کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
بچه هایی که هنوز نامه مصاحبشون نیومده توی سایت ثبت نام نکنن.
من ثبت نام کرده بودم، بعد فکر کردم دیدم ممکنه منتقلم کنن به ایروان و این اکانتی که ساختم دیگه اون موقع به دردم نخواهد خورد و از اونجایی که با هر شماره پاسپورت یک اکانت بیشتر نمیشه ساخت، اونوقت اگه منتقلم کنن دردسر میشه واسم. واسه همین دیشب بهشون ایمیل زدمو گفتم اکانتمو ببندن تا بعدا دوباره یکی دیگه باز کنم. امروز جواب دادن که اکانتمو بستن Smile
حالا وقتی نامه مصاحبه ام بیاد یه اکانت دیگه میسازم

نه قاصدک عزیز، مصاحبه شدگان Big Grin طبق سیستم قبل ویزاشونو دریافت خواهند کرد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: ASALI ، sadeghi897 ، shimoda ، امیر مهاجر ، iman63ir ، kasrafo ، payam62
سلام دوستان
من هنوز ثبت نام نکردم .این فایلی که دوستمون زحمت کشیده بود گذاشته بود.داخل صفحه 3 باید yes انتخاب کنیم یا no? من فکر کنم چون میخوام ثبت نام کنم بایدno رابزنم.
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان:
دوستان صفحاي كه تاييد نهايي است كه مشخصات و ادرس محل پستي هست . از من اخرش يك متن نوشته كه شما يك وقت مصاحبه نگرفتيد وقت من كه از قبل اعلام شده منظورش چيه؟ ممنون مشاوره اضافی

شما منظور از سفر را فقط کسب اطلاعات انتخاب کرده اید. شما یک وقت مصاحبه برای اخذ روادید دریافت نکرده اید. لطفاً اطمینان حاصل کنید که اطلاعات فوق را به دقت مطالعه کرده اید. چنانچه از شما خواسته شده که برای تعیین محل تعیین مدارک در این سایت ثبت نام کنید، لطفاً این تأییدیه را چاپ کرده و در وقت مصاحبه همراه داشته باشید تا بخش کنسولی بتواند تأیید کند که شما محل تحویل مدارک را انتخاب کرده اید.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: 3pideh
(2013-01-04 ساعت 22:07)ali usa نوشته:  سلام دوستان
من هنوز ثبت نام نکردم .این فایلی که دوستمون زحمت کشیده بود گذاشته بود.داخل صفحه 3 باید yes انتخاب کنیم یا no? من فکر کنم چون میخوام ثبت نام کنم بایدno رابزنم.
no رو بزنید و ثبت نام کنید
تشکر کنندگان: Gerdoo
دوست عزیز
برای ثبت نام بار اول باید No رو بزنی
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: Gerdoo
(2013-01-05 ساعت 02:17)saeeds61 نوشته:  دوست عزیز
برای ثبت نام بار اول باید No رو بزنی

بله. دوستان برای ثبت نام ساده به فایل CSC موجود در امضام مراجعه کنن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: bardia9 ، Gerdoo ، amir82 ، lilac
سلام
اگر فردی در حال کلیر شدن باشه باز برای دریافت ویزا باید در این سایت ثبت کنه؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-05 ساعت 12:33)yalda25 نوشته:  سلام
اگر فردی در حال کلیر شدن باشه باز برای دریافت ویزا باید در این سایت ثبت کنه؟
نوشتن کسایی که از 1 فوریه به بعد ویزا میگیرن من فکر میکنم اگه کلیرنستون تا اون موقع طول بکشه باید پرداخت کنید( یعنی ویزاتون رو فوریه بگیرید )
ایشالله که زودتر میگیرید البته من فکر میکنم تاریخی که رو ویزاتون مینویسه رو در نظر میگیریند (مثلا من ویزای توریستی گرفته بودم وقتی ویزامو گرفتم تاریخی که نوشته بود فردای روز مصاحبه بود در حالی که یکی دو هفته کلیر خورده بودم )
تشکر کنندگان: bardia9 ، yalda25 ، Nightsky007
(2013-01-03 ساعت 19:02)mahyar_sni نوشته:  
(2013-01-03 ساعت 15:54)شهلا 1346 نوشته:  سلام
من واقعا گیج شدم
نامه دوم یکسری اسامی زیرش داره که میگن باید با اونا رفت مصاحبه ( همسر و دو فرزندم )
و حالا یک نامه دیگه برام امده هم یاد اوری روز مصاحبه است و هم گفته این مدارک را بیارید و اسامی همراهان است ( همسر و یک فرزندم)
کدام را باید در نظر بگیریم . با کدوم نامه اجازه ورود به سفارت را میدن .
نامه تو سایت اول که برنده شدنم را دیدم یا نامه یاد اوری روز مصاحبه و مدارک

لطفا هر کسی میتونه کمک کنه وقتی زیادی ندارم و هنوز یک نفرمون بلا تکلیف هست .
حرکت به سمت ترکیه 5 ژانویه

من همه مراحل را جلو رفتم ولی چون نمیتونم وقت ملاقات تعیین کنم تائید نمیشه
تو نامه ای که از ترکیه برام امده و تاکید کرده وقت ملاقاتتون ژانویه هست نوشته در این سایت ثبت نام کنید
ولی وقت ملاقاتی نیست و اجازه تعیین وفت را هم سیستم نمیده
و در نهایت پیام میاد تائید نشد چون قرار ملافاتتون مشخص نیست
کسی هست مشکل منو داشته باشه منو راهنمایی کنید
ادرس ایملی که سریع جواب بدن و یا خودش اصلاح کنند را برام بفرستید ممنونم

واسه سئوال اولت میتونی تو سایت
https://ceac.state.gov/CEAC
تو قسمت Check My Visa Application Status وضعیت کیستو چک کنی چند نفرس.

سلام من در این قسمتی که شما گفتی وارد شدم ولی شماره کیس نامبر رور که وارد می کنی میگه شماره اشتباهه . راه دیگه ای هست که وضعیت مصاحبمون رو و درواقع تایید اونو از آنکارا بگیریم ؟؟؟ ممنون از پاسختون/
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان:
(2013-01-05 ساعت 16:31)AMIR2852 نوشته:  
من واقعا گیج شدم
نامه دوم یکسری اسامی زیرش داره که میگن باید با اونا رفت مصاحبه ( همسر و دو فرزندم )
و حالا یک نامه دیگه برام امده هم یاد اوری روز مصاحبه است و هم گفته این مدارک را بیارید و اسامی همراهان است ( همسر و یک فرزندم)

تو نامه ای که از ترکیه برام امده و تاکید کرده وقت ملاقاتتون ژانویه هست نوشته در این سایت ثبت نام کنید

سلام من در این قسمتی که شما گفتی وارد شدم ولی شماره کیس نامبر رور که وارد می کنی میگه شماره اشتباهه . راه دیگه ای هست که وضعیت مصاحبمون رو و درواقع تایید اونو از آنکارا بگیریم ؟؟؟ ممنون از پاسختون/
باید صفرهای قبل از شماره کیستون رو وارد نکنید مثلا اگه ++ 2013AS00002 هست این شکلی وارد کنید++ 2013AS2
تشکر کنندگان: AMIR2852 ، lilac ، mirzamemar
(2013-01-05 ساعت 17:42)sepid_a نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 16:31)AMIR2852 نوشته:  
من واقعا گیج شدم

باید صفرهای قبل از شماره کیستون رو وارد نکنید مثلا اگه ++ 2013AS00002 هست این شکلی وارد کنید++ 2013AS2

ممنون درست شد...
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.

دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، alirezass ، lilac ، Saeedv13
(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):

دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟

سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!Sadاگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشهWink.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازیBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

سلام و تبريك. ميشه لطفا بگيد اگر 5 شنبه مصاحبه داشته باشيم فكر ميكنيد اگر ويزا يك ضرب باشه ممكنه واسه شنبه ويزا اماده باشه؟ و اگر شنبه ويزا اماده نباشه يكشنبه كه پست تعطيل هست دوشنبه قطعيه؟ ممنون
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان