کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-01-07 ساعت 11:26)رویا زالی نوشته:  
(2013-01-07 ساعت 10:45)Tir-Tapar نوشته:  سلام دوستان
من ptt 05 رو انتخاب کردم به توصیه دوست عزیزمون، حالا میخوام تغییرش بدم
کسی میدونه چطوری؟ من هیچ گزینه تغییر آدرس ptt رو پیدا نمیکنم.
ممنون
تیر-تپر
میشه بگید چرا می خو اهید عوض کنید چون من هم میخواستم ptt 05
رو انتخاب کنم؟

چون يكي از دوستان از روي نقشه نشون داد كه خيلي دور بود ما كه عوض كرديم اين 6 يكي از دوستان واسه من پيام خصوصي گذاشت بازم تحقيق كنيد
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:
خوب دوستان بالاخره منکه متوجه نشدم پاسپورتمونو باید با پست بفرستیم فرم پر بکنیم هزینه ها چه تغییری کردند چگونه csc ثبت نام بکنیم و..........؟ خلاصه از دوستانی که اطلاعات کاملی دارن خواهشا راهنمایی بکنند ممنون میشم. مرسی
تشکر کنندگان: verlaine
(2013-01-07 ساعت 17:52)aminkhoshgeleh نوشته:  خوب دوستان بالاخره منکه متوجه نشدم پاسپورتمونو باید با پست بفرستیم فرم پر بکنیم هزینه ها چه تغییری کردند چگونه csc ثبت نام بکنیم و..........؟ خلاصه از دوستانی که اطلاعات کاملی دارن خواهشا راهنمایی بکنند ممنون میشم. مرسی
سلام
نه خیر دوست عزیز اگه پاسپورتتو میخوای با پست بفرستی پس خودتون چه جوری میخواین از کشور خارج شین و به مصاجبه برسین ؟؟؟!!
خود پاسپورتو که نمیفرستی کپیشو میفرستین
اگه سفارت آنکارا هستی :
فرم هم اگه قبلا اشتباه داشتی اصلاح شده رو میفرستی اگه فرمایی که KCC فرستادی درست بودند دیگه نیازی نیست بفرستی ( فرم DSP122 ,DS230)
هزینه ها هم اگه ویزا 1 فوریه به بعد بدستتون برسه 165 دلار اضافی میدین (پرداختش هم به صورت آنلاین هست بعد از گرفتن ویرا برا تسریع گرفتن گرین کارد بهتره بدی ندادی خود US هم میتونی بدی این 165 دلاروها و الا اون 330 دلار رو روز مصاحبه همونجا میگیرن )
ثبت نام رو هم که بارها توضیح دادن بچه ها (مثلا امضا دوست عزیزمون محمد فضلی )
تشکر کنندگان: alirezass ، pooyash
دوستان .. امیدوارم منو ببخشید ... این پستم رو پاک می کنم ... به چشم موقت نگاهش کنید ... تا صفحه 15 خوندم ... دیگه دوام نیواردم .... می خوام بدونم زمان ثبت نام در این سایت اصولا باید بعد از کارنت شدن باشه دیگه ؟ ... درست می گم ... اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید . مرسی
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: ASALI ، امیر مهاجر ، bayat_r ، mgolchin13
(2013-01-07 ساعت 22:29)Given نوشته:  دوستان .. امیدوارم منو ببخشید ... این پستم رو پاک می کنم ... به چشم موقت نگاهش کنید ... تا صفحه 15 خوندم ... دیگه دوام نیواردم .... می خوام بدونم زمان ثبت نام در این سایت اصولا باید بعد از کارنت شدن باشه دیگه ؟ ... درست می گم ... اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید . مرسی

گیون ربطی به کارنتی نداره...من کارنت نشدم اما ثبت نام کردم...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، el333 ، alirezass ، Given
سلام دوستان عزیز
من هر کار کردم نتونستم PTT6 که به سفارت نزدیک هست را انتخاب کنم
میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنونم
تشکر کنندگان:
سلام میشه آدرس ثبت نام رو بدید من زدم ولی برای ارمنستان باز شد و ایا باید کارنت بشیم بعد وقت بگیریم یا نه از العان باید وقت گرفت کیس من حدودا6000 هست
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان:
دوستان کمک!!!!!!!!!!!!!!!

من توی سایت ثبت نام کردم و در مرحله ای که باید add family member رو وارد کنم، هر چقدر تلاش می کنم اطلاعات عضو خانواده رو اد نمی کنه و این ارور رو میده: Error creating applicant
دوستان کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، امیر مهاجر ، kasrafo
(2013-01-08 ساعت 11:33)aminkhoshgeleh نوشته:  آقا تورو خدا اگه کسی می دونه چگونه csc ثبت نام می کنند و هزینه ها چه تغییری کرده و آیا شامل قرعه کشی لاتاری میشه نمیشه چه فرم هایی رو باید پر بکنیم و ............ توضیح بده لطفا"

امینِ معتمد به نفس
برو تو امضای صادقی897 یا 798 یا 978 یا 879 ... دقیقاً توضیح داده البته متاسفانه فقط برای آنکاراست...

کلاً توی این سایت قضیه آنکارا شده مثل راست دست ها توی جامعه (همه چیز برای اونهاست)....Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، ASALI ، shima1364 ، Judy Abbott 13 ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، kasrafo
(2013-01-07 ساعت 14:48)Abolfazl kiamanesh نوشته:  
(2013-01-06 ساعت 00:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:53)bayat_r نوشته:  
(2013-01-05 ساعت 23:42)mazyarm نوشته:  دوستان عزيز ما رفتيم سفارت و ويزامون رو يك ضرب گرفتيم. اين سايت واقعا به ما كمك كرد و واقعا از همه ممنونيم. چند تا نكته هست كه فكر مي كنم مفيد باسه براي همه (البته بنا بر تجربيات ما):
١- اصلا اينقدر ها كه فكر مي كنين قضيه مصاحبه پيچيده نيست. دم در نه كسي از شما نامه مي خواهد نه چيزي!!! خودشون يك ليست دارن و اسمتون رو چك مي كنن و مي فرستنتون داخل.
٢- اونجا همه مصاحبه بقيه رو مي شنوند و ما چون اخرين نفرات بوديم چيزهاي بسيار عجايبي شنيديم كه واقعا با مزه بود! آخه چرا بعضيها اينقدر حرف اضافه بر سازمان مي زنن؟؟؟ بيچاره افسر ويزا يك سوال مي كنه و طرف اينقدر دايتان بي ربط و پرت و پلا تعريف مي كنه كه افسر به غلط كردن ميافتاد!! اگر ازتون سوالي مي كنه فقط جواب سوال رو مختصر و مفيد بدين.
٣- بيخود و بي جهت يه عالمه مدارك كه ازتون نخواستن رو نريزين رو باجه!!!! اگر مدرك اضافه اي خواست افسر فقط همون مدرك رو بدين و بس!
٤- براي هر فرد خانواده تو سايت جداگانه بايد براي پست رجيستر كنيد و ازتون برگه پرين اسكرين (همون رسيد) رو مي گيرن و ٢ روز بعد مي فرستن اونجا.
٥- حتما براي چك كردن وضيعيت پستي زبان سايت رو انگليسي كنين. ترك نامبر تو فارسي نمياد و فكر مي كنين پست نشده.
٦- اگر يك ضرب ويزا گرفتين حد اقل روي ٣ روز كاري براي عقب انداختن بليطتون حساب كنين كه مجبور نشين دوبار بليط رو تغيير بدين چون هر دفعه بايد نفري ٣٠ يورو جريمه بدين.
خلاصه كه اصلا دلهره نداشته باشين ! ما كه مديكال و مصلحبه مون راحت پيش رفت كه خندمون گرفته بود كه چقدر بيخود نگران بوديم.
اميدوارم همتون يك ضرب ويزا بگيرين و يا زود زود كلير بشين.

دوست خوب میشه از خودت وشرایطت و محل مصاحبه و سئوالهایی که پرسیدن بیشتر بگی؟

سلام مازیار
آقا اینجوری قبول نیستا!!!! از مطالبی بکه بجه ها بی چشمداشت ارائه میکنن استفاده کنی ولی ما حتی یک پست از شما نببینیم!Sadاگر بتونی یک سفرنامه بنویسی واسه بچه ها عالی میشهWink.بعد نیست به جمله ای که در امضام آوردم یک نگاهی بندازیBig Grin
سلام دوستان من منظورتون را از اینکه برای هر عضو خانواده یک پست بگیریم را نمی فهمم ومن اسامی اعضای خانواده را وارد کردم و همه با یک منطقه پستی به من پرینت داد

درود به همگی دوستان
والا منم همین کارو کردم و پرینت هم گرفتم. اسامی اعضای خانواده را وارد کردم و همه با یک منطقه پستی به من پرینت داد.
فکر کنم کلاً مشکلاتی در سایت وجود داره که باعث گیج شدن همگی شده. بهتره به خودمون استرس وارد نکنیم، چون میدونیم دوستان اونور آبیمون از نظر قدرت ادراک برتر هستند Big Grin اینقدر سخت نمیگیرن.
پیروز باشید
39##
آنکارا، 3نفر، مصاحبه: 26 فوریه، کلیرنس: 18 آوریل......سفرنامه•●❤
تشکر کنندگان:
(2013-01-08 ساعت 12:53)bayat_r نوشته:  
(2013-01-08 ساعت 11:33)aminkhoshgeleh نوشته:  آقا تورو خدا اگه کسی می دونه چگونه csc ثبت نام می کنند و هزینه ها چه تغییری کرده و آیا شامل قرعه کشی لاتاری میشه نمیشه چه فرم هایی رو باید پر بکنیم و ............ توضیح بده لطفا"

امینِ معتمد به نفس
برو تو امضای صادقی897 یا 798 یا 978 یا 879 ... دقیقاً توضیح داده البته متاسفانه فقط برای آنکاراست...

کلاً توی این سایت قضیه آنکارا شده مثل راست دست ها توی جامعه (همه چیز برای اونهاست)....Big Grin
دقیقاً همین طوره بیات جان. من قبلاً پیشنهاد داده بوده که این تاپیک رو برای سفارت های مختلف جدا کنن.... الان هم تکرار میکنم پیشنهادمو.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
تشکر کنندگان: ASALI ، shima1364 ، bayat_r ، sadeghi897 ، امیر مهاجر
(2013-01-08 ساعت 10:38)shima1364 نوشته:  دوستان کمک!!!!!!!!!!!!!!!

من توی سایت ثبت نام کردم و در مرحله ای که باید add family member رو وارد کنم، هر چقدر تلاش می کنم اطلاعات عضو خانواده رو اد نمی کنه و این ارور رو میده: Error creating applicant
دوستان کسی تا حالا به این مشکل بر خورده؟

مثل اینکه این مشکل فقط واسه من پیش اومدهSadSadSadSad حالا باید چکار کنم؟
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
تشکر کنندگان: bayat_r ، امیر مهاجر
•موقع ثبت نام این پیغام یعنی چه؟ Password must include letters in mixed case and numbers
تشکر کنندگان:
یکی از دوستان نمونه ای از پسورد که قابل قبول باشه رو لطفا بگذاره هر پسوردی میدی همون پیغام بالائی رو می ده
تشکر کنندگان:
(2013-01-08 ساعت 15:56)aminkhoshgeleh نوشته:  یکی از دوستان نمونه ای از پسورد که قابل قبول باشه رو لطفا بگذاره هر پسوردی میدی همون پیغام بالائی رو می ده
پسورد باید
1.بیشتر از 6 کاراکتر باشه
2. شامل حروف و اعداد باشه
3.شامل حرف بزرگ و کوچک باشه
4.شامل کاراکتری غیر از حروف و اعداد (مثلا یه علامت تعجبی ,سوالی ,نقطه ای و ...)

(2013-01-08 ساعت 15:44)aminkhoshgeleh نوشته:  •موقع ثبت نام این پیغام یعنی چه؟ Password must include letters in mixed case and numbers

این یعنی هم باید شامل اعداد باشه هم حروف
تشکر کنندگان: امیر مهاجر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان