کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2012-12-24 ساعت 02:14)Saeedv13 نوشته:  سلام دوستان
دو نفر از کاربرها تو پیام خصوصی از من لینک دانلود فرم یک صفحه ای آنکارا رو خواسته بودن. رفتم تو سایت پیداش کردم دیدم صفحه اولش همش توضیحات در مورد سیستم پستی جدید هست. گفتم به شما هم بگم راهنمای ویزای تنوع سفارت آنکارا آپدیت شده. بد نیست یه نگاهی به صفحه اولش بکنین.
اینجا

تو این فایل نوشته که به همراه مدارکی که 15 روز قبل باید ارسال بشه Copy of the CSC appointment confirmation and passport pickup receipt هم ارسال کنیم. من تو CSC ثبت نام کرده ام ولی هیچ آپشنی برای پرینت گرفتن و یا هیچ رسیدی نمیده. آیا میدانید دقیقاً چه مدرکی باید ارسال کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 12:14)امیر مهاجر نوشته:  
دو نفر از کاربرها تو پیام خصوصی از من لینک دانلود فرم یک صفحه ای آنکارا رو خواسته بودن. رفتم تو سایت پیداش کردم دیدم صفحه اولش همش توضیحات در مورد سیستم پستی جدید هست. گفتم به شما هم بگم راهنمای ویزای تنوع سفارت آنکارا آپدیت شده. بد نیست یه نگاهی به صفحه اولش بکنین.
اینجا

خب دوستان طبق فایل جدید راهنمای لاتاری آنکارا که عمو سعید زحمت گذاشتن لینکشو کشیدند و اطلاع رسانی کردند یک جمع بندی داشته باشیم:

۱- برای ویزای گونه‌گونی بعد از دریافت نامهٔ دوم (وقت مصاحبه) فقط کافیه در وبسایت CSC ثبت نام کنید و محل دریافت ویزا را (یکی از دفاتر پستی ترکیه) تعیین کنید و رسید آنرا همراه مدارک به سفارت پست کنید. (قطعا عاقلانه است که یک نسخه هم با خود ببرید)
۲- دریافت ویزا از طریق دفاتر پستی با مراجعه شخصی امکان پذیر خواهد بود.
۳- اگر به مصاحبه نرسیدید یا بدلیل نقص مدارک (مثلا نداشتن رسید ثبت نام آنلاین در CSC) مصاحبه نشدید، باید از طریق وبسایت CSC علاوه بر تعیین دفتر پستی محل اخذ ویزا، قرار مصاحبهٔ جدیدی درخواست نمایید.
۴- فقط شخص برنده لازم است که ثبت نام در وبسایت CSC را انجام دهد.
۵- پرداخت وجه هزینهٔ مصاحبه و ویزا در روز مصاحبه و در محل سفارت همچون گذشته در یکی از باجه‌ها نقدا یا با کردیت کارت انجام خواهد شد و نه از طریق CSC.

دوستان لطفا اگر نکته‌ای دارید به موارد فوق اضافه کنید.

سلام من ثبت نام كردم و لي در محله بعد نميدونم كدوم از اين گزينه ها رو انتخاب كنم من زمان مصاحبم مشخصه

اطلاعات قرار ملاقات

شما اخیرا هیچ وقت ملاقاتی را تعیین نکرده اید.
‪ ‬
‬ ‪

چه کاری می خواهید انجام دهید؟

تعیین وقت
مدارک را برای بخش کنسولگری ارسال کنید
اضافه کردن اعضای خانواده
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi
دوستان من تععن وقت زدم بعد به ترتيب انكارا اومد اونم زدم اخر يك صفحه اومد كه مشخصات توي اون بود از جمله شماره گذرنامه اونجا از من شماره تافن و ادرس ايميل و شماره پرونده گرفت بعد گزينه ارسال زدم و بعد تمام صفحه رفت. اصلا نه جايي اومد واسه انتخاب باجه پستي نه هيچ چيز ديگه. اعصاب من كه داغون شد معلوم نيست اين صفحه كجا ارسال شد؟
تشکر کنندگان:
اینجا

سلام خدمت عمو سعید عزیز و سایر دوستان خوبم
من یه چند تایی سوال دارم اگه لطف کنید پاسخ بدین ممنون میشم:
1-من مدارکم رو 20دسامبر و طبق فرم قبلی سفارت برای آنکارا ارسال کردم ولی الان که فرم جدید 11صفحه ای رو دیدم نوشته که باید پرینت ثبت نام csc رو هم با مدارک بفرستیم. حالا چکار کنم؟؟؟
2-من دیشب اومدم برا csc ثبت نام کنم. علیرغم مطالب خوبی که دوستان نوشته بودند ولی به نظرم کارثبت نامم ناقص مونده. (وضعیتم اینجوریه که برای هر کدوممون اطلاعاتمون رو گرفت و یک شماره شناسه مرجع داد و یک محل PTT هم مشخص کردم) ولی:
- ساعت مصاحبه رو که kcc اعلام کرده هیچ جا ازم نپرسید و پیغام میده شما هیچ تاریخی رو برای ملاقات تعیین نکرده اید!!
-هیچ صفحه ای که قابل پرینت گرفتن باشه آخرش بهم نداد و در واقع تاییدیه ثبت نام ندارم که بخوام ازش پرینت بگیرم!
-دوستان گفتند که برای ورود به سیستم csc از username/password استفاده میکنند ولی از من یه همچین چیزی نخواست!! و من فقط با وارد کردن شماره پاسپورت و تاریخ تولدم میتونم اطلاعاتی که وارد کردمو edit کنم.
لطفا راهنمایی؟ مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 13:01)Omid91 نوشته:  
اینجا

1-من مدارکم رو 20دسامبر و طبق فرم قبلی سفارت برای آنکارا ارسال کردم ولی الان که فرم جدید 11صفحه ای رو دیدم نوشته که باید پرینت ثبت نام csc رو هم با مدارک بفرستیم. حالا چکار کنم؟؟؟
2-من دیشب اومدم برا csc ثبت نام کنم. علیرغم مطالب خوبی که دوستان نوشته بودند ولی به نظرم کارثبت نامم ناقص مونده. (وضعیتم اینجوریه که برای هر کدوممون اطلاعاتمون رو گرفت و یک شماره شناسه مرجع داد و یک محل PTT هم مشخص کردم) ولی:
- ساعت مصاحبه رو که kcc اعلام کرده هیچ جا ازم نپرسید و پیغام میده شما هیچ تاریخی رو برای ملاقات تعیین نکرده اید!!
-هیچ صفحه ای که قابل پرینت گرفتن باشه آخرش بهم نداد و در واقع تاییدیه ثبت نام ندارم که بخوام ازش پرینت بگیرم!
-دوستان گفتند که برای ورود به سیستم csc از username/password استفاده میکنند ولی از من یه همچین چیزی نخواست!! و من فقط با وارد کردن شماره پاسپورت و تاریخ تولدم میتونم اطلاعاتی که وارد کردمو edit کنم.
لطفا راهنمایی؟ مرسی
سلام دوست عزيز. من هم شناسه مرجع گرفتم بعد به ترتيب پيش رفتم ولي هيج جا واسه من صفحه كه باجه پست نشون بده نيومد. واسه شما اخر كار يك صفحه اومد كه از شما شماره تلفن و ادرس ايميل و شماره پرونده بخواد و بعد ارسال بزنيد؟ واسه من اين اومد من ارسال زدم و بعد تمام شد بدون اين كه من باجه پستي انتخاب كرده باشم. از شما هم اينجوري بود؟
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 11:50)yashim نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 11:00)الهه سابق نوشته:  مطمئنید جابجا وارد کردید؟ آخه وقتی صفحه acoount رو نشون میده، اول فامیلیو مینویسه بعد اسمو. مثلا مینویسه Sadeghi, Reza. اگه اینجوری نوشته درست وارد کردید. در هر حال بهشون ایمیل بزنید و بگید واستون درستش کنن. منم همین اشتباهو کردم، ایمیل زدم درست کردن. واسه احتیاط اسکن پاسپورتمم فرستادم:
contactus_fa_tr@visaops.com
سلام الهه جان. من هم تا اين مرحله پيش رفتم يعني اين فرم پر كردم ولي در مرحله بعد گزينهاي كه به من ميده بي ربطه من جايي گزينه انتخاب باجه پست نديدم. يا ميزنه. تععين وقت مصاحبه كه ار من وقت مشخص شده يا ارسال مدارك و يك گزينه ديگه چيزي در مورد پست نديدم

yashim باید گزینه تعیین قرار ملاقاتو بزنی، بعد گزینه ویزای مهاجرتی، بعد گزینه لاتاری بعد کلید ادامه، دوباره کلید ادامه و بعد به صفحه سیستم پستی میرسی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: amir82 ، Gerdoo ، Saeedv13 ، 3pideh ، rouzbehdarvishi ، Niushagh ، farshadsh
(2012-12-24 ساعت 13:16)yashim نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 13:01)Omid91 نوشته:  
اینجا

لطفا راهنمایی؟ مرسی
سلام دوست عزيز. من هم شناسه مرجع گرفتم بعد به ترتيب پيش رفتم ولي هيج جا واسه من صفحه كه باجه پست نشون بده نيومد. واسه شما اخر كار يك صفحه اومد كه از شما شماره تلفن و ادرس ايميل و شماره پرونده بخواد و بعد ارسال بزنيد؟ واسه من اين اومد من ارسال زدم و بعد تمام شد بدون اين كه من باجه پستي انتخاب كرده باشم. از شما هم اينجوري بود؟

سلام
واللا دیشب اینقدر تو این سایت دور خودم گشتم که کامل گیج شدم و هر بار که به در بسته میخوردم هی log out میکردم و باز دوباره وارد میشدم ولی بالاخره یک جا ازم آدرس و مشخصات پست مورد نظر رو تو 4ردیف خواست که کدوم شهر باشه، brnch و..که وارد کردم ولی صفحه قابل پرینتی نیوورد.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 13:27)الهه سابق نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 11:00)الهه سابق نوشته:  مطمئنید جابجا وارد کردید؟ آخه وقتی صفحه acoount رو نشون میده، اول فامیلیو مینویسه بعد اسمو. مثلا مینویسه Sadeghi, Reza. اگه اینجوری نوشته درست وارد کردید. در هر حال بهشون ایمیل بزنید و بگید واستون درستش کنن. منم همین اشتباهو کردم، ایمیل زدم درست کردن. واسه احتیاط اسکن پاسپورتمم فرستادم:
سلام الهه جان. من هم تا اين مرحله پيش رفتم يعني اين فرم پر كردم ولي در مرحله بعد گزينهاي كه به من ميده بي ربطه من جايي گزينه انتخاب باجه پست نديدم. يا ميزنه. تععين وقت مصاحبه كه ار من وقت مشخص شده يا ارسال مدارك و يك گزينه ديگه چيزي در مورد پست نديدم

yashim باید گزینه تعیین قرار ملاقاتو بزنی، بعد گزینه ویزای مهاجرتی، بعد گزینه لاتاری بعد کلید ادامه، دوباره کلید ادامه و بعد به صفحه سیستم پستی میرسی

الهه جان من تعيين قرار زدم والا بعد ادامه دادم ولي اخر كار يك صفحه اومد كه يك فرم بود با مشخصات من در اين فرم از من شماره تلفن خواست با شماره پرونده بعد من ارسال زدم و تمام شد من بايد در اين 2 روز حتما مداركم ارسال كنم و فكر ميكنم چون وقت ملاقات من از قبل تععن شده بود نبايد گزينه قرار ملاقت ميزدم احتمال ميدم براي من وقت ملاقات جديد ارسال بشه. نميدونم چي كار كنم . مداركم پست كنم يا نه؟ 5 بهمن مصاحبه دارم
تشکر کنندگان: Tomas ، الهه سابق
(2012-12-24 ساعت 14:05)yashim نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 13:27)الهه سابق نوشته:  

الهه جان من تعيين قرار زدم والا بعد ادامه دادم ولي اخر كار يك صفحه اومد كه يك فرم بود با مشخصات من در اين فرم از من شماره تلفن خواست با شماره پرونده بعد من ارسال زدم و تمام شد من بايد در اين 2 روز حتما مداركم ارسال كنم و فكر ميكنم چون وقت ملاقات من از قبل تععن شده بود نبايد گزينه قرار ملاقت ميزدم احتمال ميدم براي من وقت ملاقات جديد ارسال بشه. نميدونم چي كار كنم . مداركم پست كنم يا نه؟ 5 بهمن مصاحبه دارم
الهه جان اينجا گزينه قرار ملاقات نداره منظورت تعيين وقت هست؟
تشکر کنندگان: Tomas
قابل توجه تمامی عزیزان
گویا درحال حاضر این سیستم جدید اغلب دوستان را گیج و بلاتکلیف کرده من در اینجا دو روش برای ارسال هرگونه سوال و تقاضا به سیستم CSC پیشنهاد میکنم :
روش اول) مراجعه به این آدرس: https://gssvisa.zendesk.com/access/unauthenticated
در این سایت یک اکانت بسازید(برای این منظور از گزینه پایین صفحه بنام sign up استفاده کنید) وسوالات خود را بزبان فارسی می تونید ارسال کرده و بطور آنلاین پاسخ خود را از همان سایت دنبال کنید.
موقع ثبت نام در این سایت یک پسوورد باید انتخاب کنی ، پسوورد انتخابی شما لزوماً باید ترکیبی از حروف و علائم و اعداد باشد ضمناً باید حروف وارده یه قسمتش حروف بزرگ باشد و یه قسمت حروف کوچک در غیر اینصورت پسوورد را قبول نخواهد کرد
روش دوم ) راه حل دوم این هست که مستقیماً به این آدرس ایمیل بفرستید و درخواست یا سوال خود را مطرح نمائید .دوستانی که تسلط کافی به انگلیسی ندارند می تونند به زبان فارسی هم ایمیل خود را ارسال نمایند.
اگر نظرات دوستان را در پستهای قبلی بخوانید یکی از دوستان با استفاده از این ایمیل مشکل خود را حل کرده است.(صفحه 13 پست شماره 186 را ببینید)
تشکر کنندگان: lilac ، Tomas ، yashim ، amir82 ، Niushagh ، mirzamemar ، atusa1391
سلام دوستان عزیز
من گیج شدم حسابییییی!
می شه راهنمایی کنید من که تاریخ تولدم را موقع ثبت نام اشتباهی بجای 4 زدم 1 (اما توی فرم هام و پاسپورتم درست زدم یعنی 4 )حالا برای ثبت نام csc باید کدوم رو بنویسم؟
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان: Tomas ، farshadsh
دوستان عزيز!
اگر ممكنه به اين سوال من هم در مورد CSC و سيستم جديد اخذ ويزا جواب بدين.
من نامه دوم رو تاريخ 20 نوامبر 2012 دريافت كردم و كيس نامبر 0**3 دارم. حالا الان بايد طبق اين روش جديد باز وقت مصاحبه بگيرم و هزينه مصاحبه رو پرداخت كنم؟!
اين موضوع تو وب سايت ارمنستان قسمت "تغییرات مهم در نحوه درخواست ویزا" اومده كه ميگه:
"از روز 17 دسامبر 2012، سفارت آمریکا در ایروان ارمنستان نحوه جدیدی برای درخواست ویزا و گرفتن وقت - مصاحبه اتخاذ خواهد کرد. این تغییرات مراحل درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا را سریعتر خواهند کرد."
ته نامه هم ميگه: "متقاضیانی که وقت مصاحبه تایید شده دارند تحت تاثیر این تغییرات قرار نخواهند گرفت. آنها باید در همان روز مصاحبه
مشخص شده خود به سفارت تشریف بیاورند و به درخواست ویزای آنها ترتیب اثر داده خواهد شد."
حالا نظر شما چيه؟!
تشکر کنندگان: Tomas ، yashim
(2012-12-24 ساعت 16:23)majid5980 نوشته:  دوستان عزيز!
من نامه دوم رو تاريخ 20 نوامبر 2012 دريافت كردم و كيس نامبر 0**3 دارم. حالا الان بايد طبق اين روش جديد باز وقت مصاحبه بگيرم و هزينه مصاحبه رو پرداخت كنم؟!
اين موضوع تو وب سايت ارمنستان قسمت "تغییرات مهم در نحوه درخواست ویزا" اومده كه ميگه:
"از روز 17 دسامبر 2012، سفارت آمریکا در ایروان ارمنستان نحوه جدیدی برای درخواست ویزا و گرفتن وقت - مصاحبه اتخاذ خواهد کرد. این تغییرات مراحل درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا را سریعتر خواهند کرد."
ته نامه هم ميگه: "متقاضیانی که وقت مصاحبه تایید شده دارند تحت تاثیر این تغییرات قرار نخواهند گرفت. آنها باید در همان روز مصاحبه
مشخص شده خود به سفارت تشریف بیاورند و به درخواست ویزای آنها ترتیب اثر داده خواهد شد."
حالا نظر شما چيه؟!
مجيد من ميگم واسه ما كه وقتمون از قبل تعيين شده هيچ كاري لازم نيست انجام بديم من عجله كردم و يك حساب ايجاد كردم و فرم پر كردم كه شك ندارم برم مصاحبه برام دردسر ميشه .
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 16:55)yashim نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 16:23)majid5980 نوشته:  دوستان عزيز!
حالا نظر شما چيه؟!
مجيد من ميگم واسه ما كه وقتمون از قبل تعيين شده هيچ كاري لازم نيست انجام بديم من عجله كردم و يك حساب ايجاد كردم و فرم پر كردم كه شك ندارم برم مصاحبه برام دردسر ميشه .

کیس های لاتاری پول رو همون جا پرداخت می کنن
فرم هم باید پر کنید
و البته یک مرکز پستی در ترکیه مشخص کنید که ویزاتون بره اونجا
اگر هم بخواهید در مکان یا زمان مصاحبه تغییر بدین (ترجیحا این کار رو نکنید) باید از طریق همین سایت درخواست تون رو بدین.
کسی می تونه یک مرکز پستی در انکارا نزدیک سفارت معرفی کنه؟
مرسی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: ابی هانی ، Gerdoo ، Niushagh ، bmojtaba
yashim منظورم همون گزینه تعیین وقته. راستش نمیدونم شما چرا نمیتونی اون صفحه رو ببینی. اصلا هم فکر نکن با ایجاد این اکانت واست مشکلی ایجاد میشه. من هنوز پروندم توی NVC تکمیل نشده ولی ثبت نام کردم. هیچ منافاتی با ادامه پروسه تون نداره.
در مورد ارسال مدارک، بهتون نامه یا ایمیلی دادن که بگن بفرست یا نه؟ تا ایمیلی نزدن اقدام نکن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان