کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2012-12-24 ساعت 16:55)yashim نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 16:23)majid5980 نوشته:  دوستان عزيز!
اگر ممكنه به اين سوال من هم در مورد CSC و سيستم جديد اخذ ويزا جواب بدين.
من نامه دوم رو تاريخ 20 نوامبر 2012 دريافت كردم و كيس نامبر 0**3 دارم. حالا الان بايد طبق اين روش جديد باز وقت مصاحبه بگيرم و هزينه مصاحبه رو پرداخت كنم؟!
اين موضوع تو وب سايت ارمنستان قسمت "تغییرات مهم در نحوه درخواست ویزا" اومده كه ميگه:
"از روز 17 دسامبر 2012، سفارت آمریکا در ایروان ارمنستان نحوه جدیدی برای درخواست ویزا و گرفتن وقت - مصاحبه اتخاذ خواهد کرد. این تغییرات مراحل درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا را سریعتر خواهند کرد."
ته نامه هم ميگه: "متقاضیانی که وقت مصاحبه تایید شده دارند تحت تاثیر این تغییرات قرار نخواهند گرفت. آنها باید در همان روز مصاحبه
مشخص شده خود به سفارت تشریف بیاورند و به درخواست ویزای آنها ترتیب اثر داده خواهد شد."
حالا نظر شما چيه؟!
مجيد من ميگم واسه ما كه وقتمون از قبل تعيين شده هيچ كاري لازم نيست انجام بديم من عجله كردم و يك حساب ايجاد كردم و فرم پر كردم كه شك ندارم برم مصاحبه برام دردسر ميشه .
من هم والا نميدونم اين قضيه چيه! اميدوارم برات مشكلي پيش نياد! ولي من فكر كنم كه بهتره زود به سفارت آمريكا تو ارمنستان يه نامه بزني بگي كه اينجوري شده و اونا رو مطلع كني. نه؟!
تشکر کنندگان: Niushagh
(2012-12-24 ساعت 17:03)الهه سابق نوشته:  yashim منظورم همون گزینه تعیین وقته. راستش نمیدونم شما چرا نمیتونی اون صفحه رو ببینی. اصلا هم فکر نکن با ایجاد این اکانت واست مشکلی ایجاد میشه. من هنوز پروندم توی NVC تکمیل نشده ولی ثبت نام کردم. هیچ منافاتی با ادامه پروسه تون نداره.
در مورد ارسال مدارک، بهتون نامه یا ایمیلی دادن که بگن بفرست یا نه؟ تا ایمیلی نزدن اقدام نکن

سلام الهه جان من 5 بهمن مصاحبه دارم مگه نبايد 15 روز قبل از مصاحبه مداركم پست كنم؟؟؟؟؟؟؟ واسه چي پست نكنم؟ اگه پست نكنم كه مصاحبه انجام نيميشه؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 17:02)sadeghi897 نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 16:55)yashim نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 16:23)majid5980 نوشته:  دوستان عزيز!
اگر ممكنه به اين سوال من هم در مورد CSC و سيستم جديد اخذ ويزا جواب بدين.
من نامه دوم رو تاريخ 20 نوامبر 2012 دريافت كردم و كيس نامبر 0**3 دارم. حالا الان بايد طبق اين روش جديد باز وقت مصاحبه بگيرم و هزينه مصاحبه رو پرداخت كنم؟!
اين موضوع تو وب سايت ارمنستان قسمت "تغییرات مهم در نحوه درخواست ویزا" اومده كه ميگه:
"از روز 17 دسامبر 2012، سفارت آمریکا در ایروان ارمنستان نحوه جدیدی برای درخواست ویزا و گرفتن وقت - مصاحبه اتخاذ خواهد کرد. این تغییرات مراحل درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا را سریعتر خواهند کرد."
ته نامه هم ميگه: "متقاضیانی که وقت مصاحبه تایید شده دارند تحت تاثیر این تغییرات قرار نخواهند گرفت. آنها باید در همان روز مصاحبه
مشخص شده خود به سفارت تشریف بیاورند و به درخواست ویزای آنها ترتیب اثر داده خواهد شد."
حالا نظر شما چيه؟!
مجيد من ميگم واسه ما كه وقتمون از قبل تعيين شده هيچ كاري لازم نيست انجام بديم من عجله كردم و يك حساب ايجاد كردم و فرم پر كردم كه شك ندارم برم مصاحبه برام دردسر ميشه .

کیس های لاتاری پول رو همون جا پرداخت می کنن
فرم هم باید پر کنید
و البته یک مرکز پستی در ترکیه مشخص کنید که ویزاتون بره اونجا
اگر هم بخواهید در مکان یا زمان مصاحبه تغییر بدین (ترجیحا این کار رو نکنید) باید از طریق همین سایت درخواست تون رو بدین.
کسی می تونه یک مرکز پستی در انکارا نزدیک سفارت معرفی کنه؟
مرسی
صادقی جان این دو تا چطورن به نظرت
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 12:14)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 02:14)Saeedv13 نوشته:  سلام دوستان
دو نفر از کاربرها تو پیام خصوصی از من لینک دانلود فرم یک صفحه ای آنکارا رو خواسته بودن. رفتم تو سایت پیداش کردم دیدم صفحه اولش همش توضیحات در مورد سیستم پستی جدید هست. گفتم به شما هم بگم راهنمای ویزای تنوع سفارت آنکارا آپدیت شده. بد نیست یه نگاهی به صفحه اولش بکنین.
اینجا

خب دوستان طبق فایل جدید راهنمای لاتاری آنکارا که عمو سعید زحمت گذاشتن لینکشو کشیدند و اطلاع رسانی کردند یک جمع بندی داشته باشیم:

۱- برای ویزای گونه‌گونی بعد از دریافت نامهٔ دوم (وقت مصاحبه) فقط کافیه در وبسایت CSC ثبت نام کنید و محل دریافت ویزا را (یکی از دفاتر پستی ترکیه) تعیین کنید و رسید آنرا همراه مدارک به سفارت پست کنید. (قطعا عاقلانه است که یک نسخه هم با خود ببرید)
۲- دریافت ویزا از طریق دفاتر پستی با مراجعه شخصی امکان پذیر خواهد بود.
۳- اگر به مصاحبه نرسیدید یا بدلیل نقص مدارک (مثلا نداشتن رسید ثبت نام آنلاین در CSC) مصاحبه نشدید، باید از طریق وبسایت CSC علاوه بر تعیین دفتر پستی محل اخذ ویزا، قرار مصاحبهٔ جدیدی درخواست نمایید.
۴- فقط شخص برنده لازم است که ثبت نام در وبسایت CSC را انجام دهد.
۵- پرداخت وجه هزینهٔ مصاحبه و ویزا در روز مصاحبه و در محل سفارت همچون گذشته در یکی از باجه‌ها نقدا یا با کردیت کارت انجام خواهد شد و نه از طریق CSC.

دوستان لطفا اگر نکته‌ای دارید به موارد فوق اضافه کنید.
مرسی امیر جان فقط یک نکته ای رو تاکید کنم که خیلی مهمه و اون این که اگر مدارکی که باید حد اقل15 روز قبل از مصاحبه تون به دستشون برسونید رو (که الان کپی رسید ثبت نام csc هم به اون اضافه شده ) نفرستید دیگه مثل قبل نیست که همراهتون ببرید و فردا یا پس فردا شما رو مصاحبه کنن. یعنی اگر مدارکتون به موقع نرسه روز از نو روزی از نو.... باید دوباره وقت از csc بگیرید و این یعنی یک سفر دیگه به ترکیه و کلی هزینه اضافی و اعصاب خوردی..... پس دوستان آنکارایی حتما حتما حتما حتما حتما حتما......دقت کنن به این مسئله! اینم اصل مطلب به انگلیسی از فایل pdf سفارت:
As PTT services are not available in Iran, applicants in Iran may send their documents to our office by any reliable courier service. If you fail to send your complete documentation, we will not be able to interview you on your scheduled date. In this case, you will have to get a new appointment through CSC.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
سلام
ميشه بگين تكليف بچه هاي أبوظبي با اين جريانcsc چي ميشه.....اونايي كه نامه دومشون هم اومده????
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 18:06)mohareri نوشته:  سلام
ميشه بگين تكليف بچه هاي أبوظبي با اين جريانcsc چي ميشه.....اونايي كه نامه دومشون هم اومده????

ابوظبی فعلا از این قِرطی بازی ها خبری نیستBig Grin وهمون روال سابق هست . البته مثل این که از ششم ژانویه اونجا هم شروع میشه این داستان.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، bayat_r ، refiusa ، mehrdad.mohajersara
ببخشید کسی تاحالا تلفنی ثبت نام نکرده ببینه چطوریه؟
تشکر کنندگان:
(2012-12-24 ساعت 18:22)mgolchin13 نوشته:  راستی کارت ملی هم از مدارک مورد نیاز حذف شدهWink

واقعا
یعنی ندم تجرمه کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
قابل توجه تمامی عزیزانی که درمورد سیستم جدید خدمات ویزا CSC سوال دارند مطالب زیر حاصل تجربه و برداشت شخصی بنده از کل اظهار نظرات اعضای محترم تاکنون می باشد:

* برای ثبت نام در این سایت CSC یا ویرایش اطلاعات خود توصیه می شود زبان سایت را حتماً انگلیسی انتخاب کنید و هرگز از زبان فارسی این سایت استفاده نکنید مگر برای خواندن مطالب راهنما چون ثابت شد که این سایت با زبان فارسی مشکل دارد.بطوریکه اکثر کاربرانی که با زبان فارسی از این سایت استفاده نموده اند در ثبت نام با مشکل و دردسر مواجه شده اند.
* برای ثبت نام در این سایت یا ویرایش اطلاعات خود فقط از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده نمائید و هرگز از سایر مرورگرها استفاده نکنید زیرا این سایت با سایر مرورگرها سازگاری 100% ندارد.خودم شخصاً مرورگرهای فایرفاکس و گوگل کرام را امتحان کردم و پی به این مسئله بردم.
* در حال حاضر این سایت برای متقاضیان ویزای مهاجرتی از نوع دی-وی لاتاری هیچگونه خدمات از جمله تعیین زمان یا محل مصاحبه ویا تغییر آن و یا پرداخت هزینه صدور ویزا ارائه نمی دهد.بجز یک مورد آن هم فقط تعیین دفتر پستی در کشور محل مصاحبه برای تحویل گرفتن پاسپورتها با مهر ویزا
* نکات مهم و ضروری موقع ثبت نام یا ویرایش اطلاعات در فایل PDF زیر بطور خلاصه توضیح داده شده است . مثل اینکه امکان ویرایش اطلاعات متقاضی اصلی بطور کامل وجود ندارد این دسته از عزیزان بهتر است از طریق تلفن و یا ارتباط با ایمیلی که در پستهای قبلی آدرس آن قید شده است از مرکز CSC راهنمایی بخواهند ودرخواست تصحیح اطلاعات خود را بفرستند توصیه می شود اضهار نظرات و راهنمایی های دوستان را در پستهای قبلی با دقت و حوصله مطالعه بفرمائید.
http://upload.ugm.ac.id/487rahnemayi.pdf
(2012-12-24 ساعت 21:00)sadeghi897 نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 18:22)mgolchin13 نوشته:  راستی کارت ملی هم از مدارک مورد نیاز حذف شدهWink

واقعا

من همین الان نگاه انداختم همچنان کارت ملی هم نیازه خواهشا اطلاعات اشتباه ندید دیگرانو گمراه نکنید وقتی از صحت خبرتون کاملا مطمعن نیستین
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: roeentan ، Gerdoo ، Niushagh ، sadeghi897 ، efah
(2012-12-24 ساعت 22:50)sepand88 نوشته:  

واقعا

من همین الان نگاه انداختم همچنان کارت ملی هم نیازه خواهشا اطلاعات اشتباه ندید دیگرانو گمراه نکنید وقتی از صحت خبرتون کاملا مطمعن نیستین

در تأیید صحبت شما توی فایل جدید راهنمای آنکارا همچنان کارت ملی رو جزء مدارک خواسته.
پس باید ترجمه بشه و اصلش هم همراه داشته باشیم.
اما این احتمال وجود داره که موقع مصاحبه کارت ملی رو نخوان.
امسال ظاهرا در بیشتر مصاحبه‌ها (شاید هم همه‌اش) دوستان اشاره‌ای به کارت ملی نکردند یا مشخصا اشاره کردند که کارت ملی درخواست نشده.
تشکر کنندگان: alirezass ، mgolchin13 ، lilac ، Saeedv13 ، enchantress_boy ، Gerdoo ، Niushagh ، rezagh ، farshadsh
(2012-12-24 ساعت 22:55)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-24 ساعت 22:50)sepand88 نوشته:  

واقعا

در تأیید صحبت شما توی فایل جدید راهنمای آنکارا همچنان کارت ملی رو جزء مدارک خواسته.
پس باید ترجمه بشه و اصلش هم همراه داشته باشیم.
اما این احتمال وجود داره که موقع مصاحبه کارت ملی رو نخوان.
امسال ظاهرا در بیشتر مصاحبه‌ها (شاید هم همه‌اش) دوستان اشاره‌ای به کارت ملی نکردند یا مشخصا اشاره کردند که کارت ملی درخواست نشده.
اشتباه از من بود. من فقط سر تیتر ها رو نگاه کرده بودم و قسمت اخر مربوط به شناسنامه رو نخوندم.مرسی دوستان که تصحیح کردید.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lilac ، Saeedv13 ، bayat_r ، sepand88 ، Niushagh ، rezagh
سلام دوستان
من مدارکمو 20 دسامبر برا سفارت ارسال کردم و اون موقع تو فایل "Instruction for Diversity Visa Applicants" اسمی از csc نبود. بعد از ارسال مدارکم حالا تو فایل آپدیت شده گفته باید پرینت csc رو همراه مدارک ارسال کنید. حالا چه کار کنم؟؟ میتونم پرینت csc رو ایمیل کنم؟ اگه بله آیا باید به آدرس webmasterankara@state.gov ارسال کنم یا آدرس دیگه ای داره؟لطفا کمک
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان:
(2012-12-25 ساعت 00:01)bardia mousapour نوشته:  درودبه همه دوستان عزیز::TongueSmileWinkRolleyes:یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم و مفید برای همه عزیزان:

کسی میتونه توضیح بده که تو فرم ثبت نام cscکه برای دریافت ویزا پر میکنم کدوم مرکز cscبه سفارت آنکارا نزدیکتره و ما همون رو انتخاب کنیم.

خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعات مفید داره راهنمایی کنه.Shy

دوستان قبلاً این اطلاعات مفید را در دسترس گذاشتند.... اینجا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bayat_r ، mgolchin13 ، enchantress_boy ، Niushagh ، Niushagh ، rezagh
سلام بر دوستان
من تاریخ مصاحبم در آنکارا مشخص شده آیامیشه از طریق csc تاریخ مصاحبه رو تغییر داد اگه میشه چطوری؟
خواهشن یکی به من بگه که میخوام تاریخ مصاحبه رو بندازم سال دیگه باید چه کار کنم.راهش چیه. تشکر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان