موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
من تمکن 92 واسه دونفرودریک روز ازدوشعبه متفاوت گرفتم چون شعبه بانکی خودم پاسارگادبود دوسال پیش بازکرده بودم اما همسرم یک هفته پیش بود
معمولا بانکها وبیشترکارمندها اطلاع زیادی ازنامه تاییدیه مانده حساب ندارندمن یک پرینت ازنمونه نامه ای که یکی ازدوستان درسایت مهاجرسراگذاشته بود
گرفتم وبه کارمندبانک نشون دادم تازه متوجه منظورمن شد وبا کمک رییس بانک تونست فرم نامه پیداکنه وصادرکنه اگر بتونیدیک پرینت ازنمونه نامه که اون دوست عزیزتو همین تاپیک گذاشته بگیریدوببیریدخیلی سریع کارشما انجام میشه اگربانک یا کارمندبانک اعتراض کردندکه این فرم ازکجا آوردید میتونیدبگید
که این فرم آژانس مسافرتی که میخواددرخواست ویزابده داده تا مثل این فرم صادربشه.قبل ازپاسارگادبانک صادرات رفتم اما اصلا متوجه نشدند ودرنهایت گفتند
که ما میفرستیم شعبه مرکزی و3یا 4 روزبعدصادرمیشه ونرخ ارزهم درج نمیشه .حدسم این بود که شعبه که من رفتم باعرض معذرت یک کمی شاسکول بودند
وحالیشون نبوداگرمیخواهیدازصادرات نامه بگیریدپیشنهادمن اینه که از اینجا یه پرینت بگیریدhttp://www.bsi.ir/Services-Introduction-FX-Other-services-Account-confirmation/default.bsiبعددرخواست بدید.خودتون درگیرواسترس بیخودی ایجادنکنید.من قصدم این بود که سندخونه وزمین که به اسم خودمه ترجمه کنم وببرم اما این فکرهم درذهنم ایجادشد این همه مدارک مالی ممکنه خودش یکی ازعوامل ایجادکننده fbi چک امنیتی باشه جون آفیسرمطمنا باخودش این سنجش داره که یک نفرکه 4سال میره سرکار چطوری میتونه این همه پول جمع کنه وشاید ذهنش به این سمت بره که شایدبابرادران ازمابهترسرکارداره وتغذیه میکنه.بنابراین ترجیح دادم که دیگه سندترجمه نکنم .این قسمت آخرنظر منه وتجربه دوستان نیست هرکسی میتونه موافق ویامخالف این موضوع باشه.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سوال آخر و ختم کلام.
آقا من کلا با هزار بدبختی تونستم 60 تا جور کنم.امروز یه نامه 40 تایی به نام همسرم از بانک پاسارگاد گرفتم.شنبه هم میخوام یه نامه 60 تایی از بانک پاسارگاد واسه خودم که برنده اصلی هستم بگیرم و برم به امید خدا.دیگه نتونستم به کسی رو بزنم خدایی.یه سند خونه هم دارم که به ارزش 140 تا ترجمه شده.
کافیه ؟
لاتاری 2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید بچه ها می خواستم بدونم اگه اسپانسر نداشته باشیم به غیر تمکن مالی که از بانک میگیریم فرم خاصی و باید پر کنیم که روز مصاحبه ببریم؟؟
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-13 ساعت 15:03)lvlatarsack نوشته: ببخشید بچه ها می خواستم بدونم اگه اسپانسر نداشته باشیم به غیر تمکن مالی که از بانک میگیریم فرم خاصی و باید پر کنیم که روز مصاحبه ببریم؟؟
خیر دوست عزیز هیچ فرم خاصی نباید پر کنید .. همون برگۀ موجودیه حساب که از بانک می گیرید کافیه ..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من اكر سهام شركت داشته باشم و از حساب جاري شركت كه مدير عامل هم خودم هستم تمكن مالي بكيرم ، سند ملك لازم هست ؟؟؟ يا نه ؟؟ حساب جاري به نام شركت هست ولي به اسم خودمه ؟؟ حالا افيسر شك نميكنه به كردش مالي ؟؟؟ يا از يه حساب ديكه تمكن بكيرم در حد 50 ميليون ؟؟ راستش تابيك هاي دوستان رو خوندم ترديد داشتم كدوم راه راحتتره ، ممنون
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوست
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito