کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-01 ساعت 21:38)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 21:33)AMIR2852 نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 21:28)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 21:03)mohammad.behrouzi نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 20:50)sepid_a نوشته:  شما این گزینه رو انتخاب میکنی
Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
من فکر می کنم این گزینرو که شما گفتین نباید انتخاب کرد.اینو میگم:Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
چون توی اون فایلی که یکی از دوستا گذاشت اینو زده انتخاب کنیم:Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery -
Schedule New Appointment
اگه کسی جواب دقیق میدونه محبت کنه جواب بده

سلام ****** توجه توجه ********
فایلی که من در چندتا پست قبلی واستون upload کردم گزینه
Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery -
Schedule New Appointment در آن انتخاب شده است.نگران نشید این گزینه برای درخواست تغییر زمان مصاحبه است که فعلا برای ما برندگان لاتاری امکانش نیست. دوستانی که به روش اشاره شده در فایل PDF بنده ثبت نام کردن کافی است مجددا وارد سایت شده و بعد از طی چند مرحله ساده مجددا گزینه
Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
را انتخاب نمایند و دفتر پستی را مشخص نمایند. به همین سادگی

ای بابا ...

دوستان بنده را به بزرگی خود عفو نمایید من هدفم کمک و یاری بود. مسئله جدیدی بود که هیچکدوم نمیدونستیم چیکار باید بکنیم.راهی هم که بنده اشاره کردم خداروشکر غلط نبود و شاید بعدا لازم بشه. در هر صورت از بزرگواران معذرت میخوام.از این بعد یک گوشه میشینم و از مطالب دوستان استفاده میکنم.
بدرود
اتفاقا کارت خیلی درسته
هیچ کس کاری که شما کردیو انجام نداده
دستت درد نکنه محمد جان.من و خیلی از دوستای دیگرو راهنمایی کردی
اون قسمت اخرشم قابل تصحیح هستش کسایی که پر کردن
تا اونجا که من فهمیدم فقط باید این گزینرو انتخاب کردImmigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
بقیش مثل همون pdf هستش که upload کردین دیگه؟بازم هممون ممنونیم از وقتی که برای تهیش گذاشتی
با سلام خواهش میکنم یکی بگه این csc دقیقا چه زمانی و به چه صورت باید انجام داد؟
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2013-01-01 ساعت 21:38)mohammad fazli نوشته:  دوستان بنده را به بزرگی خود عفو نمایید من هدفم کمک و یاری بود. مسئله جدیدی بود که هیچکدوم نمیدونستیم چیکار باید بکنیم.راهی هم که بنده اشاره کردم خداروشکر غلط نبود و شاید بعدا لازم بشه. در هر صورت از بزرگواران معذرت میخوام.از این بعد یک گوشه میشینم و از مطالب دوستان استفاده میکنم.
بدرود
کاری که انجام دادین فوق العاده ارزشمند بود، هیچ کس هم نمیتونه منکر زحماتتون بشه. اینجا کسی نه از کسی طلب داره، نه بدهی به دیگری داره، هیچ کس هم نمیتونه بابت اشتباهات ناخواسته ای که ممکنه پیش بیاد شما رو بازخواست کنه. همه سعی دارن کمک کنن، با همین همفکریها کارامون رو جلو میبریم، و خطاهامون رو رفع میکنیم. اگر هم کسی احساس میکنه خیلی بیشتر از دیگران بلده، میتونه خودش بیاد وسط گود...ما هم استفاده میکنیم....
از این دلخوریها و سوءتفاهمات در فضای مجازی زیاد پیش میاد، به دل نگیرین. مطمئنم شما رو همچنان، فعال در کنار خودمون خواهیم داشت.....
Smile
(2012-12-17 ساعت 19:01)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 18:37)el333 نوشته:  دوستان جریان این csc چیه آخر؟؟ توی این جدول در مورد هزینه برای مهاجرت از طریق لاتاری که چیزی ننوشته!!یعنی این قوانین جدیدشون شامل حال ما هم میشه یا نه ؟؟
گزینه های پرداخت هزینه

طبق توضیحات سارا گرو متقاضیان ویزای مهاجرتی برای تعیین وقت لازم نیست کاری بکنند. اما پرداخت هزینه سفارت و تعیین محل دریافت ویزا (پاسپورت) رو باید از این طریق اطلاع بدهند.

آیا کسایی که سفارت ابوضبی هستن هم باید از طریق CSC هزینه هارو پرداخت کنه؟
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان: Tomas
سلام ... دوستان من هرچی با این گوگل مپ ور میرم نمی تونم یهPTT نزدیک به سفارت پیدا کنم ... کسی سراغ نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
(2013-01-01 ساعت 21:20)AMIR2852 نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 22:10)tabim4 نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 13:55)mohammad fazli نوشته:  سلام
مدیران عزیز من یک فایل PDF درست کردم به عنوان راهنمای گام به گام ثبت نام در CSC چجوری واستون upload کنم؟؟؟ تا بقیه هم استفاده کنن
فعلا اینجا upload کردم
http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1356686874
مرسی دوست عزیز بابت این زحمت و تلاشی که انجام دادی اما تو صفحه 5 فایل راهنمای شما بهتره یه توضیح مختصر و مفید اضافه کنی چون اکثر دوستان در انتخاب یکی از آن دو گزینه تردید دارند البته بنده نیز قبلاً در صفحه 15 پست شماره 211 یک فایل راهنما آپلود کرده ام که این مورد را خلاصه و مفید برای عزیزان توضیح داده ام و لینکش را دوباره جهت استحضار اینجا قرار میدم
http://upload.ugm.ac.id/487rahnemayi.pdf
اینو هم جهت اطلاع دوستان يادآوری کنم که به احتمال قوی سفارت آنکارا از اواسط ماه ژانویه خدمات جدید را به سیستم CSC اضافه خواهد کرد که شامل پرداخت هزینه ها - تحویل مدارک - تعیین یا تغییر زمان مصاحبه از طریق این سایت می باشد فعلاً باید منتظر اخبار جدید سایت سفارت آنکارا باشیم.تا ببینیم این نقل قول خبر موثقی میباشد یا نه؟
بالاخره ما نفهمیدیم طبق نظر شما باید گزینه 2 در صفحه 5 راهنما رو انتخاب کنیم یا طبق نظر دوست قبلیمون گزینه 4 رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگر انگلیسی را خوب معنی کنی پر واضح است که گزینه بالایی که در آن عبارت Register for Courier بکار رفته به معنی ثبت نام به منظور تعیین دفتر پستی می باشد
گزینه پایینی را ماها(برندگان لاتاری) لزومی نداره انتخاب کنیم چون امکان Schedule New Appointment(تعیین وقت ملاقات جدید برای مصاحبه) فعلاً برای ویزای مهاجرتی از نوع لاتاری وجود ندارد.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Soap McTavish ، amir82 ، el333 ، 3pideh ، Gerdoo ، lilac ، Niushagh ، Tomas ، امیر مهاجر ، rezagh ، saeid-ss ، shaahinh66
(2013-01-01 ساعت 22:09)هیراد نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 19:01)امیر مهاجر نوشته:  
(2012-12-17 ساعت 18:37)el333 نوشته:  دوستان جریان این csc چیه آخر؟؟ توی این جدول در مورد هزینه برای مهاجرت از طریق لاتاری که چیزی ننوشته!!یعنی این قوانین جدیدشون شامل حال ما هم میشه یا نه ؟؟
گزینه های پرداخت هزینه

طبق توضیحات سارا گرو متقاضیان ویزای مهاجرتی برای تعیین وقت لازم نیست کاری بکنند. اما پرداخت هزینه سفارت و تعیین محل دریافت ویزا (پاسپورت) رو باید از این طریق اطلاع بدهند.

آیا کسایی که سفارت ابوضبی هستن هم باید از طریق CSC هزینه هارو پرداخت کنه؟
در csc برای برندگان لاتاری فقط ثبت نام کامل نفر برنده شده همراه با خانواده و مشخص کردن ptt است که پس از پرینت 2 سری , یک نسخه از ان را همراهه مدارک درخواستی حداقل 15 روز قبل از مصاحبه به ادرس سفارت می فرستید و هزینه لاتاری را هم نقدا باید در روز مصاحبه به صندوق سفارت بپردازید.موفق باشید
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: amir82 ، Tir-Tapar ، Gerdoo ، lilac ، Tomas ، byousefi_p
دوستان نزدیکترین PTT به سفارت چی هست؟؟من نمیتونم پیدا کنم

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
MERKEZI
Address: ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251
(2013-01-01 ساعت 23:30)jahanshahloo نوشته:  دوستان نزدیکترین PTT به سفارت چی هست؟؟من نمیتونم پیدا کنم

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟؟؟

MERKEZI
ANKARA ,
6251

(2013-01-01 ساعت 21:58)هیراد نوشته:  با سلام خواهش میکنم یکی بگه این csc دقیقا چه زمانی و به چه صورت باید انجام داد؟

زماني كه به مصاحبه نزديكه.و كامل توضيح دادند دوستان.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Soap McTavish ، Niushagh ، Tomas
دوست عزیز
برای انتخاب اداره پستی که بچه ها معرفی کردن میتونی از متن زیر کمک بگیری
City: Ankara
District: AlLTINDAG
Quarter: KIZILAY
PTT05-ADLIYESARAYI-ANK-MERKEZI

بچه های مهاجرسرا، دوستان عزیز
از اینکه با کمک شما دوستان عزیزم یه مرحله دیگه (که اولش برام ناشناخته و استرس زا بود) از این پروسه رو گذروندم، از همتون تشکر میکنم
موفق و پیروز باشید
شاد و آزاد
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Gerdoo ، tabim4 ، lilac ، Tomas
(2013-01-02 ساعت 00:23)yashim نوشته:  Location: PTT 05 - ADLİY ESARAY I-ANK.
MERKEZI
ANKARA ,
6251
(2013-01-01 ساعت 23:30)jahanshahloo نوشته:  دوستان نزدیکترین PTT به سفارت چی هست؟؟من نمیتونم پیدا کنم

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟؟؟

MERKEZI
ANKARA ,
6251

(2013-01-01 ساعت 21:58)هیراد نوشته:  با سلام خواهش میکنم یکی بگه این csc دقیقا چه زمانی و به چه صورت باید انجام داد؟

پیدا نمیکنم میشه بگید
منطقه چی بزنم؟>؟

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟

از بس دنبالش گشتم خسته شدم
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
(2013-01-02 ساعت 01:20)jahanshahloo نوشته:  
MERKEZI
ANKARA ,
6251

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟؟؟

MERKEZI
ANKARA ,
6251

پیدا نمیکنم میشه بگید
منطقه چی بزنم؟>؟

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟

2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، lilac ، enchantress_boy ، Tomas
[عکس: u1j1iucxxzjqbs2nme2e.jpg]
(2013-01-02 ساعت 01:23)saeeds61 نوشته:  
(2013-01-02 ساعت 01:20)jahanshahloo نوشته:  
MERKEZI
ANKARA ,
6251

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟؟؟

MERKEZI
ANKARA ,
6251

پیدا نمیکنم میشه بگید
منطقه چی بزنم؟>؟

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Nightsky007 ، alirezass ، Soap McTavish ، Niushagh ، Tomas ، امیر مهاجر
من که خیلی راضی بودم از اینترنتی شدن سیستم وقت دهی... لاتاری ها رو نمیدونم اما مثلا برای من که نوع ویزام نامزدی هست در حالت عادی وقتی سفارت میخواست وقت بده معمولا واسه 2 ماه بعد مینداخت... من سفارتم رو ترنسفر کردم از انکارا به یروان و 22 دسامبر وقتی ایمیل اومد گفت برین تو سایت وقت بگیرین دیدم واسه 4 ژانویه وقتشون آزاده!!!!یعنی واسه 12 روز بعدش....واسه انکارا هم 4 فبریه ازاد بود.... خیلی سریع و عالی انجام شد و من برای این که یه خورده کار داشتم اینجا انداختمش واسه 28 ژانویه... فقط سایت چون اوایل کارش هست یه خورده باگ داره... مثلا زمانی که میخوای ریجیستر کنی خودت رو 4 بار نام خانوادگیت رو میپرسه و اصلا اسم کوچیکتون رو نمیخواد.. و چون شماره پاسپورتتون رو میدین دیگه نمیشه اکانت جدید ساخت... دبگه با ایمیلی که بشون زدم خودشون اصلاحش کردن... در مورد پی منت هم خوشبختانه نامزدم با ویزا کارتش پرداخت کرد و خیلی سریع تموم شد ... اما اگر ویزا کارت نداشته باشین دردسر میشه.... در کل من خیلی راضی بودم....
دوستان اگر پرسشی دارن در خدمتشون هستم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: 3pideh ، Saeedv13 ، tabim4 ، Nightsky007 ، el333 ، shimoda ، iman63ir ، Gerdoo ، lilac ، victorygo ، Tomas ، امیر مهاجر ، kasrafo
سلام دوستان. لطفا بنده را راهنمایی کنید. همسرم برنده اصلی است و در CSC ثبت نام کردیم بعد از ثبت نام و دریافت پرینت متوجه شدیم نام خانوادگی من یک حرف اشتباه شده خواستیم تصحیحش کنیم ولی الان مشخصات من پاک شده و مجدداً نمی شود ثبتش کرد و پیغام زیر را می دهد.

There were problems with the following fields:

•Error creating applicant.
تشکر کنندگان: Tomas ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان