موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید اگر سوالم تکراریه، وقت ندارم این 49 صفحه رو بخونم
من امروز مصاحبه داشتم تو سفارت امریکا (ایروان) برای اسپانسر با خودم 2 تا سند خانه آورده بودم با ترجمه هاش که قبول نکردن. راهی هست که تا پنجشنبه که اینجام این مشکل رو حل کنم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام معنی اسپانسر چی هست یعنی کسی را در امریکا داشته باشیم .شرایط اسپانسر شدن چی هست .با تشکر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
ما گواهی تمکن 40 میلیونی برای همسرم که برنده اصلی بود و گواهی 20 میلیونی برای خودم (هردو از بانک ملی و دو شعبه مختلف)در یک روز گرفتیم و یک سند وکالتی خونه کوچک (70 متری)بنام همسرم در شهرستان و یک سند خونه 50 متری تو تهران بنام خودم هم ترجمه کردیم (هر دو بدون ارزش گذاری) آیا این اون حداقل رو پوشش میده و آفیسر قانع میشه؟
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستان،
بله علی جان نقص پرونده خورده.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برنده 2014 هستم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.من با کیس نامبر 3 رقمیم میگن جزو نفرات اولی هستم...بهتره که از الان پولی تو حسابم بریزم و از بانک درخواست موجودی بگیرم؟؟؟؟؟؟زود نیست؟؟؟؟؟و از الان سند خونرو ترجمه کنم و داشته باشم؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید من هفته آینده مصاحبه دارم در ایروان .حساب های مالی رو از بانک گرفتم.یک سند ملک و ماشین هم ترجمه کردم.ولی با آشنایانم در آمریکا که صحبت می کردم به من گفتن که اینها اصلا براشون مهم نیست این مهمه که حتما یک اسپانسر داشته باشم.رو همین حساب از یکی از آشنایان نزدیکم خواستم که اسپانسرم بشه و فرم I-134 رو برام به سفارت ارمنستان بفرسته. و قرار هست که این کار رو هم بکنه ولی ایشون به من گفتن که قبلا اسپانسر کسای دیگه ای هم شده .طوری که ممکنه ایراد بگیرن.الان خیلی خیلی خیلی زیاد استرس گرفتم:ـ( باورم نمیشه همچین سهل انگاری کردم و در این یک سال اصلا به فکرش نبودم و این یه هغته آخر به فکرش افتادم.به نظرتون برام مشکل ساز می شه؟ :-((((((
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-06 ساعت 23:55)elham63 نوشته: سلام و خسته نباشید من هفته آینده مصاحبه دارم در ایروان .حساب های مالی رو از بانک گرفتم.یک سند ملک و ماشین هم ترجمه کردم.ولی با آشنایانم در آمریکا که صحبت می کردم به من گفتن که اینها اصلا براشون مهم نیست این مهمه که حتما یک اسپانسر داشته باشم.رو همین حساب از یکی از آشنایان نزدیکم خواستم که اسپانسرم بشه و فرم I-134 رو برام به سفارت ارمنستان بفرسته. و قرار هست که این کار رو هم بکنه ولی ایشون به من گفتن که قبلا اسپانسر کسای دیگه ای هم شده .طوری که ممکنه ایراد بگیرن.الان خیلی خیلی خیلی زیاد استرس گرفتم:ـ( باورم نمیشه همچین سهل انگاری کردم و در این یک سال اصلا به فکرش نبودم و این یه هغته آخر به فکرش افتادم.به نظرتون برام مشکل ساز می شه؟ :-((((((
ما هم دو هفتۀ پیش ایروان مصاحبه داشتیم و موجودیه حساب گرفتیم از بانک پاسارگاد و اقتصاد نوین و بردیم , قبول کردند اسپانسر هم نداشتیم..
شما باید یا اسپانسر داشته باشید یا موجودی حساب ببرید یکی از این دو کافیه موجودیه حسابتونم نباید کمتر از خط فقرآمریکا باشه..نگران نباشید شما اگر برید شعبۀ مرکزی بانکها خیلی سریع بهتون برگۀ موجودیه حساب را میدهند..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-07 ساعت 00:17)elham63 نوشته: (2013-05-07 ساعت 00:10)el333 نوشته: (2013-05-06 ساعت 23:55)elham63 نوشته: سلام و خسته نباشید من هفته آینده مصاحبه دارم در ایروان .حساب های مالی رو از بانک گرفت..
ما هم دو هفتۀ پیش ایروان مصاحبه داشتیم و موجودیه حساب گرفتیم از بانک پاسارگاد و اقتصاد نوین و بردیم , قبول کردند اسپانسر هم نداشتیم..
شما باید یا اسپانسر داشته باشید یا موجودی حساب..
ممنونم از راهنماییتون.یه سوال دیگه اینکه پول سفارت رو کجا پرداخت کردید و به چه مقدار؟
داخل سفارت پرداخت میکنید..نفری 330 دلار..دوست عزیز این تاپیک را بخوانید خیلی بهتون کمک میکنه >>سفرنامه و تجربهٔ مصاحبه در ایروان
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN