کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-05-26 ساعت 19:56)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 17:55)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 14:38)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 14:32)negar_karimi6 نوشته:  سلام اقای فضلی

متاسفانه ازدیشب تاحالا هرچه توی اون سایتی که دادید اشتباهمودرست کنم نشدکه نشد
یعنی سایت بازمیشه مشخصاتوو موضوع همه چی تموم درستوکامل
ولی اون submit روکه میزنم دیس میشه مثل وقتی که نت قطعه
یکی ازدوستان اینجامیگفت میشه ازاول ثبت نام کنم؟ آیادرسته؟
وهم اینکه توی همون سایتی که ثبت نام کردیم بالاش نوشته تماس باما
والااینم رفتم ولی وسطاش توچه کنم چه کنم افتادم
ندونستم چی به چیه
چیکارکنم؟

امشب براتون چك ميكنم ببينم چيه. در مورد دوباره اكانت درست كردن بنده امتحان نكردم ولي بعيد ميدادنم بتوانيد با همان مشخصات اكانت جديد بسازيد

مرسی دوست خوبم
خوب وقتی اشکال توپاسپورته دراصل انگاربه غلط ثبت نام شده
میگم شایدبشه ازنودرست کردحالابازهم شمااستادید
خوبیش اینه یه پیگیرسمجی مثل من باعث میشه کلی راههای نرفته روبرید
بازم ببخشیداگروقتتون گرفته میشه
دوست عزیز همانطوری که آقای فضلی گفتن شما از طریق ایمیل میتونید اشتباه که تو شماره پاسپورتتون رخ داده رو درست کنید ,
من برا همسرم دوباره اکانت درست کردم و تا جایی که میدونم مهمترین قسمت تو ثبت نام شماره پاسپورت هست ,میتونید دوباره اکانت درست کنید

ببخشید یعنی ازنومیتونم برای ثبت نام اقدام کنم؟
و برنده اصلی شوهرمه اون بارهم برای ثبت نام برای ایشون اکانت درست کردم و من شدم اعضای فامیل
حالااین باربازبرای اون درست کنم یابرای خودم درست کنم اون بشه جزئ اعضای فامیل؟
تشکر کنندگان: saeid-ss
(2013-05-26 ساعت 22:21)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 14:38)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 14:32)negar_karimi6 نوشته:  سلام اقای فضلی

متاسفانه ازدیشب تاحالا هرچه توی اون سایتی که دادید اشتباهمودرست کنم نشدکه نشد
یعنی سایت بازمیشه مشخصاتوو موضوع همه چی تموم درستوکامل
ولی اون submit روکه میزنم دیس میشه مثل وقتی که نت قطعه
یکی ازدوستان اینجامیگفت میشه ازاول ثبت نام کنم؟ آیادرسته؟
وهم اینکه توی همون سایتی که ثبت نام کردیم بالاش نوشته تماس باما
والااینم رفتم ولی وسطاش توچه کنم چه کنم افتادم
ندونستم چی به چیه
چیکارکنم؟

امشب براتون چك ميكنم ببينم چيه. در مورد دوباره اكانت درست كردن بنده امتحان نكردم ولي بعيد ميدادنم بتوانيد با همان مشخصات اكانت جديد بسازيد

مرسی دوست خوبم
دوست عزیز همانطوری که آقای فضلی گفتن شما از طریق ایمیل میتونید اشتباه که تو شماره پاسپورتتون رخ داده رو درست کنید ,
من برا همسرم دوباره اکانت درست کردم و تا جایی که میدونم مهمترین قسمت تو ثبت نام شماره پاسپورت هست ,میتونید دوباره اکانت درست کنید

و برنده اصلی شوهرمه اون بارهم برای ثبت نام برای ایشون اکانت درست کردم و من شدم اعضای فامیل
دوست عزیز
بر اساس برداشتی که از ارسالتون داشتم شما شماره پاسپورت رو اشتباه وارد کردید ,نمیدونم شماره پاسپورت همسرتون رو اشتباه وارد کردید یا هردو ؟
اگه هر دو رو اشتباه وارد کردید میتونید دوباره اقدام کنید ولی اینکارو نکنید چون پیشنهاد من اینه با ایمیل حل میشه و بهتره اکانتتون رو دستکاری نکنین :
اگه یکی رو اشتباه وارد کردید نمیشه دوباره اکانت درست کنید دلیلش رو اگه خواستین توضیح میدم
شما به آدرس
آنکارا :contactus_fa_tr@visaops.com
ابوظبی :contactus_fa_AE@visaops.com
lیمیل بزنید حتما درست میکنن ,فردا حتما تا ساعت 5 بعد از ظهر جواب خواهند داد اگه ایمیل زدید و جواب نگرفتید به دلیل شنبه و یکشنه بودن و روز تعطیلیه
موارد زیر رو هم رعایت کنید

جهت اصلاح گزارش متقاضی خود در سیستم ما، لطفا اطلاعات زیر را در پاسخ خود بگنجانید:

الف. شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی.,و تابعیت

ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت).

پ. اطلاعات صحیح را وارد کنید.
و همچنین به نام برنده اصلی اکانت باز میشه و دیگران به عنوان اعضای خانواده اضافه میشن
شما ایمیل بزنید حتما درست میکنن
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، farshadsh ، negar_karimi6 ، payam62 ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، soruosh ، saeid-ss
(2013-05-26 ساعت 23:29)Judy Abbott 13 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 22:21)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 14:38)mohammad fazli نوشته:  امشب براتون چك ميكنم ببينم چيه. در مورد دوباره اكانت درست كردن بنده امتحان نكردم ولي بعيد ميدادنم بتوانيد با همان مشخصات اكانت جديد بسازيد

مرسی دوست خوبم

دوست عزیز
بر اساس برداشتی که از ارسالتون داشتم شما شماره پاسپورت رو اشتباه وارد کردید ,نمیدونم شماره پاسپورت همسرتون رو اشتباه وارد کردید یا هردو ؟
اگه هر دو رو اشتباه وارد کردید میتونید دوباره اقدام کنید ولی اینکارو نکنید چون پیشنهاد من اینه با ایمیل حل میشه و بهتره اکانتتون رو دستکاری نکنین :
اگه یکی رو اشتباه وارد کردید نمیشه دوباره اکانت درست کنید دلیلش رو اگه خواستین توضیح میدم
شما به آدرس
آنکارا :contactus_fa_tr@visaops.com
ابوظبی :contactus_fa_AE@visaops.com
lیمیل بزنید حتما درست میکنن ,فردا حتما تا ساعت 5 بعد از ظهر جواب خواهند داد اگه ایمیل زدید و جواب نگرفتید به دلیل شنبه و یکشنه بودن و روز تعطیلیه
موارد زیر رو هم رعایت کنید

جهت اصلاح گزارش متقاضی خود در سیستم ما، لطفا اطلاعات زیر را در پاسخ خود بگنجانید:

الف. شماره گذرنامه، تاریخ تولد و نام قانونی مندرج در گذرنامه متقاضی.,و تابعیت

ب. اطلاعات را در جاییکه خطا بوجود می آید وارد کنید (برای مثال، تاریخ تولد، شماره گذرنامه یا ملیت).

پ. اطلاعات صحیح را وارد کنید.
و همچنین به نام برنده اصلی اکانت باز میشه و دیگران به عنوان اعضای خانواده اضافه میشن
شما ایمیل بزنید حتما درست میکنن

دوست خوبم من شماره پاسپورت هردومونو بااجازه تون اولین حرفو اشتباه کردم ولی خوب این سایتی هم که شماگفتیدامتحان میکنم
انشالا که درست میشه
بازم ممنونم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، saeid-ss
http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...rant_visas
این سایت به زبان فارسی بسیار خوب توضیح کامل داده
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، payam62 ، farshadsh ، negar_karimi6 ، saeid-ss
برای کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن، طی ۱۰دقیقه‌ی گذشته، ایمیل ِ No-replyطوری اومده از طرف سفارت ابوظبی احیانا؟
کل ایمیلی که برای من اومده یک پاراگرفه
و
توش توضیح داده که قبل از مصاحبه حتما باید در این سایت ثبت نام کرده باشید و اکونت ساخته باشید که همون سایت csc هست.
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
تشکر کنندگان: farshadsh ، negar_karimi6 ، آنی ، saeid-ss
(2013-05-28 ساعت 14:57)naarestan نوشته:  برای کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن، طی ۱۰دقیقه‌ی گذشته، ایمیل ِ No-replyطوری اومده از طرف سفارت ابوظبی احیانا؟
و
توش توضیح داده که قبل از مصاحبه حتما باید در این سایت ثبت نام کرده باشید و اکونت ساخته باشید که همون سایت csc هست.
اصولا میاد این نامه واسه ابوظبی ها و انکارایی ها به صورت خودکارCool
نگران نباشید. خاص شما نیست.
مصاحبه خوبی داشته باشید، از سفر هم لذت ببریدBig Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، manila ، naarestan ، آنی ، saeid-ss
بچه ها از کجا یاید پیگیری کنیم که ویزامون صادر شده یا نه و اینکه به ptt رسیده یا نه؟ لطفا راهنمایی کنین.
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 10:53)sol.sol نوشته:  بجه من با سفارت تماس گرفتم گفتن لاتاري نيازي به ثبت نام csc نداره .درسته؟بچه هائي كه رفتن آنكارا تورو خدا راهنمائي كنن.

نخیر - آنکارا و ابوظبی قطعا می خواد.
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: payam62 ، farshadsh ، sadeghi897 ، naarestan ، saeid-ss ، Soap McTavish
(2013-05-29 ساعت 12:08)MAHDI1983 نوشته:  بچه ها از کجا یاید پیگیری کنیم که ویزامون صادر شده یا نه و اینکه به ptt رسیده یا نه؟ لطفا راهنمایی کنین.

مهدی جان
برای پیگیری ویزا در صورتیکه یه ضرب باشه از طریق سایت CEAC وقتی پاستون issue بشه یک یا دو روز بعد براتون ایمیل میاد و می تونید برید پست پاستونو بگیرید
بین 3 تا5 روز با در نظر گرفتن روز مصاحبه وتعطیلی سفارت.
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
تشکر کنندگان: MAHDI1983 ، manila ، payam62 ، Soap McTavish ، sadeghi897 ، naarestan ، saeid-ss ، soruosh
(2013-05-26 ساعت 10:16)love_everlife نوشته:  دوستان عزیز من میخوام از آنکارا به ایروان تغییر بدم مصاحبه رو . حالا باید برای ایروان هم CSC ثبت نام کنم ؟ اصلا داستان این چیه ؟

بهتره اين كارو نكنين يكي از همراهان در سفارت با اينكه حتي وقت مصاحبه هم براي ابوظبي داشت بهش گفتن كه پروندت نيومده از انكارا فكر كنين اين همه هزينه سفر و هيچي.
قایقی خواهم ساخت کیس نامبر: 2013AS00070xx سفارت: ابوظبی MAY ویزا: یکضرب مقصد:هرچه پیش آید خوش آید سفرنامه: http://goo.gl/jV9e2
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62 ، sadeghi897 ، saeid-ss
(2013-05-29 ساعت 13:25)soruosh نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 10:53)sol.sol نوشته:  بجه من با سفارت تماس گرفتم گفتن لاتاري نيازي به ثبت نام csc نداره .درسته؟بچه هائي كه رفتن آنكارا تورو خدا راهنمائي كنن.

مي شه بيشتر راهنمائي كنيد.من واقعاً گيج شدم.تو سايتشم زده مي خواد ولي تلفني مي گن نمي خواد. گنگه. نمي دونم اصلاً از كجا بايد ثبت نام كرد.ممنون مي شم.
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: payam62 ، saeid-ss
(2013-05-29 ساعت 15:40)sol.sol نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:25)soruosh نوشته:  

مي شه بيشتر راهنمائي كنيد.من واقعاً گيج شدم.تو سايتشم زده مي خواد ولي تلفني مي گن نمي خواد. گنگه. نمي دونم اصلاً از كجا بايد ثبت نام كرد.ممنون مي شم.

دوست عزیز 100% باید ثبت نام کنی و پرینتشو برای سفارت ببری البته اگه مصاحبت ابوظبی یا آنکاراست اگه آنکارا باشی که 15 روز قبل باید به همراه مدارک خواسته شده پست هم بکنی تمام توضیحات چگونگی ثبت نام و چگونگی گرفتن پرینت توی امضای دوست عزیزمون محمد فضلی هست اونجارو بخون و حتما انجام بده
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: manila ، payam62 ، Soap McTavish ، sol.sol ، saeid-ss ، soruosh
(2013-05-29 ساعت 01:59)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 14:57)naarestan نوشته:  برای کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن، طی ۱۰دقیقه‌ی گذشته، ایمیل ِ No-replyطوری اومده از طرف سفارت ابوظبی احیانا؟
و
دی
سلام آقای صادقی عزیز می دونم که شما در زمینه توضیحات " سی اس سی" خیلی دقیق هستین برای همین گفتم از شما سوالمو بپرسم؛ من به زودی زمان مصاحبه ام میرسه و مدتی قبل "سی اس سی" را ثبت نام کردم و اسم همسرم و خودم را هم آوردم و اطلاعات هر دو نفر ما در قسمت applicant details امده .امروز برای ما هم مثل این دوستمون یک نامه از سفارت آنکارا آمده و درباره مدارک و ... نوشته و بعد اینکه لازمه برای هر کدام از دارندگان پاسپورت ثبت نام جداگانه برای سی اس سی بشه. من رفتم تو سایت وقتی خواستم یک بار دیگه هم اون مراحل را انجام بدم نوشت که شما نمی تونید ...(یادم نیست دقیقا) ولی منظورش این بود که برنده اصلی باید ثبت نام کنه، حالا آیا به نظر شما من باید یک بار دیگه برای خودم هم ثبت نام کنم یا همین که اسمم در مشخصات همسرم امده کافیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: farshadsh ، payam62 ، negar_karimi6 ، آنی ، saeid-ss
(2013-05-29 ساعت 20:42)manila نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 01:59)sadeghi897 نوشته:  
و
دی
سلام آقای صادقی عزیز می دونم که شما در زمینه توضیحات " سی اس سی" خیلی دقیق هستین برای همین گفتم از شما سوالمو بپرسم؛ من به زودی زمان مصاحبه ام میرسه و مدتی قبل "سی اس سی" را ثبت نام کردم و اسم همسرم و خودم را هم آوردم و اطلاعات هر دو نفر ما در قسمت applicant details امده .امروز برای ما هم مثل این دوستمون یک نامه از سفارت آنکارا آمده و درباره مدارک و ... نوشته و بعد اینکه لازمه برای هر کدام از دارندگان پاسپورت ثبت نام جداگانه برای سی اس سی بشه. من رفتم تو سایت وقتی خواستم یک بار دیگه هم اون مراحل را انجام بدم نوشت که شما نمی تونید ...(یادم نیست دقیقا) ولی منظورش این بود که برنده اصلی باید ثبت نام کنه، حالا آیا به نظر شما من باید یک بار دیگه برای خودم هم ثبت نام کنم یا همین که اسمم در مشخصات همسرم امده کافیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!
خواهش می کنم ، البته محمد فضلی عزیز در مورد CSC اطلاعات کامل تری دارند از همه ، اما در مورد شما تا اونجایی که من می دونم یک ثبت نام بیشتر لازم نیست ، یعنی برنده اصلی ثبت نام می کنه و بقیه زیر گروهش می شن یک جورایی، بازم من فردا صب به محمد عزیز یک اس ام اس می زنم بیاد یک نگاهی به جواب من بندازه اگر لازم بود بهتون می گه که ثبت نام کنید. اگر هم لازم نبود که همین پست من رو لایک می کنه یعنی تایید نظر من
موفق باشی دوسی جان
CoolBig GrinTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: payam62 ، Soap McTavish ، farshadsh ، Saeedv13 ، saeid-ss ، soruosh
با سلام خدمت دوستان و بزرگواران
من در این سایت CSC ثبت نام کردم. البته با راهنمای قدم به قدمی که جناب فضلی تهیه کرده بودن. تشکر میکنم جناب فضلی. البته یه مشکلی بود و اونم اینکه با مرورگر کروم نتونستم ثبت نام کنم چون error میداد و مرورگر بسته میشد. با IE ثبت نام کردم . بدون هیچ مشکلی
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
تشکر کنندگان: farshadsh ، Soap McTavish ، Saeedv13 ، آنی ، saeid-ss ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان