کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
مبلغ هزینه ویزا را مگه نباید همونجا بدیم شیمودا جان؟
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان:
(2013-01-31 ساعت 09:44)Ali.US نوشته:  مبلغ هزینه ویزا را مگه نباید همونجا بدیم شیمودا جان؟

هزینه ی ویزا همون 330 دلار هست که توی سفارت پرداخت می شه
اما هنوز تلکیف 165 دلار معلوم نیست
اما روایت هست که باید قبل از ورود به آمریکا پرداخت بشهWink
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sadeghi897 ، amir82 ، Emma_a432 ، kasrafo ، bmojtaba ، rezagh
(2013-01-31 ساعت 10:44)shimoda نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 09:44)Ali.US نوشته:  مبلغ هزینه ویزا را مگه نباید همونجا بدیم شیمودا جان؟

هزینه ی ویزا همون 330 دلار هست که توی سفارت پرداخت می شه
اما هنوز تلکیف 165 دلار معلوم نیست
اما روایت هست که باید قبل از ورود به آمریکا پرداخت بشهWink
درمورد 165 دلار
در لینک انگلیسیش هست که می شه در امریکا هم پرداخت بشه و مشکلی نیست. منتها باید همون روزهای اول پرداخت بشهCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shimoda ، Soap McTavish ، alirezass ، Emma_a432 ، 3pideh ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، rezagh
همسفرهای ایروان مطمئن هستید که ثبت نام در csc برای ایروان نیست.خیالمون راحت باشه؟
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: sweety.alireza
(2013-01-31 ساعت 19:30)Ali.US نوشته:  همسفرهای ایروان مطمئن هستید که ثبت نام در csc برای ایروان نیست.خیالمون راحت باشه؟
با درود به دوست گرامی ، ما هم هفته اول مارچ مصاحبه داریم. تا اونجایی که من تا الان دستگیرم شده برای ایراوان نمیخواد که ثبت نام کنی .. امیدوارم که تا آخرش هم احتیاجی به ثبت نام در این سیستم جدید نباشه ..
با سپاس .... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: amir82 ، 3pideh ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، refiusa
(2013-02-01 ساعت 19:56)refiusa نوشته:  میشه لطفا بگین در مورد CSC کجا نوشته؟
از کجا باید فهمید که لازمه؟
نه تو نامه دوم اومده نه تو مدارک مورد نیاز

منبع اصلی ارسال مدارک برای سفارت در آنکارا:
Contact Information Sheet

صفحه اولشو بخونید
تشکر کنندگان: bayat_r ، refiusa ، Saeedv13 ، rezagh ، Judy Abbott 13
من توی چند روز گذشته اکثر صفحه های این تایپیک رو چک کردم و چیز زیادی دستگیرم نشد، چون پست ها اکثراً با شک و شبهه همراه بود، از طرفی هم بچه های ابوظبی تعدادشون خیلی زیاد نیست و مثل همیشه بیات عزیز زحمت زیادی برای اطلاع رسانی به بچه ها کشیدن و اطلاعات مفید و جامعی در اختیار ما گذاشتن.
من هم به نوبه خودم کمی در این زمینه تحقیق کردم که خواستم اینجا به اشتراک بزارم ،شاید چیزی رو از قلم انداخته باشم و یا جایی رو اشتباه متوجه شده باشم، خوشحال میشم در این صورت راهنماییم کنید.
طی دو روز گذشته سایت سفارت در ابوظبی رو حسابی چک کردم ، اگه ویزای ما Immigrant حساب بشه ، من جایی رو پیدا نکردم که رجیستر کردن در http://usvisa-info.com را درخواست کرده باشه یا لازم دونسته باشه، اما در قسمت ویزاهای Non-Immigrant قید شده که لازم به ثبت نام هست.
با این حال راضی نشدم و این احتمال رو دادم که شاید سایت رو خوب زیر و رو نکردم. باز هم تحقیق کردم ، با چند نفر در دوبی که سالهاست کارشون انجام امور مهاجرتی هست تماس گرفتم و به من اطمینان دادند که برای ویزاهای غیر مهاجرتی لازم به رجیستر هست و کیس ما اگه مهاجرتی باشه نیازی نداره و اینکه اگه تغییر جدیدی در روند کار ایجاد می شد و قرار باشد مرحله جدیدی به روال کاری ما اضافه شود ما میبایست اول این تغییرات رو در سایت مربوط به اون سفارت (ابوظبی، ایروان، آنکارا) و یا سایت اصلی دیده باشیم،
من http://abudhabi.usembassy.gov را تا جایی که تونستم سرچ کردم ولی همونایی که بالا گفتم، چیز بیشتری پیدا نکردم.
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: bayat_r ، kiaaa ، rezagh ، yasaman1111 ، peymanp76 ، saeid-ss
دوستانی که سفارت ارمنستان مصاحبه دارند برای csc من چند بار تا الان بهشون ایمیل زدم که هر بار این لینک رو بهم معرفی کردند
که فقط برای این بدرد می خوره که سوالهامون رو بپرسیم و البته جوابهای بی ربطی می دن
اگر کسی خبر موثقی پیدا کرد و یا اگه جواب بدرد بخوری ازشون گرفت لطفا بقیه رو هم در جریان بگذاره
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: rezagh ، Judy Abbott 13 ، refiusa
من سایت PTT ترکیه را باز کردم اما خیلی بد refresh میشه و اطلاعات بد میآد من که نشد سرچ کنم لطفا اگه میشه بگید نزدیکترین شعبه PTT به سفارت کدومه و در سایت CSC در بخش Branch که مربوط به آدرس میشه دقیقا چی باید نوشت (در رابطه با این شعبه که معرفی میکنید)
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان:
اینجا و اینجا لینکهایی هست که می گه همه ی کسایی که برای ویزای ایمیگرنت برای مصاحبه می رند باید مبلغ 165 دلار رو بپردازند و در سی اس سی ثبت نام کنند
پس همه ی کسایی که ابوظبی و ایروان مصاحبه دارند هم باید فرم رو پر کنند
اما مشکل اینجاست که اصلا گزینه ی ویزای لاتاری توی گزینه های سی اس سی ایروان نیست در مورد ابوظبی خبر ندارم
من تا الان چند تا ایمیل بهشون زدم که جواب درستی نگرفتم
اگه ممکنه بقیه هم سعی کنند ایمیل بزنند ببینند می تونن جواب درستی بگیرند
تشکر کنندگان: rezagh ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، refiusa ، lilac ، Soap McTavish
ببخشید میشه لینک رو مجدداً بگذارید ، لینکتون باز نمی شه . Rolleyes
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان:
(2013-02-03 ساعت 01:40)Sanna نوشته:  ببخشید میشه لینک رو مجدداً بگذارید ، لینکتون باز نمی شه . Rolleyes

ببخشید اصلا فراموش کرده بودم لینکش رو بذارم

الان درستش کردمShy
تشکر کنندگان: Sanna ، lilac
(2013-02-03 ساعت 01:11)shimoda نوشته:  اینجا و اینجا لینکهایی هست که می گه همه ی کسایی که برای ویزای ایمیگرنت برای مصاحبه می رند باید مبلغ 165 دلار رو بپردازند و در سی اس سی ثبت نام کنند
اما مشکل اینجاست که اصلا گزینه ی ویزای لاتاری توی گزینه های سی اس سی ایروان نیست در مورد ابوظبی خبر ندارم
من در مورد سیستم CSC چون هنوز خودم ثبت نام نکردم کمکی نمیتونم بکنم، ولی فکر کنم پرداخت 165 دلار بعد از مصاحبه و دریافت ویزا باید انجام بشه، و مستقل از این قضیه ثبت نام CSC هست.
اینجاها رو هم ببین:
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid258936
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid258955
موفق باشی
Smile
تشکر کنندگان: alirezass ، bayat_r ، shimoda ، refiusa ، Sanna ، Soap McTavish ، nina22 ، asal1907 ، lilac
(2013-02-03 ساعت 01:11)shimoda نوشته:  اینجا و اینجا لینکهایی هست که می گه همه ی کسایی که برای ویزای ایمیگرنت برای مصاحبه می رند باید مبلغ 165 دلار رو بپردازند و در سی اس سی ثبت نام کنند
شیمادو جان لینکهایی که گذاشتی مربوط به پرداخت 165 دلار هست ,CSC نبود ,تا جایی که من میدونم گویا ایروان نمیخواد
تشکر کنندگان: shimoda ، Saeedv13 ، Sanna ، amir82 ، lilac
(2013-02-03 ساعت 11:02)sepid_a نوشته:  
شیمادو جان لینکهایی که گذاشتی مربوط به پرداخت 165 دلار هست ,CSC نبود ,تا جایی که من میدونم گویا ایروان نمیخواد

درسته حق با شماست
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، lilac

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان