موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان بالاخره منکه متوجه نشدم پاسپورتمونو باید با پست بفرستیم فرم پر بکنیم هزینه ها چه تغییری کردند چگونه csc ثبت نام بکنیم و..........؟ خلاصه از دوستانی که اطلاعات کاملی دارن خواهشا راهنمایی بکنند ممنون میشم. مرسی
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان .. امیدوارم منو ببخشید ... این پستم رو پاک می کنم ... به چشم موقت نگاهش کنید ... تا صفحه 15 خوندم ... دیگه دوام نیواردم .... می خوام بدونم زمان ثبت نام در این سایت اصولا باید بعد از کارنت شدن باشه دیگه ؟ ... درست می گم ... اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید . مرسی
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من هر کار کردم نتونستم PTT6 که به سفارت نزدیک هست را انتخاب کنم
میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه آدرس ثبت نام رو بدید من زدم ولی برای ارمنستان باز شد و ایا باید کارنت بشیم بعد وقت بگیریم یا نه از العان باید وقت گرفت کیس من حدودا6000 هست
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کمک!!!!!!!!!!!!!!!
من توی سایت ثبت نام کردم و در مرحله ای که باید add family member رو وارد کنم، هر چقدر تلاش می کنم اطلاعات عضو خانواده رو اد نمی کنه و این ارور رو میده: Error creating applicant
دوستان کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
•موقع ثبت نام این پیغام یعنی چه؟ Password must include letters in mixed case and numbers
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان نمونه ای از پسورد که قابل قبول باشه رو لطفا بگذاره هر پسوردی میدی همون پیغام بالائی رو می ده