2012-12-25 ساعت 01:03
اگه کسی CSC رو نفرسته همراه این مدارک چه مشکلی پیش میاد؟ چون من مدارکمو پست کردم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
|
2012-12-25 ساعت 01:03
اگه کسی CSC رو نفرسته همراه این مدارک چه مشکلی پیش میاد؟ چون من مدارکمو پست کردم
2012-12-25 ساعت 01:31
(2012-12-24 ساعت 22:04)tabim4 نوشته: قابل توجه تمامی عزیزانی که درمورد سیستم جدید خدمات ویزا CSC سوال دارند مطالب زیر حاصل تجربه و برداشت شخصی بنده از کل اظهار نظرات اعضای محترم تاکنون می باشد:سلام و ممنون ار زحمتتون. يك سوال داشتم ايا امكان داره من يك حساب جديد ايجاد كنم؟ من اكانت ساختم و شتاسه مرجع هم دارم و تمام مراحل مثل شما انجام ميدم ولي اخر كار به جاي پست واسه من يك فرم مياد كه اطلاعات متقاضي اصلي ميخواد من بار اول بعد از تعيين وقت اشتباها به جاي ويزاي مهاجرتي لاتاري گوناگوني انتخاب كردم و بقيه مسير مثل شما رفتم و در اخر اين فرم اومد . الان كه ويزاي مهاجرتي ميزنم باز اخر كار همين فرم مياد. من بايد يك حساب جديد ايجاد كنم ولي نيميدونم اين كار اگر انجام بشه بعد در انكارا دردسر نميشه؟ ممنون
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
2012-12-25 ساعت 10:15
(2012-12-25 ساعت 01:31)yashim نوشته:(2012-12-24 ساعت 22:04)tabim4 نوشته: قابل توجه تمامی عزیزانی که درمورد سیستم جدید خدمات ویزا CSC سوال دارند مطالب زیر حاصل تجربه و برداشت شخصی بنده از کل اظهار نظرات اعضای محترم تاکنون می باشد:سلام و ممنون ار زحمتتون. يك سوال داشتم ايا امكان داره من يك حساب جديد ايجاد كنم؟ من اكانت ساختم و شتاسه مرجع هم دارم و تمام مراحل مثل شما انجام ميدم ولي اخر كار به جاي پست واسه من يك فرم مياد كه اطلاعات متقاضي اصلي ميخواد من بار اول بعد از تعيين وقت اشتباها به جاي ويزاي مهاجرتي لاتاري گوناگوني انتخاب كردم و بقيه مسير مثل شما رفتم و در اخر اين فرم اومد . الان كه ويزاي مهاجرتي ميزنم باز اخر كار همين فرم مياد. من بايد يك حساب جديد ايجاد كنم ولي نيميدونم اين كار اگر انجام بشه بعد در انكارا دردسر نميشه؟ ممنون امیدوارم کلیه موارد چهارگانه بالا را که توضیح داده ام و همچنین فایل pdf پیوستی را بدقت بخونی و رعایت کنی در عین حال راه حل زیر را هم امتحان کن اگر نشد دوست عزیز زمان را از دست نده و فوری با آدرسهایی که قبلاً در پستهای قبلی قید شده است با مرکز csc ارتباط برقرار کن و مشکلت را مطرح کن: _در یک کامپیوتر دیگر !!با یک خط اینترنت فرد دیگر!! با مرورگر اینترنت اکسپلورر که ورژن آن 8 یا بالاتر باشد اون سایت را باز کن و زبان سایت را به انگلیسی تغییر بده و log in شو _گزینه My Account را بزن صفحه Applicant Summary باز خواهد شد الان دیگه دستت بازه و می تونی با انتخاب گزینهSchedule Appointment بری جلو و اول منظور از سفر(Select Trip Purpose) را طبق راهنمایی بنده در فایل pdf پیوستی تغییر بدی و بعد دفتر پستی دلخواهت را انتخاب کنی و آخر سر پرینت بگیری تمام تشکر کنندگان: Soap McTavish ، yashim ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، Niushagh ، rezagh ، lilac ، amairmonre ، farshadsh
2012-12-25 ساعت 10:21
با سلام خدمت دوستان گرامی
سوالی داشتم در مورد انتخاب مرکز پستی. آیا مرکز پستی رو حتماً باید در آنکارا انتخاب کنیم؟!! چون اینجوری که از صحبت دوستان برداشت کردم، ارسال پستی ویزا در صورت قبولی 5 روز طول می کشه و شخصاً ترجیح می دم این زمان رو در شهر توریستی تری مثل استانبول بگذرونم. حالا به نظر شما این امکان وجود داره که مرکز پستی رو در استانبول انتخاب کنیم و ویزا رو اونجا تحویل بگیریم؟ ضمناً، آیا گرفتن هتل تو استانبول بدون پاسپورت امکانپذیره؟
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
(2012-12-25 ساعت 10:21)mamalino10 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی بلی مطابق لیستی که در سایت گذاشته اند امکان انتخاب هر شهری هست و لی شهرهای توریستی مثل استانبول گرونتر از آنکارا هستند آنهم با این نرخ افتضاح برابری ارز ! ضمناً با رسیدی که بعد از تحویل پاسپورت به سفارتخانه در اختیارت خواهد بود به اضافه فتوکپی تمام صفحات گذرنامه به عقیده من قاعدتاً باید بشه هتل در یک شهر دیگه گرفت ولی مطمئن نیستم تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mamalino10
2012-12-25 ساعت 11:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-26 ساعت 14:37 توسط امیر مهاجر.)
سلام. چرا من هر بار ميخوام وارد صفحه كه اكانت من هست بشم بايد اين صفحه باز كنم . شماره پاس و تاريخ تولد بدم/؟
Verify Account http://usvisa-info.com/ اينو اول ميزنم بعد به ترتيب پيش ميرم ولي جايي my account نميبينم يعني هر بار ميخوام وارد اكانتم بشم بايد همه مراحل طي كنم اون صفحه تاييد بزنم بعدVerify Account و بعد وارد اكانت ميشم؟ چرا؟
2012-12-25 ساعت 11:52
[/quote]
سلام. چرا من هر بار ميخوام وارد صفحه كه اكانت من هست بشم بايد اين صفحه باز كنم . شماره پاس و تاريخ تولد بدم/؟ Verify Account [/quote] http://usvisa-info.com/ اينو اول ميزنم بعد به ترتيب پيش ميرم ولي جايي my account نميبينم يعني هر بار ميخوام وارد اكانتم بشم بايد همه مراحل طي كنم اون صفحه تاييد بزنم بعدVerify Account و بعد وارد اكانت ميشم؟ چرا؟ [/quote] دوست عزیز لظفاً چند لحظه صبر کنید تا برایتان تصویر راهنما را همینجا ضمیمه کنم تشکر کنندگان: nima1348 ، امیر مهاجر ، s.s.h ، lilac
2012-12-25 ساعت 13:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-25 ساعت 13:30 توسط امیر مهاجر.)
[/quote]
سلام. چرا من هر بار ميخوام وارد صفحه كه اكانت من هست بشم بايد اين صفحه باز كنم . شماره پاس و تاريخ تولد بدم/؟ Verify Account [/quote] http://usvisa-info.com/ اينو اول ميزنم بعد به ترتيب پيش ميرم ولي جايي my account نميبينم يعني هر بار ميخوام وارد اكانتم بشم بايد همه مراحل طي كنم اون صفحه تاييد بزنم بعدVerify Account و بعد وارد اكانت ميشم؟ چرا؟ [/quote] این عکس مراحل لاگین شدن به صفحه شخصی خودتان در سایت مذکور را نشان میدهد تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، yashim ، sweety.alireza ، Saeedv13 ، el333 ، kasrafo ، Gerdoo ، mhz_ir ، ابی هانی ، farmiz ، saeid-ss ، nooshshahnar ، rezagh ، mirzamemar ، Niushagh ، farshadsh
2012-12-25 ساعت 13:31
من اکانت ساختم محل تولد رو ترکیه زده ,تو فیلدی هم هست که عوض نمیشه حالا چیکار کنم ؟
2012-12-25 ساعت 13:57
سلام. چرا من هر بار ميخوام وارد صفحه كه اكانت من هست بشم بايد اين صفحه باز كنم . شماره پاس و تاريخ تولد بدم/؟
Verify Account [/quote] http://usvisa-info.com/ اينو اول ميزنم بعد به ترتيب پيش ميرم ولي جايي my account نميبينم يعني هر بار ميخوام وارد اكانتم بشم بايد همه مراحل طي كنم اون صفحه تاييد بزنم بعدVerify Account و بعد وارد اكانت ميشم؟ چرا؟ [/quote] این عکس مراحل لاگین شدن به صفحه شخصی خودتان در سایت مذکور را نشان میدهد [/quote] سلام ممنون دوست عزيز . لطف كرديد. فكر ميكنم بهترين و مهربانترين انسانهايي كه من ديدم در اين محيط بوده. شاد و سلامت باشيد
تشکر کنندگان: sweety.alireza ، Saeedv13 ، ensan ، sadeghi897 ، kasrafo ، victorygo ، ابی هانی ، امیر مهاجر ، alirezass ، nooshshahnar ، payamkj
2012-12-25 ساعت 16:38
(2012-12-24 ساعت 17:02)sadeghi897 نوشته:دوست عزيز!(2012-12-24 ساعت 16:55)yashim نوشته:(2012-12-24 ساعت 16:23)majid5980 نوشته: دوستان عزيز!مجيد من ميگم واسه ما كه وقتمون از قبل تعيين شده هيچ كاري لازم نيست انجام بديم من عجله كردم و يك حساب ايجاد كردم و فرم پر كردم كه شك ندارم برم مصاحبه برام دردسر ميشه . مرسي از اطلاعاتت. فقط من بايد ارمنستان برم نه تركيه! من كه از تاريخ 20 نوامبر زمان مصاحبم مشخص شده آيا باز بايد فرم و يا چيزي ديگه پر كنم يا تو وب سايت ثبت نام كنم؟!!
2012-12-25 ساعت 19:58
دوستان بعد ار ثبت نام از کدوم قسمت آدرس ptt رو مشخص کنم؟
درود به همه دوستان
من ثبت نام کردم و مشخصات رو مطابق راهنمایی دوستان وارد کردم ولی اصلاً صفحه ای برای تنظیم قرار ملاقات نشون نداد و دست آخر هم میگه شما قراری تنظیم نکردی!! Please note that you have not scheduled an appointment. The trip purpose you have selected is for information purposes only. In order to schedule an appointment you will need to select another trip purpose by clicking "Schedule Appointment" at the bottom of the page. مگه همه دوستان نوع ویزا رو Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery انتخاب نکردن؟ مگه باید گزینه دیگه ای انتخاب کنیم؟ این به این مفهومه که ما اصلاً تاریخ مصاحبه ای که KCC قبلاً مشخص کرده رو در سایت ثبت نمیکنیم و فقط آدرس اداره پست مشخص میکنیم؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید. باسپاس 39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
2012-12-25 ساعت 20:26
(2012-12-25 ساعت 19:58)mhz_ir نوشته: دوستان بعد ار ثبت نام از کدوم قسمت آدرس ptt رو مشخص کنم؟ درود Mohammad-r خیلی خوب راهنمایی کرده اینو مطالعه کن #169 http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid254065 اگر آدرس میخواهید اینو ببینید #164 http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid254033 39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
2012-12-25 ساعت 21:53
سلام بر دوستان
من تاریخ مصاحبم در آنکارا مشخص شده آیامیشه از طریق csc تاریخ مصاحبه رو تغییر داد اگه میشه چطوری؟ خواهشن یکی به من بگه که میخوام تاریخ مصاحبه رو بندازم سال دیگه باید چه کار کنم.راهش چیه. تشکر |