موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
می خواستم بدانم با روش جدید ایا تاریخ مصاحبه برای برندگان لاتاری قابلیت جابحایی یعنی انجام مصاحبه زودتر از تاریخ اعلامی ممکن میسازد
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
2013-01-29 ساعت 17:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-29 ساعت 17:09 توسط Judy Abbott 13.)
دوستانی که مشکل ورود به سایت csc رو دارن ,امروز یکی از دوستان پیغام گذاشتن که با سد غیرقابل عبور شکن برم , منم رفتم ,شما هم میتونید اینکارو بکنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-30 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-30 ساعت 01:40 توسط همدم.)
سلام دوستان ،
من این سوال رو در تاپیک تغییر زمان از دوستان پرسیدم ولی هنوز جواب نگرفتم شاید کسی بتونه اینجا کمکم کنه...
وقت مصاحبه که kcc به ما داده ،هفته دوم فوریه است که من میخوام تغییرش بدم. در سایت csc ثبت نام کردم و تمام اطلاعات متقاضی رو وارد کردم و همینطور اطلاعات یک نفر از اعضای خانواده و ....
وارد صفحه ای می شود ،در قسمت schedule appointment که میرم، و بعد که DVLOTTERY رو انتخاب میکنم،در قسمت APPOINTMENT INFORMATION در جلوی TRIP PURPOSE یک گزینه EDIT داره. و در زیر نوشته شده There are no available appointments at this time.
آیا این به این معنی که در حال حاضر وقتی وجود نداره یا اینکه من برای تغییر وقت باید کار دیگری انجام دهم؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ؟؟؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-30 ساعت 02:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-30 ساعت 02:37 توسط yasaman1111.)
(2013-01-30 ساعت 01:39)همدم نوشته: سلام دوستان ،
من این سوال رو در تاپیک تغییر زمان از دوستان پرسیدم ولی هنوز جواب نگرفتم شاید کسی بتونه اینجا کمکم کنه...
وقت مصاحبه که kcc به ما داده ،هفته دوم فوریه است که من میخوام تغییرش بدم. در سایت csc ثبت نام کردم و تمام اطلاعات متقاضی رو وارد کردم و همینطور اطلاعات یک نفر از اعضای خانواده و ....
وارد صفحه ای می شود ،در قسمت schedule appointment که میرم، و بعد که DVLOTTERY رو انتخاب میکنم،در قسمت APPOINTMENT INFORMATION در جلوی TRIP PURPOSE یک گزینه EDIT داره. و در زیر نوشته شده There are no available appointments at this time.
آیا این به این معنی که در حال حاضر وقتی وجود نداره یا اینکه من برای تغییر وقت باید کار دیگری انجام دهم؟؟
شما برای تغییر زمان باید به سفارت میل بزنین...این سایت برای زمان گرفتن کسایی که برای تیپ های دیگه ویزا(بجز لاتاری) هم میخوان اقدام کنند درست کار نمی کنه.کیس های لاتاری وقت های از پیش تعیین شدست و الویت با شماست...پس باید مستقیم با خود سفارت در تماس باشین...البته از نظر سفارت 100% باید با سایت اقدام کنین...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-30 ساعت 02:34)sepid_a نوشته: (2013-01-30 ساعت 02:10)yasaman1111 نوشته: [quote='همدم' pid='269616' dateline='1359493772']
سلام دوستان ،
شما برای تغییر زمان باید به سفارت میل بزنین...این سایت برای زمان گرفتن کسایی که برای تیپ های دیگه ویزا(بجز لاتاری) هم میخوان اقدام کنند کار نمی کنه.کیس های لاتاری وقت های از پیش تعیین شدست...پس باید مستقیم با خود سفارت در تماس باشین.
مرسی یاسمن جان ولی تغییر زمان رو با این سیستم باید انجام داد چون بچه ها ایمیل زدن و اونا هم جواب دادن که از طریق csc باید عوض کنید ،
همدم جان من جوابتو تو تاپیک تغییر زمان دادم میتونی ببینی
[/quote
دوست عزيز سلام.تنها و فقط و فقط از طريق سايت csc امكان تغيير زمان ملاقات هست و تا چند روز قبل در جدول تغيير زمان ملاقات فقط براي 27 ژانويه امكان تعيين وقت مجدد ميداد كه ان هم براي كيس هاي يك نفره امكان پذير بود.در جريان باشيد جدول تغيير و تعيين وقت ملاقات جديد غير از ان وقت ملاقاتي كه در نامه دوم توسط kcc براي شما انتخاب شده هنوز براي كارنتيهاي جديد به روز و فعال نشده است و اگر شما از فرم نهايي ثبت نام در سايت csc و نامه دوم ارسالي توسط kcc پرينت بگيريد و هيچ تغيير زمان ملاقاتي تقاضا نكنيد يعني اينكه در همان روز اعلام شده توسط kcc ميتوانيد به سفارت جهت مصاحبه مراجعه كنيد.در غير اين صورت هر روز بايد سايت csc را چك كنيد تا زمانيكه جدول براي شما اجازه تغيير زمان ملاقات را بدهد.در انتها مستحضر باشيد كه تعداد نفرات موجود در كيس در تغيير زمان ملاقات موثر است يعني اينكه ممكن است در جدول تغيير زمان ملاقات براي كيسهاي يك و دو يا سه نفره امكان تعيين وقت باشد ولي براي كيسهايي با تعداد عضو بيشتر اين امكان نباشد.مجدد تكرار ميكنم تنها از طريق سايت csc پيگير تغيير زمان ملاقات باشيد.ضمنا از طريق شماره تلفن 0017034392348 در ساعات اداري ا م ر ي ك ا به زبان فارسي براي تغيير وقت ملاقات ان هم از طريق سايت csc توسط اوپراتورهاي پاسخ دهنده نيز ميتوان براي تعيين و يا تغيير وقت ملاقات اقدام كرد.از طولاني شدن پاسخ عذرخواهي ميكنم به بزرگواري خود ببخشيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
آیا برای مصاحبه در ایروان هم باید در csc ثبت نام کنیم با اینکه فقط مال آنکاراست ؟ببخشید اگه سوالم بچگانست .
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-31 ساعت 04:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-31 ساعت 04:58 توسط shimoda.)
(2013-01-31 ساعت 02:48)Ali.US نوشته: آیا برای مصاحبه در ایروان هم باید در csc ثبت نام کنیم با اینکه فقط مال آنکاراست ؟ببخشید اگه سوالم بچگانست .
سوالتون بچه گانه نیست
به نظر میاد که برای ارمنستان کافیه که یه سری اطلاعات رو براشون میل کنیم
-نام کامل متقاضی
-شماره گذرنامه متقاضی
-تاریخ قرار ملاقات، در صورت لزوم
-مبلغ هزینه تقاضانامه ویزا که پرداخت شده است، تاریخ و مکان پرداخت، در صورت لزوم
-شرح دلیل تماس با بخش کنسولگری
رو به consyerevan@state.gov بفرستیم
شاید بهتر باشه که باهاشون تماس بگیریم و مطمئن بشیم
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز