کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-02 ساعت 13:42)zohre02 نوشته:  سلام دوستان. لطفا بنده را راهنمایی کنید. همسرم برنده اصلی است و در CSC ثبت نام کردیم بعد از ثبت نام و دریافت پرینت متوجه شدیم نام خانوادگی من یک حرف اشتباه شده خواستیم تصحیحش کنیم ولی الان مشخصات من پاک شده و مجدداً نمی شود ثبتش کرد و پیغام زیر را می دهد.

There were problems with the following fields:

•Error creating applicant.

به این ایمیل پیام بده و بعد از دادن شماره پاسپورتت و مشخصاتت کاملا روشن بشون بگو که چی رو درست کنن...
contactus_fa_tr@visaops.com
واسه من رو 1 روزه درست کردن..
جای نگرانی نیست Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: Gerdoo ، tabim4 ، Tomas ، farshadsh
(2013-01-01 ساعت 23:30)jahanshahloo نوشته:  دوستان نزدیکترین PTT به سفارت چی هست؟؟من نمیتونم پیدا کنم

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟؟؟

نزدیک سفارت PTT 05 kizilay
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-02 ساعت 00:23)yashim نوشته:  Location: PTT 05 - ADLİY ESARAY I-ANK.
MERKEZI
Address: ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251
(2013-01-01 ساعت 23:30)jahanshahloo نوشته:  دوستان نزدیکترین PTT به سفارت چی هست؟؟من نمیتونم پیدا کنم

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟؟؟

MERKEZI
ANKARA ,
6251

(2013-01-01 ساعت 21:58)هیراد نوشته:  با سلام خواهش میکنم یکی بگه این csc دقیقا چه زمانی و به چه صورت باید انجام داد؟

زماني كه به مصاحبه نزديكه.و كامل توضيح دادند دوستان.

من این ulus 6040 ptt-06 را انتخاب کردم که تو خود بلوار اتاتورک به فاصله 4 کیلومتری یا 9 دقیقه زمینی است[img]Directions to Remzi Oğuz Arık Mh., Atatürk Blv No:110, Ankara, Turkey 4.1 km – about 9 mins[/img]
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: amir82 ، Tomas
(2013-01-01 ساعت 22:18)AMIR2852 نوشته:  سلام ... دوستان من هرچی با این گوگل مپ ور میرم نمی تونم یهPTT نزدیک به سفارت پیدا کنم ... کسی سراغ نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دوست گرامی این ها رو ببینید:

اینجا و
اینجا
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: amir82 ، Tomas
(2013-01-02 ساعت 00:23)yashim نوشته:  Location: PTT 05 - ADLİY ESARAY I-ANK.
MERKEZI
ANKARA ,
6251

اینو چی باید زد؟؟
District؟؟؟
Quarter؟؟؟

MERKEZI
ANKARA ,
6251

(2013-01-01 ساعت 21:58)هیراد نوشته:  با سلام خواهش میکنم یکی بگه این csc دقیقا چه زمانی و به چه صورت باید انجام داد؟

زماني كه به مصاحبه نزديكه.و كامل توضيح دادند دوستان.

من این ulus 6040 ptt-06 را انتخاب کردم که تو خود بلوار اتاتورک به فاصله 4 کیلومتری یا 9 دقیقه زمینی است[img]Directions to Remzi Oğuz Arık Mh., Atatürk Blv No:110, Ankara, Turkey 4.1 km – about 9 mins[/img] تو google map
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tomas
(2013-01-02 ساعت 03:32)arian307 نوشته:  من که خیلی راضی بودم از اینترنتی شدن سیستم وقت دهی... لاتاری ها رو نمیدونم اما مثلا برای من که نوع ویزام نامزدی هست در حالت عادی وقتی سفارت میخواست وقت بده معمولا واسه 2 ماه بعد مینداخت... من سفارتم رو ترنسفر کردم از انکارا به یروان و 22 دسامبر وقتی ایمیل اومد گفت برین تو سایت وقت بگیرین دیدم واسه 4 ژانویه وقتشون آزاده!!!!یعنی واسه 12 روز بعدش....واسه انکارا هم 4 فبریه ازاد بود.... خیلی سریع و عالی انجام شد و من برای این که یه خورده کار داشتم اینجا انداختمش واسه 28 ژانویه... فقط سایت چون اوایل کارش هست یه خورده باگ داره... مثلا زمانی که میخوای ریجیستر کنی خودت رو 4 بار نام خانوادگیت رو میپرسه و اصلا اسم کوچیکتون رو نمیخواد.. و چون شماره پاسپورتتون رو میدین دیگه نمیشه اکانت جدید ساخت... دبگه با ایمیلی که بشون زدم خودشون اصلاحش کردن... در مورد پی منت هم خوشبختانه نامزدم با ویزا کارتش پرداخت کرد و خیلی سریع تموم شد ... اما اگر ویزا کارت نداشته باشین دردسر میشه.... در کل من خیلی راضی بودم....
دوستان اگر پرسشی دارن در خدمتشون هستم

در حالت زبان فارسی 4 بار نام خانوادگی میخواد، ولی اگه زبان اونو به انگلیسی تغییر بدید میبینید که یکیش Surname هستش و دیگری Given Name، که البته ستون روبروش برای کانفیرمیشن ستون اول هستش و اطلاعات دو ستون رو با هم تطبیق میده.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، el333 ، Nightsky007 ، Tomas ، امیر مهاجر ، kasrafo
(2013-01-03 ساعت 15:54)شهلا 1346 نوشته:  سلام
من واقعا گیج شدم
نامه دوم یکسری اسامی زیرش داره که میگن باید با اونا رفت مصاحبه ( همسر و دو فرزندم )
و حالا یک نامه دیگه برام امده هم یاد اوری روز مصاحبه است و هم گفته این مدارک را بیارید و اسامی همراهان است ( همسر و یک فرزندم)
کدام را باید در نظر بگیریم . با کدوم نامه اجازه ورود به سفارت را میدن .
نامه تو سایت اول که برنده شدنم را دیدم یا نامه یاد اوری روز مصاحبه و مدارک

لطفا هر کسی میتونه کمک کنه وقتی زیادی ندارم و هنوز یک نفرمون بلا تکلیف هست .
حرکت به سمت ترکیه 5 ژانویه

من همه مراحل را جلو رفتم ولی چون نمیتونم وقت ملاقات تعیین کنم تائید نمیشه
تو نامه ای که از ترکیه برام امده و تاکید کرده وقت ملاقاتتون ژانویه هست نوشته در این سایت ثبت نام کنید
ولی وقت ملاقاتی نیست و اجازه تعیین وفت را هم سیستم نمیده
و در نهایت پیام میاد تائید نشد چون قرار ملافاتتون مشخص نیست
کسی هست مشکل منو داشته باشه منو راهنمایی کنید
ادرس ایملی که سریع جواب بدن و یا خودش اصلاح کنند را برام بفرستید ممنونم

واسه سئوال اولت میتونی تو سایت
https://ceac.state.gov/CEAC
تو قسمت Check My Visa Application Status وضعیت کیستو چک کنی چند نفرس.
کیس: 2013ASxxx * کنسولگری: آنکارا * تعداد افراد کیس : 3 * مصاحبه: ژانویهW2 * هزینه ها: 21ت عکس + 40ت پست + 180ت واکسن + 190ت ترجمه
تشکر کنندگان: ASALI ، Nightsky007 ، Omid91 ، Tomas
(2012-12-29 ساعت 15:50)نسترن احمدی نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 00:22)mek نوشته:  
(2012-12-05 ساعت 01:51)امیر مهاجر نوشته:  در تاریخ ۴ دسامبر ۲۰۱۲ خانم سارا گرو مسؤول کنسولی وزارت امور خارجهٔ آمریکا در ویدیویی اعلام کرد تغییراتی در سیستم اخذ انواع ویزا برای این کشور بوجود خواهد آمد.
در نتیجهٔ این تغییرات رزرو وقت مصاحبه، پرداخت هزینهٔ ویزا و تعیین محل دریافت پاسپورت از طریق وبسایت شرکتی امکان پذیر خواهد بود.
در پی آن سفارتخانه‌های آمریکا در ابوظبی، آنکارا و ایروان نیز برای متقاضیان ایرانی از چنین سیستمی پیروی خواهند کرد.
لیکن با توجه به تازه بودن این موضوع و وجود ابهاماتی در خصوص متقاضیان ویزای گونه‌گونی، این تاپیک ایجاد شده تا گفتگو و تبادل نظرهای مرتبط در یکجا متمرکز شوند.
ارسال مطالب بدون منبع در این خصوص مجاز نمیباشد.
همچنین ارسالهای مرتبط با این موضوع در تاپیکهای دیگر تالار بدون هماهنگی با فرد ارسال کننده حذف خواهد شد.
لطفا اطلاعات و تجربیات مستند خود را در این تاپیک به اشتراک بگذارید.

دوستان این چیز اصلا پیچیده ای نیست
برای دریافت ویزا از سفارت شما باید در CSC حساب کاربری درست کرده باشید. در این حساب کاربری شما طبق آدرسهای پستی ذکر شده توسط CSC نزدیک ترین اداره پست به خودتون یا همون PTT رو انتخاب میکنید و ویزا و پاسپورت شما به اونجا پست میشه و شما حداکثر تا هفت روز وقت دارید که پاسپورت خودتونو از اون اداره پست با داشتن کارت شناسی معتبر نظیر
i.کارت ملی
ii.گواهینامه رانندگی
iii.گذرنامه
iv.سند ازدواج
v.کارت شناسایی پرسنل قضایی
دریافت کنید.
پس ابتدا به CSC برید و یه حساب کاربری ایجاد کنید...
در حال حاضر مشکل ثبت نام در نام و نام خانوادگی هستش که جفتشو زدن نام خانوادگی... من ایمیلی در این زمینه بهشون زدم که منتظر اصلاحیه و پاسخ هستم.
لینک اطلاعیه با توضیحات کامل برای سفارت آنکاراییا!
http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice...nformation
برای سفارتهای دیگه هم میتونید ازلینک
http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome
استفاده کنید.
اینم لینک برای ثبت نام در CSC برای آنکاراییها
http://usvisa-info.com/fa-tr/selfservice/login
فقط سوالی که برای خودم پیش اومده اینه که گویا بعد از مصاحبه باید 5 روز کاری در ترکیه موند تا جواب ویزارو بگیرم... این خیلی هزینه بردار میشه...Sad

آیا من باید ترجمه دیپلمم را هم با خودم ببرم یا اینکه لیسانسم کفایت می کنه؟

اینطور که دوستان گفتند سفارت آنکارا فقط با آخرین مدرک شما کار داره.... ولی من جای شما باشم دیپلمم میبرم...
کیس نامبر : 800
(2013-01-01 ساعت 21:58)amir82 نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 21:38)mohammad fazli نوشته:  دوستان بنده را به بزرگی خود عفو نمایید من هدفم کمک و یاری بود. مسئله جدیدی بود که هیچکدوم نمیدونستیم چیکار باید بکنیم.راهی هم که بنده اشاره کردم خداروشکر غلط نبود و شاید بعدا لازم بشه. در هر صورت از بزرگواران معذرت میخوام.از این بعد یک گوشه میشینم و از مطالب دوستان استفاده میکنم.
بدرود
کاری که انجام دادین فوق العاده ارزشمند بود، هیچ کس هم نمیتونه منکر زحماتتون بشه. اینجا کسی نه از کسی طلب داره، نه بدهی به دیگری داره، هیچ کس هم نمیتونه بابت اشتباهات ناخواسته ای که ممکنه پیش بیاد شما رو بازخواست کنه. همه سعی دارن کمک کنن، با همین همفکریها کارامون رو جلو میبریم، و خطاهامون رو رفع میکنیم. اگر هم کسی احساس میکنه خیلی بیشتر از دیگران بلده، میتونه خودش بیاد وسط گود...ما هم استفاده میکنیم....
از این دلخوریها و سوءتفاهمات در فضای مجازی زیاد پیش میاد، به دل نگیرین. مطمئنم شما رو همچنان، فعال در کنار خودمون خواهیم داشت.....
Smile

مرسی دوست عزیز فقط میشه بگین برای ابوظبی هم هست یا نه فقط آنکاراست
کیس نامبر 2013AS006000
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :3نفر
مصاحبه:1 اپریل2013
دریافت ویزا:یک ضرب
بهتره همه چیز ترجمه کنید ببرید تا محکم کاری بشه
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
(2013-01-03 ساعت 21:21)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 19:02)mahyar_sni نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 15:54)شهلا 1346 نوشته:  سلام
من واقعا گیج شدم
نامه دوم یکسری اسامی زیرش داره که میگن باید با اونا رفت مصاحبه ( همسر و دو فرزندم )
و حالا یک نامه دیگه برام امده هم یاد اوری روز مصاحبه است و هم گفته این مدارک را بیارید و اسامی همراهان است ( همسر و یک فرزندم)
کدام را باید در نظر بگیریم . با کدوم نامه اجازه ورود به سفارت را میدن .
نامه تو سایت اول که برنده شدنم را دیدم یا نامه یاد اوری روز مصاحبه و مدارک

لطفا هر کسی میتونه کمک کنه وقتی زیادی ندارم و هنوز یک نفرمون بلا تکلیف هست .
حرکت به سمت ترکیه 5 ژانویه

من همه مراحل را جلو رفتم ولی چون نمیتونم وقت ملاقات تعیین کنم تائید نمیشه
تو نامه ای که از ترکیه برام امده و تاکید کرده وقت ملاقاتتون ژانویه هست نوشته در این سایت ثبت نام کنید
ولی وقت ملاقاتی نیست و اجازه تعیین وفت را هم سیستم نمیده
و در نهایت پیام میاد تائید نشد چون قرار ملافاتتون مشخص نیست
کسی هست مشکل منو داشته باشه منو راهنمایی کنید
ادرس ایملی که سریع جواب بدن و یا خودش اصلاح کنند را برام بفرستید ممنونم

واسه سئوال اولت میتونی تو سایت
https://ceac.state.gov/CEAC
تو قسمت Check My Visa Application Status وضعیت کیستو چک کنی چند نفرس.
سلام
تو سایت رفتم دو گزینه داشت ویزای مهاجرتی را انتخاب کردم
و کیس نامبر را زدم و پیام داد پیدا نمیشه
میشه بیشتر راهنمایی کنید

شماره کیستونو با صفرای قبلش زدید یا بدون صفر. باید بدون صفرهای قبلش بزنین. مثلا اینجوری بزنین 2013AS100
کیس: 2013ASxxx * کنسولگری: آنکارا * تعداد افراد کیس : 3 * مصاحبه: ژانویهW2 * هزینه ها: 21ت عکس + 40ت پست + 180ت واکسن + 190ت ترجمه
(2013-01-03 ساعت 23:11)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 21:38)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 21:33)AMIR2852 نوشته:  [quote='mohammad fazli' pid='257439' dateline='1357059484']
[quote='mohammad.behrouzi' pid='257433' dateline='1357057993']
[quote='sepid_a' pid='257429' dateline='1357057233']
شما این گزینه رو انتخاب میکنی
Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
من فکر می کنم این گزینرو که شما گفتین نباید انتخاب کرد.اینو میگم:Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
چون توی اون فایلی که یکی از دوستا گذاشت اینو زده انتخاب کنیم:Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery -
Schedule New Appointment
اگه کسی جواب دقیق میدونه محبت کنه جواب بده
****** توجه توجه ********
فایلی که من در چندتا پست قبلی واستون upload کردم گزینه
Immigrant Scheduled by KCC - Diversity Lottery -
Schedule New Appointment در آن انتخاب شده است.نگران نشید این گزینه برای درخواست تغییر زمان مصاحبه است که فعلا برای ما برندگان لاتاری امکانش نیست. دوستانی که به روش اشاره شده در فایل PDF بنده ثبت نام کردن کافی است مجددا وارد سایت شده و بعد از طی چند مرحله ساده مجددا گزینه
Immigrant Visa (Family-Sponsored, Employment-based, Diversity Lottery) – Register for Courier
را انتخاب نمایند و دفتر پستی را مشخص نمایند. به همین سادگی
دوستان بنده را به بزرگی خود عفو نمایید من هدفم کمک و یاری بود. مسئله جدیدی بود که هیچکدوم نمیدونستیم چیکار باید بکنیم.راهی هم که بنده اشاره کردم خداروشکر غلط نبود و شاید بعدا لازم بشه. در هر صورت از بزرگواران معذرت میخوام.از این بعد یک گوشه میشینم و از مطالب دوستان استفاده میکنم.
بدرود
ممنون از رهنماییتون میشه اگر اطلاعاتی راجب سیاتل دارید به من بدید

سلام
منم مثل شما چندان اطلاعاتی ندارم ولی برای شروع بد نیست یک مطالعه ای بفرمایی
http://mohajersara.com/thread-4065.html
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Gerdoo ، Tomas
کاش یکی بفکر بعدشم بود که این تحویل گرفتن ویزا دقیقن با چه مدرکی هست؟!!!
نوشتن کارت ملی گواهینامه و... اخه اینارو مگه اصلن میتونند بخونند!!!!
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
(2013-01-03 ساعت 22:39)هیراد نوشته:  
(2013-01-01 ساعت 21:58)amir82 نوشته:  [quote='mohammad fazli' pid='257445' dateline='1357060081']
دوستان بنده را به بزرگی خود عفو نمایید من هدفم کمک و یاری بود. مسئله جدیدی بود که هیچکدوم نمیدونستیم چیکار باید بکنیم.راهی هم که بنده اشاره کردم خداروشکر غلط نبود و شاید بعدا لازم بشه. در هر صورت از بزرگواران معذرت میخوام.از این بعد یک گوشه میشینم و از مطالب دوستان استفاده میکنم.
بدرود
کاری که انجام دادین فوق العاده ارزشمند بود، هیچ کس هم نمیتونه منکر زحماتتون بشه. اینجا کسی نه از کسی طلب داره، نه بدهی به دیگری داره، هیچ کس هم نمیتونه بابت اشتباهات ناخواسته ای که ممکنه پیش بیاد شما رو بازخواست کنه. همه سعی دارن کمک کنن، با همین همفکریها کارامون رو جلو میبریم، و خطاهامون رو رفع میکنیم. اگر هم کسی احساس میکنه خیلی بیشتر از دیگران بلده، میتونه خودش بیاد وسط گود...ما هم استفاده میکنیم....
از این دلخوریها و سوءتفاهمات در فضای مجازی زیاد پیش میاد، به دل نگیرین. مطمئنم شما رو همچنان، فعال در کنار خودمون خواهیم داشت.....
Smile

مرسی دوست عزیز فقط میشه بگین برای ابوظبی هم هست یا نه فقط آنکاراست

سلام
به لینک زیر مراجعه کنم
http://mohajersara.com/thread-5845-post-...#pid255787
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
یا عرض سلام و ارادت به دوستان غریب و آشنای مهاجر سرا

به نظرتون ما که مصاحبه شدیم و در انتظار کلیر شدن هستیم مثل بقیه دوستان باید این مراحل جدید و ثبت نام رو انجام بدیم ؟
تشکر کنندگان: Tomas ، ASALI ، Saeedv13 ، sadeghi897 ، bayat_r ، امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان