کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
دوستان این راهنمای گام به گام برای متقاضیان ایرانی که تو سایت سفارت ارمنستان هست برای کیسهای لاتاری هم هست؟
آخه هیچیش که قابل خوندن نیست فقط لینک usvisa هست توش که میشه خوند
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: kiaaa
(2013-02-05 ساعت 05:37)refiusa نوشته:  دوستان این راهنمای گام به گام برای متقاضیان ایرانی که تو سایت سفارت ارمنستان هست برای کیسهای لاتاری هم هست؟
اگه برا ثبت نام csc میخواین , سفارت ارمنستان نیازی به ثبت نام در این سایت نداره, اگه برا مدارک میخواین عمو سعید فایل PDF اش رو تو امضاش گذاشتن که چیا لازمه ,ولی اگه برا کار دیگه میخواین بگین راهنمایی میکنن دوستان حتما
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، kiaaa ، nina22 ، rezagh
من مراحل ثبت مشخصات را انجام دادم برای پرینتی که باید به سفارت ارسال بشه از Print موجود در File مربوط به Toolbar پنجره مرورگر مثلا Internet Exporer استفاده کنم چون روی صفحه کلیدی برای فرمان پرینت وجود نداره یا اینکه خود CSC ایمیل تایید میزنه و از اون پرینت بگیرم و ارسال کنم
كيس نامبر : 2013AS00004xxx
کنسولگری : Ankara
مصاحبه : دریافت برگه صورتی ( Clear : 05-08-2013 )
دریافت ویزا : 2013-16-05
تعداد افراد : دو نفر
دفعات آپدیت پس از مصاحبه : 8
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 17:21)AFSHIN-PIC نوشته:  من مراحل ثبت مشخصات را انجام دادم برای پرینتی که باید به سفارت ارسال بشه از Print موجود در File مربوط به Toolbar پنجره مرورگر مثلا Internet Exporer استفاده کنم چون روی صفحه کلیدی برای فرمان پرینت وجود نداره یا اینکه خود CSC ایمیل تایید میزنه و از اون پرینت بگیرم و ارسال کنم
اگه اشتباه نكنم بالا سمت راست صفحه فرمان پرينت هست.شما دكمه هاي ctrl+p رو بزن تا بتوني پرينت بگيري يا از همون گزينه printدر toolbar استفاده كنيد.هيچ ايميل تائيدي به شما داده نميشه پس از همون صفحه اخر پرينت بگيريد.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC
(2013-02-05 ساعت 11:01)sepid_a نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 05:37)refiusa نوشته:  دوستان این راهنمای گام به گام برای متقاضیان ایرانی که تو سایت سفارت ارمنستان هست برای کیسهای لاتاری هم هست؟
اگه برا ثبت نام csc میخواین , سفارت ارمنستان نیازی به ثبت نام در این سایت نداره, اگه برا مدارک میخواین عمو سعید فایل PDF اش رو تو امضاش گذاشتن که چیا لازمه ,ولی اگه برا کار دیگه میخواین بگین راهنمایی میکنن دوستان حتما

منظورم اینه که نکنه که برای ایروان هم میخواد آخه لینکusvisa هست ولی بقیه اش قابل خوندن نیست که بفهمیم چی نوشته
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
(2013-02-05 ساعت 20:28)refiusa نوشته:  
(2013-02-05 ساعت 11:01)sepid_a نوشته:  

منظورم اینه که نکنه که برای ایروان هم میخواد آخه لینکusvisa هست ولی بقیه اش قابل خوندن نیست که بفهمیم چی نوشته
نه دوست عزیز لازم نیست
من هم به خاطر همون به اشتباه افتادم
اما به سفارت ایمیل زدم
که بهم جواب دادن لازم نیست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، refiusa ، Saeedv13 ، rezagh ، lilac ، hamedhamed
من اطلاعات CSC رو پر کردم و در صفحه confirmation سوالاتی دارم

در مورد شرکت پست برای من شماره PTT نداره. فقط location داده مطابق پایین:
Courier: Turkish Post
Pick Up Location: Location: PTT - ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI
Address: ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251
به نظرتون این اوکی هست؟
واسه چی وقتی applicant summary رو می زنم میگه:
There is no information on the courier Waybill Number at this time
به نظرتون مشکلی نداره؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 12:29)StarIR نوشته:  من اطلاعات CSC رو پر کردم و در صفحه confirmation سوالاتی دارم

در مورد شرکت پست برای من شماره PTT نداره. فقط location داده مطابق پایین:
Courier: Turkish Post
Pick Up Location: Location: PTT - ADLİYESARAYIPTT -ANK. MERKEZI
Address: ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251
به نظرتون این اوکی هست؟
واسه چی وقتی applicant summary رو می زنم میگه:
There is no information on the courier Waybill Number at this time
به نظرتون مشکلی نداره؟
نه دوست عزیز مشکلی نیست شما درست پر کردید ,و جمله ای که نوشتین طبق اون چیزی که در سایت cscنوشته بعد از اینکه رفین مصاحبه شدین و پاسپورتتون رو برا چسبوندن ویزا گرفتن ,تو این قسمت مینویسه که در چه حالیه آیا آماده هست واسه تحویل , یا مثلا رسیده به دفتر ptt یا نه , یه همچین مواردی
تشکر کنندگان: AFSHIN-PIC ، Gerdoo ، parastoo mohajer
کسی می دونه در این سایت U.S Visa and Consular Services که ایمیل و پسوورد کی خواد اصلا این چه سایتیه و چه کار باید بکنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 13:36)StarIR نوشته:  کسی می دونه در این سایت U.S Visa and Consular Services که ایمیل و پسوورد کی خواد اصلا این چه سایتیه و چه کار باید بکنیم؟

دوست عزیز ثبت نام در این سایت ضرورتی نداره فقط برا سوال و جواب هست ,اگه مشکلی داشتین میتونین واسشون ایمیل بزنین ,مثلا خود من تو ثبت نام در Csc محل تولدم ترکیه ثبت شده بود و قابل ویرایش نبود ایمیل زدم و واسم درست کردن
تشکر کنندگان: lilac ، Soap McTavish ، Gerdoo ، rezagh
سلام . ببخشید یه سوال داشتم ! قسمت the country where you will be applying من باید ایران رو انتخاب کنم یا ترکیه که وقت سفارتمون هست ؟!
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 13:50)hasT نوشته:  سلام . ببخشید یه سوال داشتم ! قسمت the country where you will be applying من باید ایران رو انتخاب کنم یا ترکیه که وقت سفارتمون هست ؟!

توی اولین پست همین تاپیک یه پی دی اف هست که همه چیز رو با عکس آموزش داده
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: lilac ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، hamedhamed ، Gerdoo ، rezagh ، saeid-ss
(2013-02-06 ساعت 13:52)shimoda نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 13:50)hasT نوشته:  سلام . ببخشید یه سوال داشتم ! قسمت the country where you will be applying من باید ایران رو انتخاب کنم یا ترکیه که وقت سفارتمون هست ؟!

ببخشید این pdf باز نمیشه ! ما سه شنبه ی هفته ی آینده وقت سفارت داریم ! لازمه که ثبت نام کنیم ؟! چون نوشته برای اخذ ویزا ؟!
تشکر کنندگان:
(2013-02-04 ساعت 16:02)AFSHIN-PIC نوشته:  من اینو قبلا پرسیدم اما کسی پاسخ نداد نزدیکترین PTT به سفارت کدومه آیا آدرس زیر مناسبه که بعضی دوستان نوشتن یا کیس بهتری پیدا میشه راستش نقشه PTT خیلی بد باز میشه برای جستجو Cool
PTT 05 - ADLİYESARAYI-ANK. MERKEZI
Address:
ATATÜRK KIZILAY
ANKARA ,
6251

من هم دقیقا همینو انتخاب کردم اما نمی دونم جرا شماره PTT نداره... واسه شما 05 از کجا اومده؟

(2013-02-06 ساعت 13:47)sepid_a نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 13:36)StarIR نوشته:  کسی می دونه در این سایت U.S Visa and Consular Services که ایمیل و پسوورد کی خواد اصلا این چه سایتیه و چه کار باید بکنیم؟

دوست عزیز ثبت نام در این سایت ضرورتی نداره فقط برا سوال و جواب هست ,اگه مشکلی داشتین میتونین واسشون ایمیل بزنین ,مثلا خود من تو ثبت نام در Csc محل تولدم ترکیه ثبت شده بود و قابل ویرایش نبود ایمیل زدم و واسم درست کردن

ممنون از راهنماییتون. تشکر فراوان. راستی من مصاحبه ام هفته دوم مارچ هست . شما چه طور؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 14:03)hasT نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 13:52)shimoda نوشته:  

ببخشید این pdf باز نمیشه ! ما سه شنبه ی هفته ی آینده وقت سفارت داریم ! لازمه که ثبت نام کنیم ؟! چون نوشته برای اخذ ویزا ؟!

فایل مشکلی نداره و باز می شه
اگه برای آنکارا مصاحبه دارید باید ثبت نام کنید
ایروان لازم نداره
ابوظبی رو نمی دونمSad
دوستان ابوظبی ثبت نام سی اس سی داره یا نه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان