2012-12-24 ساعت 17:03
(2012-12-24 ساعت 16:55)yashim نوشته:من هم والا نميدونم اين قضيه چيه! اميدوارم برات مشكلي پيش نياد! ولي من فكر كنم كه بهتره زود به سفارت آمريكا تو ارمنستان يه نامه بزني بگي كه اينجوري شده و اونا رو مطلع كني. نه؟!(2012-12-24 ساعت 16:23)majid5980 نوشته: دوستان عزيز!مجيد من ميگم واسه ما كه وقتمون از قبل تعيين شده هيچ كاري لازم نيست انجام بديم من عجله كردم و يك حساب ايجاد كردم و فرم پر كردم كه شك ندارم برم مصاحبه برام دردسر ميشه .
اگر ممكنه به اين سوال من هم در مورد CSC و سيستم جديد اخذ ويزا جواب بدين.
من نامه دوم رو تاريخ 20 نوامبر 2012 دريافت كردم و كيس نامبر 0**3 دارم. حالا الان بايد طبق اين روش جديد باز وقت مصاحبه بگيرم و هزينه مصاحبه رو پرداخت كنم؟!
اين موضوع تو وب سايت ارمنستان قسمت "تغییرات مهم در نحوه درخواست ویزا" اومده كه ميگه:
"از روز 17 دسامبر 2012، سفارت آمریکا در ایروان ارمنستان نحوه جدیدی برای درخواست ویزا و گرفتن وقت - مصاحبه اتخاذ خواهد کرد. این تغییرات مراحل درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا را سریعتر خواهند کرد."
ته نامه هم ميگه: "متقاضیانی که وقت مصاحبه تایید شده دارند تحت تاثیر این تغییرات قرار نخواهند گرفت. آنها باید در همان روز مصاحبه
مشخص شده خود به سفارت تشریف بیاورند و به درخواست ویزای آنها ترتیب اثر داده خواهد شد."
حالا نظر شما چيه؟!