موضوعها: 0
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
و بدینوسیله دریافت کارت ssn خود را بعد از 5 روز کاری از تاریخ اپلای کردن اعلام مینمایم :-P
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
راستش تجربه سفر خیلی با بقیه دوستان شباهت داره.چمدونمون رو شکسته تحویل دادن که شکایت کردم از هواپیمایی امارات.کلی ظرف بردیم که شکست.الان ۴ روزه درهتلیم.امروز بانک او امرییکا حساب باز کردیم و دو هفته دیکه کارت سکیور کردیت بهمون میدن.دیروزرفتیم اداره سوشال و اپلای کردیم که قرار شد فردا شمارشو بدن.بعد گرفتن سوشال نامبر میریم دی ام وی.ما در منطقه تورنس لوس انجلس هستیم.جای خوبیه.کسی از دوستان قدیمی اگه در مورد اجاره اپاررتمان در اینجا تجربه داره ممنون میشم بگه.
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا بحث در مورد امضا رو اینجا ادامه بدید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-05 ساعت 11:01)sayeh_m نوشته: سلام
..........
٢- براي خريدن ماشين مشكلات اساسي وجود داره . فكر نكنيد كه به اين راحتي ميشه ماشين خريد . اگر بخواين دست دوم بخريد بايد تلاش كنيد كه ماشيني پيدا كنيد كه توي همون محله خودتون باشه و اينو در نظر بگيريد ، كمترين مسير در اينجا ٥ مايله . اگر بخواين نو بخرين بايد پول نقد بدين چون كرديت ندارين . نميتونين ليز كنيد چون اعتبار ندارين . اگر اشنا پيدا كنيد ميتونين ليز كنيد و يا قسطي بخرين ولي ايرادش اينه كه نزديك به ١٨ درصد بهره بايد بدين . ما تونستيم يه كوساينر پيدا كنيم و چون كرديتشون بالا بود ماشين رو با ٢.٩ درصد بهره گرفتيم . و به دليل روابط عمومي ١٥٠٠ دلار هم تخفيف گرفتيم .
٣- با داشتن اشنا در بيمه AAA تونستيم تخفيف زيادي بگيريم . بيمه ماشين براي دو نفر ١٣٥ دلار شد كه قيمت بسيار مناسبيه .
و خيلي چيزهاي ديگه اندر فوايد روابط عمومي هست كه خودتون وقتي بيايين ، خصوصاً در لس انجلس ، متوجه ميشين .
..............................
سایه جان ممنون از اطلاع رسانیت
در مورد بیمه ماشین این قیمتی که دادی برای هر ماه هست یا 6 ماه یا یکسال؟؟
چون من آشنا داشتم و تونستم برای 6 ماه برای خودم و خانمم بیمه بگیرم به قیمت 155 دلار برای 6 ماه و برای 2 نفر
البته اسم من به عنوان اسم اصلی بیمه کننده است و اسم خانمم هم به عنوان یکی از استفاده کننده ها روی بیمه وجود داره
البته اینم بگم که من فول کاور بیمه نکردم و این بیمه ای که گرفتم مثل همون شخص ثالث ایران میمونه و در تصادفات فقط خسارت طرف مقابل رو میده
البته باهاشون صحبت کردم قرار شد برای 6 ماه دوم خودم و خاننم رو به ازای 250 دلار برای 6 ماه بیمه فول کاور کنند البته به شرطی که تو این 6 ماه اول تصادف نداشته باشیم
در مورد رابطه هم متاسفانه اینجا بدتر از ایرانه و اگر رابطه خوب داشته باشی همه کارها مثل آب خوردن انجام میشه
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
2013-06-06 ساعت 04:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-06 ساعت 04:15 توسط afs.)
در مورد بیمه جالبه بدونید بسته به مدل ماشین، کارخونه سازنده، سن راننده، جنسیتش همه و همه قیمت ها متفاوته.
بعد بستگی داره از اجنت بیمه گرفته بشه یا آنلاین.
بیمه ماشین توی امریکا اجباریه و در ۳ سطح می شه گرفتش.
یک مدل حداقلی داره که همون بیمه شخص ثالثه
یه مدل که بهش می گند Comprehensive و اگر مثلا توی جاده به حیوونی بزنید یا درخت روی ماشینتون بیوفته که بستگی به محل زندگی ممکنه زیاد هم پیش بیاد بیمه هزینه های شما رو می ده
یه مدل Full Coverage هم داره که دیگه همه جوره بیمه خسارت شما رو می ده
معلومه که هرکدوم پشتیبانی بیشتری از شما بکنه گرون تره. چون بعدا می خوام در مورد بیمه بنویسم خلاصه اش می کنم. اگر دنبال بیمه ای می گردید که فقط پلیس جریمه اتون نکنه و نمی خواهید پول زیاد بدید توی یک سری ایالت های شرقی و شمال شرقی یه بیمه هست به اسم Erie Insurance که باماهی ۷۰ دلار هم می شه باهاش ماشین رو بیمه. کرد این بیمه رو رییس شرکتی که براش کار می کنم به من معرفی کرد.
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-06 ساعت 04:14)afs نوشته: در مورد بیمه جالبه بدونید بسته به مدل ماشین، کارخونه سازنده، سن راننده، جنسیتش همه و همه قیمت ها متفاوته.
بعد بستگی داره از اجنت بیمه گرفته بشه یا آنلاین.
بیمه ماشین توی آمریکا اجباریه و در ۳ سطح می شه گرفتش.
یک مدل حداقلی داره که همون بیمه شخص ثالثه
یه مدل که بهش می گند Comprehensive و اگر مثلا توی جاده به حیوونی بزنید یا درخت روی ماشینتون بیوفته که بستگی به محل زندگی ممکنه زیاد هم پیش بیاد بیمه هزینه های شما رو می ده
یه مدل Full Coverage هم داره که دیگه همه جوره بیمه خسارت شما رو می ده
معلومه که هرکدوم پشتیبانی بیشتری از شما بکنه گرون تره. چون بعدا می خوام در مورد بیمه بنویسم خلاصه اش می کنم. اگر دنبال بیمه ای می گردید که فقط پلیس جریمه اتون نکنه و نمی خواهید پول زیاد بدید توی یک سری ایالت های شرقی و شمال شرقی یه بیمه هست به اسم Erie Insurance که باماهی ۷۰ دلار هم می شه باهاش ماشین رو بیمه. کرد این بیمه رو رییس شرکتی که براش کار می کنم به من معرفی کرد.
افشین جان ممنون از اطلاعاتت
ولی من گفتم 155 دلار برای 6 ماه یعنی تقریبا ماهی 25 دلار !!!
اون 70 تا رو از کجا اوردی؟؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به همه شاید سوالم تکراری باشه ولی چون جواب قاطعه ای برای این سوال ندیدم میپرسم . ایا اگر بلیط برای امریکا را یک طرفه بگیریم مشکلی پیش میاد یا نه ؟