کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
دوستان این ادرس دقطقن کجای بلوار اتاتورکه؟؟

Address:

ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251

کسی میتونه رو نقشه نشون بده

ممنون میشم بخدا
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
(2013-01-06 ساعت 00:51)afs نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 00:38)jahanshahloo نوشته:  دوستان این ادرس دقطقن کجای بلوار اتاتورکه؟؟

Address:

ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251

ممنون میشم بخدا

فکر می کنم این باشه

PTT - ADLİYESARAYIPTT
‪Adliye Sarayı
‪Sıhhıye/Ankara Province, Turkey
‪0312 312 5515
[عکس: staticmap?size=300x300&maptype=roadmap&s...HNKitxgt0=]

این نیست فکر کنم

اصلن معلوم نیست اسن دفتر پستی کجا هست
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  ٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.

یه سوال داشتم
الان ما تو این سایت پستی عضو شدیم ، یعنی شوهرم عضو شد و ما هم بهش به عنوان زیر مجموعه اضافه شدیم
الان من باید به صور جدا هم برای خودم و دخترم عضویت داشته باشم یا همون یکی هستیم کافیه؟
تشکر کنندگان: Gerdoo ، Niushagh
(2013-01-06 ساعت 00:51)afs نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 00:38)jahanshahloo نوشته:  دوستان این ادرس دقطقن کجای بلوار اتاتورکه؟؟

Address:

ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251

ممنون میشم بخدا

فکر می کنم این باشه

PTT - ADLİYESARAYIPTT
‪Adliye Sarayı
‪Sıhhıye/Ankara Province, Turkey
‪0312 312 5515
[عکس: staticmap?size=300x300&maptype=roadmap&s...HNKitxgt0=]

افشين جان به نظرت به سفارت نزديكه اين؟ من هم همينو انتخاب كردم
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:
قابل توجه کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن...... سایت CSC برای ابوظبی فعال شده. اینم آدرسش (البته فارسیش)

ابوظبی csc
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-01-06 ساعت 01:13)mgolchin13 نوشته:  قابل توجه کسانی که ابوظبی مصاحبه دارن...... سایت CSC برای ابوظبی فعال شده. اینم آدرسش (البته فارسیش)

ابوظبی csc

خوش خبر باشی ای نسیم شمال
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: الهه سابق ، roeentan ، mgolchin13 ، sadeghi897 ، kasrafo
(2013-01-06 ساعت 00:57)مهتاب - 2251 نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  ٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.

یه سوال داشتم
الان ما تو این سایت پستی عضو شدیم ، یعنی شوهرم عضو شد و ما هم بهش به عنوان زیر مجموعه اضافه شدیم
الان من باید به صور جدا هم برای خودم و دخترم عضویت داشته باشم یا همون یکی هستیم کافیه؟

خوب من جواب سوالمو خودم پیدا کردم Tongue[/color]
گفتم بنویسم شاید به درد بقیه بخوره
فقط برنده اصلی میتونه حساب باز کنه و بقیه افراد هم زیر مجموعه اش بهش اضافه میشن[color=#800000]
من الان که خواستم برای خودم جدا حساب باز کنم گفت که شما برنده اصلی نیستین و نمیتونین حساب باز کنین
تشکر کنندگان: الهه سابق ، ASALI ، sayeh_m ، afs ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، bayat_r ، lilac ، Gerdoo ، Niushagh
نمی دونم قبلا دیدید یا نه اما پست ترکیه یک سایت داره که یک نقشه عجیب هم توش گذاشتن. دفترهای پستی رو روش مشخص کرده. البته نمی دونم آیا همه این دفاتری که روی نقشه هست توی سیستم CSC قابل انتخاب کردن هستند یا نه.

اما طبق این نقشه اگر مبنای محاسبه رو سفارت در نظر بگیریم اون دفتر پستی Adliye Sarayı, Sıhhıye یکم دور هست.

[عکس: PTT0.jpg]

یک دفتر خیلی خیلی نزدیک به سفارت هست اسمش هست Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Şb./Kızılay

[عکس: PTT1.jpg]

کلا اگر بخواهید خودتون می تونید سایت رو ببینید. زبونش رو چه عرض کنم اما می شه ازش سر در آورد. ادرسش اینه http://enyakinptt.ptt.gov.tr

[عکس: PTT2.jpg]
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
نه به هيچ وجه! اگر پنج شنبه برين مصاحبه جمعه سفارت پست مي كنه و اينجا اداره پست شنبه و يك شنبه تعطيله! امكان نداره از دو شنبه صبح زودتر بتونين پاسپورتتون رو بگيرين.

(2013-01-06 ساعت 00:15)yashim نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.

سلام و تبريك. ميشه لطفا بگيد اگر 5 شنبه مصاحبه داشته باشيم فكر ميكنيد اگر ويزا يك ضرب باشه ممكنه واسه شنبه ويزا اماده باشه؟ و اگر شنبه ويزا اماده نباشه يكشنبه كه پست تعطيل هست دوشنبه قطعيه؟ ممنون

خب پس خوشبختانه اين ايراد رو درست كردن! ما كه مي خواستيم ثبت نام كنيم نمي شد اعضا خانواده اضافه بشن و ايميل زديم و گفتن جدا جدا اكانت درست كنين.

(2013-01-06 ساعت 01:28)مهتاب - 2251 نوشته:  

یه سوال داشتم

فقط برنده اصلی میتونه حساب باز کنه و بقیه افراد هم زیر مجموعه اش بهش اضافه میشن[color=#800000]
من الان که خواستم برای خودم جدا حساب باز کنم گفت که شما برنده اصلی نیستین و نمیتونین حساب باز کنین

والا ما چيزي بيشتر از اينكه دوستان قبلي گفتن نداريم كه بگيم . همين چند مورد به نظر لازم به گفتن ميامد كه گفتيم. ديگه تكرار مكررات هم بيهودست!؛)

(2013-01-06 ساعت 00:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.

دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟

سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!Sadاگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشهWink.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازیBig Grin
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، soruosh ، Niushagh
مصاحبه انكارا بود. من سربازي معاف بودم و نه خودم و نه خانمم هم هيچ كدوم هيچ وقت كار دولتي نداشتيمبراي ساپورت هم اسپانسر داشتيم. فكر كنم همينها باعث شد كليرنس نخوريم.
خيلي سوال خاصي نكردن. در مورد كار هردومون پرسيدن و حتي نپرسيدن چرا بعد از برنده شدن عقد كردين با اينكه من فكر مي كردم حتما مي پرسن!؛)

(2013-01-06 ساعت 01:53)mazyarm نوشته:  نه به هيچ وجه! اگر پنج شنبه برين مصاحبه جمعه سفارت پست مي كنه و اينجا اداره پست شنبه و يك شنبه تعطيله! امكان نداره از دو شنبه صبح زودتر بتونين پاسپورتتون رو بگيرين.

(2013-01-06 ساعت 00:15)yashim نوشته:  

سلام و تبريك. ميشه لطفا بگيد اگر 5 شنبه مصاحبه داشته باشيم فكر ميكنيد اگر ويزا يك ضرب باشه ممكنه واسه شنبه ويزا اماده باشه؟ و اگر شنبه ويزا اماده نباشه يكشنبه كه پست تعطيل هست دوشنبه قطعيه؟ ممنون

خب پس خوشبختانه اين ايراد رو درست كردن! ما كه مي خواستيم ثبت نام كنيم نمي شد اعضا خانواده اضافه بشن و ايميل زديم و گفتن جدا جدا اكانت درست كنين.

(2013-01-06 ساعت 01:28)مهتاب - 2251 نوشته:  

یه سوال داشتم

والا ما چيزي بيشتر از اينكه دوستان قبلي گفتن نداريم كه بگيم . همين چند مورد به نظر لازم به گفتن ميامد كه گفتيم. ديگه تكرار مكررات هم بيهودست!؛)

(2013-01-06 ساعت 00:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:  

دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟

سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!Sadاگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشهWink.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازیBig Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mgolchin13 ، bayat_r ، Soap McTavish ، soruosh ، Niushagh ، kiaaa ، haleh_hh20 ، nima6m
دوستان ابوظبی برای ثبت نام در CSC ظاهراً سایت یک فرقهایی با آنکارا دارد و مثلاً این صفحه در بخش انتخاب نوع ویزا
[عکس: do.php?imgf=csc1.jpg]

مانند آنکارا کامل نیست

[عکس: do.php?imgf=csc2.jpg]

درباره تعیین دفتر پست هم اولاً که مانند آنکارا چند بخش ندارد یعنی این شکلیه:

[عکس: do.php?imgf=csc3.jpg]

ولی در آنکارا این شکلیه:

[عکس: do.php?imgf=csc4.jpg]

و برای انتخاب دفتر پستی کار برای ما راحت تر است چون با توجه به اینکه اکثر قریب به اتفاق ما در دبی ساکن خواهیم شد، تنها یک دفتر پست در دبی دارد و بقیه دفاتر در العین و ام القوین و شارجه و خود ابوظبی می باشد.

و در آخر هم یه صفحه این شکلی بهتون میده...

[عکس: do.php?imgf=csc-final.jpg]

این نتیجه 3 ساعت تلاش بی وقفه، من هم برم بخوابم.

بقول معلم زبانها: ?Any Question

سلام. چرا کسی جواب نمیده؟ فرم csc را از کجا باید بیاریم؟ وقت داره میگذرهو اما کسی پاسخگو نیست؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: farmin
سلام . كسي تو سايت csc براي ارمنستان ثبت نام نكرده تا بدونيم چكار بايد بكنيم ؟؟؟؟
2013AS00004XXX
سفارت: ايروان
مصاحبه: march w1برگه آبي
تعداد : 1نفر
كليرنس : ؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان