موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-25 ساعت 16:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-25 ساعت 16:29 توسط vmware.)
(2013-04-25 ساعت 12:42)mlo نوشته: سلام دوستان بنده گواهی تمکن از بانک تجارت گرفتم ولی به یه مساله برخوردم. نرخ ارز یه همون دلار رو داخلش قید نکرده . فقط نوشته مبلغ X ریال در حساب مانده داره. و البته تاریخ افتتاح حساب رو. حالا دوستانی که تجربه دارند این مساله روز مصاحبه مشکل ساز نيست؟؟؟؟ ضمناً مهر برجسته هم نداره! ممنون اگر بنده رو راهنمایی کنید.
بچه ها این مصاحبه اینقدر راحت و اسونه که تا تشریف نبرید نبینید متوجه نمیشید منتهی چون این پروسه برای ما خیلی مهم و حیاتیه دچار وسواس بیش از حد میشیم من خودم 10 بار فرما رو پرینت گرفتم هر بار به یه بهونه کار تا جایی پیش رفته بود که فکر میکردم پرینتر کم رنگ گرفته بذار یه بار دیگه بگیرم.کاغذش به اندازه کافی سفید و ضخیم نیست یه بار دیگه جای کیس نامبر خوب نیست یه بار دیگه کلا داشتم روانی میشدم اهان اینو بگم 3 بار عکس انداختم یکبار عکسا 5.5 * 5.5 بود گفتم نکنه به نیم سانت گیر بده یه بار روتوش زیاد بود خلاصه فکر کنم 30 تا عکس دارم الان تا آخر عمر کافیه برام.
حالا فکر کنید انکارا که رفتیم اونگان گفته بود عکس 5*5 بیارید عکسو که دادم خانم منشی با بی دقتی تمام اونو با قیچی تبدیل به یه سایز من دراوردی دستی کرد.منو میگی
مدرک تمکن مالی ما 100 میلیون بود برای 2 نفر از اقتصاد نوین بدون مهر برجسته بدون نرخ ارز فقط یه برگه ساده با یه سری برجستگی که گفته بود ایشان در این تاریخ 100 میلیون پول داره 2 نسخه گرفتیم 1 نسخه فرستادیم با پست یه نسخه هم خانم که تو سفارت مدارک میگرفت ازمون گرفت گفت برای هر نفر 1 نسخه تمکن مالی لازمه مثل عقدنامه که برای هر نفر یه نسخه لازمه.در ضمن خانم افیسر محترم از ما پرسید چرا اینقدر پول دارید از کجا آورده ای ؟؟؟؟چرا تو بانک نگه میدارید؟؟
من 10 تا کت و شلوار و کفش امتحان کردم با کرواتهای مختلف قبلش موهامو کوتاه کرده بودم شکل اصلاح صورتم رو تغییر دادم خلاصه آخر وسواس و دقت . روز مصاحبه دیدم اکثرا با لباسهای عادی بودن هیچ فرقی هم نداشت چی میپوشیدیم اصلا افیسری که پشت شیشه نشسته شما رو از سینه به بالا میبینه منو میگی
عکس هم برای سفارت 2 تا 5.5 *5.5 رو فرستاده بودم 30 تا هم با خودم برده بودم خانم گفت همون 2 تایی که با پست فرستادین کافیه منو میگی
خلاصه مطلب اینقدر سخت نگیرین اگه چیزی رو دروغ نگفته باشید همه چی به اسونی انجام میشه مطمئن باشید از کارائی که تو ایران انجام میدید ساده تره اینجا یه حواله ارزی میخوای بگیری جد و ابادتو استعلام و کپی میگیرن خدا نکنه یه کار اداری داشته باشید.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-26 ساعت 02:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 02:30 توسط r91.)
(2013-04-25 ساعت 16:25)vmware نوشته: (2013-04-25 ساعت 12:42)mlo نوشته: سلام دوستان بنده گواهی تمکن از بانک تجارت گرفتم ولی به یه مساله برخوردم. نرخ ارز یه همون دلار رو داخلش قید نکرده . فقط نوشته مبلغ X ریال در حساب مانده داره. و البته تاریخ افتتاح حساب رو. حالا دوستانی که تجربه دارند این مساله روز مصاحبه مشکل ساز نيست؟؟؟؟ ضمناً مهر برجسته هم نداره! ممنون اگر بنده رو راهنمایی کنید.
بچه ها این مصاحبه اینقدر راحت و اسونه که تا تشریف نبرید نبینید متوجه نمیشید منتهی چون این پروسه برای ما خیلی مهم و حیاتیه دچار وسواس بیش از حد میشیم من خودم 10 بار فرما رو پرینت گرفتم هر بار به یه بهونه کار تا جایی پیش رفته بود که فکر میکردم پرینتر کم رنگ گرفته بذار یه بار دیگه بگیرم.کاغذش به اندازه کافی سفید و ضخیم نیست یه بار دیگه جای کیس نامبر خوب نیست یه بار دیگه کلا داشتم روانی میشدم اهان اینو بگم 3 بار عکس انداختم یکبار عکسا 5.5 * 5.5 بود گفتم نکنه به نیم سانت گیر بده یه بار روتوش زیاد بود خلاصه فکر کنم 30 تا عکس دارم الان تا آخر عمر کافیه برام.
حالا فکر کنید انکارا که رفتیم اونگان گفته بود عکس 5*5 بیارید عکسو که دادم خانم منشی با بی دقتی تمام اونو با قیچی تبدیل به یه سایز من دراوردی دستی کرد.منو میگی
مدرک تمکن مالی ما 100 میلیون بود برای 2 نفر از اقتصاد نوین بدون مهر برجسته بدون نرخ ارز فقط یه برگه ساده با یه سری برجستگی که گفته بود ایشان در این تاریخ 100 میلیون پول داره 2 نسخه گرفتیم 1 نسخه فرستادیم با پست یه نسخه هم خانم که تو سفارت مدارک میگرفت ازمون گرفت گفت برای هر نفر 1 نسخه تمکن مالی لازمه مثل عقدنامه که برای هر نفر یه نسخه لازمه.در ضمن خانم افیسر محترم از ما پرسید چرا اینقدر پول دارید از کجا آورده ای ؟؟؟؟چرا تو بانک نگه میدارید؟؟
من 10 تا کت و شلوار و کفش امتحان کردم با کرواتهای مختلف قبلش موهامو کوتاه کرده بودم شکل اصلاح صورتم رو تغییر دادم خلاصه آخر وسواس و دقت . روز مصاحبه دیدم اکثرا با لباسهای عادی بودن هیچ فرقی هم نداشت چی میپوشیدیم اصلا افیسری که پشت شیشه نشسته شما رو از سینه به بالا میبینه منو میگی
عکس هم برای سفارت 2 تا 5.5 *5.5 رو فرستاده بودم 30 تا هم با خودم برده بودم خانم گفت همون 2 تایی که با پست فرستادین کافیه منو میگی
خلاصه مطلب اینقدر سخت نگیرین اگه چیزی رو دروغ نگفته باشید همه چی به اسونی انجام میشه مطمئن باشید از کارائی که تو ایران انجام میدید ساده تره اینجا یه حواله ارزی میخوای بگیری جد و ابادتو استعلام و کپی میگیرن خدا نکنه یه کار اداری داشته باشید.
این هر نفر یک نسخه رو که میفرمایید ازتون خواستن،جایی گفته نشده.چطور این رو گفته؟دوستان دیگه هم دو نسخه بردن؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
این هر نفر یک نسخه رو که میفرمایید ازتون خواستن،جایی گفته نشده.چطور این رو گفته؟دوستان دیگه هم دو نسخه بردن؟
[/quote]
دوست عزيز تو pdf انكارا گفته برگه ي مالي براي هر نفر جداگانه.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضرب، سفرنامه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
[/quote]
درسته اما فکر کنم منظورش اینه که برای هر نفر مدارک مالی خودش جداگانه ارائه بده.اون تمکن مالی شما تو یک حساب بود یا تو دو حساب جداگانه خودتون و خانمتون؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-26 ساعت 12:51)shaso نوشته: (2013-04-26 ساعت 11:52)r91 نوشته: (2013-04-26 ساعت 04:32)shaso نوشته:
درسته اما فکر کنم منظورش اینه که برای هر نفر مدارک مالی خودش جداگانه ارائه بده.اون تمکن مالی شما تو یک حساب بود یا تو دو حساب جداگانه خودتون و خانمتون؟
[/quote]
دوست عزيز ما براي هر نفر جداگانه و از حساب خودش برگه تهيه كرديم.
[/quote]
ما فقط از حساب برنده اصلی که همسرم هستند دو نسخه از بانک گرفتیم 1 نسخه با پست فرستادیم برای انکارا 1 نسخه هم اونجا ازمون خواستند که ما خوشبختانه داشتیم و تحویل دادیم.گفتند برای هر پرونده 1 نسخه تمکن مالی لازمه حالا میتونه از دو تا حساب باشه یا از یک حساب ولی مبلغش باید برای 2 نفر کفایت کنه فکر کنم برای 2 نفر 80 تا 100 میلیون کافی باشه.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-26 ساعت 18:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-26 ساعت 18:32 توسط r91.)
(2013-04-26 ساعت 14:36)vmware نوشته: (2013-04-26 ساعت 12:51)shaso نوشته: (2013-04-26 ساعت 11:52)r91 نوشته: (2013-04-26 ساعت 04:32)shaso نوشته:
دوست عزيز ما براي هر نفر جداگانه و از حساب خودش برگه تهيه كرديم.
[/quote]
ما فقط از حساب برنده اصلی که همسرم هستند دو نسخه از بانک گرفتیم 1 نسخه با پست فرستادیم برای انکارا 1 نسخه هم اونجا ازمون خواستند که ما خوشبختانه داشتیم و تحویل دادیم.گفتند برای هر پرونده 1 نسخه تمکن مالی لازمه حالا میتونه از دو تا حساب باشه یا از یک حساب ولی مبلغش باید برای 2 نفر کفایت کنه فکر کنم برای 2 نفر 80 تا 100 میلیون کافی باشه.
[/quote]
من فقط یه نسخه از بانک گرفتم و کپی رو فرستادم سفارت و الان اصلهاش پیش خودمه .همون کپی به عنوان یک نسخه کفایت نمیکنه؟ببینید منظورم اینه که ما برای همه مدارکمون مثلاً شناسنامه و کارت ملی یه دونه اصل داریم و کپی ها رو فرستادیم برای سفارت حالا اونهایی که فارسی هستند یه ترجمه هم باهاش هست.گواهی بانکی هم یه مدرکه مثل بقیه که انگلیسی هست و ترجمه هم نمیخوادفقط کپی به تعداد باید کافی باشه و حالا که من کم فرستادم اونجا به مدارکم اضافه میکنم دیگه نیازی به اصل گواهی به تعداد اعضای خانواده نداره .به نظرتون درست میگم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مهاجراي گل سلام
اينجانب دني ، ارمنستان اوايل جون مصاحبه دارم. تاپيک رو خوندم و حدوداٌ دستم اومده اسپانسر و حساب رو.
فقط ميخواستم يه نمونه از اين نامه موجودي حساب رو پيدا کنم که اگه بانکيا گيج زدن ، نشونشون بدم. اماااااا پيدا نکردم
حالا اگه کسي فرمتشو داره يا لينکي داره يا ميدونه کجا ميتونم نمونه نامه رو پيدا کنم ، راهنماييم کنه.
مخلص هر چه مهاجره
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-27 ساعت 18:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-27 ساعت 18:34 توسط niko.)
(2013-04-27 ساعت 16:54)دني نوشته: مهاجراي گل سلام
اينجانب دني ، ارمنستان اوايل جون مصاحبه دارم. تاپيک رو خوندم و حدوداٌ دستم اومده اسپانسر و حساب رو.
فقط ميخواستم يه نمونه از اين نامه موجودي حساب رو پيدا کنم که اگه بانکيا گيج زدن ، نشونشون بدم. اماااااا پيدا نکردم
حالا اگه کسي فرمتشو داره يا لينکي داره يا ميدونه کجا ميتونم نمونه نامه رو پيدا کنم ، راهنماييم کنه.
مخلص هر چه مهاجره
من يک نمونه تو همین مهاجرسرا پیدا کردم که براتون می زارم. البته خودم هنوز نگرفتم ولی لینک زیر می تونه کمکتون کنه:
http://vroom.persiangig.com/image/1236.JPG
شماره کیس:2013AS000075xx/ کنسولگری:ابوظبی/ تاریخ مصاحبه:هفته دوم may/ تعداد افراد منظور در کیس : 1/ دریافت ویزا : یک ضرب
Never laugh at anyone's dreams . People who don't have dreams don't have much .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما امروز يه نامه گرفتيم از بانك ملي به زبان لاتين ولي مهرش برجسته نيست مشكلي نباشه؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-28 ساعت 14:56)javid737 نوشته: سلام دوستان ما امروز يه نامه گرفتيم از بانك ملي به زبان لاتين ولي مهرش برجسته نيست مشكلي نباشه؟
بعید میدونم مشکلی باشه.
شماره کیس: تاریخ رویت قبولی: کنسولگری: ارسال فرمهای سری اول: پست: کارنت شدن کیس: مصاحبه: دریافت کلیرنس: دریافت ویزا: ورود به آمریکا: به زودی