موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
حداکثر تا چند روز قبل از مصاحبه باید نامه تمکن مالی رو گرفت؟
آیا باید نسخه ای از اون نامه رو قبل از مصاحبه واسشون بفرستیم؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ذوسنان
من هفته سوم می مصاحبه دارم به نظرتون الان برای پرینت حساب زوده يا نه اقدام کنم ؟
منم می خوام از يکی 4 روز حدود 50 تا پول قرض بگیرم از حساب خودم بعدشم از بانک ديگر برای همسرم پرينت حساب بگيرم با يک يا دوروز اختلاف به نظرتون خوبه؟؟
مرس شبتون خوش
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO US
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اولا بانک پاسارگاد چند ساعته پرینت میده . دوما 170 تا برای خانواده 3 نفره و سند خونه کافیه
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی! یه سوال دارم.
آیا برای افراد متاهل آیا برای هر دو نفر لازم است که (پرینت حساب) گرفته شود و یا درخواست کننده اصلی پرینت حسابی به نام خودش را نشان دهد کافی است؟ و اینکه حداقل میزان پول به دلار یا یورو چقدر باید برای دو نفر باشد؟
ممنون از راهنمایتون!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اواسط می باید برای مصاحبه برم .اولا یکی از همراهانم دانشجو و مشموله . براش از دانشگاه گواهی و اجازه خروج گرفتیم ولی هنوز نرفتیم برای نظام وظیفه .به نظرتون تا کی وقت داریم ؟بعد هم اگه احیانا شانس آوردیم و ویزا رو زود دادند میشه دانشجو برگرده و تابستون دوباره خروجی بگیره ؟ اگه برگرده و 15 میلیون وثیقه رو پس بگیره کسی با پاسش کاری داره ؟ ازش میگیرن ؟ یا توش چیزی برای ممنوع الخروجی میزنن؟
دوم- من فقط نفری 19 میلیون تومن تونستم جور کنم تو حساب اما خونه دارم و میخوام سند دوتا خونه رو ببرم .فکر میکنید اسپانسر هم لازمه ؟ضمنا سندها رو باید کارشناس دادگستری قیمت بگذاره یا لازم نیست ؟ اگه لازمه کجا برم ؟
پیشاپیش ممنون از دوستان خوب باور کنید وقت ندارم همه سایت رو بخونم اونقد که باید دنبال همه کارا بدوم دست تنها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال دارم راجب اسپانسر؟ در چه صورت نیاز به اسپانسر هست ؟از کجا باید یه اسپانسر داشته باشیم؟ میشه منو راهنمایی کنید مرسی
موضوعها: 5
رتبه:
47
4 تشکر در 1 ارسال
تمکن مالی
کسانی که اسپانسر یا حامی مالی ندارند میتونند با حساب بانکی خودشون اسپانسر خودشون باشند!
موارد زیر از جمله موارد مهمی هستند که باید بهشون توجه داشته باشیم
موجودی شما نباید زیر خط فقر آمریکا باشه . حال هر چه بیشتر بهتر توجه داشته باشید که از بانک موجودی حساب رو بگیرید نه گردش حساب (خیلی از دوستان فکر میکنند باید گردش حساب ببرند....خیر فقط موجودی حساب لازمه)
خط فقر برای یک فرد تنها درآمد سالانه ۱۱ هزار و ۱۳۹ دلار یا کمتر است.
فقر در آمریکا خانواده ای چهار نفره که درآمد سالانه آن ۲۲ هزار و ۳۱۴ دلار یا کمتر باشد زیر خط فقر قرار دارد
شما میتونید مقداری پول رو در بانک خودتون بذارید و 24 ساعت باید در بانک بمونه .
فردای اون روز برید و از بانکتون بخواهید موجودی حسابتون رو بدند
برخی بانک ها همون جا موجودی رو به انگلیسی میده..........بعضی ها هم باید ترجمه کنید
حتما نباید نرخ پولتون به دلار باشه . چون در سفارت اونها میدونند معادل دلاری چقدر میشه
بهتره موجودی حسابتون در زورهای اخر باشه یعنی نزدیک به زمان مصاحبه
البته باید بگم که تاریخ موجودی حساب تا 6 ماه قبل از مصاحبه هم برای سفارت قبوله ..اما هر چی تاریخش به مصاحبه نزدیک تر باشه بهتره
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2013-04-08 ساعت 20:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-09 ساعت 10:47 توسط elima1980.)
دوتمکن مالی به ارزش مجموع92میلیون ازپاسارگاد گرفتم هردو دریک روز صادرشد وکمتراز20 دقیقه زمان برد.فقط پاسپورت واسه اسپل اسم وفامیل استفاده شد.
تجربه اینجانب
تا پول تو حساب نذارید کارمندبانک اهمیتی به حرف شما وخواسته شما نمیذاره حتی بعضیهاشون نمیدونند که تاییدیه مانده حساب چیه پس اگرمیخواین که اززیرسنگ هم شده کارتون انجام بشه اول یک پول قلمبه بذارید حساب بعدتشریف ببرید بانک خیلی قشنگ بهتون احترام میذارند ومودبانه کارتون انجام میدند
کارمزدبانک 6500.سوال میکنندکه به چه نرخ ارزی میخواین دل ار یا ی ورو.نرخ مرجع درج میشه .بانک پاسارگادخیلی سریع صادرمیکنه احتیاج به اینکه پول چندروز
تو حساب باشه نیست میتونیدقرض بگیریدوسریع برگردونید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس