موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از کجا یاید پیگیری کنیم که ویزامون صادر شده یا نه و اینکه به ptt رسیده یا نه؟ لطفا راهنمایی کنین.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-29 ساعت 14:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-29 ساعت 14:40 توسط farshadsh.)
(2013-05-29 ساعت 12:08)MAHDI1983 نوشته: بچه ها از کجا یاید پیگیری کنیم که ویزامون صادر شده یا نه و اینکه به ptt رسیده یا نه؟ لطفا راهنمایی کنین.
مهدی جان
برای پیگیری ویزا در صورتیکه یه ضرب باشه از طریق سایت CEAC وقتی پاستون issue بشه یک یا دو روز بعد براتون ایمیل میاد و می تونید برید پست پاستونو بگیرید
بین 3 تا5 روز با در نظر گرفتن روز مصاحبه وتعطیلی سفارت.
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 01:59)sadeghi897 نوشته: (2013-05-28 ساعت 14:57)naarestan نوشته: برای کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن، طی ۱۰دقیقهی گذشته، ایمیل ِ No-replyطوری اومده از طرف سفارت ابوظبی احیانا؟
کل ایمیلی که برای من اومده یک پاراگرفه
و
توش توضیح داده که قبل از مصاحبه حتما باید در این سایت ثبت نام کرده باشید و اکونت ساخته باشید که همون سایت csc هست.
اصولا میاد این نامه واسه ابوظبی ها و انکارایی ها به صورت خودکار
نگران نباشید. خاص شما نیست.
مصاحبه خوبی داشته باشید، از سفر هم لذت ببرید
دی
سلام آقای صادقی عزیز می دونم که شما در زمینه توضیحات " سی اس سی" خیلی دقیق هستین برای همین گفتم از شما سوالمو بپرسم؛ من به زودی زمان مصاحبه ام میرسه و مدتی قبل "سی اس سی" را ثبت نام کردم و اسم همسرم و خودم را هم آوردم و اطلاعات هر دو نفر ما در قسمت applicant details امده .امروز برای ما هم مثل این دوستمون یک نامه از سفارت آنکارا آمده و درباره مدارک و ... نوشته و بعد اینکه لازمه برای هر کدام از دارندگان پاسپورت ثبت نام جداگانه برای سی اس سی بشه. من رفتم تو سایت وقتی خواستم یک بار دیگه هم اون مراحل را انجام بدم نوشت که شما نمی تونید ...(یادم نیست دقیقا) ولی منظورش این بود که برنده اصلی باید ثبت نام کنه، حالا آیا به نظر شما من باید یک بار دیگه برای خودم هم ثبت نام کنم یا همین که اسمم در مشخصات همسرم امده کافیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان و بزرگواران
من در این سایت CSC ثبت نام کردم. البته با راهنمای قدم به قدمی که جناب فضلی تهیه کرده بودن. تشکر میکنم جناب فضلی. البته یه مشکلی بود و اونم اینکه با مرورگر کروم نتونستم ثبت نام کنم چون error میداد و مرورگر بسته میشد. با IE ثبت نام کردم . بدون هیچ مشکلی
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...