موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-04 ساعت 20:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-04 ساعت 20:16 توسط الهه سابق.)
بچه هایی که هنوز نامه مصاحبشون نیومده توی سایت ثبت نام نکنن.
من ثبت نام کرده بودم، بعد فکر کردم دیدم ممکنه منتقلم کنن به ایروان و این اکانتی که ساختم دیگه اون موقع به دردم نخواهد خورد و از اونجایی که با هر شماره پاسپورت یک اکانت بیشتر نمیشه ساخت، اونوقت اگه منتقلم کنن دردسر میشه واسم. واسه همین دیشب بهشون ایمیل زدمو گفتم اکانتمو ببندن تا بعدا دوباره یکی دیگه باز کنم. امروز جواب دادن که اکانتمو بستن
حالا وقتی نامه مصاحبه ام بیاد یه اکانت دیگه میسازم
نه قاصدک عزیز، مصاحبه شدگان طبق سیستم قبل ویزاشونو دریافت خواهند کرد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هنوز ثبت نام نکردم .این فایلی که دوستمون زحمت کشیده بود گذاشته بود.داخل صفحه 3 باید yes انتخاب کنیم یا no? من فکر کنم چون میخوام ثبت نام کنم بایدno رابزنم.
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان صفحاي كه تاييد نهايي است كه مشخصات و ادرس محل پستي هست . از من اخرش يك متن نوشته كه شما يك وقت مصاحبه نگرفتيد وقت من كه از قبل اعلام شده منظورش چيه؟ ممنون مشاوره اضافی
شما منظور از سفر را فقط کسب اطلاعات انتخاب کرده اید. شما یک وقت مصاحبه برای اخذ روادید دریافت نکرده اید. لطفاً اطمینان حاصل کنید که اطلاعات فوق را به دقت مطالعه کرده اید. چنانچه از شما خواسته شده که برای تعیین محل تعیین مدارک در این سایت ثبت نام کنید، لطفاً این تأییدیه را چاپ کرده و در وقت مصاحبه همراه داشته باشید تا بخش کنسولی بتواند تأیید کند که شما محل تحویل مدارک را انتخاب کرده اید.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
برای ثبت نام بار اول باید No رو بزنی
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر فردی در حال کلیر شدن باشه باز برای دریافت ویزا باید در این سایت ثبت کنه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-03 ساعت 19:02)mahyar_sni نوشته: (2013-01-03 ساعت 15:54)شهلا 1346 نوشته: سلام
من واقعا گیج شدم
نامه دوم یکسری اسامی زیرش داره که میگن باید با اونا رفت مصاحبه ( همسر و دو فرزندم )
و حالا یک نامه دیگه برام امده هم یاد اوری روز مصاحبه است و هم گفته این مدارک را بیارید و اسامی همراهان است ( همسر و یک فرزندم)
کدام را باید در نظر بگیریم . با کدوم نامه اجازه ورود به سفارت را میدن .
نامه تو سایت اول که برنده شدنم را دیدم یا نامه یاد اوری روز مصاحبه و مدارک
لطفا هر کسی میتونه کمک کنه وقتی زیادی ندارم و هنوز یک نفرمون بلا تکلیف هست .
حرکت به سمت ترکیه 5 ژانویه
من همه مراحل را جلو رفتم ولی چون نمیتونم وقت ملاقات تعیین کنم تائید نمیشه
تو نامه ای که از ترکیه برام امده و تاکید کرده وقت ملاقاتتون ژانویه هست نوشته در این سایت ثبت نام کنید
ولی وقت ملاقاتی نیست و اجازه تعیین وفت را هم سیستم نمیده
و در نهایت پیام میاد تائید نشد چون قرار ملافاتتون مشخص نیست
کسی هست مشکل منو داشته باشه منو راهنمایی کنید
ادرس ایملی که سریع جواب بدن و یا خودش اصلاح کنند را برام بفرستید ممنونم
واسه سئوال اولت میتونی تو سایت
https://ceac.state.gov/CEAC
تو قسمت Check My Visa Application Status وضعیت کیستو چک کنی چند نفرس.
سلام من در این قسمتی که شما گفتی وارد شدم ولی شماره کیس نامبر رور که وارد می کنی میگه شماره اشتباهه . راه دیگه ای هست که وضعیت مصاحبمون رو و درواقع تایید اونو از آنکارا بگیریم ؟؟؟ ممنون از پاسختون/
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-05 ساعت 17:42)sepid_a نوشته: (2013-01-05 ساعت 16:31)AMIR2852 نوشته: (2013-01-03 ساعت 19:02)mahyar_sni نوشته: (2013-01-03 ساعت 15:54)شهلا 1346 نوشته: سلام
من واقعا گیج شدم
نامه دوم یکسری اسامی زیرش داره که میگن باید با اونا رفت مصاحبه ( همسر و دو فرزندم )
و حالا یک نامه دیگه برام امده هم یاد اوری روز مصاحبه است و هم گفته این مدارک را بیارید و اسامی همراهان است ( همسر و یک فرزندم)
کدام را باید در نظر بگیریم . با کدوم نامه اجازه ورود به سفارت را میدن .
نامه تو سایت اول که برنده شدنم را دیدم یا نامه یاد اوری روز مصاحبه و مدارک
لطفا هر کسی میتونه کمک کنه وقتی زیادی ندارم و هنوز یک نفرمون بلا تکلیف هست .
حرکت به سمت ترکیه 5 ژانویه
من همه مراحل را جلو رفتم ولی چون نمیتونم وقت ملاقات تعیین کنم تائید نمیشه
تو نامه ای که از ترکیه برام امده و تاکید کرده وقت ملاقاتتون ژانویه هست نوشته در این سایت ثبت نام کنید
ولی وقت ملاقاتی نیست و اجازه تعیین وفت را هم سیستم نمیده
و در نهایت پیام میاد تائید نشد چون قرار ملافاتتون مشخص نیست
کسی هست مشکل منو داشته باشه منو راهنمایی کنید
ادرس ایملی که سریع جواب بدن و یا خودش اصلاح کنند را برام بفرستید ممنونم
واسه سئوال اولت میتونی تو سایت
https://ceac.state.gov/CEAC
تو قسمت Check My Visa Application Status وضعیت کیستو چک کنی چند نفرس.
سلام من در این قسمتی که شما گفتی وارد شدم ولی شماره کیس نامبر رور که وارد می کنی میگه شماره اشتباهه . راه دیگه ای هست که وضعیت مصاحبمون رو و درواقع تایید اونو از آنکارا بگیریم ؟؟؟ ممنون از پاسختون/
باید صفرهای قبل از شماره کیستون رو وارد نکنید مثلا اگه ++ 2013AS00002 هست این شکلی وارد کنید++ 2013AS2
ممنون درست شد...
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.