موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی می دونه نامه تمکن مالی تا چند وقت اعتبار داره؟ 3ماه باشه قابل قبول هست؟
کیس نامبر : 10xxx، تاریخ رویت قبولی 23 اکتبر، ارسال مدارک 30 اکتبر با پست تی ان تی، تعداد افراد 2 نفر
مصاحبه 19 اگوست،ابوظبی ، کلیرنس دقیقا دو هفته بعد. دریافت ویزا 15 سپتامبر,اقامت سن حوزه کالیفرنیا
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-13 ساعت 17:30)mahsa3017 نوشته: دوستان کسی می دونه نامه تمکن مالی تا چند وقت اعتبار داره؟ 3ماه باشه قابل قبول هست؟
معمولا یکماه قبل رو میگیرین .
ولی خیلی از دوستان تا 5-6 ماه قبل رو هم بردن .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
دو تا سوال داشتم که اگر لطف کنید جواب بدید ممنون می شم:
1- گرفتن تمکن مالی از بانک توسعه صادرات مشکلی نداره؟؟؟
2- تاریخ افتتاح حساب مهم است ؟؟؟( چون من می خوام تازه حساب باز کنم و پرینت تمکن مالی بگیرم.)
مرسی
case number:2013AS000086xx
selection visited:May 15th
Forms sent:May 17th
People: 2
Current in: April
Interview: June,9th
Status: visa received
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 13:19)ali_kh نوشته: (2013-05-15 ساعت 10:10)a.jahangiri نوشته: سلام دوستان،
دو تا سوال داشتم که اگر لطف کنید جواب بدید ممنون می شم:
1- گرفتن تمکن مالی از بانک توسعه صادرات مشکلی نداره؟؟؟
2- تاریخ افتتاح حساب مهم است ؟؟؟( چون من می خوام تازه حساب باز کنم و پرینت تمکن مالی بگیرم.)
مرسی
نه تاریخ افتتاح مهم نیست . اگه میخوای تازه حساب باز کنی توی یکی از بانک های خصوصی مثل پاسارگاد باز کن . گواهی که میدن خیلی شکیل تر و سریع تر میدن !
بانک سینا هم من گرفتم خیلی شکیل هست و ارز1226 هم زده و بدون کارمزد
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
حساب مالی منوهمسرمو همزمان برای گرفتن مانده حساب ازبانک اقدام کنم که شک نکنن به حسابمون؟
راستش یکیمون داریم میخوایم یه جوری هم توی حساب اون یکی بزاریم که بشه برای هردونفرتمکن مالی گرفت به نظرتون هردوروبافاصله بگیرم یاهمزمان ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.لطفا من رو راهنمایی کنید .گواهی تمکن ما از بانک تجارته.روی یه برگ A4 که بالای اون اسم و آرم بانک تجارت به رنگ آبی و فارسی نوشته شده.نام دارنده حساب و مبلغ به لاتین هست و پایین برگه مهربانک و امضای رئیس بانک هست به نظرتون اونجا قبول می کنند این گواهی رو؟
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-16 ساعت 14:33)hushmandco نوشته: (2013-05-16 ساعت 13:17)nyayesh نوشته: سلام دوستان.لطفا من رو راهنمایی کنید .گواهی تمکن ما از بانک تجارته.روی یه برگ A4 که بالای اون اسم و آرم بانک تجارت به رنگ آبی و فارسی نوشته شده.نام دارنده حساب و مبلغ به لاتین هست و پایین برگه مهربانک و امضای رئیس بانک هست به نظرتون اونجا قبول می کنند این گواهی رو؟
بله. یکی از برگه های تمکن ما از بانک تجارت بود. تازه یه برگه که اندازه استانداردی نداشت از این برگه های بیخودی که توش صورتحساب مشتری رو پرینت میکنن. یه آرم کمرنگ بانک تجارت هم سمت راستش بود. یه نوشته با پرینتر سوزنی! اندازه 3 سانت در 5 سانت ریز ریز روش بود که اسم و مبلغ موجودی رو به ریال ذکر کرده بود.
یه سری علائم نا مفهوم که مخفف یه سری اصطلاحات بانکی لابد بودن هم توش به چشم میخورد.
خلاصه تا جایی که من دیدم بیخود ترین و بی کلاس ترین گواهی رو بانک تجارت میده که البته سفارت قبول کرد.
در مقابلش از بانک ملت هم گواهی گرفتم، نامه با سربرگ به زبان انگلیسی و کلی توضیحات و ... این کجا و اون کجا..
دوستان ما هم از بانك ملت تمكن گرفتيم روي يك برگه آچهار بدون آرم و ساده دادند و مهر فارسي زدند و يك امضا داره به نظرتون براي سفارت قابل قبوله؟
2013as74##/ افراد كيس: ٢ نفر/ ارسال فرمها: با ايميل/ كارنت: ماه می/ مصاحبه: ابوظبي هفته آخر مي/ ویزا: یکضرب / مقصد: سانفرانسيسكو
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-17 ساعت 08:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-17 ساعت 08:16 توسط negar_karimi6.)
میشه لطف کنیدبرای مانده حساب به بانک میریم دقیقا بگیم چی میخوایم و برای کجاکه حالیشون بشه ؟ وایاخودشون ترجمه شده میدن؟
آیا 100میلیون اونم فقط به حساب برنده اصلی کافیه برای دونفر؟