کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا
(2013-02-08 ساعت 14:01)tala2013 نوشته:  میشه مراحل ثبت نام در ptt چه جوریه رفتم تو سایتش سر در نیاوردم. دوشنبه می خوام برم ویزا بگیرم بهش احتیاج دارم.
در پست اول این تاپیک مربوط به دوستمون امیر مهاجر، فایل راهنمای CSC که دوست دیگه مون آقای فضلی زحمتشو کشیدن برای دانلود قرار داده شده. لطفاً دانلود، مطالعه و طبق همون ثبت نام کنین.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shimoda ، امیر مهاجر ، amir82 ، Soap McTavish ، soruosh ، rezagh ، kiaaa
(2013-02-08 ساعت 14:28)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 14:01)tala2013 نوشته:  میشه مراحل ثبت نام در ptt چه جوریه رفتم تو سایتش سر در نیاوردم. دوشنبه می خوام برم ویزا بگیرم بهش احتیاج دارم.
در پست اول این تاپیک مربوط به دوستمون امیر مهاجر، فایل راهنمای CSC که دوست دیگه مون آقای فضلی زحمتشو کشیدن برای دانلود قرار داده شده. لطفاً دانلود، مطالعه و طبق همون ثبت نام کنین.

مصاحبه من قبل از 19 DEC بوده و مصاحبه ام طبق روال قبلی بوده بخاطر اینکه ups قراردادش تمام شده و دوستان معطل شدند گفتند در ptt ثبت نام کنیم ایا من باید تمام مراحل CSC را پر کنم ؟
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: kiaaa
(2013-02-08 ساعت 15:51)sepid_a نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 15:20)tala2013 نوشته:  

مصاحبه من قبل از 19 DEC بوده و مصاحبه ام طبق روال قبلی بوده بخاطر اینکه ups قراردادش تمام شده و دوستان معطل شدند گفتند در ptt ثبت نام کنیم ایا من باید تمام مراحل CSC را پر کنم ؟

امضاتون رو میشه کاملتر بنویسید ؟
شما مصاحبه شدید ویزاتون رو هم 29 ژانویه گرفتید ؟
ویزاتون رو اگه 29 ام گرفتید دیگه نیازی به پرداخت 165$ نیست
و خوب اگه ویزاتون دستتون هست دیگه ptt رو میخواید چیکار کنید؟!
پرینت csc را که محل دریافت پستی را مشخص کردید و پاسپورتتان را تحویل سفارت می دهید بعد از پست ptt مشخص کرده برای خودتان پاسپورتتان را با ویزا تحویل می گیرید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
تشکر کنندگان: kiaaa
سلام
دی هستم.
بچه ها چه شماره ای رو باید برد پست که ویزا رو بده ؟؟؟؟؟ کسی خبر نداره ؟
اینترنتی می شه چک کرد؟؟؟؟؟؟؟
یا باید حضوری بریم؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از روزبه
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، afs ، asal1907 ، amir82 ، rezagh ، kiaaa
(2013-02-08 ساعت 19:08)mehrdad_khabiri نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 15:51)sepid_a نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 15:20)tala2013 نوشته:  

امضاتون رو میشه کاملتر بنویسید ؟
شما مصاحبه شدید ویزاتون رو هم 29 ژانویه گرفتید ؟
ویزاتون رو اگه 29 ام گرفتید دیگه نیازی به پرداخت 165$ نیست
و خوب اگه ویزاتون دستتون هست دیگه ptt رو میخواید چیکار کنید؟!
پرینت csc را که محل دریافت پستی را مشخص کردید و پاسپورتتان را تحویل سفارت می دهید بعد از پست ptt مشخص کرده برای خودتان پاسپورتتان را با ویزا تحویل می گیرید.
یعنی در سیستم PTT نیاز نیست منتظر بشینیم توی هتل تا ویزا بیاد؟ باید بریم اونجا خودمون بگیریم؟ و اینکه چجوری میفهمیم آماده است برای دریافت؟ ترکینگ نامبر داره؟ سوالات من به این دلیله که من مصاحبه ام قبل 19 دسامبر بود ولی بعضی دوستان میگن بهتره به UPS ندیم و بدیم به PTT. فعلا هم موضوع برام مشخص نشده. Sad
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh
(2013-02-08 ساعت 23:21)Ali DV-2013 نوشته:  یعنی در سیستم PTT نیاز نیست منتظر بشینیم توی هتل تا ویزا بیاد؟ باید بریم اونجا خودمون بگیریم؟ و اینکه چجوری میفهمیم آماده است برای دریافت؟ ترکینگ نامبر داره؟

دقیقاً. باید بری همونجاییکه که خودت انتخاب کردی و ویزات رو از اون مرکز بگیری....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Ali DV-2013 ، amir82 ، rezagh ، rouzbehdarvishi ، nina22 ، Emma_a432 ، Soap McTavish
(2013-02-08 ساعت 23:30)bayat_r نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 23:21)Ali DV-2013 نوشته:  یعنی در سیستم PTT نیاز نیست منتظر بشینیم توی هتل تا ویزا بیاد؟ باید بریم اونجا خودمون بگیریم؟ و اینکه چجوری میفهمیم آماده است برای دریافت؟ ترکینگ نامبر داره؟

دقیقاً. باید بری همونجاییکه که خودت انتخاب کردی و ویزات رو از اون مرکز بگیری....

بیات جان ضمن تشکر ، من مصاحبه ام قبل دسامبر بوده و دارم دوشنبه میرم برای گرفتن ویزام و اساسا نمیدونم آیا چون قبل دسامبر بودم باید با UPS بگیرم ویزامو یا PTT رو هم میشه انتخاب کرد؟ اگر انتخاب مجاز باشه ، حالا کدوم بهتره؟
لطفا با وقت کمی که دارم اگر دوستان دیگه ای هم اطلاعاتی دارن اعلام کنن.

ممنون
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: bayat_r ، rezagh ، rouzbehdarvishi
(2013-02-08 ساعت 23:53)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 23:30)bayat_r نوشته:  

بیات جان ضمن تشکر ، من مصاحبه ام قبل دسامبر بوده و دارم دوشنبه میرم برای گرفتن ویزام و اساسا نمیدونم آیا چون قبل دسامبر بودم باید با UPS بگیرم ویزامو یا PTT رو هم میشه انتخاب کرد؟ اگر انتخاب مجاز باشه ، حالا کدوم بهتره؟
علی جون راستش این PTT یک کم تازه کاره و شنیدم تو ابوظبی تا 6،6 روز طول کشیده ولی به هر حال یو پی اس تجربه اش بیشتره....

تشکر کنندگان: asal1907 ، Saeedv13 ، 3pideh ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، rouzbehdarvishi ، Ali DV-2013
کسی می دونه چرا در سایت CSC برای انتخاب شرکت پست چرا ناحیه و در واقع آدرس رو میاره ولی شماره PTT چیزی ننوشته؟
آخه تو پستهای مربوطه خوندم همه شماره PTT انتخاب کردن اما من هر مرکز پستی رو که باز می کنم فقط ادرس میاره نه شماره. جریان چیه؟؟؟؟
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-02-09 ساعت 10:21)StarIR نوشته:  کسی می دونه چرا در سایت CSC برای انتخاب شرکت پست چرا ناحیه و در واقع آدرس رو میاره ولی شماره PTT چیزی ننوشته؟
آخه تو پستهای مربوطه خوندم همه شماره PTT انتخاب کردن اما من هر مرکز پستی رو که باز می کنم فقط ادرس میاره نه شماره. جریان چیه؟؟؟؟
من قبلا ثبت نام کردم میاورد ولی وقتی آدرس میاره کافیه به نظرم , چون واسه ما مهم آدرسش هست نه شماره ,
ولی علت یابی میکنیم Tongue
تشکر کنندگان: Ali DV-2013 ، rezagh
بچه ها ما هتل و در استانبول گرفتیم و البته در ptt هم ثبت نام کردم آدرس گرفتن پاس هارو تو استانبول اتنخاب کنم به جای کیزیلای آنکارا که تو راهنما بود؟؟؟؟؟؟
کدوم آدرس و بزنم تو استانبول بهتره؟؟؟؟
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان:
کیس های سفارت ابوظبی هم باید ثبت نام کنند؟
سفرنامه
CN:2013AS000047** /Interview : Abu dhabi /W2March / 2 Persons
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-02-09 ساعت 21:45)Sanna نوشته:  کیس های سفارت ابوظبی هم باید ثبت نام کنند؟

از 6 ژانویه باید ثبت نام کنند..

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، rezagh ، Sanna ، Judy Abbott 13
سلام
دوستان مجددا فایلی را آماده کردم برای دوستانی که بعد از ثبت نام در گرفتن پرینت مشکل دارند و زمانی که در صفحه کاربری خود دکمه پرینت را میزنند صفحه سفید نمایش داده می شود. برای حل این مشکل کافی است فایل زیر را دانلود نمایید. از امیر مهاجر عزیز تقاضا دارم این فایل را نیز در ارسال اول همین تاپیک اضافه نماید.
پرینتCSC
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، کاوه شیز ، shimoda ، ensan ، bayat_r ، alirezass ، saeid-ss ، rezagh ، mori5050 ، el333 ، mirzamemar
(2013-02-09 ساعت 11:15)Emma_a432 نوشته:  بچه ها ما هتل و در استانبول گرفتیم و البته در ptt هم ثبت نام کردم آدرس گرفتن پاس هارو تو استانبول اتنخاب کنم به جای کیزیلای آنکارا که تو راهنما بود؟؟؟؟؟؟
کدوم آدرس و بزنم تو استانبول بهتره؟؟؟؟
سلام دوست عزیز اگه پاسهاتون رو دادین سفارت و خودتون بدون پاس میتونید برید استانبول و هتل رزرو کنید در این صورت میتونید ptt نزدیک هتلتون انتخاب کنید ، البته فرقی بین نزدیکی و دوری به هتل نیست ، اینهمه هزینه کردید خوب یه هزینه تاکسی هم میاد روشShy
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، alirezass ، rezagh ، rouzbehdarvishi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان