mhb161 ، shosab ، sce ، sadeghi897 ، payam62 ، lonelyman ، AsemanAbee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان